כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
1) מורידים פיירפוקס http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10832276.html?tag=lst-3 2) לוחצים על הלינק למטה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/25270/hebrew_spell-checking_dictionary__from_hspell_-1.0.1-fx+tb+sm.xpi (או למי שלא עובד שילחץ על הלינק מתחת לשורה זו ויבחר במילון עברי - Hebrew) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 אחרי שהתקנתם תפעילו מחדש תפיירפוקס 3) נכנסים לפורם כאילו אתם כותבים הודעה. לוחצים קליק ימני איפה שאתם כותבים את תוכן ההודעה. בוחרים ב- Languages ומסמנים Hebrew (שימו דביק ועוד מעט אני מעלה תמונות ל-3) אם יש אנשים שרוצים שזה יבדוק איות גם באנגלית שיכתבו יש תוסף שמסדר את זה אני אחפש (או שישימו פה לינק וא…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אלו הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהם... נראה תוך כמה דקות יזהו כאן של מה זה 8) Windows® XP 3GHz CPU 1600x1200, 1920x1080 or higher Screen Resolution 24 Bit 96 KHz Multichannel Sound Card Internet Connection of at least 56.6 Kbps 512 MB RAM DVD-ROM Mouse, Speakers/Headphones 128 MB/3D Video Card קשה לשכוח אחריי שנקלים בכאלו דרישות חומרה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. אני כיום מנוי באסקייפ, ויש לי חשבונות ממש מנופחים (מאוד) לאורנג' למספר מסוים שאני מתקשר אליו ממש המון, והחלטתי לעשות משהו ולקנות שני מכשירים שיהיו במסלול משפחה עם מינימום הוצאות. המכשירים האלה יהיה אך ורק(!!) לשיחות ביניהם, ללא יוצא מן הכלל. זאת אומרת שאני מחפש מסלול משפחה/יעדים נבחרים איכותי ביותר שיהיה לי איזה 0 אג' או משהו כזה. האם אתם מכירים מבצע/מסלול/משהו שיהיה איכותי לזה? (ולא אני לא מתכוון ללכת עם ווקי טוקי של מאבטחים סטייל לבנת בטון).. תודה רבה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום לכולם איזה קרוב משפחה סיפר לי שהוא שמע שרוצים לקצר את השירות משלוש שנים לשנתיים וחצי או משהו כזה, אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג על מה מדובר, לא ממש מצאתי פרטים בנושא. בתודה מראש, גיא
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלוםרציתי לשתף אותם במשהו חבר שלי רצה לקנות מחשב טוב למשחק hl 2 שקרב ובא אז אני הצתי לו 1 FLATRON 19 F900B 1,583 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 495 ש"ח 1 3R SYSTEM AUDI XP BLACK 208 ש"ח 1 Kingston 512MB 400MHz DDR PC3200 692 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 612 ש"ח 1 ANTEC SL450 - 450 WATT 470 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 669 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,118 ש"ח סה"כ 6,149 ש"ח עכשיו בה לו תכני מחשבים (שאני הקרתי בניהם הוא ממש טוב בתיקון אבל ל…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3626246138&category=41888 זה כמו שאני ימכור כלום.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגיטרת squire טובה עם דאבל פיקאפ!! בין 1000-2000 שקל!!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
מה זה אומר שאני עדיין יכול לשלוח לבן אדם הודעות אבל אני לא יכול להיכנס לפרופיל שלו? ויש דרך לחסום בן אדם שכבר חסם אותי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם הסדר הבא של מותגי ארמאני הוא באמת הסדר העולה מבחינת יוקרה ואם לא אז מהו הסדר הנכון? 1. ארמאני אקצ'יינג 2. אמפוריו ארמאני 3. ג'ורג'יו ארמאני תודה!
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
למה אין את ארה"ב בהרשמה באתר של ויקטור צ'נדלר ?
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חזרנו מהחופשה. הוצאתי את הSD מהמצלמה והכנסתי למחשב הנייד ואבוי! מערכת הקבצים שלו מתה לי בפרצוף המחשב\מצלמה לא מזהים אותו יותר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לטפל בזה. אחת היייתה מהירה מאד אבל קרסה אחרי 10 קבצים ו זו שיש לי עכשיו עוד לא קרסה אבל מאד מאד איטית. האם יש לכם המלצה לתוכנה שהצילה לכם את הקבצים מנסיון? אין לי בעיה להוציא גם 500$ אם אין ברירה התמונות הללו יקרות לי.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ראיתי היום תפרק האחרון של The King of Queens ואומנם העונות האחרונות לא היו מצחיקות כמו הראשונות בכל זאת היה נחמד ליצפות פה ושם בסידרה ואחרי הפרק הבנתי שאין לי אף סידרת קומדיה ליראות אני אוהב את נשואים פלוס\The King of Queens רימן וסדרות בסיגנון בקיצור יש בכלל סדרות בסיגנון היום? כי סדרות כמו המשרד לפחות בגירסה האמריקאית מאוד משעממות אותי
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
1. למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? 2. אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים, למה צריך לכבס מגבות אמבטיה? 3. למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? 4. האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? 5. אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות? 6. אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? 7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? 8. מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? 9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? 10. איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? 11. האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה? 12. האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? …
-
- 104 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-