כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
הוא פתאום לא עולה לי לכמה ימים,ואני קניתי מהם פרמיום ב20 ש''ח נדפקתי?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו? התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ. האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי הסיבה למה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בדיוק שאני צריך להיכנס לאתר הזה אף פעם אבל אף פעם הוא לא עובד, או שהוא זז כמו חיבור 5KBPS שזה ממש לא מתקרב אפילו למודם מתקדם בשנת 1989. תתקנו את זה אלוהים, כמה הודעות SQL אני צריך לראות כל יום או לחכות 10 שניות בשביל שהאתר יגיד לי שהוא לא קיים ""משום מה"".
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שהרי 95 אחוז מהאפסים שגולשים כאן לא יודעים מה זה שרת ESX , קל וחומר VI3
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה לו ? אני לא מצליח להכנס אליו ! הוא עובד אצלכם ? WWW.IRCSPY.COM
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:
-
- 68 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
למה פיסי העלו את המחירים?? הרי היציאה של הכרטיסים החדשים בפתח זה אמור להיות להיפך לא??
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
סך הכל אתר לא רע... מישהו אולי יודע למה היא נפסלה ???
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
תמיד יש לו מצב רוח של errrrrr מישהו יודע מה הסיפור?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום,לפי מה שהבנתי הם מתחסלים ומוכרים משחקים שעולים 200 ש"ח ב20 ש"ח בערך Kane & Lynch עולה 30 שקל..גם F.E.A.R ועוד כל מיני משחקים והם נותנים משחק שני מתנה(Battlefield Orange Box)ועוד כל מיני למישהו יש מושג לגבי זה?יכול להיות שבסניפים מסויימים אין את זה תעדכנו אותי ואת כל הארץ לגבי זה! תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
יש לי חשבון בוואלה, ואני לא מצליח להעלות אליו תמונות! חשבתי בהתחלה שהתיק מלא מידי, למרות ששי לי רק 5MB או משהו כזה, אז פתחתי משתמש חדש, ועדיין אני לא יכול להעלות אליו תמונות :s07: יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני פריק של יד 2 והתוודתי לכך ששוק היד 2 בישראל מאוד פעיל ולא חסר מציאות בהרבה תחומים למה אין איביי ישראל ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבל כן יש שם תגובה של מישהו https://hwzone.co.il/main-tech/5-כללים-לישיבה-נכונה-על-כסא-מחשב/
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
למה אין את ארה"ב בהרשמה באתר של ויקטור צ'נדלר ?
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ב- ksp אין את הלוח 8KDA3J המפורסם ואין את 9800Pro של MSI !!! מישהו יודע למה??? אולי נגמר המלאי???
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך זה יתכן שבכל גוש אין איזה לאן פרטי נורמלי אחד מסכן?!?!! אני משתגע מהעניין הזה, זה מטריף אותי!!! יש מצב שיש מקום בתל אביב ואני מכיר אותו?!???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-