עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, לא מזמן הכרתי את האתר lockerz.com לאתר lockerz ניתן להירשם אליו רק דרך הזמנה והוא אתר שבו מתחילים לאסוף נקודות, כאשר מגיעים לסכום נקודות מסוים אפשר לקנות איתם הרבה מתנות כמו: אייפוד טאצ', משחקים לסוני 3, אקס בוקס, מצלמה, תכשיטים ועוד מגוון רחב של חפצים. כדי לקבל הזמנה רשמו את האימייל שלכם בהודעה פרטית אליי או שתרשמו פה את האימייל. כדי לקבל נקודות יש לענות על שאלה יומית, כל יום שאתם נכנסים מוסיף לכם עוד 2 נקודות והזמנת חבר. יש לי מספר בלתי מוגבל של הזמנות אז מי שרוצה אין בעיה. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

יש לי שאלה קטנה. יש לי חשבון בנק. השאלה שלי היא: האם יש אפשרות להעביר חלק מין הכסף ל"תיקיה" נפרדת, אני לא מדבר על תוכנית חסכון. אלה פשוט שחלק מהכסף יהיה בחשבון בנק אבל שאני יוכל להעביר אותו לתיקיה נפרדת. משהו הבין אותי? \: עריכה: לדוגמה: אני עובד עכשיו ומקבל 3500 שקל. ואני מעונין לקנות מספר דברים. א. X ב. Y ג. Z ואני רוצה לחלק את הכסף שהרווחתי לכל אחד סכום מסויים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש מישהו שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך. עכשיו הוא גר די רחוק ממני אני לא אשלח לו כסף בלי לראות את הכרטיס, והוא לא ישלח לי את הכרטיס בלי לראות כסף, אז אנחנו די תקועים... מה אתם עושים במצב כזה? יש איזה שירות בדואר שיאפשר לי לסדר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by n_aviv1,

ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נירא לי זה מדע בדיוני היו כמה אנשים שיכלו להשתנות לחיות..אני זוכר לנשר ולנמר נירא לי היה שם משהוא עם חייזרים אם משהוא יודע אני אשמח :}

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש תמונה גדולה ומיוחדת לעשות ממנה פוסטר גדול צריך תמונה עם איכת גבוהה מאוד למי שיש תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה מתמטיקה בבר אילן(כי אני לא מצליח להתקבל לתואר במתמטיקה+מדעי המחשב). הבגרות שלי ממוצעת והפסיכומטרי רק 606 אבל אני לא רוצה לשפר בגרות ולעשות פסיכומטרי(כי אני אצטרך מכינה שעולה 20 אלף לא כולל הפסיכומטרי). אני יודע שיחסית בר אילן נחשבים פחות במחלקה למדעים מדויקים אבל זה נראה לי עדיף על לשפר בגרויות ופסיכומטרי שיעלה לי המון וייקח גם המון זמן. האופציה השניה שלי היא הפתוחה אבל יקר שמה ובאוניברסיטה ייצא שאני לא משלם כמעט שכר לימוד מסיבות כאלו ואחרות. השאלה שלי אם יש פה מישהו שלמד בבר אילן(בפרט אם במחלקה למדעים מדויקים) ויכול לתת לי קצת רקע ואם כדאי? חוץ מבר אילן והפתוחה, איזה עוד אופציות יש לי(לא כולל מכללות)? בדקתי אגב סיכויי קבלה בבר אילן ואני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by karajii,

