כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אופניים זנב קשיח למתחילים... ראיתי בנתיים את ה trek 4300 אבל צריך לחכות איזה חודש עד שהם יגיעו <הדגמים החדשים> מישהו מכיר אולי אופניים ברמה שלהם בסביבות ה 1800 שקל?!?!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן... מממ... אני עכשיו רוצה להכנס לתחום של נגינה בגיטרה. עכשיו השאלה שלי היא בנוגע לגיטרות חשמליות, אילו חברות הם המומלצות ביותר חוץ מפנדר, גיבסון ו... ESP... פשוט אני רואה הרבה גיטרות אבל אני לא מכיר את החברות ואין לי מושג אם הם אחלה חברות, או חברות עם גיטרות צעצוע...... וגם אשמח לקבל כל מיני טיפים להתחלה... מה כדאי לדעת לפני שאני מתחיל.. או כל דבר שבא לכם לשתף / להגיד בנושא... (ואל תגידו "תתחיל מקלאסית".. כי אני מתחיל מזה בכל מקרה ) תודה, עודד ב.
-
- 198 תגובות
- 14k צפיות
-
-
עשיתי מן אתר אינטרנט כזה של סרטים בהורדה בתשלום אם אני רוצה שהתשלום יהיה ע"י שליחת SMS מה אני צריך לעשות למי לפנות? אם אני ידבר עם נציגת של החברה סלולרית שלי היא לא תבין מה אני רוצה ממנה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין TERRACAN 2006 הכי מפואר לבין TRAILBLAZER 5Passenger אם יש הצעות עוד יותר טובות עד 300 אלף שקל תגידו...לא LAND CRUIZER בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות 1. אם אני מזמין כמה מוצרים מאתר בחו"ל יקחו לי מכס ? 2. המוצרים עולים 120 דולר לא כולל משלוח 3. המוצרים הם תוספי תזונה ולא איזה חלקי מחשב או משהו 4. האם אפשר להזמין מספר מוצרים זהים ? או שיחשבו שאני סוחר בזה ? 5. אם יהיה מכס בכמה בדויוק יזיינו אותי ? מה עוד אני צריך לדעת לפני הזמנה? זה ממש חשוב לי thanks ahead for your time
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן... עשיתי משהו בפוטושופ לחבר ושמתי בזה תמונה שבקשו ממני לשים... עכשיו , רציתי לדעת איך קוראים לדמות / סדרה... וזהו בעצם.... תודה, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אחרי משחק כפות הרגליים שלי קרועות(בעיקר כריות כף הרגל..)...האם יש תחבושות שעוזרות למנוע את זה.....?? ואם יש איפה אפשר להשיג ??
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ראו תמונה. לפני כ 5 חודשים גזמתי לו את הגבעולים. הם לא צומחים יותר. מאז צמחו לו עוד 3 עלים ירוקים חדשים ועוד אחד קטן בדרך. אני משקה אותו במים מינרלים ובדשן סחלבים פעם ב 3 שבועות. יש למישהו עיצה. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איזה פסנתר טוב יד ראשונה אני יכול למצוא ב20- 30 אלף שקל? (רק חברה גרמנית) המלצות ו/או ביקורות יתקבלו בברכה. ;D
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 נחמד לא
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קצת גס.. אז קטינים.. אני מזהיר מראש... אופסס באמת שלא ראיתי... אני לא מרוכז היום..
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני לומד שנה ראשונה באוניברסיטה בפתוחה לתואר במדעי המחשב כרגע אני עושה קורס " אשנב למתמטיקה " שהוא מעין הכנה למתמטיקה המתקדת שבהמשך התואר . בקצור היום ישבתי ולמדתי הרבה מתמטיקה .... . והיו רגעים שכמעט נגחתי בקירות .... בוא תספרו לנו את החוויות שלכם מאהובת ליבנו -----> המתמטיקה .
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי... תהיתי אם מישהו עשה את היחידה השלישית במחשבים לא באקסל אלא בפרולוג? (תכנות לוגי), אם כן - רציתי לדעת כמה דברים על המגן אז...בבקשה שירשום פה אם הוא למד את הדרעק הזה... :-/ תודה, -הילה =)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הוא פתאום לא עולה לי לכמה ימים,ואני קניתי מהם פרמיום ב20 ש''ח נדפקתי?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו? התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ. האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי הסיבה למה?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בדיוק שאני צריך להיכנס לאתר הזה אף פעם אבל אף פעם הוא לא עובד, או שהוא זז כמו חיבור 5KBPS שזה ממש לא מתקרב אפילו למודם מתקדם בשנת 1989. תתקנו את זה אלוהים, כמה הודעות SQL אני צריך לראות כל יום או לחכות 10 שניות בשביל שהאתר יגיד לי שהוא לא קיים ""משום מה"".
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שהרי 95 אחוז מהאפסים שגולשים כאן לא יודעים מה זה שרת ESX , קל וחומר VI3
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה לו ? אני לא מצליח להכנס אליו ! הוא עובד אצלכם ? WWW.IRCSPY.COM
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:
-
- 68 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למה פיסי העלו את המחירים?? הרי היציאה של הכרטיסים החדשים בפתח זה אמור להיות להיפך לא??
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-