עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. אני טס עם השפוחה בחופש הגדול ל22 יום לארה"ב-לוס אנג'לס,סן פרנסיסקו,סאן דיאגו,לאס ואגס וניויורק. רציתי לדעת איזה מקומות ממלצים. איזה מ4 קניונים הכי ממלצים. (אנחנו רוצים לעשות רק 2 גראנד קניון ועוד אחד). יש חופים ממלצים? סטייל לגונה ביץ'. פארק שעשועים חוץ מהדיסנילנד יש? ובכלל איזה אתרים ממולצים יש במדינות האלו? תנקס'

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by TGA,

שלום, ברצוני ליבא מוצרים מסויימים לארץ בשביל למכור בארץ דרך האינטרנט. עכשיו איני יודע במה זה כרוך כמו לדוגמא מכס, מיסים וכו'.. יש מישהו שיכול להסביר לי איך זה הולך? אני לדוגמא יודע שיש מקומות דרך אינטרנט שבמקום שהמוצר שאני קונה יגיע אלי אז הוא ישר נשלח לבנאדם והחשבונית נשלחת אלי הביתה, האם זה גם כרוך בתשלום מסויים למדינה? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

פתאום לפני השינה באה לי המוזה לכתוב שיר קטן מתאים לאווירה אז.... שם השיר: באמצע הלילה בזון. מילים: טובי לויס לחן: לפי השיר של הראל מויאל ( אמצע הלילה בכפר ). לא מומץ לקורא את זה ללא האזנה למוסיקה בו זמנית!

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by GAGO,

שלום, השתחררתי מהצבא לא מזמן ואני מחפש עבודה ולא כל כך מוצא משהו. פיזי אני לא יכול בגלל בעיות רפואיות, לעבוד עם אנשים אני מסוגל, אבל אני משדר שלא, כי אני אדם קצת סגור אז הרבה פעמים אני נופל בראיונות עבודה. חשבתי ללכת ולעבוד בתחום כלשהו במחשבים אבל יש כל כך הרבה דברים ונושאים שאפשר ללמוד ולהתמחות בהם שאני לא יודע במה לבחור. אז אמרתי אולי במקום לחפש עבודה, אני אנסה ללמוד איזה מקצוע כלשהו בתחום המחשבים ואיתו אולי לחפש עבודה קטנה כזאת, ואם אני אראה שאני מתחבר לתחום אז אני אמשיך איתו בהמשך. חשבתי ללמוד בג'ון ברייס john bryce או במקום אחר שאפשר ללמוד בו משהו. על מה הייתם ממליצים לי ללמוד בתור התחלה? ומשהו שאפשר גם למצוא עבודה לא בחברה ענקית אבל אפילו בתור נציג שירות שלפחות יהיה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kinggil,

יש שיר של ביונס שנקרא Pirty boy?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Aviv Bromberg,

זיפזפתי ומצאתי http://www.funny.co.il/index.php?selected_page=19&selected_sub_page=0&file_id=MTM2NjA=

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  7. קיים כזה מתקן שמאפשר לשים ולתפעל את שני הכרטיסי סים ביחד במכשיר אחד? הכוונה יש לי 3100 ואני רוצה לשים כרטיס של אורנג וגם של סלקום , [המכשיר עצמו פתוח מבחינת IMEI כלומר מקבל גם וגם] וכשיהיה דלוק אני ייקבל גם שיחות מסלקום וגם מאורנג , יש איזשהו מתקן או משהו כזה שמאפשר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gmppaz,

שלום לכולם, לפני מספר דקות מכרתי את הPS2 הדק שלי + שני שלטים + 10-15 משחקים צרובים ב1200 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון) מה דעתכם על כך? אני מרגיש שיצאתי טיפה פראייר אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם החמצתי ב100 ש"ח או כבר הרבה יותר :-\ תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  9. אז ככה . חשבתי לגשת שוב להיסטוריה א' מכיוון שהציון שלי נמוך יחסית (73 סופי) ואם אני ניגש דרך בית ספר אני ניגש עם אותו מגן (75) האם יש דרך לגשת בצורה חיצונית ? איך ? כמה זה עולה ?אני פשוט רוצה להרשם איפה שהוא לגשת וללכת אני אלמד מהיום עד הבגרות (היסטוריה א' זה ב- 15.6) אני זוכר את החומר רק צריך לחרוש קצת על מיקודיות מה ששנה שעברה אפילו למתכונות לא למדתי ולבגרות למדתי באותו יום כמו מפגר :\. אז יש איזו דרך ? ואם כן אפשר לעשות ככה גם במתמטיקה ? כי היה לי ממש קל שעשיתי שוב את 05 בחורף אבל ניגשתי עם המגן של שנה שעברה....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Maccabi-T.A,

