עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אסמכתא עם קוד לבדיקת ציון באתר בטח כבר זרקתי מזמן... איך אני יכול לקבל את הציון שלי על דף?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by pure perfection,

שלום לכם .. מה קורה??? איך אפשר לקדם אתר שיגיע לכמה שיותר אנשים , אני מכיר את גוגל אדד וורדס ואד סינס . אבל חוץ מזה איך האתר יהיה גבוהה במנועי חיפוש ?? ואיזה דרכים אחרות יש לקדם אתר . חוץ מהודועת אימיל כי עוד מעט יכנס לתוקף חוק הספאם ואי אפשר לשלוח פרסומות לאנשים לאימילים . אז אני צריך עזרה בכל דרך שיש לכם . תודהה

3. Started by redti,

באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות. למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?

4. ביומיים האחרונים אני לא יכול להכנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי ומופיעה לי השגיאה הבאה: "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/community/Sources/MessageIndex.php on line 530" ניסיתי גם איכספלורר ולא עזר

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. האם הספר מתאים לכולם או שצריך לדעת משו לפני זה?? השאלתי מחבר שלי את המהדורה השניה רק לראות איך זה וראיתי שהוא משתמש במלא מושגים ולא מסביר אותם .. במהדורה האחרונה זה שונה???

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  6. שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Maya1515,

שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!

8. Started by ChrisBrown,

רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by Gil28,

http://www.google.ps/ - a bomb google logo... :yelclap:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן בתור מישהו שצריך ללון בבית החייל בדרך קבע, איזה מהם עדיף, ואני מציין רק מבחינת התנאים, המקום, האיכות. איזה מהם עדיף? מה מכיל כל אחד מהם? והאם לגור שם נחשב למקום יחסית טוב/סביר/גרוע? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני צריך להגיע ביום ראשון לבסיס בזיקים. האיסוף שלנו הוא מת. מרכזית באשקלון (או מהעיר שהכי קרובה לזיקים, לא זוכר בידיוק). אני צריך להיות שם ב9 ורבע בבוקר - איך אני מגיע בדרך הכי מהירה? חשבתי לקחת רכבת ככה שאני אגיע לאשקלון ב8 וקצת, לקחת משם קו 18 לת. מרכזית ולהמתין. יש דרך יותר יעילה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  13. אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. הטקסט המקורי: עדכון: חבר'ה, בשמחה רבה עלי לעדכנכם כי הצלחתי לשכנע (סוף סוף!!!!) את הורי לאשר לי שירות בחי"ר כלוחם! מכאן עולה השאלה הבאה: אם יש לי עדיפות אישית רצינית לשרת בחטיבת גולני, חטיבה שהביקוש לשרת בה, אם אינני טועה, עומד על כמעט 6 מלש"בים על כל מקום פנוי, האם יש לי סיכוי, בתור חייל עם פז"ם של כמעט שנה [גם אם יידרש ממנו לחתום שס"ן/ויתור פז"ם], ומוניטין טוב (הרשו לי לפרט, לצורך העניין, בלי להשוויץ): - מצטיין פלוגתי בטירונות - נהג מצטיין טייסתי - 0 ימי ב' / ג' מאז הגיוס - כלל ללא בעיות משמעת וכמובן מוטיבציה עצומה לשרת בתור לוחם. האם נתונים אלו יסייעו לי עם קצין המיון? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by idDFdd,

לפני שאני מגיע לצו הראשון, אני צריך לשלוח את הטפסים שהייתי צריך למלא, או שאפשר להביא אותם איתי? חלק אומרים לי שכן חלק אומרים לי שלא, אז מה נכון? זה חשוב מאוד, מצטער אם זה ספאם...

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by QQQ,

במעקב של החבילה זה מה שרשום לי: הבנתי שהיום בבוקר זה כבר הגיע לארץ. מישהו יודע כמה זמן זה לוקח מהשלב הזה עד שזה מגיע לדואר? החבילה שוקלת 15 ק"ג זה התופים שהזמנתי ION DRUM ROCKER. מה סביר יותר שזה יתקע במכס בת"א או שזה יגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ariel-ro,

שלום לכם! איך אני יודע שהסרט הוא HD? ובאיזה רזולציה הוא? ואיזה נגן יכול לעבוד עם הקודקים שיש במדריך בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" שקורא גם כתוביות? העלתי תמונה, אשמח אם תגידו לי אם ככה נראה סרט שהוא 720P.(מבחינת הרזולציה המסך הוא 17' אינץ' משום מה לא רואים תמונה, אבל אפשר לראות איפה יש אור, ואיפה הפסים השחורים אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  18. מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by wooper,

היי אני רוצה לטוס לחול לתקופה ארוכה האם זה אפשרי לשהות שם ואיפה יש תנאי מחייה זולים?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  20. מה שקורה לאחורנה בארץ? הרצף של כל הרציחות\דקירות על שטויות?.כי תכלס עדיף לצאת למקומות שקטים יותר כמו פאבים (יחסית שקט למועדונים ואירועים גדולים)\סרט\מסעדה\סנוקר וכו'..מה אתם חושבים,הטענה שלי מוגזמת או שיש בזה משהו? אני מתלבט אם לצאת היום לאירוע גדול יחסית או לא בגלל כל המצב שיש בארץ בזמן האחרון...

21. מחר בצהוריי היום אני רוצה להגיע לשם. אני מקרית גת אפשרות אחת זה לקחת רכבת וללכת מהשלום ברגל, מה שלא נראה לי מהנה בחום (חצי שעה משו כזה?) או שאפשר לקחת אוטובוס, אני מניח מתחנה מרכזית. קצת הסתבכתי עם האתר של דן, אילו אפשרויות יש לי להגיע?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by galh_5,

לא מצאתי פה פורום מוזיקה... זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביט גודל:74 מגה בייט פלייליסט: OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX) MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX) CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX) LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W) INNA-HOT(PRO REMIX 2009) FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX) NICOLA-BRAZIL STREET PITBULL-I KNOW YOU WANT ME Pitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix) Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR Remix Yinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_Mix Yinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_ Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix) david guetta- se…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

כמה מתוך כמה? הקיוסקים של לוטו סגורים עכשיו, אז אני רוצה עכשיו לרשום את המספרים ובמוצי שבת ללכת ולמלא

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול מה הציון המרבי בכל בדיקה שלהם. לא מצאתי על זה באינטרנט אריאל

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  25. היי, לא מזמן הכרתי את האתר lockerz.com לאתר lockerz ניתן להירשם אליו רק דרך הזמנה והוא אתר שבו מתחילים לאסוף נקודות, כאשר מגיעים לסכום נקודות מסוים אפשר לקנות איתם הרבה מתנות כמו: אייפוד טאצ', משחקים לסוני 3, אקס בוקס, מצלמה, תכשיטים ועוד מגוון רחב של חפצים. כדי לקבל הזמנה רשמו את האימייל שלכם בהודעה פרטית אליי או שתרשמו פה את האימייל. כדי לקבל נקודות יש לענות על שאלה יומית, כל יום שאתם נכנסים מוסיף לכם עוד 2 נקודות והזמנת חבר. יש לי מספר בלתי מוגבל של הזמנות אז מי שרוצה אין בעיה. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.