כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
וכמובן זה abakus--california_sunshine ובשמחה יתקבלו הצעות באותו סגנון! תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
איך אפשר לשים גיף במצגת אבל שיתפעל כמו גיף זת'ומרת ינוע?. ???
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני ואח שלי פתחנו שם חשבון ובחרנו במשחק GUILD WARES מה זה בדיוק אומר referrals אני צריכה 16 אנשים שיכנסו ללינק שאני מקבלת או שירשמו לאתר ואז אני מקבלת KEY . והאתר הזה אני מבינה חוקי. http://gifts.beepremium4free.com/?f=51807
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
לא יודע אם שמתם לב או לא..אבל היום נעשו שתי הסטוריות- 1. מכבי ת"א עלתה לליגת האלופות בפעם ה1 בישראל שקבוצה עולה החל מהסיבוב השלישי לליגת האלופות אחרי נצחונות הסטורים על הלסינקי ועל פאוק סלוניקי וגל פרידמן, עשה הסטוריה כשזכה בפעםה ראשונה עבור ישראל במדלית זהב באולימפיאדה.. בכל מקרה מה דעתכם? אני חשוב שמכבי ת"א יכולה להמשיך את היכולת הטובה ולעלות משלב הבתים ל16 הגדולות של אירופה..הכל תלוי בהגרלה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בניתי אתר גרפיקה שכולל מדריכים, קישורים, פורום, חדשות ועוד במגוון נושאים כגון : אנימציה, פלאש, דו-מימד, תלת-מימד, אפקטים, עריכת וידיאו וכו' בואו לבקר http://www.goldmancows.com
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. לפני כשבועיים הזמנתי מארה"ב נגן mp3 של קריאייטיב (zen v plus) במחיר מציאה של 100 דולר (עוד 5 וחצי משלוח). הזמנתי אותו אל חבר שלי שמתגורר בשיקאגו ונמצא כרגע בארץ לתקופה קצרה. עקב מחדל בלתי מוסבר של החברה, המשלוח התעכב וחברי נאלץ להגיע לארץ בלי הנגן. מכיוון שהמחיר היה חד פעמי (כיום ניתן למצוא את אותו הדגם בערך ב-30 דולר יותר), החלטתי לא לבטל את ההזמנה ולנסות לשלוח את הנגן בחבילה בדואר. רציתי לדעת כמה , אם בכלל, יגבה ממני במכס. אני מאמין שהקופסא של הנגן לא שוקלת יותר מקילו שתיים (עם כל חוברות ההפעלה והכבלים), ושהקופסא היא ממוצעת. כמה לדעתכם יגבו ממני עבור המכס?!.....האם זה בכלל כדאי? תודה רבה, דוד.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך כתבות באנגלית. חיפשתי בחנויות ליד הבית שלי אבל לא מצאתי. אז חשבתי על לחפש באינטרנט אתרים שנותנים כל מיני כתבות מקצועיות באנגלית. חיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול להביא לי לינק?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180118,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180710,00.html בלי קשר לסוגית האמינות של המידע, מעניין לראות שאנשים מאיימים בתביעות, ובכלל מעניין מה יצא מזה (אם בכלל).
