כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
United states postal service את ההזמה ביצעתי ב-6 ביולי. זה המידע מהמעקב שלהם באתר: International Dispatch, July 11, 2008, 10:01 pm, LOS ANGELES Electronic Shipping Info Received, July 10, 2008 Acceptance, July 10, 2008, 5:28 pm, CORONA, CA 92877 מאפייני החבילה: size: 38.4 x 11.2 x 2.6 inches; 97.6 x 28.5 x 6.6 (cm) weight: 11.7 pounds; 5.3kg תוך כמה זמן היא צריכה להגיע אליי/לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה מעניין אותי לדעת איזה מזגנים הכי יעילים מבחינה אנרגטית כלומר דירוג A , איזה מומלצים מביניהם של איזה חברה ואילו הכי זולים מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים על זה? הסיבה היא בגלל שאין את הג'ינסים שאני רוצה בארץ. מצאתי ג'ינס באיביי - הג'ינס שאני רוצה כרגע. ויש לי את הכסף במזומן ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות, איך להעביר את הכסף איך להזמין והכל וגם איך אני יודע שזה אמין שאני אקבל את זה כמו שאני מקבל את זה בחנות וכו'.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו יודע איך אני גורם לכך שהשלט של הYES ישלוט על הטלויזיה? אני יודע שאמורים לעשות איזה קוד אבל אין לי מושג איזה מספרים לעשות...בכל טלויזיה זה משו אחר או שזה תלוי ביצרן של הטלויזיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מותר להזמין מחו"ל דרך הדואר חרבות יפניות, כוכבי שוריקן, סכינים טקטיות וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנו אתר מסויים שאני רוצה לתרגם מרוסית לאנגלית: http://lov.co.il/ אולם כשניסתי עם GOOGLE TRANSLATE זה מה שקיבלתי: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2flov.co.il%2f כלומר דף ריק מלבד החלק העליון של GOOGLE TRANSLATE . בהנחה שאין לי בעיה מקומית בדפדפן,נישאלת השאלה איך אפשר לתרגם את האתר הזה בהצלחה? הערה: אני לא קורא ברוסית. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, תוכלו בבקשה לתת לי איזשהו אתר/מדריך/או משהו כזה שנותן לי את כל המאפיינים שיכולים להיות לכל חלק במחשב? (כרטיס קול, כרטיס מסך, מעבד וכדומה), תודה
-
בבקשה, תציצו במדרגים - 5 "רוצי טובתי". לא נחים לרגע. רק תן להם הזדמנות ויחגגו על הגוויה. בסה"כ פירסמתי פוסט תמים על יום האישה והתוצאה לפניכם. 5 דירוגים שליליים, לא פחות. על כלום ! לא העלבתי אף אחד, לא כיניתי בשמות וכינויי גנאי ולא כלום. זה לא הפריע להם לעוט על המציאה כמוצאי שלל רב. עצוב !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב פצצה! מעבד:intel core 2 duo E6750 כ.מסך:Asus GeForce 8800GT 512MB TOP *2 זיכרון:corsair 2GB 800MHZ *2 לוח אם:Asus P5N32-E 680i SLI כונן קשיח:WD 3200AAKS 320GB ספק כוח:Corsair 520HX 520W נכון חמוד? :anim-jjd: :clown: :ylsuper: :auto: :bigglasses: :nutty: :jump1: O0 :alcoholic: **לא זה לא המחשב שאני משתמש בוא ברגע זה ^^ עכשיו אני בעבודה של אבא שלי.....יש לו שני MAC G5 ועוד חרא PC ^^ אז ככה שכשאני אגיע הביתה אני אעלה תמונות מ-CRYSIS =]
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! קודם כל אני יגיד שחיפש בגוגל הביא לי רק תוצאות של תחזוקה אבל השאלה שלי היא איך לחטא ז'קוזי בצימר לדוגמא או בית מלון שאני לא ישהה שם הרבה והז'קוזי שם מלא בחיידקים ואני לא יודע מה של אנשים שהיו שם לפני ועשו מה שעשו...\ בקיצור התהליך צריך להיות אפקטיבי ומהיר אני ישמח לשמוע דרכים לעשות את זה מכם אם יש לכם ניסיון או סתם רעיון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד: "וואיי אינטל וצוות HWzone מזה התחשבו בנו... גם 45nm וגם גוף קירור שמקרר אותי חבל הזמן, תענוג." הכרטיס מסך: "חםםםםםםם חםםםםם תחליפו לי גוף קירור יא חראות!" זיכרון מס' 1: "וואווו מזה הגוף קירור האימתני הזה, רק שלא ייפול עלינו!" זיכרון מס' 2: "זה ה-Thermalright Ultra 120 eXtreme, אומרים שהוא אחד החזקים, לא כדאי להתעסק איתו, רק שלא ייפול עלינו". הלוח אם: "שתקו ארבעתכם, לי הכי חם פה ובנוסף אני מחזיק את ארבעתכם אז דיר בלאק לא לחפור". תמשיכו אותי...