שלום לכם, אני מעוניין להזמין I7 950 מחו''ל. 308$ ב AMAZON במקום 630$. איזה אתרים אתם ממליצים שאפשר להזמין משם את המוצר, בידיעה שיגיע ללא בעיות או עיקובים. עם זאת אני מעוניין להזמין את זה בדואר המהיר ביותר ''אקספרס'' אשמח להצעות ועזרה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בחופש אני רוצה לעבוד בלפרמט מחשבים\לתת שיעורים פרטיים על כל מיני דברים כללים במחשבים\ עוד חארטות.... ניסיתי להכין שלט ויצא לי מזה גרוע... מישהו מוכן להכין לי שלט (בוורד) שיהיה רשום בו את כל זה ? בבקשה ! אני תולה את זה בלוח מודעות אז אם אפשר בבקשה שיהיה טיפה בולט, תודה רבה רבה למכין ! ;D

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by nice,

אני בטוח שהתשובה היא פשוטה וקלה אבל אני פשוט לא יודע איפה שמים את הקישור לתמונה/חתימה שיצרתי. איפה שמים את זה?. והאם יש הגבלה לגודל החתימה (גודל במקום וגודל במגה בייטים).

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

http://www.tissanhaifa.co.il/cars.htm מה דעתכם על הAX5? דרך אגב אם יש לכם הצעות אחרות אז רק מהארץ בבקשה... והתקציב 2500 ש"ח תודה מראש, אני,עצמי,ואנוכי. )

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by ISKABELKA,

שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.mwater.co.il/item-2.html מישהו יודע איך הם?

• 5 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by ac1240,

מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום פשוט לא ידעתי איפה לשאול את זה

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים האוזניות שלי עושות לי בעיות, אז החלטתי לנסות לתקן אותן או פשוט לקנות חדשות הבעייה ככל הנראה נגרמת מקצר או משהו כזה, יש איזה חלק בחוט שהוא חשוף מעט אז הנחתי ששם הבעייה... אז חתכתי שם, חשפתי את החוטים (בידוד אחד שחור שמגן על חלק מהחוטים, שמקיפים בידוד אדום שמגן על עוד גוש של חוטים) עכשיו, אני רוצה לחבר מחדש את גושי החוטים האלה השאלה היא אם נייר דבק פשוט זה בסדר בתור בידוד בין גושי החוטים האלה (נו, אתם יודעים, מלא חוטים דקים נורא שאפשר לתלוש בקלות... זה גוש של חוטים!) ולמקרה שהניתוח לא יעבוד ( :'() תמליצו על אוזניות in-ear איכותיות באיזור ה-400 ש"ח (את ה Shure E2c שלי קניתי בארה"ב, לא זוכר בדיוק כמה עלה, אבל הכל בארה"ב זול יותר...) תודה!

18. Started by Guy King,

אבד לי מעיל א' (צבא). איך אני יכול להשיג חדש? חשבתי לקנות - איך זה נקרא? ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by SixKiller,

טוב בעקבות הת'ראד הקודם... הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות דרמל... אני רוצה הצעות על מכשירים והמלצות בבקשה... מאתרים מחו"ל.. או מהארץ... דברים מומלצים בקיצור.... תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by ltexd,

deleted

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  21. בכללי, אני מחפש אתר כמו זה: http://www.heaven666.org/pictures.php?f=30 רק הבעיה היא שהוא מלא בתמונות סקס בצד, והוא מאוד איטי אז לא נוח לי לגלוש בו. יש לכם אתרים דומים, נקיים (אמא ושלוש אחיות, התמונות בצד בכל זאת מביכות :-\) שמראים תמונות מצחיקות או סרטונים כאלה? (עדיף תמונות). חוץ מ-GOOB הישראלי, או מה שהשם שלו לא יהיה. לא אהבתי אותו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא ממש חומר מתאים אני מתכוון על התביעות של חברות זכויות יוצרים וכו' (דרך אגב, הקבצים הדפוקים בקאזהה זה הם עשו?)

23. האם צריך לפתוח עד הסוף או רק מעט?

• 5 תגובות
    • 7.4k צפיות
  24. Started by Fighter,

בואו נעשה משהו דומה ל"מכירים את זה ש" כל אחד כותב ונושא וכותב מה טוב ומה לא טוב טוב: שמישהו עושה ביטוח אצל חברת ביטוח לא טוב: שחברת הביטוח צריכה לשלם לאותו אחד שעשה ביטוח כי קרה לו משהו

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  25. ??? אני חדש כאן ואני רוצה לשאול אותכם : 1) איך אני עושה תמונה של המשתמש שלי 2) איך אני עושה שירו מה מצב באיסקיו שלי או המסנג'ר (אני ראיתי שיש את זה לאנשים פה ) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.