עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כנראה שאני יהיה בנפאל,קבודיה,סין וכו' כנראה בפבואר אפריל רציתי המלצה לשקש עד מינוס 7- איכותי מאיביי או מאמזון קיים מכס על הדברים כאלה? מקסימום מישהו מחול יכול לשלוח לי אם אין משלוח לארץ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

הזמנתי מפנדה מסך. ואמור להגיע כעיקרון השבוע. הבנתי שאני אחרכך עובד מול UPS, היבואן הרישמי. קראתי אפשהו, שיש לי אפשרות למסור את המסך לתחנת שירות UPS והם יעבירו למעבדה בחינם. איפה זה התחנות האלה? ללט

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Delux,

לי יצא ליד חברים שלי מלא פעמים כגון שאני לא מתבייש יש לי שאלה אליכם יצא לכם בישיבה חשובה (לאנשי עסק) פלוץ בשיעור (ליד כל הבנות) פלוץ באמצע משחק כדורגל איפה יצא לכם לעשות את זה ת'אמת תגידו (בבקשה פרטים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by surfface,

Why Men are so Damn Cool... 1. Your arse is never a factor in a job interview. 2. Your orgasms are real. Always! 3. Your last name stays put. 4. The garage is all yours. 5. Wedding plans take care of themselves. 6. You never feel compelled to stop a friend from getting laid. 7. Car mechanics tell you the truth. 8. You don't give a monkeys arse if someone notices your new haircut. 9. Hot wax never comes near your pubes. 10. Same work .. more pay. 11. Wrinkles-add character. 12. You don't have to leave the room to make emergency crotch adjustments. 13. Wedding Dress 2000; Tux Hire 100. 14. If you retain water, it's in a canteen. 15. People never glance at your chest when yo…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by arik89,

לצורך צילם סרט לבגרות זקוק למשתמטים המוכנים להתראיין באזור המרכז. יצירת קשר : shellygoldstein1990@yahoo.com תדה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Gamer 77,

אני מעוניין לרכוש מחשב מKSP ואני מעוניין לשמוע את דעתכם..... אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה, דבר ראשון תכנסו דרך הקישור כי זה יתחיל קצת לפני הקטע שעליו אני מדבר http://www.youtube.com/watch?v=PAYm0Jwpfw4#t=637s קצת קשה להסביר, אבל כמו שאפשר לראות, בקטע הקצר הזה, הביטלס מתפצלים, כל אחד הולך בין 2 שיחים אחרים, אבל קורה, למשל, שהבחור עם הכלי נשיפה ממתכת שהולך מסביב לגוף שלו הולך לפינה הימנית העליונה, ואז יוצא מהפינה השמאלית העליונה, ואחרי זה כולם יחד יוצאים מהפינה הימנית התחתונה... אני חושב שראיתי משהו דומה עם דלתות - אנשים נכנסים מדלת אחת ויוצאים מדלת שניה, ואז נכנסים לדלת שלישית ויוצאים מדלת רביעית... כמובן שכל הרעיון זה שהדלתות מובילות למקום אחר, ולאו דווקא למה שבצד השני של הקיר יש לפני זה עוד קטע כזה נראה לי, עם ה sea of holes אבל יש איזה שם שמתאר את הקט…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. כבר מס' שנים שבהם אני מתעסק בתכנות אתרים, בשרתים וכד'. בחודשים האחרונים החלטתי להיכנס יותר חזק בתחום וללמוד גם את התחום הטכני של העניין (CompTIA A+ לצורך העניין) וגם את התחום הקשור יותר ברשת התקשורת (CCNA), אני לומד בעיקר מסרטוני ההסמכות של CBTNuggets וגם קצת מחומר הקיים באינטרנט (ויש הרבה). נכון להיום אני לא מתכוון לגשת למבחנים של ההסמכות הללו בזמן הקרוב, אני מעוניין בלמידת החומר נטו (בעוד כשנה כאשר אהיה בעל יותר ניסיון בתחום ואהיה לקראת שחרור מהצבא סביר להניח שאגש למבחנים). את החומר ל A+ כבר סיימתי, אבל אז ראיתי שלמדתי חומר יחסית ישן (למדתי גרסה מ- 2004 ויצאה גרסה חדשה ב- 2009) אז אני אשתדרג כבר ואלמד את הגרסה החדשה יותר בקרוב, ב- CCNA כבר סיימתי חצי מהחומר (את IC…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oba3k,

לא מספיק הפסדי הענק, תראו איך משלמים על משהו שעולה 2000 דולר, 4 מיליון דולר http://www.autoblog.com/2006/03/31/another-gm-financial-fumble-worth-4-million/