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ASUS Rampage Formula Logitech Z-5500 Enermax MODU82+ 625w OCZ DDR2 PC2-8500 Platinum 2GB Edition אם כן,אז מאיפה נקנה ובאיזה מחיר? הרי כולם כאן מפזרים מפרטים לקניה עם לוחות מסוצצים ספקים רמקולים זכרונות.... אבל בפועל אלו חלקים שבכלל לא קיימים בחנויות בארץ. אז אם מישהו רכש בעבר,אני רוצה לעשות סקר קטן מכיוון שאני צריך את ה חומרה המצויינת כאן.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעכשיו אפשר להוריד לרשת פלאפון צלצולים ואנימציות !!! השירות מתאים למכשירים: samsung 2000i, hyundai funtec www.pelefun.co.il תגובות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בערוץ אגו בכבלים (לא יודע עם יש גם בלווין) יש תוכנית שנקראת שם המשחק (extended play) שהיא על משחקים חדשים גם לקונסולות וגם לPC. בערוץ 504 בתבל ביום שלישי בשעה 21.30
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכירו את E nomine זה לא עוד סתם להקת רוק , טכנו או גוט' רגילה - זה טכנוג'וט גרמני כבד. עוד הוחכה למוח הגרמני המעווט . הנה קליפ לדוגמה : http://youtube.com/watch?v=Lujirjr3zPE הנה מידע מויקי : http://en.wikipedia.org/wiki/E_Nomine ג'נר נחמד ומחדש לי בעיקר הרבה על מוסיקה כ"כ קיצונית.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עבודה בנרות אני לא אחד שמתפנק יותר מדי ככה שאין לי בעיה לעבוד בעבודות שנחשבות "קריעת תחת" (ארומה, תדלוק וכו') בכל מקרה, חפשתי בהמון חנויות בכל מני מקומות והשארתי פרטים (טלפון, גיל, שם וכו') ואף אחד לא חזר אליי אז חשבתי שאולי כאן יוכלו לעזור לי למצוא עבודה מהסוג שמתאים לגיל שלי (17-18), כי זה בערך הממוצע גילאים כאן אני מתכוון לעבודות כמו מלצרות, עבודה בגניי אירועים, מכירת בגדים, עבודה בקניון, במכולת.. אתם יודעים, כל העבודות של "לפני גיוס" אולי יש איזה אתר אינטרנט שאפשר למצוא דרכו עבודות וכו'? אני גר בירושלים אם מישהו כאן יודע על איזה מקום עבודה פנוי באזור אני אשמח אם תגידו תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דיסקים טובים? thx
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבלחיצה אחת תבצע לי SAVE AS PDF תעלה את הקובץ לרשת ותספק לי קישור TINY URL. למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. רוצה לציין שהאתר, לפחות אצלי, חזר להיות מה וכפי שהיה מקודם, וגם את זה ראוי לציין. אז לפחות בהיבט הזה, טוב שחזרנו לשגרה וחן חן לכל מי שדאג לכך. רק בריאות !
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
איבדתי הערב את הרישיון נהיגה כמו אידיוט. כמה זמן לוקח להנפיק חדש? האם אפשר להשתמש ברישיון הזמני שקיבלתי כאשר היה לי מלווה? לאן לפנות בשיבל להנפיק כרטיס רישיון חדש? תןדה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תביאו לי אתר שמראים שם ערוץ 22 ו10 או אחד מהם
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הסיטואציה: נוסעים בבוקר 2 מכוניות עם חברים. רמזור אדום וקצת פקק. מגיעה אחת המכוניות מול השניה. אחד החברים מהמכונית מצד שמאל זורק כדור מנייר לחלון הפתוח של החבר'ה מצד ימין. כולנו מתחילים לצחוק כמו מפגרים כי הוא פיספס, פגע בדלת והכדור נפל על הכביש. רמזור ירוק. מאחורי המכונית שעליה זרקו את הכדור יושב כנראה זקן בתול וממורמר. הוא מגיע מול המכונית שזרקה מסתכל בפנים של הנהג ואומר "נראה לך שאתם זורקים ככה נייר על הכביש?!" כמובן שהוא קיבל פרצוף של לך תזדיין והמשכנו הלאה. בהמשך גם היה קצת רמזורים ופקקים. קלטנו שהמזדיין מצלם אותנו במצלמה ועוקב אחרינו חלק גדול מהדרך, בסוף הוא וויתר. השאלה הגדולה היא, האם אפשר להדפק מזה? לקבל קנס? דו"ח? משפט? אנערף מה. מה שכן לא נראה לי שהוא יכול להוכ…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי לפני די הרבה זמן כתבה בנושא ייבוא עקיף ועל חנויות בארץ שמייבאות דברים למחשב ומשחקים בעצמן ולא דרך הייבואן הרשמי. תוכלו לתת לי שמות שלי חנויות שעובדות דרך ייבוא עקיף ומוכרות קונסולות,משחקי מחשב וחומרה? (כמובן שחשוב שהחנות תהיה אמינה ותתן אחריות).
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-