כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=202520
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, נראה לי שאם יש משהו שגוגל לא יודע לעשות זה לחפש מקומות שיהיה בהם מימונה. למישהו יש מושג לעזאזל איך אני מוצא? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממש מצאתי בחיפוש וכמה אתרים שיש לי הפסיקו לעבוד או שעושים בעיות....\: תודה מראש לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להזמין מספר ספרים בשווי 338 ש"ח. האם יקחו לי על זה מס?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים אלו הוא חי בעיקר על שטיח ליד הכניסה לבית של חבר טוב שלי, פז ברנשטיין (הוא ומשפחתו הצילו ואימצו חתולים רבים במהלך השנים ומאמצים כרגע שניים). כרגע הבריאות שלו ככל הנראה תקינה, אבל המצב הזה לא יימשך זמן רב בתנאים הנוכחיים. תודה מראש לכל מי שיפנה, בעיקר אם גר בסביבת חיפה והקריות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחים שלי ת'צביעו.. בקשה..! תודה..! http://www.topstars.co.il/vote.php?id=1365
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מידע על אכסניות ואני יודע שגם עכשיו העלו מחירים באילת בגלל המצב בצפון. אני מתכנן ללכת עם חברים קצת לאילת אבל יש קצת בעיה עם כסף לחלקם, זה לא צריך להיות משהו מפואר אבל כדאי שלא יהיה צריך ללכת חצי שעה בשביל להגיע בים. וזהו בערך... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדויות חדשות מבטיחות לנו עוד מהדור החדש של AMD, בגישה דומה מאוד לזו של היריבה אינטל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא נסגר (אם כי הקישורים למטה עדיין עובדים) http://www.speedy.net/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל זו בהחלט דרך חדשה ומעניינת להדליק את הטלוויזיה ... ;D http://www.youtube.com/watch?v=DcUmCYF9uyw&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר כבר 3 חודשים באריאל וממש קר פה בחורף לעומת נתניה ואין לי בגדים חמים מספיק אז אני נאלץ ללבוש 3 שכבות פלוס מעיל וגם לא כלכך מחמם ולא נוח בכלל אני מחפש מעיל או מעיל פליז שיהיה מבודד מספיק כדי שלא אצטרך ללבוש 10 שכבות בשיא החורף כמובן שיהיה לו כמה שיותר תכונות עם אפשר, נגד מים או דוחה מים חנגד רוח ולא יודע מה עוד וכמובן לא יקר מידי עד 500
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
;D היום סיימתי את חטיבת הביינים ואני עולה לתיכון קודם כול אני מהחל לעצמי בשנה הבאה הצלחה אושר ועושר שתיים אני מהחל לכולם פה שנה טובה ומוצלחת וחופש גדול נעים וש-hwzone ימשיך להעשיר לנו את הידע ואת החופש הגדול ובכלל ואני מהחל לכול אנשים שמתחזקים כותבים ומפעילים ומעשירים את האתר חופש נעים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך צילם סרט לבגרות זקוק למשתמטים המוכנים להתראיין באזור המרכז. יצירת קשר : shellygoldstein1990@yahoo.com תדה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מקום באנגליה שאפשר לשכור רכב ספורט בשביל נהיגה במסלול? (לפני כמה שנים מישהו בפורום אמר שהוא עשה את זה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי הרבה מילים, אני ממש אהבתי הראשון- ה- Fugue: והשני - הקאנון רוק המוכר, בגרסא מרשימה במיוחד : גיטריסט מהסוג שאני אוהב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, ב23.8.12, יום חמישי, אני נשלח לואקום לראות קצין מיון וכנראה אני הולך לחיל הים. אני הנדסאי תוכנה עם פסיכומטרי אם זה משנה. *26/8/2012: גיוס חיל הים כללי, כלל צה"לי רציתי לדעת על כל יחידה שעוסקת בפיתוח תוכנה בחיל הים שלא מצריכה תואר אקדמאי כתנאי קבלה. כל עזרה תתקבל בברכה! סתיו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנים שאני קונה מהאינטרנט בכרטיס האשראי והכל היה בסדר אבל החודש מישהו השתמש בכרטיס האשראי שלי ובזבז יותר מ1000 דולר!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר ) אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנית טלויזיה או פרק אחד שהיה בערוץ הילדים ב שנות ה 90 המאוחרות בו ילד שמחליט לעזוב את העיר ויוצא למסע עם הטלויזיה והרדיו שלו ושואב אבק לעיר . והמכשירים שהוא לוקח איתו לעיר נהייהם עצובים . אם מישהו זוכר את זה אני ממש אשמח . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-