עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שבוע טוב לכולם http://www.newegg.com חבר טס מחר לניו יורק,ואני רוצה לבצע הזמנה באתר ושישלחו את הפריטים לכתובת שלו. הוא יהיה שם שבוע,אז ככה שאני לא יודע אם זה יגיע בזמן הרצוי. יש פה מישהו שהזמין מישם ? אני מזמין מעבד I5 760 ,ולוח אם GA P55A-UD3. יוצא לי על שניהם 1084.לגבי זיכרונות אני לא סגור לבנתיים מאיפה לרכוש. אשמח לקבל תשובה בהקדם.תודה והמשך שבוע מהנה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SupeRnovA,

אוקיי אז ככה אני וידידה שלי החלטנו ללכת לעשות צניחה חופשית עכשיו אין לי מושג על זה כלום איפה אני מתחיל? כמה זה יעלה לי? איפה זה בכלל? איפה יותר טוב איפה פחות? כל מידע שאתם יודעים יעזור לי תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sdfzxc,

https://skypecasts.skype.com/skypecasts/home נו, מי פותח SkypeCast לזון ? למי שלא מבין, מדובר בשיחות דיון (סטייל PartyLine, רק חינם)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AnTiSh0ck,

שמעתי אותו בלילה שבין יום שישי לשבת ב100FM שיר דאנס קצבי ששרה אותו בחורה.. הולך בערך ככה a ma cito eto נשמע כמו ספרדית או פורטוגזית.. מישהו?? חפרתי כבר את כל האתר של 100FM וכל הפלייליסטים האחרונים של הדאנס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by e-Pit@m,

מישהו מוכן לשלוח לי את צליל הרעם המפורסם, שקריאטיב מגדירה להעלאת הווינדוז לאחר התקנת הדרייברים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז המחשב שלי מתחיל להתיישן וכבר אין אחריות על שום חלק, ואני מחפש מעבדת מחשבים מומלצת (ולא טכנאי שמפליץ מחירים) באיזור חיפה אם מישהו מכיר אשמח לעזרה תודה מראש

8. Started by gimdy,

אז ככה לאחר שאני קונה את המחשב מאחת החניות ומשלם רק עבור הרכבה . מה תהליך ההתקנה העצמי שאני צריך לעשות ברגע שהמחשב מורכב (דרייברים , מערכת הפעלה , מסך ,איטרנט וכדומה ...) אשמח להסבר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה הלאה באמת? אני יודע שישנה קלטת שאני מכניס אותה ומחבר לדיסקמן ואז ניתן לשמוע מה שאני מפעיל בדיסקמן, אבל רציתי לשאול אתכם אם ישנה אפשרות אחרת. ועוד דבר, אם אני אלך על זה, כמה עולה קלטת שכזו והאם ישנה אפשרות שהדיסקמן יקבל את החשמל מהרכב ולא מבטריות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רק רציתי להגיד שאני מרחם על הבת של קורט קוביין(NIRVANA),כאילו אבא שלה כוכב מפורסם שהתאבד ואמא שלה גמורה מסמים,איזה חינוך היא מקבלת אני לא מבין,למה לא לוקחים את פרנסיס קוביין למשפחת אומנה או משהו כזה כדי להרחיק אותה מקורטני לאב שבטח עוד תאכיל אותה סמים,מה אתם אומרים על זה-אני לא צודק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sahargt,

היי אנשים תודות לכול העוזרים בבחירת המפרט INTEL Core i7 920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz OCZ OCZ700GXSSLI 700W WD5000AAKS LGצורב DELL2408-A01 כרטיס מסך זמני 8400GS מארז COSMOS S-1100 שדרוגים בקרוב 295GTX קירור מים חלון לדלת צד החלקים נקנו מקוברה מחשבים שירות מעולה וגם מחירים טובים הזמנתי ביום שלישי וביום רבעי אספתי את כול החלקים קצת תמונות איזה מסך מעולה אין לי כרטיס מסך שיכול לנצל אות החשב אבל איזה כייף לראות בו סרטים HD יצא הפוך רצתי בהתחלה לקנות מארז של Silverstone TJ07 אבל העלות שלו + משלוח לארץ +מיסים יצא לא שווה מארז מעולה הרבה מקום וגם יש אפשרות לשיים רדיאטור בגג זהו מקווה ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dudidu08,

חברה קודם כל שבת שלום רציתי לשאול אני עם פרופיל 82 אני מתגייס ביום ראשון הקרוב וכרגע יעד השיבוץ שלי הוא לחיל השריון עכשיו האמת היא שבמנילה סימנתי רק חי"ר כמו גבעתי גולני עכשיו אני מתכנן לעשות בעיות ביום הגיוס כדי שבכל זאת יעבירו אותי לחי"ר עכשיו מה שרציתי לדעת זה לקבל חוות דעת מאנשים שהיו בחיל השריון ומאנשים ששירתו ביחידות חי"ר ולעדת איפה יש יחס טוב יותר איפה באמת אפשר יותר לתרום ואם שווה לי לעשות את המאמץ ולעשות בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני שנתיים התחיל רישום של שמות מתחם בעברית (לדוגמא www.פששאיזהנוחזהלהחליףשפותכלשניה.co.il). האם הדבר הזה צבר תאוצה בשנתיים האחרונות? אפשר להגיד שהקהילה הישראלית אימצה את הרעיון? תודה (:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ZeppeliN,

http://img106.imageshack.us/img106/1415/22687729lx9.jpg LOL :yelclap: D:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 00000,

בקרוב תעלה תכנית חדשה בישראל שתקרא "רגע האמת". רגע האמת בגרסה האמריקאית: http://www.youtube.com/watch?v=FzZWqYWhdQw הגרסה שתצא בישראל: http://news.walla.co.il/?w=/1/1282176 תכנית הורסת משפחות. נקווה שתיפול כמו "הדבר הגדול הבא".

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hmickey,

מדוע לא התקבל הדו"ל שלי אליכם עם התשובות לחידון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מספר שאלות מהבגרות הקודמת איך פותרים אותם? 1. איזה שם יוצא דופן מבחנת דרך התצורה? א. ימאי ב.קנאי ג. חשמלאי ד.במאי ,התשובה היא ב' אבל למה?? 2.איזה שם יוצא דופן מבחינת תצורה? א.כספומת ב. רכבל ג.שעלת ד. פלדלת התשובה היא ג' אבל למה? מצטער שזה בלי ניקוד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TALGER,

שלום לכולם נרשמתי לפני כמה זמן לפורום, ועד עכשיו לא כתבתי תגובה או אשכול. חשבתי שיהיה נחמד לפתוח לפחות איזה אשכול אחד קטן של היכרות קטנה עם המשתמש שלי. אז ככה השם שלי טל(כמו שאפשר להבין), ואני בן 22. אוהב טכנולוגיה מאוד, אך בעיקר מחשבים ורובטים. אומנם לא רואים שאני אוהב את הנושא השני, אך מחשבים בהחלט וכן אפשר להגיד שאני יודע ברמה של טכנאי. יצא לי קצת להסתובב בזמן הזה בפורום, ואני חייב לציין את האמת המקום הזה מושך מבחינת עיצוב חח. זאת האמת אחד הסיבות שנרשמתי למקום הזה, ככה שיפה אני מכיר פורמים גדולים יותר והם לא ברמה כזאת. אז באמת כל הכבוד לצוות הנהלה בנושא הזה:) קיצור אני הסיים בדבר הבא, שאני אומר בדרך כלל במקומות חדשים. אם יש …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה נחשב ליותר שווה ? לקבל 100 במתמטיקה או אנגלית 3 יחידות או לקבל ציון של 55 ב4 יח"ל ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NerVo,

אני רוצה להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים. אני אוהב את התחום ומתמצע בו גם לא רע בכלל. הבעיה שיש רק שתי תארים ראשונים: מדעי המחשב ו-מהנדס תוכנה. מדעי המחשב לפי מה ששמעתי לומדים קצת מכל דבר, ומהנדס תוכנה זה די משעמם, לבדוק סקריפטים ותוכנות (שמעתי מאנשים שעושים את זה, למרות שהם אומרים שהם אוהבים לשבת כל היום מול המחשב ולעשות את זה) השאלה שלי מה עדיף לי ללמוד, בוא נגיד שלא תואר אולי הנדסאי, חשבתי על קורס ברשתות אבל אז אחרי הרבה דיבורים עם אנשים ויתרתי על הרעיון. מה כדאי ללמוד ? מה באמת הולך טוב בשוק? תודה לכל האנשים שיציעו ויסבירו את עצמם !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אם כן, תוך כמה זמן אני מגלה את התוצאות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רשום לאתר כלשהו ואני לא מעוניין למחוק בכלל את הכרטיס וביקשתי רק הסרה מרשימת תפוצה אולם אני עדיין ממשיך לקבל מיילים מהם התהליך כבר חזר עליו פעם אחת אחרי חוק הדואר זבל ונמאס. למי צריך לפנות ע"מ לתבוע ? יש לי מייל שבו הם מאשרים את ההסרה מרשימת התפוצה מהראשון לחודש ומייל חדש שנשלח היום.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RoronoaZoro,

https://www.google.com/takeaction/People around the world are standing up for freedom

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by naor,

PANDA PANDA PANDA כולם קונים מפנדה גם אני רוצה לבדוק אותם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gfox,

שלום בזמן האחרון משודר קליפ בMTV שנקרא(אם אני לא טועה כמובן) THE WORLD IS MY ואני לא יודע את שם האומן\ים מישהו יודע אולי ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים