כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
מקרה 1 - אחרי השקעה של 250$ שהרווחתי משלל אתרים, החלטתי להשקיע אותם ב-ISABELMARCO, שנכון לזמן שהשקעתי שם, פרח. הרווחתי את ה-500$ שלי, ועכשיו...כבר יותר מחצי שנה שהתשלום נמצא בהמתנה. אחרי פניות לתמיכה, בפורומים ולכל מקום - לא קיבלתי מענה - פתחתי דיון בפורום שלהם ולא קיבלתי תשובה מהמנהל כבר כמה ימים, למרות שהוא מחובר, אבל מה כן - נמחקו "בטעות" תגובות שלי שכללו טענות כלפי המנהל. אני ממליץ לכולם להתרחק מהאתר הזה כמה שיותר - פעם הוא היה אתר אמין, אז הוא התחיל לשלם רק אחרי 3-4 חודשים, ואז הוא דרש שרק משתמשי פרימיום יוכלו להוציא כסף (ואני משתמש פרימיום), ועכשיו, רק מי שתורם לאתר רשאי לקבל כסף ??? ממתי אנשים צריכים לשלם כסף בכדי להרוויח אותו ??? אני בטוח שבעל האתר ימצא עוד הרבה ד…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש דרך להסדיר עם הבנק שהמועד חיוב בכרטיס אשראי יהיה באותו יום או יום למחרת? זה פשוט מעצבן שאחרי חודש פתאום יורדת בוכטה רצינית. בד"כ אני נוהג לשלם במזומן אבל רכישות גדולות אני משלם באשראי.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נראה לכם שאנחנו אחרי השיא ושעכשיו יש תקופת התאוששות? אני מחפש עבודה כבר כמה ימים, ולא מוצא כלום
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אני חייל משוחרר כבר חצי שנה ואני רוצה לטוס לטייל בעיקר בדרום אמריקה הייתי שמח לשמוע הצעות או חבילות שנתקלתם או אתם מכירים! בין שבועיים לחודש! תקציב 10-12 אלף שקל
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אתרים באינטרנט שמוכרים נעלים או שאפשר לראות בהם מחירים ודגמים של נעלים מבית TIMBERLAND. תודה רבה. לא ראיתי שיש אתר רשמי שלהם בארץ, רק COM
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני חיפשתי קצת על הנושא של ספרים וירטואליים אבל לא מצאתי אתרים יש אתר כלשהו שניתן להשיג בו ספרים וירטואליים שפשוט מתקינים במחשב וקוראים במקום ספר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי ויכוח עם הבוס שלי שהחליט "להעניש אותי" כדבריו שמהיום והלאה אני קונה לעצמי ארוחת צהריים על חשבוני האישי בלבד, אני עובד ביום בין 8-9 שעות והוא אמר לי שלפי החוק הוא ממש לא חייב לסבסד לי ארוחת צהריים מה שלא ניראה לי הגיוני, כי 2 חברים שלי שגם עובדים במקום עבודה דומה מקבלים סיבסוד ממקום העבודה שלהם על ארוחת צהריים. הוא צודק במה שהוא אומר?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מתי בערך יוצאים הדגמים החדשים של המעבדים של אינטל והכרטיסי מסך של nvidia. תודה
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מגן=25% אם הצלחת בו, ואם לא הוא שווה 15% ? 50% = ציון שנתי? 50% = בגרות? זה לא נשמע הגיוני. לדוגמא: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 70 אז המגן נחשב פה 15% והבגרות 50% ? דוגמא נוספת: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 55 אז המגן נחשב פה 25% והבגרות 50% ?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מצטער שזה לא ממש מסודר, זה העתק מהאתר של KSP המפרט הזה עולה 3540, שזה נראה לי ממש זול.. שווה קנייה או שיש קאץ'?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדרך לשיפוץ הבית ולפי התוכניות המחשב שלי יהיה ממוקם בצידו של קיר אחד שלהחדר על שולחן העבודה שלי, והמטרה היא שהוא יהיה מחובר אל הטלוויזיה ממוקמת המרכז של הקיר שלידו, המחשב מיועד לשמש גם כmediacenter וגם כמחשב אישי, הוא יהיה מחובר לסראונד וישמש לכל צורכי המחשוב שלי, גלישה צפייה בסרטים - HD - מוזיקה מחשחקים ועוד הבעיה נוצרת כשאני לא יכול לקבוע את "מרכז הכובד הטכנולוגי של החדר" במיקום אחד מכיוון שאני צרך גם עמדת עבודה וגם HTPC ולא מעוניין בשני מחשבים, מה הפתורות שאתם יכולים להציע לי לבעיה זו
