כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני משתמש זמנית אצל השירות של בזק אך לצערי בשירות הענן הזה אפשר להעלות פעם אחת כל פעם - מה שהופך את השירות למתיש. מחפש שירות ענן שאפשר להעלות תיקייה שלמה או אף לסנכרן כונן שלם. מן הסתם מעדיף שירות חינם, אך אם אין בנמצא אשמח לשמוע שירותים בתשלום שלא יעשו חור בכיס יותר מידיי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת לימודי תעשיה וניהול אני נדרש לערוך סקר בין אנשים שקונים מחשבים. אז כן, הלכתי לרחוב ושאלתי, אבל אני חושב שכאן אני אקבל תשובות יותר ענייניות ומקצועיות, אם אתם מבינים את כוונתי. בכל מקרה, לא מדובר בשאלות פתוחות, אלא רק שאלון עם שאלות אמריקאיות (א', ב', ג'), כך שלא יקח הרבה זמן לענות על השאלות הללו. אני מעריך מראש את כל מי שנותן תשובה. http://www.geocities.com/freezeil/questionier.html
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צו ראשון בעוד מספר שבועות, וע"מ להיות מוכן נפשית(גם לטוב וגם לרע , אני מעוניין לדעת האם יורד פרופיל על הדברים הבאים, על איזו חילות הם משפיעים, ואם כן יורד, כמה בערך? * משקל\גובה: 95קילו\1.90 מטרים. * רגליים: יש לי(כנראה) פלטפוס(אובחן בגיל חמש). ייתכן גם שרגל אחת שלי ארוכה מהשניה בכמה ס"מ. האם זה תקף\משפיע על מיונים לחי"א? בנוסף, האם ניתן לקבל פטור מחלק אחד בשאלון(החלק של הצורות). אם לא, מה ההקלות המקסימליות שניתן לקבל? בתודה,
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי קיבל היום מעריב ולנוער ונתן לי את המוסף של און-ליין, כי זה אולי יעניין אותי. פתחתי וראיתי שכל הגליון מוקדש להמלצות למחשב חדש. אתם פשוט לא מבינים מה קורה שם, הם ממליצים מעבד 2.6 של אינטל למשחקים, כי "זה המעבד הכי טוב שאינטל יכולה להציע". קודם כל יש לאינטל מעבדים הרבה יותר טובים... אז כתוב שם בסוגריים שיותר מהר מזה ההבדל זניח... ומה עם מעבדי ה64 סיביות של AMD? הם הזכירו את AMD בהתחלה, אך רק כאלטרנטיבה למעבדי הסלרון של אינטל (??????). הם המליצו שם גם על 9600XT 256MB (הכותב בטח הסתנוור מכמות הזכרון), שם אומרים שכרטיס זה מספק כמה רמות מעל הסטנדרט בשוק (אומנם זה נכון כי לרוב האנשים יש GF4MX, אבל זה לא מספיק למכונת משחקים אמיתית, או איך שהם לא קוראים לזה שם). הם גם המליצו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... מאחר ופה אסור הפרסום בנוגע למכירה היני מעוניין באתרים בהם אוכל לפרסם הודעות בנוגע למכירת מחשב. תודה מראש, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש מכשירים (3 מכשירים + אחד לרכב) , יש למישהו המלצה למכשירים? אני מחפש המלצה מניסיון אישי שלכם ,העדיפות היא למכשיר צדפה (פומית כזאת שנסגרת על המקשים) או סליידר. סוגיית העלות של המכשירים פחות רלוונטית כרגע (אבל לא מתכוון לרכוש N95 או אייפון) , רצוי שלמכשיר תהיה מצלמה איכותית , רצוי שיתמוך בMP3. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה אחת ולתמיד לדעת את 3 המילים האלו הנה מה שאני יודע box- מקבלים בקופסא מהחברה עם כל מיני תוספות (כבלים וכו...) oem- פה אני לא יודע ממש bulk- מקבלים את הדברים בשקית או אם יש לך מזל אז בקופסת קרטון פשוטה האם צדקתי במה שאני יודע ואם מישהו יכול למלות את החסר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי הרבה מילים, אני ממש אהבתי הראשון- ה- Fugue: והשני - הקאנון רוק המוכר, בגרסא מרשימה במיוחד : גיטריסט מהסוג שאני אוהב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מניח שהתוכנה הפופולארית ביותר כיום היא KAZAA.... אבל יש בעיה אחת