כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! הייתי נורא רוצה שתעזרו לי בסקר לצורך עבודה אקדמית בתורת השיווק: השאלה כאן היא האם הייתם מוכנים לקנות מחשב נייד \ נייח \ רכיבי חומרה מחודשים. כמובן שעם אחריות זהה לאחריות של מוצר זהה שנמכר כחדש. כאשר קיימת שקיפות מלאה לגבי מהות החידוש (למשל, בקניית נייד אומרים שהוחלפו מסך+ מעבד והם חדשים \ משומשים תקינים). כמו כן מדובר בקנייה מגוף גדול ומסודר ולא "בשוק". כמובן שאני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (בעד, נגד ולמה?) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
נפתח אתר חדש לחובבי הטיולים ורכבי סובארו.... אם יש לכם סובארו - ואתם מחפשים לטייל בסופשים עם הסובארו שלכם זה המקום.. http://www.subaru4x4.net/phpbbheb/index.php תהנו! בראל.
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שמעו, חבר שלי קנה לי ליומולדת אקדח BBGUN כזה קטן חמוד כמו שיש לכולם.. הבעיה היא שאם אני רוצה לירות במטרה הוא לא מדייק ! ממרחק של 2 מטר להישתמש בכוונת כבר ניהיה חסר טעם והולך כל הכיף.. עכשיו לפי הידע שיש לי בנוגע לרובים (שהוא לא מי יודע מה..) ככל שהקנה ארוך יותר הרובה מדייק יותר, זאת אומרת שאם אני יאריך את הקנה הרובה יותר ידייק נכון ? אז חשבתי שרוול מתכת בקוטר המתאים ולשים אותו בתוך הקנה ככה שהכדור יעבור דרכו, זה יעזור ? יש לכם אולי עוד רעיונות איך לשפר אותו ? (ד"א לכל אלא שנגד זה שתדעו שאני לא אף פעם לא יירה על שום יצור חי, חוץ מאולי בעצמי...)
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר להתחיל להתאמן עם משקולות מבלי לפגוע בגדילה\בגוף ? במשקולות כידוע יש כל מיני סוגי תרגילים, איך אני יודע איזה חלק בגוף אותו תרגיל מחזק? יש אולי איזה אתר מנחה לזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה שעה הבגרות במדעי המחשב מחר?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קראתי ביקורות רעות על גיבור מחשבים בנתניה, האם השירות זוועה גם ברמת גן?
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זה פורום עזרה או מה? אני בא פה מבקש עזרה בפעם הראשונה אני מבקש עזרה בקניית וינדוס חוקי ומביאים לי אזהרה על תוכן לא חוקי.. :pissed: בפעה השנייה שאלו אותי איזה סוג של סרט ראיתי אז אמרתי כמה הוא שקל והבאתי לינק מאיפה שהורדתי אותו כדי שאנשים יראו את הפרטים של הפרק וממתי פרק של סדרה בטליויזיה אינו חוקי להורדה??? בחיים לא שמעתי שסדרות להורדה הם לא חוקיות נדמה לי צריך להעיף את הניחיליתי הזה שמביא אזהרות על ימין ועל שמאל חושב שהוא אלוהים
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש איזהשהיא דרך מומלצת לעשות קצת כסף באינטרנט, ושהכסף ישלח בצזוצן\צ'ק עד הבית, ללא צורך בכרטיס אשראי? רק דרכים שמישהו ניסה ובטוח שבאמינות האתר, אני פשוט חייב כמה דולרים לביזבוזים. תודה לעוזרים גל
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
;D היום סיימתי את חטיבת הביינים ואני עולה לתיכון קודם כול אני מהחל לעצמי בשנה הבאה הצלחה אושר ועושר שתיים אני מהחל לכולם פה שנה טובה ומוצלחת וחופש גדול נעים וש-hwzone ימשיך להעשיר לנו את הידע ואת החופש הגדול ובכלל ואני מהחל לכול אנשים שמתחזקים כותבים ומפעילים ומעשירים את האתר חופש נעים.
