עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Andrey20,

אם כן מה התהליך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Cyanide,

האם זה בסדר לשים את לוח האם, הספק ואת הכוננים השונים על שולחן עץ חשוף או שיש צורך במשטח כלשהוא בינם לבין השולחן? איך מדליקים ומכבים את המחשב? האם ישנם סיכונים כלשהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by davidreznic,

כותרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Vega,

חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה). וכן, זה כאב. בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.) שלכם, 10 centimeters taller, Vega.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3626246138&category=41888 זה כמו שאני ימכור כלום.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BeNDeR,

אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!! :-/ :-/ :AR15:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by nat64x,

In the wake of the shut down of the Megaupload file sharing web site several weeks ago, some other sites have shut down their operations, including BTJunkie. Now there's word that one of the biggest file sharing sites, RapidShare, is throttling down on download speeds for people who use the free portion of its service. According to a post on Torrentfreak, the organizers of RapidShare have confirmed they have made a decision to cut download speeds for free users. In a statement the company said: "RapidShare has been faced with a severe increase in free user traffic and unfortunately also in the amount of abuse of our service ever since, suggesting that quite a few copyri…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by תינוק22,

שלום,היום הערתי את החתולה שלי אחרי שהיא ישנה וראיתי שהיא קמה עם עין אחת סגורה ושיש לה כמו מים מסביב לעין , שמתי לה משחה ''סינטומיצין'' וכרגע אני רואה שהכל בסדר, עכשיו אני לא יודע אם זה באמת דלקת או שזה היה איזה הפרשה אחרי שינה כמו שיש לאנשים , אני יודע שהכי טוב ללכת לוטרינר אבל כרגע זה לא אפשרי (יום שבת כבר ) ..... נ.ב החתולה שלי מחוסנת ומטופלת .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש שני תמונות מפורסמות באיכות טובה (אמור להיות מודפס על ד A4). האשונה היא התמונה המפורסמת מפנוי ימית שרואים בא את תושבי ימית על גגות הבתים, ובאים אם ה"כלובים" לפנות אותם. התמונה השניה שאני מחפש היא תמונה מפנוי גוש קטיף, בא תושבי הגוש היו על הגג של בית כנסת ובמהלך השעות שלהם הם היו של הגג הם שפכו חומרים על החילים. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא את התמונות. תודה ענקית עמיר

10. Started by dudi2002,

שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27804 חנון נגד חנון ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pain_killer12,

אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by asafgolan,

נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ido.G,

היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכם במחשב שלי יש כרטיס TV שמחובר ללווין פרטי דרך כבל HDMI שאיתו אני קולט ערוצים באיכות HD. הייתי רוצה לשדר בעזרת הכרטיס את מה שאני רואה בממיר לשרת היעודי שלי, והקליינטים יתחברו לשרת ובעזרתו ויראו את השידור, או לשדר ישירות ללקוח השאלה היא איך עושים את זה? איזה תוכנה אני צריך להתקין בשרת היעודי? איזה תוכנה יודעת לשדר מהמחשב שלי? איזה תוכנה יודעת לקלוט את השידור מהשרת או ישירות מהמחשב שלי? כמה רוחב פס אפלוד אני צריך בשביל שלא יהיה לאגים \ תקיעות וכמה רוחב פס דאונלוד הלקוח צריך בשביל שלא יהיה לו לאגים תודה לעונים.. מי שעונה פשוט תותח...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by avivlevy,

מחפש את המשחק רשת שצריך להקליד את כל הABC הכי מהר שאפשר

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Roshos,

http://news.walla.co.il/?w=//944464

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. זה פורום עזרה או מה? אני בא פה מבקש עזרה בפעם הראשונה אני מבקש עזרה בקניית וינדוס חוקי ומביאים לי אזהרה על תוכן לא חוקי.. :pissed: בפעה השנייה שאלו אותי איזה סוג של סרט ראיתי אז אמרתי כמה הוא שקל והבאתי לינק מאיפה שהורדתי אותו כדי שאנשים יראו את הפרטים של הפרק וממתי פרק של סדרה בטליויזיה אינו חוקי להורדה??? בחיים לא שמעתי שסדרות להורדה הם לא חוקיות נדמה לי צריך להעיף את הניחיליתי הזה שמביא אזהרות על ימין ועל שמאל חושב שהוא אלוהים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by IG,

אני רוצה למנוע מכתובת מסויימת (איזה חברה ששולחת לי "תיזכורות" פעם ביום) מלשלוח לי מכתבים. אני לא מוצא שום אופצייה לחסום את הכתובת מישהו יכול לעזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני בלי אינטרנט כבר 10 ימים ולא בתוח יתקנו לי התשתית ביום רביעי ה-19.09 החליפו כבל ראשי לשכונה שלי ומאז אין לי אינטרנט , התקשרתי לבזק והסברתי את המצב והדגשתי שהוחלף כבל ראשי שלהם אז הם כבעו לי טכנאי ליום ראשון - שהגיע הטכנאי הוא בדק את החיבור לבית שלי ואמר זה בעיה בקבל הראשי וזה לא התחום שלו התקשרתי לבזק שוב ושאלתי מתי יתקנו לי את התשתית , והם שאננים שאלתי למה שלחו לי טכנאי הביתה שכבר אמרתי שזה בעיה בכבל הראשי הרי הם יודעים שהם החילפו כבל בשכונה שלי בקיצור אחרי שעה של תחינה הבתיחו לי שיגיע קבלר לתקן לי יום למחרת שלא הגיע רק לאחר יומים התקשרו אלי ממוקד הטכני ושאלו אם הסתדרה הבעיה , אמרתי אין לי צליל חיוג אז הוא אמר שלא צריך להיות כי יש לי רק אינטרניט דרכם (לכל הרוחות …

23. מה המחיר הכי סביר לחדר כושר? מה אתם חושבים על "דרך הגוף" ביבנה? מישהו מכיר עוד חדרי כושר ביבנה???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by e-Pit@m,

מישהו מוכן לשלוח לי את צליל הרעם המפורסם, שקריאטיב מגדירה להעלאת הווינדוז לאחר התקנת הדרייברים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by cleric,

http://www.onemotion.com/flash/spider לא לבעלי ארכנפוביה, מציאותי מדי :errrr:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.