כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, לאחרונה התגבשתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה ללמוד לCCNA ע''י ספר ולא ע''י pdf באינטרנט. מה דעתכם בנושא ? ובנוגע לספר, זה ספר מומלץ ? הוא מכסה את כל החומר ? ומזה Exam 640 - 802 ? http://www.amazon.com/CCNA-Certified-Network-Associate-640-802/dp/0470110090/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348002474&sr=1-1 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.
-
- 32 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22203-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93.aspx אני לא חושב אישית שזה יכול באמת להיות נוח ליום עבודה, והמחיר הופך את זה לקוריוז לעשירים, אבל...
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי חברה אם אתם חושבים שרמת הידע שלכם היא מספיק גבוה כדי לבדוק מבחינה דיקדוקית את הטקסט הבא שכתבתי אשמח מאוד אם תמצאו טעויות ותתקנו אותי!! תודה מראש.. The Use Of Force ---------------- In my opinion the word "Force" as a verb means to make someone or something to do something against his mind by violence. The force can be used in a different cases. In some of them ,the force can be used for a good targets and in some of them for bad. I think that the word "Force" which appears in the title of the story("The Use Of Force") is very connected to the story itself. In the story the word "Force" was used exactly as I described in paragraph 1, for example when the doctor for…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיול (יד שנייה)...(עוד מעט אני בן 16) לצערי הידע שלי בנושא די נמוך, לא ממש מתמצא בדגמים ובחברות שמייצרות אותם. קצת פרטים לא יזיקו. לפי דעתכם אפשר להשיג איזה מיול יד שנייה ב-20,000 ~ ? אם כן אז איזה ואיזה שנה תודה מראש.
-
- 116 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אופניים זנב קשיח למתחילים... ראיתי בנתיים את ה trek 4300 אבל צריך לחכות איזה חודש עד שהם יגיעו <הדגמים החדשים> מישהו מכיר אולי אופניים ברמה שלהם בסביבות ה 1800 שקל?!?!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן... מממ... אני עכשיו רוצה להכנס לתחום של נגינה בגיטרה. עכשיו השאלה שלי היא בנוגע לגיטרות חשמליות, אילו חברות הם המומלצות ביותר חוץ מפנדר, גיבסון ו... ESP... פשוט אני רואה הרבה גיטרות אבל אני לא מכיר את החברות ואין לי מושג אם הם אחלה חברות, או חברות עם גיטרות צעצוע...... וגם אשמח לקבל כל מיני טיפים להתחלה... מה כדאי לדעת לפני שאני מתחיל.. או כל דבר שבא לכם לשתף / להגיד בנושא... (ואל תגידו "תתחיל מקלאסית".. כי אני מתחיל מזה בכל מקרה ) תודה, עודד ב.
-
- 198 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
עשיתי מן אתר אינטרנט כזה של סרטים בהורדה בתשלום אם אני רוצה שהתשלום יהיה ע"י שליחת SMS מה אני צריך לעשות למי לפנות? אם אני ידבר עם נציגת של החברה סלולרית שלי היא לא תבין מה אני רוצה ממנה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין TERRACAN 2006 הכי מפואר לבין TRAILBLAZER 5Passenger אם יש הצעות עוד יותר טובות עד 300 אלף שקל תגידו...לא LAND CRUIZER בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות 1. אם אני מזמין כמה מוצרים מאתר בחו"ל יקחו לי מכס ? 2. המוצרים עולים 120 דולר לא כולל משלוח 3. המוצרים הם תוספי תזונה ולא איזה חלקי מחשב או משהו 4. האם אפשר להזמין מספר מוצרים זהים ? או שיחשבו שאני סוחר בזה ? 5. אם יהיה מכס בכמה בדויוק יזיינו אותי ? מה עוד אני צריך לדעת לפני הזמנה? זה ממש חשוב לי thanks ahead for your time
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... עשיתי משהו בפוטושופ לחבר ושמתי בזה תמונה שבקשו ממני לשים... עכשיו , רציתי לדעת איך קוראים לדמות / סדרה... וזהו בעצם.... תודה, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אחרי משחק כפות הרגליים שלי קרועות(בעיקר כריות כף הרגל..)...האם יש תחבושות שעוזרות למנוע את זה.....?? ואם יש איפה אפשר להשיג ??
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ראו תמונה. לפני כ 5 חודשים גזמתי לו את הגבעולים. הם לא צומחים יותר. מאז צמחו לו עוד 3 עלים ירוקים חדשים ועוד אחד קטן בדרך. אני משקה אותו במים מינרלים ובדשן סחלבים פעם ב 3 שבועות. יש למישהו עיצה. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה פסנתר טוב יד ראשונה אני יכול למצוא ב20- 30 אלף שקל? (רק חברה גרמנית) המלצות ו/או ביקורות יתקבלו בברכה. ;D
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 נחמד לא
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קצת גס.. אז קטינים.. אני מזהיר מראש... אופסס באמת שלא ראיתי... אני לא מרוכז היום..
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני לומד שנה ראשונה באוניברסיטה בפתוחה לתואר במדעי המחשב כרגע אני עושה קורס " אשנב למתמטיקה " שהוא מעין הכנה למתמטיקה המתקדת שבהמשך התואר . בקצור היום ישבתי ולמדתי הרבה מתמטיקה .... . והיו רגעים שכמעט נגחתי בקירות .... בוא תספרו לנו את החוויות שלכם מאהובת ליבנו -----> המתמטיקה .
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי... תהיתי אם מישהו עשה את היחידה השלישית במחשבים לא באקסל אלא בפרולוג? (תכנות לוגי), אם כן - רציתי לדעת כמה דברים על המגן אז...בבקשה שירשום פה אם הוא למד את הדרעק הזה... :-/ תודה, -הילה =)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-