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו פקס - Brother FAX-1360. כרגע במצב של Tel/Fax מה שקורה זה שאחרי שני צלצולים הפקס "עונה", כלומר כל שאר הטלפונים מפסיקים לצלצל ורק הוא ממשיך, ואם מישהו עונה בטלפון אחר בזמן הזה - הוא עדיין ממשיך עדיין לצלצל ועושה רעשי רקע בשיחה. וכמו כן אם מי שמתקשר מנתק את השיחה בלי שענו, הפקס ממשיך לצלצל עוד כמה וכמה צלצולים עד שהוא "קולט" שכבר ניתקו. האם יש משהו לעשות בנושא הזה? (חוץ מלעבור למצב Manual שבו אלא אם כן אני לוחץ ידנית על start כששולחים לנו פקס הוא לא מקבל פקסים) איך זה ברוב הפקסים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אץ רוב השמות ועם כבר את כולם כי אני חייב אותם בבקשה ותודה...
-
הדמות שהראו בתחילת הסרט, שהיא לא יכול לשלוט ומשנה צורה... אז היא דודו של פרקר? כי הדוד בן ידע מה קרה לפרקר...
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
http://news.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=0&id=291687 :ylsuper: http://www.brava.com/how-use.html עריכה - כל הזכויות שמורות למישה שגנב מe-r-a-n ;D
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה קורה חברים? יום אחרון לחופש שלי מהעבודה ובא לי ללכת לראות את Avatar ב 3D. האופציה היחידה עבורי היא Imax בקריון (קריית ביאליק). ע"פ הפרטים באתר ההקרנה מתחילה ב 18:30 ואורך הסרט הוא 166 דקות. כך שאם באמת יתחילו להקרין ב 18:30 ולא יהיו הפסקות באמצע, הסרט יגמר בשעה 21:16 . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהאולם? . האוטובוס האחרון שלי יוצא מתחנה סמוכה בשעה 21:59,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 7 דק' להגיע לתחנה. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2010 בשעה 14:10:19 אפשר לנעול הוקפצתי לעבודה בהתרעה קצרה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי את המחשב לטלויזיה עם הכבל, רואים אחלה מהטלויזיה אבל שומעים מהרמקולים של המחשב, מישהו יודע איזה הגדרות צריך לשנות בשביל שישמעו מהטלויזיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים, אבל לאיפה נעלם פורום "כללי"??? \ עריכה**** הפוסט שלי הועבר לפה אומנם אך עדיין איני יכול לראות את האופצייה להיכנס לפורום דרך דף הפורומים הראשי.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות רוטר בשביל עבודות עץ שבא לי לעשות. הידע שלי בנוגע עבודה עם עץ הוא אפסי אפשר לומר. מה שאני כן יודע, זה שאם עושים אז עושים כמו שצריך וקונים כלים טובים. כמו שבשביל האלקטרוניקה השקעתי במכשירים וכלים טובים, גם הפעם אני רוצה לקנות רוטר טוב. הבעיה היא כמובן המחיר, רוטרים טובים ראיתי במחירים שמתקרבים ל-1000 שקלים וזה סכום שכרגע לא בא לי להוציא על זה (לא ממש יש לי). אני מחפש בעיקר מכשירים יד שנייה כי ממה שהבנתי מחבר שהתעסק עם זה, רוטר משומש טוב אפשר למצוא במחירים הגיוניים מאוד, ואין שום סיבה שהוא לא יעבוד עוד כמה שנים טובות בלי בעיות. א - איפה אפשר לחפש כלים משומשים חוץ מבאתר יד2? ב - איזה דברים אני צריך לחפש ברוטר? ג - איזה חברות נחשבות אמינות? ד - ראית…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-