עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סך הכל אתר לא רע... מישהו אולי יודע למה היא נפסלה ???

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by yambtz,

תמיד יש לו מצב רוח של errrrrr מישהו יודע מה הסיפור?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by Cryptonite,

שלום,לפי מה שהבנתי הם מתחסלים ומוכרים משחקים שעולים 200 ש"ח ב20 ש"ח בערך Kane & Lynch עולה 30 שקל..גם F.E.A.R ועוד כל מיני משחקים והם נותנים משחק שני מתנה(Battlefield Orange Box)ועוד כל מיני למישהו יש מושג לגבי זה?יכול להיות שבסניפים מסויימים אין את זה תעדכנו אותי ואת כל הארץ לגבי זה! תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by marlboro,

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. ????

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by IG,

יש לי חשבון בוואלה, ואני לא מצליח להעלות אליו תמונות! חשבתי בהתחלה שהתיק מלא מידי, למרות ששי לי רק 5MB או משהו כזה, אז פתחתי משתמש חדש, ועדיין אני לא יכול להעלות אליו תמונות :s07: יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by Yehudaa,

אני פריק של יד 2 והתוודתי לכך ששוק היד 2 בישראל מאוד פעיל ולא חסר מציאות בהרבה תחומים למה אין איביי ישראל ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by exeaction,

אבל כן יש שם תגובה של מישהו https://hwzone.co.il/main-tech/5-כללים-לישיבה-נכונה-על-כסא-מחשב/

9. למה אין את ארה"ב בהרשמה באתר של ויקטור צ'נדלר ?

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  10. למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by BedBoy,

ב- ksp אין את הלוח 8KDA3J המפורסם ואין את 9800Pro של MSI !!! מישהו יודע למה??? אולי נגמר המלאי???

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shloosh,

איך זה יתכן שבכל גוש אין איזה לאן פרטי נורמלי אחד מסכן?!?!! אני משתגע מהעניין הזה, זה מטריף אותי!!! יש מצב שיש מקום בתל אביב ואני מכיר אותו?!???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by בוני70,

למה אין לאתר הזה APP לסלולר ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. Started by Djx,

למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מישהו יודע למה לא אני לא מצליח כבר יומיים להכנס לשירות המסנג'ר?? בדקתי שהוא לא חסום בפיירוול. בדקתי את החיבור שלי. ואין לי ראוטר.. עיצה מישהו??!!! אני מתחרפן כבר מזה..

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  16. למה בעצם מהירות ההעלאה כל כך נמוכה? מהירות גבוהה גם בהעלאה הייתה מאפשרת להעלות קבצים לענן בקצב הרבה יותר נורמלי. הרי יש לזה ביקוש אז למה הספקים לא מציעים חבילות סימטריות? אני לא מבין את זה

17. אני רואה שהוא ממש מוזנח , בפעם האחרונה שהוסיפו משהו חדש זה היה דריוור של ATI באפריל

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. היה יכול להיות להיט .

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. Started by Moty_p,

רציתי להמליץ על תגובה בקישור הבא: http://hwzone.co.il/news/135600 וקיבלתי את השגיאות הבאות שלחצתי על הקישור: Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/talkBackHighLight.php on line 5 47 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2572 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2573 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Lin…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by n_aviv1,

ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כן כי אפשר להרשם ל pcpro אז אני מקווה שפה יהיה

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Kurt,

יותר נכון, למה שברולט לא רוצה לייבא את שני הדגמים האלה? ה-MSRP של הקמרו הוא כמו של המאליבו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yousux,

מישהו יודע ? זה לא בחוק שחובה על כל מוצר אוכל שיהיה תאריך שכזה ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.