היי, אני מתכוון להזמין מחר מחשב לפי מפרט שסייעתם לי להרכיב לפני כמה ימים. למרות שאני בכלל מת"א, אני שוקל להזמין מ-IQPC בגלל המחירים הזולים. מאחר שמעולם לא ביקרתי בחנות, רציתי לדעת האם פרט למחירים, IQPC גם אמינים (חלקים מקוריים, הרכבה איכותית וכו') והאם הם מספקים שירות טוב גם לאחר הרכישה במקרה הצורך (תיקון תקלות, מימוש אחריות וכו')? (אני לא מעוניין ליפול לאיזו חנות דמויית Ivory מהם ברחתי כמו אש...) אגב, חרשתי את הפורומים ויש המון אזכורים של IQPC, אבל מעט מאוד כאלה שמתייחסים ל"חויית הקנייה" ושביעות הרצון. בקיצור, אשמח אם מי שהתנסה ורכש ב-iqpc מחשב מורכב יזרוק כמה מילים - לחיוב או לשלילה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כלום לכולם *תקופה ארוכה לא הייתי פעיל אז חזרתי (מקווה) אני בטוח שלא כולכם תקראו את זה כי אין לכם כל כך כוח כי זה לא נושא כל כך מעניין אבל תקראו את הכתבה הזאתי היא יכולה להציל חיים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=490785 שאלה 1: מה זה איידס? תשובה: איידס היא מחלה מדבקת הנגרמת על ידי נגיף (וירוס). הנגיף הורס את המערכת החיסונית בגוף, אותה מערכת שאמורה להגן על הגוף מפני מחלות, ומשאיר את הגוף חשוף ופגיע למחלות אחרות שבדרך כלל הגוף מסוגל להתמודד נגדם. שאלה 2: מה פרוש השם איידס A.I.D.S.? תשובה: השם איידס בה מקיצור מהשם של המחלה באנגלית. Acquired Immune Deficiency Syndrome ובעברית תסמונת הכשל החיסוני הנרכש. שאלה 3: מה זה H.I.V.? תשובה: ראשי התיבות של שמו של הנגי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by יוסף בלייר,

מבקש לברר היש במקרר חדש תוצרת סמסונג מגן מתח בילטין

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by X-_PLOSIVE,

מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by saargold,

אשמח להצעות אתר קיים/אתר שירד/ מערכת שהכנתםכל דבר saarphone@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. סתם התעניינתי לדעת לפי מה מנוע החיפוש פה בפורום קובע את אחוזי הרלוונטיות כשהוא מראה את התוצאות. : למישהו יש מושג? :s05:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lollipop15,

80 ש"ח בטויזרס.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itzikpel,

בניתי אתר גרפיקה שכולל מדריכים, קישורים, פורום, חדשות ועוד במגוון נושאים כגון : אנימציה, פלאש, דו-מימד, תלת-מימד, אפקטים, עריכת וידיאו וכו' בואו לבקר http://www.goldmancows.com

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Oranili,

עם הפלאפון! כל פעם שאני נכנס לחדר ומתקשרים אלי לפאלפון אני שומע קיטועים מדי פעם... לא יודע כבר מה זה יכול להיות אני לא שומע שיחה חלקה כמו בORANGE... יש לי פלאפון LG8600 מישהו נתקל גם ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by _Amaterasu_,

פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק אקסטרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Overshot,

שלום רב לכולם :] אני מלחין כבר הרבה שנים מוסיקה מסוג היפ הופ וראפ, אז החלטתי לעבור למוסיקה ים תיכונית, זה משהו שחובה ללמוד. אני מאמין שיש פה הרבה מאוד מלחינים, אז יש לי אליכם שאלה :] * איפה ניתן ללמוד קצת על המוסיקה הים תיכונית? * מאיפה מתחילים את הלחן? *באיזה כלים להשתמש? *האם יש איזה חוקים מיוחדים למוסיקה הזאת? בכיף אני יקבל הצעות ממלחינים אחרים, אפילו מוכן לעשות פרוייקט משותף וללמוד דרך זה :]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DXT,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=668865 וואלה התעלו על עצמם, שוב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DJO,

חחחחח סתם רציתי לשתף אתם יכולים לקנות מחשב נייד של קומפאק בקוסמוס ב4 אלף שקל אם אתם רוצים לקנות מחשב בסופר אותי זה שיעשע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by useless,

לכו לשם ונסו לזהות מה לא בסדר עם התמונה, אבל תתרכזו טוב טוב כי בהתחלה לא קולטים. http://www.star1021fm.com/images/morningshow/whatswrong.htm

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לא יודע מה אתכם, אבל אני בחיים אין לי מושג מתי מעבירים לאיזה שעון מה קדימה מה אחורה ומה יוצא לנו מכל העניין אגב, 14 אחוז מהאוכלוסיה (או לפחות גולשי וואלה זון)... טוב תראו לבד: http://e.walla.co.il/?w=/6215/@poll.results

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זה הראשון תפסתי תשיר בדיוק כשהוא עמד להיגמר . http://www.mytempdir.com/1200659 זה השני.. http://www.mytempdir.com/1200694 מקווה שתצליחו לזהות אותם אני דיי עוקב אחריהם ברדיו. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים