עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kremer,

אחד המבצעים הכי טובים שהיו דיי הרבה זמן למי שלא מכיר זה המבצע עם התרנגול עם הפרסומת שאומרת בוא נמצע אותו ביחד http://hunt.bokershock.co.il/?ref=boker בעקרון כל יום מחלקים 30 איפוד שאפל בארץ מה שצריך לעשות זה ב 12 בבוקר להיכנס לאתר שלהם לענות על 5 שאלות לפי אזור שבוחרים ואז לשחק במשחק אחרי כל זה שולחים לכם כתובת שבה יש איש מחופש לתרנגול ואצלו יש את האיפוד מי שמגיע ראשון מקבל את המכשיר! היום אני זכיתי יש עוד 3 ימים למבצע כדי לכם לנסות זה ממש כיף!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איך אני מגיע לרחוב ללה גווארדיה מתחנה מרכזית באוטובוס ? ואחר כך איך אני מגיע משם לרחוב דרך השלום?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש ערוצים שבהם עוצמת הקליטה חלשה ולכן לא רואים נקי את התמונה. כיצד אפשר להגביר את עוצמת התדר הנקלטת במכשיר הטלויזיה. אני יודע שיש איזה מכשיר או חלק שאפשר לחבר לכבל ובבכך העוצמה גוברת. יש למישהו רעיון או שהוא מכיר מכשיר כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

מי שעוד לא שמע את Cisco kid - Pizzaman (מתוך Clubbers guide to 2003) - מומלץ !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by buyom,

שלום אני הולך לארגן מסיבת רשת בדרום בישוב בשם להבים אני מעוניין לדעת כמה אנשים פה יקחו אותי ברצינות או מוכנים לנסוע כל הדרך מהצפון לפה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by imac,

אני חייב לבדוק שם משהו... והוא עולה איטי רצח... זה רק אצלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eli.g,

אני יודע שזה 2.5 בלילה אבל בכל זאת. אז למי שיש משהו להגיד או שסתם משעמם לו כמוני שיכתוב. או אולי משהו מצחיק.... משהו......

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי היום יום הולדת (בעוד 4 שעות ;D [נולדתי ב 6 בבוקר]) היום (בעוד 4 שעות) אני בן 15! (למה אין אפשרות לעוד סמיילים?) אני רוצה שמנמנים!!! ;D

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היום באה אליי ואל עוד כמה ילדים סגנית המנהלת ואמרה שאנחנו נבחרנו להיות נציגים של הבית ספר, של ישראל, במבחנים שיערכו ב14 לחודש שמשתתפים במבחנים האלו ילדים מכל העולם בכדי לראות משהו... המבחנים על ידע כללי וכאילו אני לא יודע מה זה בכלל ורציתי לדעת אם אנשים פה יוכלו לעזור לי במה זה יהיה וכאלה... הסגנית אמרה שהיא לא יודעת כלום ולא יכולה לעזור לי אז אני כאן פונה אליכם. קוראים לזה פרויקט פיזה או אייפל לא ממש זוכר [היא לא הייתה ממש מובנת..]. בתודה מראש, אבי.

11. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-884-274-12090494,00.html זה בערך סוף הסיפור אני מקווה שלא הלכו ה 1672 שח לזבל ואני אקבל אותם בבית משפט... רועי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Ash Binary,

אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. רק רציתי להזכיר לכם שהשנה (שנת 2008) מתארכת בשנייה אחת!!! אז על תתנשקו מוקדם מידי....LOL אה כן וסעו בזהירות!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

טריילר נראה טוב!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מלון\אחסניה\פונדק זול ככל האפשר באילת, לימי חול המועד (אני יודע שזה באיחור...) ממש מקום רק בשביל לשון בו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by YOAV28,

שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by DUDEnamE,

יכול להיות הדבר הגדול הזה שנקרא גוגל יקרוס?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הצהרתי על כוונותיי להחזיר באגט שחיממתי במיקרו ועמיתה שלי הזדעזעה. למה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by יפתח באואר,

היי אני אשמח לעזרה עם התרגיל 161177 לחלק ל 177 בחילוק מאונך התרגיל לא מסתדר לי ואשמח לעזרה יצא לי 91 למרות שהתשובה היא 901

21. Started by TripMan,

בינתים לא התפרסמו רשמית המבצעים . . . אבל בבאג בצורה נסתרת כנראה שכבר מופיעים המבצעים, אולי לא כולם : http://www.bug.co.il/subc.asp?t=54

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום חדשה פה :-) ברצוני למשוך חשבון walla של חברה טובה לחשבון ג'מייל חדש שפתחתי לה.... שאלה שנייה...הבן שלי שיחק בהרשאות של במחשב כדי שאחיו לא יוריד תוכנות.... אממה ... הוא נעל את עצמו. :-) תודה רבה לעונים שבוע טוב דבי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mcalfi,

שלום, ב23.8.12, יום חמישי, אני נשלח לואקום לראות קצין מיון וכנראה אני הולך לחיל הים. אני הנדסאי תוכנה עם פסיכומטרי אם זה משנה. *‏26/8/2012: גיוס חיל הים כללי, כלל צה"לי רציתי לדעת על כל יחידה שעוסקת בפיתוח תוכנה בחיל הים שלא מצריכה תואר אקדמאי כתנאי קבלה. כל עזרה תתקבל בברכה! סתיו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. נוסטלגיה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.