עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאלה קטנה. למה במקום גבוה יותר קר מאשר במקום נמוך ששם חם? לדוגמא ים המלח המקום היבשתי הכי נמוך, חם שם מאוד. למה זה ככה?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  2. למה אחרי שבני אדם מחרבנים הם צריכים לנגב את התחת וחיות לא? קחו לדוגמה את הכלב שלי - הוא עושה מה שהוא עושה וזהו, לא נמרח לו כלום

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  3. ואיך אני מחזיר את זה למצב נורמאלי? (שיציג לי את "הנצפים ביותר" של כל העולם. עדיף שירי POP וביבר מאשר חי בלהלהלנד).

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  4. נראה לי של99% מהאנשים כיום בכלל לא מתאימה זוגיות. מה הסיבה שאנשים נכנסים לזוגיות? למה אנחנו לא רואים הרבה אנשים בלי בני זוג שרק מבלים? אני לא מבין למה כל העולם ואחותו צריכים להתחתן ולחיות בזוג. יש סיטואציה שזוגיות זה דבר נפלא ומתאים, למשל כששני בני הזוג הם אנשים ענווים וטובי לב, אבל רוב בני האדם הם סתם חראות ומשום מה כולם צריכים לחיות בזוגיות. אוליי אחת הסיבות העיקריות זה בשביל לעשות ילדים. אבל גם זה אני לא מבין למה כולם צריכים לעשות ילדים, רוב האנשים בכלל לא אוהבים את הילדים שלהם. וילדים זה כאב ראש רציני, במיוחד כשהם בעיתיים. נראה לי שזה פשוט הכל מהאנרציה ומהצורך לחקות איזה צורת חיים שאנשים ראו בסרטים ובהולוויוד. יש לזה שם, שאנשים חיים חיקוי של חיים במקום לחיות במציאות. …

• 63 תגובות
    • 22k צפיות
  5. Started by Component,

לא הצלחתי להבין למה כי ערוץ הספורט :AR15: הפסיקו לשדר את המירוצים, אז ראיתי באיזה ערוץ גרמני.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  6. למה ג'ורג' קלוני מתחפש בפורים?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  7. כותרת. כאילו לפי הגיון דברים מעובדים צריכים לעלות יותר . אז מה הקטע כאן? או שעסקים גדולים מצאו פטנט, דברים זולים למכור ביוקר?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by NM,

כבר שבוע אני מנסה להכנס אליו והוא לא פועל... (www.donkey.co.il)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by stone cold,

אני זוכר שראיתי את הסידרה המצוירת הישנה של באטמן - http://stage6.divx.com/user/salvadoron/video/1171158/Batman-Episode-1 ולסידרה היתה מוזיקה טובה ואופל בקיצור ממש סידרה מוצלחת אבל אז הוסיפו את המיתרומם רובין ויותר מאוחר הוציאו סדרות ילדותיות מאוד של באטמן וכל הסרטים חוץ מסרט מצויר אחד עלובים הכשיו לפי מה שהבנתי הקומיקס היה אפל אז למה לעזזל דפקו תדמות ותסידרה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

נראה כאילו הבחור עשה מחקר רציני http://www.youtube.com/watch?v=25LceCPO1ys

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by ToMuSH,

לפי ההצהרה של צוות האתר על השינוי במראהו הכללי של האתר, ה- OCDB מחובר יותר לפורום.. לא בטוח מה זה אומר, אבל מבחינתי חשבתי שעידכנו אותו או משהו... למה הקטגוריה של AMD שם כל כך דלילה? רציתי להוסיף את ההמהרה שלי, ושמתי לב שעדיין יש שם מעבדים לאספנים בלבד שלא נמכרים יותר ואף לא אחד ממעבדי הפנום החדשים של החברה... אשמח (ועוד רבים אחרים) לעדכון של מאגר ההמהרה...

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. הקלאצ' הזה עוד יהרוג אותייי.כזה מעצבן עוד שאלה: בהילוך ראשון אם אני אעוריד רגליים מהדוושות האוטו יסע לאט ואם אני על ניוטרל והרגליים לא על שום דוושה ?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. זה רק מלפני כמה ימים תמיד זה היה בסדר http://www.zix.co.il/viewer.php?id=242306223.JPG

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

גם כל אלה שאיתו שמה גם לובשים כיפה על שום מה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. למה האתר הזה בלילה לפעמים תקוע? מה עושים בו בלילה שהגלישה בו הופכת לסיוט? אני מדבר על שעות 2-4 לפנות בוקר

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. Started by marlboro,

http://movies.peekvid.com תודה

17. Started by eben,

כותרת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by קרייזי קוריצה,

למה האתר כל הזמן קורס?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

זה מזוהה ב-User Agent כ-Windows NT 6.1. (ויסטה מזוהה כ-6.0, XP כ-5.1, 2000 כ-5.0). אצלכם בצד זה מזוהה כ-Windows NT.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by VL,

??? בכלל כלום לא עבד...לא האתר ולא הפורום

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by galh_5,

ראיתי שהרבה אנשים העל תרעיון אבל אף אחד לא עשה על זה נושא או ייחס לזה חשיבות רבה אני יודע שזה יעלה הרבה מאוד כסף אבל מהמנויים שיהיו זה יכסה על ההוצאות וגם יקדם את האתר בנוסף אפשר לשלב במגזין פרסומות שיביא עוד יותר כסף לאתר

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  22. כל פעם שאני מנסה להיכנס ולהציב עוגיה על המחשב שלי בעזרת פיירפוקס אני נתקל בהודעת ABUSE מעצבנת, שמלווה בפרסומת. כאשר אני מנסה לעשות את אותו הדבר עם אקספלורר הפעולה מתבצעת ללא עיכובים ובעיות. למה לעזאזל האתר לא תומך בפיירפוקס? בייחוד לאור העובדה שחלק גדול מאוד מהגולשים משתמש בו? ההודעה מופיעה גם שרוצים להרשם, ואני בטוח שהיא עצרה עשרות אנשים מלהיכנס לקהילה. נ.ב. האיי פי שלי משתנה. ולא עשיתי שום דבר שמצדיק הודעת ABUSE

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by Cranchh,

הכותרת לא מספיקה??

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by LastForOne,

כתבתי פה הודעה בקשר לאתר BUX... לפי הידוע לי לא עברתי על אף חוק מחוקי הפורום... למה ההודעה נמחקה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. הסיפור הוא כזה.. חבר של ההורים שלי עשה בדיקה והשוואת מחירים למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות בקרוב (ללא מסך) ובבדיקה יצא לו שההפרש במחירים בין ההצעה מחנות KSP להצעה מחנות באג לדוגמה היה כ-1000 שח לטובת KSP... השאלה שהוא פנה ושאל אותי ושאותה אני מפנה אליכם היא, מאיפה נובע ההפרש העצום בין המחירים והאם הוא באמת מוצדק?? אבא שלי שמתעסק בשיווק חושב שב-KSP המוצרים אינן "תקינים לגמרי" אלא מוצרים סוג ב' ולכן הם זולים משמעותית.. האם גם לזה יש בסיס?? תודה על העזרה 8)

• 7 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.