איתה.. אי אפשר להוריד שירים מעל 128kb/s , או לפחות לא ניתן לראות איזה שירים הם באיכות גבוהה יותר , למשל ב 192kb/s. השאלה שלי היא איך אפשר לחפש דווקא את השירים באיכות היותר גבוהה ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם http://www.newegg.com חבר טס מחר לניו יורק,ואני רוצה לבצע הזמנה באתר ושישלחו את הפריטים לכתובת שלו. הוא יהיה שם שבוע,אז ככה שאני לא יודע אם זה יגיע בזמן הרצוי. יש פה מישהו שהזמין מישם ? אני מזמין מעבד I5 760 ,ולוח אם GA P55A-UD3. יוצא לי על שניהם 1084.לגבי זיכרונות אני לא סגור לבנתיים מאיפה לרכוש. אשמח לקבל תשובה בהקדם.תודה והמשך שבוע מהנה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תכנסו לוידאו מסויים למשל 2. תעשו pause ב00:00 3. תלחצו על מקש שמאלה ( -> ) + מקש למעלה טה דה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והגיעו למסקנה "שמגהרצים זה לא הכל" הציטוט לקוח ממוסף מעריב@מחשבים, מכתבה בשם "לא לעבד את הראש" מאת קובי שפיבק ונמרוד צוק...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום היית ב-"סיור" באינטל והיה כזה עלוב אתם לא מבינים ! המדריכה לא ידעה שום דבר מהחיים שלה והתחילה לחפור על שטויות, כל מה שהראו היה סתם סרטונים ואפילו לא נכנסנו לחדר הנקי... קיצור מבעסססס, לא ממליץ !!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%a0%d7%95%d7%98%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%91%d7%aa-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נמאס לי מSkype ואני מחפש תוכנת VoIP שמספקת תחליף מספק לרמה שSkype הציעה מבחינת איכות שיחה ואפשרויות. ניסיתי את Google Talk והתוכנה עצמה מאוד חמודה, כך גם איכות השיחה אך היא לא תומכת בשיחות קבוצתיות ולכן פסלתי אותה. מישהו מכיר עוד תוכנות בסגנון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי מצלמת 8 מ"מ ישנה שעד היום אני מתעד איתה חוויות ובד"כ אני לוכד וידאו עם תוכנה דרך המחשב. הבעיה היא שלכידת הוידאו מהקלטת בצורה כזו פוגמת מאוד באיכות, כאילו שלא מספיק שהמצלמה הזו כמעט מתה... להבדיל מכך, אם אני מחבר את המצלמה עם חיבור RCA connector (בננה) למסך ומריץ את הקלטת הוידאו נראה נפלא, כאילו צילמתי במצלמת HD... ואני שואל אתכם - איך אני מקליט את הוידאו ה"איכותי" שעל המסך ולא את החרטה שמתקבל דרך התוכנה במחשב??? יש לי בבית ממיר YES MAX למקרה שאפשר להשתמש בו לפתרון...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1119271847/Sexy_Workout_Video אני קונה! אני קונה!! אני קונה!!! לא אכפת לי כמה זה עולה! (ומה בדיוק הם מוכרים)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כבר שעון מעורר.... אז שיהיה עם סגנון ;D ולמי שחושב שלא מדובר במוצר אמיתי.... http://cgi.ebay.com/Gun-Oclock-Infrared-Gun-with-Alarm-clock-Bandai_W0QQitemZ200305581776QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item200305581776&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 לא יודע מה איתכם, את הרכישה הבאה שלי מצאתי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לאחר שאני קונה את המחשב מאחת החניות ומשלם רק עבור הרכבה . מה תהליך ההתקנה העצמי שאני צריך לעשות ברגע שהמחשב מורכב (דרייברים , מערכת הפעלה , מסך ,איטרנט וכדומה ...) אשמח להסבר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
... כמו שכתוב בכותרת^^ הקול שלי טיפה חלש כזה.. יש אפשרות לחזק אותו יותר לפני הקריאה?? טיפים??? תודה=)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-