עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ohad5g,

שלום רציתי לשאול אם יש פה אנשים שעובדים ב yes או מכירים ויכול לספר לי בקצרה על עבודה ואם הוא אוהב את עבודה , קשה פיזית מ1 עד10 , איך היחס , .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by _Amaterasu_,

[h=2]ג'יימס ברט, שעוקב אחר התפתחות הניסויים בבינה המלאכותית ברחבי העולם, שואל אם עוד מישהו מזהה פה בעיה שהמין האנושי עוד יצטער עליה. הפנטזיות המסעירות על הבינה המלאכותית עלולות להסתיים דווקא בחיסול האנושות[/h] http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3618585,00.html#addcommentfrm

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by _Amaterasu_,

פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק אקסטרה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Gal&Gal,

האם גם לכם הנגן טוען מחדש כשאתם מדלגים לחלק בסרטון שלכאורה לפי פס הטעינה כבר ירד לזיכרון? כי זה קצת דפוק איך שזה עובד...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by אורלי לוי,

שלום אני מחפשת תמונת מחזור תש"מ של בהיס יסודי עוזיאל בקרית שמונה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by dudi2002,

שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by EzX1,

ראיתי בתחרות של שוגי שהזוכה יקבל כוכב עם שמו ועם תעודות איך אפשרי לעשות את הפרוצודה באופן פרטי תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ConRoe X Fire,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eladbu,

מישהו יודע מתי ניוד המספרים בסלולר יצא לדרך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יכול להיות שיהיה אתר כמו זה אחד על אחד רק של מישהו אחר? כאילו בשביל לבנות אתר זה משהו שבעל האתר בונה או הוא יכול לקבל גם תבניות לאתר כי ראיתי אפישהו אתר באנגלית בול כמו hwzone.co.il

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום . דודה שלי (אחות של אמא שלי) רצתה לבוא מרוסיה לישראל אבל בסוף צץ לה איזה משהו שהיא הייתה צריכה לשלם ובנתיים אין לה כסף לכרטיס . דודה שלי אמרה שהיא תבוא בערך עוד חצי שנה . אז חשבתי לשלוח לה כסף בשביל הכרטיס טיסה . מישהו יודע בערך כמה עולה כרטיס טיסה מסיביר לישראל ? אני יודע שחברת אל על עושה טיסות לשם . גם ברוסיה יודעים שהחברה אל על היא חברה הכי טובה . אני לא צריך מחיר מדוייק אני רוצה לדעת בערך כמה זה עולה . תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by asafgolan,

נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. משהו הכי פשוט שיש בבקשה, הסרט בפורמט AVI. תודה רבה. תודה חברים . השתמשתי ב Easy Video Splitter עשתה את העבודה כמו שצריך בלי דיליי של סאונד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. חברי הפורום שלום: כבר זמן מה אני מתחבט בשאלה: "האם להכניס את היד ישר אחרי שהמיקרו סיים לחמם את האוכל, מסוכן? או לא? אנא עזרו לי!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by avinatbezeq,

לפני כשנה קניתי מסך U2410 דרך מכירה קבוצתית שהייתה פה באתר. המסך קצת ישב אצלי עד שהגיע המחשב החדש. לאט לאט נכנסה להכרתי האיטית ההבנה שיש בעיה - המסך לא נדלק כשהמחשב מתעורר משינה. לא הבנתי שיש בעיה, אחר כך לא הייתי בטוח אם זה הכרטיס או המסך. בסופו של דבר רכשתי עוד מסך (2209wa המצוין, ע"ס המלצות פה באתר), חיברתי אותו במקביל, ואששתי שהבעיה אכן במסך. התקשרתי לפנדה שהפנו אותי ישירות לדל. עכשיו, את החוויות שלי מדל אפשר לחלק לשניים, ממש כאילו אלו שתי חברות: בחלק הראשון ביליתי יום בנסיונות להשיג אותם בטלפון. ביום השני, כשכבר הצלחתי להשיג אותם, נפלתי על נציגת שירות בשם (כמדומני) מאיה. אחרי שהצלחתי להסביר לה את הבעיה היא שאלה אותי אם המחשב שלי הוא דל. כשאמרתי לה שלא היא "הסבירה" לי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shalomelbe,

איבדתי את ה-Order or Receipt #

19. Started by holy_cows,

אהלן אני רוצה להזמין מספר ספרים בשווי 338 ש"ח. האם יקחו לי על זה מס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קראתי לי להנאתי את המאמר בוויקפדיה על דויד בואי - ובו היה כתוב משהו על Bowie Bonds. נכנסתי למאמר על אותם בונדס ובאמת שלא הבנתי כלום... מה זה לעזאזל? מישהו יכול להסביר? רוב המושגים שם הם כלכליים ולא מוזיקליים - אני ממש לא מבין מה זה. חוץ מהשם. המאמר המדובר: http://en.wikipedia.org/wiki/Bowie_Bonds

21. Started by qpalzm,

http://media.putfile.com/HydroFoam

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי יש לי כרגע נוקיה 6680 מכשיר מעולה מכל בחינה חוץ מהגודל המרגיז בטירוף שלו... אז ככה השימוש העיקרי שלי איתו זה שיחות אי סי קיו (ברשת אורנג' אפשר להתחבר לאי סי קיו מהפלא) ואולי משחקים מידי פעם... משתמש גם במצלמה, שעון מעורר, יומן פגישות, לוח שנה, אבל את זה אני מניח יש בכל מכשיר... בקשר לזה שהמכשיר עם מערכת הפעלה סימביאן אף פעם לא יצא לי להשתמש בזה או לנצל את זה ככה שזה לא הכי חשוב לי... בכל מקרה אני מחפש מכשיר שיהיה בדור השלישי של אורנג' כמה שיותר קטן וכמה שיותר משוכלל... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by overload,

קודם כל, אחד הקטעים הכי טובים מאחד מהמופעים החדשים יותר של קריס רוק- http://comedy.peekvid.com/s1957/e16445/ ופה יש עוד מלא קטעים של כל מני אמנים אחרים. http://comedy.peekvid.com/ תהנו. אם כבר פרסמו את זה פה, אל תהנו

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by oba3k,

לא מספיק הפסדי הענק, תראו איך משלמים על משהו שעולה 2000 דולר, 4 מיליון דולר http://www.autoblog.com/2006/03/31/another-gm-financial-fumble-worth-4-million/

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. במהלך השיטוט שלי בפורומים של dpreview, בחיפוש אחר מידע נוסף עבור הדיגיטלית הפרלקסית הדנדשה שלי (Nikon D70), נתקלתי בסיריה של תצלומי רכבים מאוד מכובדת ומושקעת. כל הצילומים, לטענת הבעלים המאושרים (של המצלמה ושל המכוניות אותן אתם עומדים לראות), צולמו באמצעות עדשת הקיט (18-70מ"מ), סגירת צמצם למקסימום (F/22), אסא 200 ו 20 שניות חשיפה + הדגשת הערוץ הכחול בפוטושופ. תוצאות בהחלט מרשימות. מכאן אתן לתמונות לדבר... http://www.studiotsang.com/myphotos/d70/cars בהחלט מרשים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.