כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
במהלך נהיגה שגרתית היום, השיר הבא התחיל להתגנן ברדיו: מאותו רגע, הנהיגה הפסיקה להיות שגרתית. > לאחר שהשיר הסתיים חשבתי לעצמי שיש שירים שגורמים לי לנהוג בצורה "פחות בטיחותית" מהרגיל. הרגל כבדה יותר על הגז, הברקס מקבל ליטוף קל בלבד לפני עיקולים, הדופק עולה והכיף מתחיל. האם גם לכם יש שירים שגורמים לכם להרגיש כך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חג שמח אנשים.. אתמול צבעתי את השיער עם בקבוק של 9% מי חמצן.. בלונדר ועוד איזה משהו קניתי של וולה ערבבתי הכל ועשיתי 4 הברות במשך 4 שעות.. לאחר מיכן הרגשתי כאילו מישהו הצמיד לי מנגל לראש.. וגם יצא לי צבע לא הכי בהיר רציתי פלטינה ויצא לי טיפה ג'ינג'י.. אם מישהו פה מבין בזה.. יש מצב שיש לי כוויות על הקרקפת זה מדאיג אותי .. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קנו את מירס וקיבלו אישור לפעול כספקית כלומר: גם מפעילה סלולרית, גם ספקית אינטרנט, גם ספקית תשתית, גם טלפון נייח וגם טלויזיה.. זה לא מפחיד?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדויות חדשות מבטיחות לנו עוד מהדור החדש של AMD, בגישה דומה מאוד לזו של היריבה אינטל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנה וחצי של גידולים בלי הפסקה אחרי חימצון שהחזיק יותר מחצי שנה שתי צביעות כמה ראסטות והרבה הרבה הרבה שיער הסתפרתי. קצר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
מי שעוד לא שמע את Cisco kid - Pizzaman (מתוך Clubbers guide to 2003) - מומלץ !
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%a0%d7%95%d7%98%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%91%d7%aa-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1119271847/Sexy_Workout_Video אני קונה! אני קונה!! אני קונה!!! לא אכפת לי כמה זה עולה! (ומה בדיוק הם מוכרים)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כבר שעון מעורר.... אז שיהיה עם סגנון ;D ולמי שחושב שלא מדובר במוצר אמיתי.... http://cgi.ebay.com/Gun-Oclock-Infrared-Gun-with-Alarm-clock-Bandai_W0QQitemZ200305581776QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item200305581776&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 לא יודע מה איתכם, את הרכישה הבאה שלי מצאתי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם... לפני כחודש + התחלתי ממש לאהוב ללכת ולשחק סנוקר עם חבר...כל שבוע אנחנו פעמיים הולכים לסנור ל 4 שעות טובות של משחק... המועדון יפה ואוירה מעולה אנשים רציניים ולא ילדים קטנים...עכשיו שזה הפך להרגל ואני באמת נהנה חשבתי לי למה לא לקנות מקל סנוקר מתברג...שאלתי את מנהל המועדון בקשר לסוגי מקלות והוא אמר לי שזה נע בין 400שח ויכול להגיע לכמה אלפים...עכשיו בתור אחד שחובב את זה נראה לי הגזמה לזרוק על מקל 400שח אפילו...חיפשתי בזאפ וראיתי דווקה הרבה במאתיים שח ויש אפילו פחות...השאלה מה ההבדל והאם בתור מתחיל זה ממש ישנה לי בהתחלה? סך הכל רוצה מקל משלי שרק אני ישתמש בו ויתרגל אליו.... למישהו יש דעה בנושא? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צו ראשון בעוד מספר שבועות, וע"מ להיות מוכן נפשית(גם לטוב וגם לרע , אני מעוניין לדעת האם יורד פרופיל על הדברים הבאים, על איזו חילות הם משפיעים, ואם כן יורד, כמה בערך? * משקל\גובה: 95קילו\1.90 מטרים. * רגליים: יש לי(כנראה) פלטפוס(אובחן בגיל חמש). ייתכן גם שרגל אחת שלי ארוכה מהשניה בכמה ס"מ. האם זה תקף\משפיע על מיונים לחי"א? בנוסף, האם ניתן לקבל פטור מחלק אחד בשאלון(החלק של הצורות). אם לא, מה ההקלות המקסימליות שניתן לקבל? בתודה,
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tech/news/140690 מה אתם אומרים שהסיבה: 1) תקלה ברשת. 2) האקרים. 3) אורנג' ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=www.hwzone.co.il ;D
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לרענן את ה playlist שלי בדאנסים / טראנסים / טראקים חדשים וטובים... אם אתם רצים ויש לכם מוזיקה ש"נותנת" אשמח לשמוע...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני טס לקנדה בעוד כשבועיים. חשבתי לקנות שם משהו (כנראה מצלמה). איך המחירים שם? האם הם כמו בארה"ב? האם הם מושפעים מירידת הדולר האמריקאי? חוץ מזה, למישהו יש המלצה למצלמה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-