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
PCH אומרים שהם לא יכולים למכור לי מעבד בעל סטפינג מסויים ! אבל אני הולך על ה-2100 רק אם אני אצליח להשיג את הסטפינג הזה !!! So how am I releasing one of those from the bastards stock ?! ****עריכה**** הכותרת לא מתאימה. עריכה- אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי, שיניתי !
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, ראיתי לפני כמה זמן איזשהו אתר המציע ללקוחות לקנות כל מוצר שרוצים ב eBay והוא ישלח לגתובת החברה שבארצות הברית ( מכיוון שלא כולם שולחים לארץ) ומשם המוצר מגיע לארץ. האם מישהו יודע את שם החברה / אתר ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מישהו היה שמה? כי הלכתי הגעתי לרחוב וחיפשתי את החנות ולא מצאתי אם מישהו היה ויכול להגיד לי איפה זה בדיוק יוצא אני אודה לו תודה
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב בחנות שפשטה רגל ונסגרה... הסי די התקלקל והוא עדיין באחריות, שאלתי היא כזו - כיצד ניתן לזהות מיהו היבואן ע"מ לממש את האחריות? על המכשיר יש מדבקה עם תאריך ורשום Y.P.C כל עזרה תתקבל בברכה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן....... סוף סוף חופש יותר ארוך מיומיים........ מי בונה סוכה? מי יביא תמונות מהסוכה שלו? מה אתם עושים בסוכות? ואיך תשרדו עד לחנוכה?
-
- 17 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש ערוצים שבהם עוצמת הקליטה חלשה ולכן לא רואים נקי את התמונה. כיצד אפשר להגביר את עוצמת התדר הנקלטת במכשיר הטלויזיה. אני יודע שיש איזה מכשיר או חלק שאפשר לחבר לכבל ובבכך העוצמה גוברת. יש למישהו רעיון או שהוא מכיר מכשיר כזה?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אין לי ממש מה להגיד אז פשוט תראו את התמונות.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להזמין מספר ספרים בשווי 338 ש"ח. האם יקחו לי על זה מס?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בעיה בפייסבוק שאשמח אם מישהו יודע את הדרך לפתור אותה: אני יוצר אירוע בפייסבוק ומשום מה הפייסבוק מתעקש על השעה 20:00 כתחילת אירוע ו-21:30 סיום ואין לי אפשרות בכלל לשנות את השעה הזאת לשעה הנכונה! תמיד כשאני משנה ושומר זה חוזר לשעה שמונה בערב... מה עושים?! תודה!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש באתרים השונים של נייקי לראות איזה צמידים יש להם... ידוע שיש את הצהוב של לאנס ארמסטרונג, את השחור של לברון, את הורוד לסרטן השד, האדום הלבן ועוד... אבל העיניין הוא שאני לא מצליח למצוא בשטם מקום את העוד האלו... אני יודע ובטוח שיש עוד... חוץ מזה ההורים שלי בפריז ורציתי שהם יביאו לי כל מיני צמידים לי ולחברים אבל אני לאמצליח למצוא רשימת כתובות של החנויות של נייקי בפריז ובכלל בעולם כולו... בכלל אין כמעט אינפורמציה באתרים של נייקי... אם מישהו יוכל למצוא לי אתר או משהו שמראה איזה צמידים יש אני אודה לו מאוד וגם רשימת כתובות בפריז. בתודה ניר
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
http://www.smashmyxbox.com/ הם מכים שוב! (תרתי משמע) לכל מי שאהב את הקודם וגם למי שלא. אגב, חלק 2 של ההשמדה של האייפוד זמין להורדה ובו הם מנסים להפעיל את האחריות על המכשיר ולקבל חדש במקום החתיכות שנשארו מהמקורי :lol:
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-