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by qpalzm,

http://media.putfile.com/HydroFoam

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש ערוצים שבהם עוצמת הקליטה חלשה ולכן לא רואים נקי את התמונה. כיצד אפשר להגביר את עוצמת התדר הנקלטת במכשיר הטלויזיה. אני יודע שיש איזה מכשיר או חלק שאפשר לחבר לכבל ובבכך העוצמה גוברת. יש למישהו רעיון או שהוא מכיר מכשיר כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני שם לב כי באתר שלהם הם מביאים את רוב המוצרים שחנות מסויימת , וממליצים עליה בחום רב, לא נראה מאוד הגיוני,שהם משבחים מוצרים יקרים שאינם שווים כלל וכלל ועוד מושכים אנשים אחרים, ממש רמאות ני צריך להגיד, וכן רוב הכתבות בפורום פה לא מחמיאים למוצרים שלהם . אני חושב שאתר HWZONE לפחות מאוד " לא " משוחד משאר אתרים שקיימים בישראל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by 104952,

http://www.youtube.com/watch?v=zHu3hXSl7M4

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by raiman1,

נא לא להפנות לויקיפדיה. הערך כתוב באנגלית ולא ממש הבנתי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/ben.mp3 ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. איבדתי משהו ששיך לעבודה (יומן מבצעים) ואמרו לי שאני נקנס ב-400 שקל על זה. עכשיו מה שקורה זה שאני חתום על חוזה בעבודה שרשום בו קנסות וכו' אבל נדמה לי שקנסות זה דבר לא חוקי עפ"י חוק כמו הרבה דברים שרשומים בחוזה וכנראה לא חוקיים אז זה לא חוקי. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם זה חוקי או לא? ניסיתי גם לחפש במשרד העבודה או דברים דומים ולא מצאתי. יש לציין שאם זה לא חוקי ובאמת אקנס אז אפנה לעו"ד כמובן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. עוד שבוע יש מגן באזרחות ועכשיו פתחתי את הספר מיקוד כדי להתחיל ללמוד (פעם ראשונה שאני לומד למבחן באזרחות) עכשיו לפי החומר בפתיחה של הספר אני מבין שצריך לדעת על כמה עקרונות וצריך להבין כמה מושגים, ושאין בחירה של ממש וכאילו צריך לקרוא את כל הספר מיקוד... אבל במיקוד עצמו כתוב 300 עמודים, בשביל מקצוע שכבר חשבתי ללכת להבחן בו על בסיס ידע אישי זה קצת הרבה מישהו מכיר אולי איזה אתר שמסכם ממש בקצרה את המושגים שצריך לבגרות השנה בלי כל המיותר מסביב? ואיך אתם מתכוונים ללמוד לזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://yes.walla.co.il/?w=2/7800 יש שם פרסומות, אז הפרסומת הרביעית. ממה שאני מצליח לשמוע המילים הן: אז בוא נצעק ונלך לנלך לרחובות ששם ואף אחד לא נרגע וכל דבר, ובדרכים וזה לא נראה לקבל זאת בנימוס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. רק רציתי להזכיר לכם שהשנה (שנת 2008) מתארכת בשנייה אחת!!! אז על תתנשקו מוקדם מידי....LOL אה כן וסעו בזהירות!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לאחר שהגעתי למסקנה שעליי לשדרג את המחשב הקודם שלי (AMD X2 6000), בהתחלה חשבתי כי אתפשר והייתי על סף רכישת I5 או לחלופין פנום 4 ליבות. לפני יומיים ראיתי מודעה בTRADE ZONE באתר, של בחור שמוכר מעבד I930 +זיכורונות, PATRIOT DDR3 1600 6 GIGA. לאחר שיחה עם הבחור, הוא הסכים למכור לי את המעבד והזיכרונות ב-1450. לאחר מכן הלכתי לרכוש את שאר חלקי המחשב, קניתי לוח X58 של חברת ג'יגה בייט, ללוח יש את כל הפיצ'רים החדשים, דגם הלוח - ga-ax58-ud3r הלוח עלה -1080 כמו כן בנוסף קניתי מארז CM690 PRO II PLUS ב-450 קניתי ספק כוח של SEASONIC 620W ב-360 וקירור למעבד, arctic cooling xtreme ב-160 (בסופו של דבר הקירור התברר כנפילה). דיסקים קשיחים + כונן אופטי + כרטיס מסך הועברו מהמחשב הישן. …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מישהו מכיר חנויות נעליים טובות מאיזור המרכז? ושלא מוכרים שם נעליים של ערסים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www./articles/mousetrap.html חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by buyom,

שלום אני הולך לארגן מסיבת רשת בדרום בישוב בשם להבים אני מעוניין לדעת כמה אנשים פה יקחו אותי ברצינות או מוכנים לנסוע כל הדרך מהצפון לפה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.