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. סיימתי סוף סוף יא, נשאר לי רק הבגרות בלשון. אז ככה, אני דיי חושש בקשר לבגרות כי אני לא יודע כלום על ה"פועל". כל הנושאים האחרים אני יודע, חוץ מה"פועל" שבו אני בכלל לא יודע מזה גזרות. והנושא הזה הוא תופס 25 נקודות בבגרות, שזה המון וחבל לי לבזבז אותם. מאיפה אני יכול ללמוד בחינם על נושא ה"פועל" בלשון? יש איזה אתר לימוד טוב שמלמש הכול על הנושא? אני חייב עזרה, כדי לעבור את הבגרות הזאת! תודה זה מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
(לא עבורי...) תחזוקה שוטפת של טיפול בבעיות, בדיקה \ ניקוי \ DEFRAG מדי פעם וכו'. תן\תני כמה מילים עליך בה"פ ואחזור. עשוי להתאים גם לתלמיד \ סטודנט. תודה ויום טוב !
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש להם 2 מספרי טלפון שירות / תמיכה טכנית 1599-59-2000/1 ובשניהם יש מזכירה " שלום הגעתם לבזק הקו איננו מחובר אתכם הסליחה " השאלה אם החברה לפני סגירה או שזה תקלה של בזק ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! בשעה טובה בעוד 15 יום נגמרת לי ההתחיבות לנטוויז'ן. אני רוצה לעבור לאקספון, המחירים זולים ולאא התחיבות. איך הם, טובים? אריאל
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זה די נפוץ כאן באתר ולא הצלחתי למצוא. אשמח להסבר.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לעתודה האקדמית של צה"ל. התקבלתי לאוניברסיטת בן גוריון להנדסת תוכנה, אבל לת"א או לטכניון לא התקבלתי. שמעתי שיש מקומות מסוימים בצבא כמו חיל המודיעין שלשם לוקחים אנשים רק מהטכניון או מת"א. עד כמה השמועה הזאת נכונה? וגם אם אסיים עם ציון טוב בבגן גוריון, עד כמה יש לי סיכוי להגיע למקום טוב בצבא , ולא לצאת מהצבא בגיל 28 בלי שום תועלת אישית?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בדרך להוכחה של זהות לא נעימה באנליזה ווקטורית נתקלתי במעבר הבא: כאשר הדלתא זו הדלתא המפורסמת של קרוניקר, והdi הוא הנגזרת החלקית של הרכיב הi. איך מסבירים את המעבר הזה מהזהויות הבסיסיות של חשבון הטנזורים? יש מבחן עוד שבוע וזה דחווף... תודה מראש עריכה - למען הסר ספק, A ו B הן פונקציות ווקטוריות.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלו להקה ישראלית קרועה במיוחד, הם מתחזים ללהקה גרמנית ועושים פאדיחות. (בתור בדיחה כמובן) http://www.youtube.com/watch?v=JStMglkRiwA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Nx2RRy0gtm0&feature=player_embedded
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נמאס לי שבכל סרטו אני צריך ללחוץ ידנית על האפשרות של HQ כדי שהוא ירוץ באיכות טובה יותר. יש אפשרות באתר שתעלה את האופציה הזאת באופן אוטומטי במידה והיא קיימת בסרטון?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני עובד אצל מישהו במסגרת חברה כלשהי כבר בערך כמה חודשים. אני יודע שמותר לי (מגיע לי) לקבל שכר גם על הנסיעות, אבל משום מה לא ביקשתי כסף על נסיעות עד עכשיו אז בהנחה שיש לי תיעוד מדוייק של כמה עלו לי נסיעות עד עכשיו כל פעם שעבדתי מותר לי לבקש (לדרוש?) תשלום על הנסיעות "באיחור"? מישהו יודע מה החוק אומר לגבי זה?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-