עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל החלק מזכוכית התפוצץ, נשאר רק החלק של ההברגה והוא לא מסתובב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yotamoo,

אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BetZeFer,

;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Mike-,

אהלן, אני מנסה להבין איך פועלים הפטנטים ומה הם בעצם. האם מישהו יכול לרשום פטנט על מוצר שלם ? יש לזה הגבלות ? מישהו יכול פשוט לרשום פטנט על שימוש בלחצנים/כפתור כממשק לכל דבר אלקטרוני ואז בעצם לאסור את שאר העולם מלהמציא מערכות עם כפתורים ? כמו התביעה של אפל, אז סמסונג התשמשו שיטת פתיחה למסך נעילה דומה לשלהם... אולי מישהו יכתוב פטנט על הגלגל וזהו ? איך בכלל אוכפים את זה ? נניח מישהו בארץ מעתיק מוצר ומפר את הפטנט של חברה מסויימת (שאין לה נציגות פה), יש חשש לתביעה ? מי הגוף שישפוט ? אם משהו מפר פטנט ומפרסם אותו בקוד פתוח/חומרה פתוחה האם זאת עדיין הפרה של הפטנט אם הוא לא מרוויח ממנו אגורה ? או שזה תלוי בטוב הלב של רושם הפטנט ?

5. Started by Lior4543,

1. מה זה Account Id? האם זה הID שאני מתחבר איתו לאתר, או שזה השם המלא שלי שמופיע באתר. 2. האם יש איזה שהם מיסים על קבלת כסף, מאתרים שונים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by IG,

אני רוצה למנוע מכתובת מסויימת (איזה חברה ששולחת לי "תיזכורות" פעם ביום) מלשלוח לי מכתבים. אני לא מוצא שום אופצייה לחסום את הכתובת מישהו יכול לעזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות לחבר ליקר או וודקה בטעם וניל או ריבת חלב מה הכי מומלץ מאלה באטרשוט (ליקר קרמל) דוליס (ליקר ריבת חלב) סמירנוף וניל אבסולוט וניל או סטולי וניל יש עוד משהו עם וניל או ריבת חלב ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by core_i7,

טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by benor,

התחלתי מדן בצפון והגעתי עד איזור מישור החוף בנתניה. השביל הזה הוא אחד הדברים המדהימים אני באמת מאחל לכל אחד שילך לעשות אותו. כמה רגעים מהשביל: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היום היית ב-"סיור" באינטל והיה כזה עלוב אתם לא מבינים ! המדריכה לא ידעה שום דבר מהחיים שלה והתחילה לחפור על שטויות, כל מה שהראו היה סתם סרטונים ואפילו לא נכנסנו לחדר הנקי... קיצור מבעסססס, לא ממליץ !!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שבת שלום לכולם, יש לי מצלמת 8 מ"מ ישנה שעד היום אני מתעד איתה חוויות ובד"כ אני לוכד וידאו עם תוכנה דרך המחשב. הבעיה היא שלכידת הוידאו מהקלטת בצורה כזו פוגמת מאוד באיכות, כאילו שלא מספיק שהמצלמה הזו כמעט מתה... להבדיל מכך, אם אני מחבר את המצלמה עם חיבור RCA connector (בננה) למסך ומריץ את הקלטת הוידאו נראה נפלא, כאילו צילמתי במצלמת HD... ואני שואל אתכם - איך אני מקליט את הוידאו ה"איכותי" שעל המסך ולא את החרטה שמתקבל דרך התוכנה במחשב??? יש לי בבית ממיר YES MAX למקרה שאפשר להשתמש בו לפתרון...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by userk,

הרבה פעמים אני רואה גם על מוצרים גדולים באיביי שמציעים משלוח חינם מסין לארץ ושומרים על מחיר מוצר מאוד נמוך. איך זה קורה? ממה שבדקתי מחיר משלוח בדואר ישראל לחו"ל מתחיל בשמונה ש"ח וזה רק על חבילות מאוד קטנות, המחיר עולה הרבה יותר על חבילות גדולות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Rinkadink,

עכשיו אחרי 12 בלילה אז אפשר לפרסם פוסטים כאלה אני בן 18 בדיוק היום

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. SK 5400? גם הקוד של ה 5100 (הלא צבעוני יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by evman007,

סתם רציתי משהו מקורי... מה דעתכם על הניק החדש? אני EVMAN007 במקור...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש מזגנים מומלצים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום חבר'ה, אני הכרתי את כל תחום הבלוגים כבר לפני מעל ל-3 שנים, כלומר ממש איך זה עובד גם מבחינת תיכנות ב-PHP וכו'. ולא הבנתי כל כך מה מושך ומעניין בזה עד היום. בקיצור החלטתי לפתוח בלוג משל שיהיה בעברית ובאנגליתי. בלוג שיספר על החיים שלי מגיל שנה ועד היום כולל משפחה וכו'. עכשיו באה השאלה החשובה: 1. מה עדיף לי, לפתוח בלוג באתר מפורסם (לדוגמא: "Blogger") שמאפשר את זה בחינם או להשתמש במערכת משלי (כי יש לי כבר חבילת איחסון ומערכת WordPress מותקנת ומוכנה לשימוש)? 2. מה ההתרונות ומה החיסרונות בין שניהם? אשמח לתגובות שלכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by בייגל טוסט,

http://rapidshare.com/files/2746219/RUSSIA_TUNNEL.wmv

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by DJO,

חחחחח סתם רציתי לשתף אתם יכולים לקנות מחשב נייד של קומפאק בקוסמוס ב4 אלף שקל אם אתם רוצים לקנות מחשב בסופר אותי זה שיעשע

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. וגם איפה אפשר לקנות את החומרים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אין לי ממש מה להגיד אז פשוט תראו את התמונות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. NVIDIA, ATI, GIGABYTE, THERMALTEK וכו..

24. Started by LimaC,

שלום לכולם, הבנתי שחוק מחזור מכשירי אלקטרוניקה אמור להיכנס לתוקף בינואר 2014. תקנו אותי אם אני טועה... יש לי בבית מספר מכשירים כמו טלפונים, מערכות שמע וידאו וכדומה... לפני מספר ימים חבר המליץ לי על שני מכרים שלו שקונים מאנשים פרטיים מוצרים המכילים מתכת למטרות מיחזור ומשלמים מספר שקלים על כל קילו / מכשיר / רכיב. בנוסף, ישנו מתקן מיחזור של פסולת אלקטרונית בקרבת מקום (ללא תמורה כספית - כמו כלובי המחזור של הבקבוקים). השאלה היא האם כדאי לחכות לכניסת החוק ו"למכור" את המכשירים לגופים מטעם המדינה (במידה והחוק באמת ייושם), או למכור אותם לאנשי ה"מקצוע" הנ"ל. אם ישנן שיטות נוספות למחזור פסולת אלקטרונית ומתכת, אשמח לשמוע עליהן. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. She aint that chick from the burbs thats a stranger to drama She that uptown girl wit the cocky personna When out my way to let her know that I want her I told her I know for sure we belong together and I wouldnt break her heart my intentions are better And I shared the same dreams she had about chedda When the D's came she was down to hold the BARETTA I got a thing for baby girl It's me and her against the world Your smile make my day it's simple, your dimple Your eyes, your lips, your thighs got me hypnotized Communication is deep, I love it when we talk Hate it when you leave but when you leave I love to watch you walk You make a nigga forget abou…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים