כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש את המשוואה סטנדרטית AX^2 +BX +C איך הולכת השיטה המהירה למצוא את אותה המשוואה בצורה של (X+a)(x+b) תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב מKSP ואני מעוניין לשמוע את דעתכם..... אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נירא לי זה מדע בדיוני היו כמה אנשים שיכלו להשתנות לחיות..אני זוכר לנשר ולנמר נירא לי היה שם משהוא עם חייזרים אם משהוא יודע אני אשמח :}
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hhttp://youtube.com/watch?v=1u6jy_Qfw9I&mode=user&search=
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום =) בזמן האחרון אני מחפש לחדש את מאגרי המוזיקה שלי, אני שומע בעיקר גאנגסטא-ראפ ופסיכודלי, אבל מה שצריך חידוש זה הראפ. אני מחפש אלבומים מומלצים בסגנון של הלאובמים של טופאק (אל תביאו לי אלבומים שלו, יש לי אולי 20-30 במחשב), סנופ למרות שזה יותר R&B, דרה, נאס שמעתי שטוב - אז אני צריך המלצות לאלבומים טובים שלו, אקזיביט ואני בעצם די פתוח לשמוע שנשמע כמו גאנגסטא ראפ. החיפושים שהרצתי בפנדורה לא הניבו משהו ובגלל זה באתי לבקש פה עזרה D= תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סבא שלי נהג ללכת חמישה ימים בשבוע למכון כושר כדי לרוץ שעתיים על הליכון ולחזור הביתה, נכון לימים אלו הוא לא יכול ללכת למכון (או לא רוצה) ואחרי שמצבו הבריאותי הדרדר הוא הסכים לקנות הליכון הביתה. כסף, תודה לאל, לא מהווה בעיה. (אם זה יהיה זול מדי הוא לא יקנה כי זה זבל) יש רק דרישה אחת שיתקפל בקלות (אדם בן 80 עם כושר גופני נמוך מאוד) ויזוז הצידה חמש מטר (על גלגלים) בקלות. יש הליכון שמתקפל ונפתח חשמלית ללא מאמץ שאדם בן 80 יכול לתפעל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים. אני אוהב את התחום ומתמצע בו גם לא רע בכלל. הבעיה שיש רק שתי תארים ראשונים: מדעי המחשב ו-מהנדס תוכנה. מדעי המחשב לפי מה ששמעתי לומדים קצת מכל דבר, ומהנדס תוכנה זה די משעמם, לבדוק סקריפטים ותוכנות (שמעתי מאנשים שעושים את זה, למרות שהם אומרים שהם אוהבים לשבת כל היום מול המחשב ולעשות את זה) השאלה שלי מה עדיף לי ללמוד, בוא נגיד שלא תואר אולי הנדסאי, חשבתי על קורס ברשתות אבל אז אחרי הרבה דיבורים עם אנשים ויתרתי על הרעיון. מה כדאי ללמוד ? מה באמת הולך טוב בשוק? תודה לכל האנשים שיציעו ויסבירו את עצמם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון להזמין מחר מחשב לפי מפרט שסייעתם לי להרכיב לפני כמה ימים. למרות שאני בכלל מת"א, אני שוקל להזמין מ-IQPC בגלל המחירים הזולים. מאחר שמעולם לא ביקרתי בחנות, רציתי לדעת האם פרט למחירים, IQPC גם אמינים (חלקים מקוריים, הרכבה איכותית וכו') והאם הם מספקים שירות טוב גם לאחר הרכישה במקרה הצורך (תיקון תקלות, מימוש אחריות וכו')? (אני לא מעוניין ליפול לאיזו חנות דמויית Ivory מהם ברחתי כמו אש...) אגב, חרשתי את הפורומים ויש המון אזכורים של IQPC, אבל מעט מאוד כאלה שמתייחסים ל"חויית הקנייה" ושביעות הרצון. בקיצור, אשמח אם מי שהתנסה ורכש ב-iqpc מחשב מורכב יזרוק כמה מילים - לחיוב או לשלילה. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני וידידה שלי החלטנו ללכת לעשות צניחה חופשית עכשיו אין לי מושג על זה כלום איפה אני מתחיל? כמה זה יעלה לי? איפה זה בכלל? איפה יותר טוב איפה פחות? כל מידע שאתם יודעים יעזור לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא יצא לכם נכון אבל לי זה יצא נכון כל 20 הפעמים שניסיתי וכמה פעמים אפילו חשבתי על 2 מספרים וזה הוציא את שניהם.... :o http://www.zooloo.co.il/fun/magic/Hresults1.asp ואם אתם מצליחים לגלות איך זה עובד אז בבקשה תגיבו כי חבר שלי ואני התערבנו שזה קסם ואני אמרתי שזה משהו ממוחשב שפועל על איזה טריק...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראיתי את זה אצל חבר של אח שלי הוא אמר שהוא הביא את זה מארה"ב ושמוכרים את זה שם בתחנות דלק עכשיו נזכרתי אבזה ואחרי חיפוש קטן ברשת מצאתי תמונות ועוד מידע על זה אבל לא מצאתי את זה בשום מקום בארץ זה מיני ברנר קטן בגודל של עט והוא מתמלא על ידי מיכל של גז מצתים אני מקווה שמשהו נתקל בזה פה והנה תמונות וקישור לEbay http://cgi.ebay.com/NEW-HOBBY-MINI-BUTANE-GAS-PENCIL-SOLDERING-TORCH_W0QQitemZ320079785121QQihZ011QQcategoryZ46413QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
In the wake of the shut down of the Megaupload file sharing web site several weeks ago, some other sites have shut down their operations, including BTJunkie. Now there's word that one of the biggest file sharing sites, RapidShare, is throttling down on download speeds for people who use the free portion of its service. According to a post on Torrentfreak, the organizers of RapidShare have confirmed they have made a decision to cut download speeds for free users. In a statement the company said: "RapidShare has been faced with a severe increase in free user traffic and unfortunately also in the amount of abuse of our service ever since, suggesting that quite a few copyri…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי במפגש הראשון, 30 אנשים באו, היה קשה אבל טוב. מישהו היה במפגשים בערים אחרות? אני הייתי בכפ"ס בקבוצה של עומר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-884-274-12090494,00.html זה בערך סוף הסיפור אני מקווה שלא הלכו ה 1672 שח לזבל ואני אקבל אותם בבית משפט... רועי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולא אתנגד להמלצות על סרטים טובים בכלל, לא משנה הז'אנר ולא משנה מתי יצא הסרט. the more, the better תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים תודות לכול העוזרים בבחירת המפרט INTEL Core i7 920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz OCZ OCZ700GXSSLI 700W WD5000AAKS LGצורב DELL2408-A01 כרטיס מסך זמני 8400GS מארז COSMOS S-1100 שדרוגים בקרוב 295GTX קירור מים חלון לדלת צד החלקים נקנו מקוברה מחשבים שירות מעולה וגם מחירים טובים הזמנתי ביום שלישי וביום רבעי אספתי את כול החלקים קצת תמונות איזה מסך מעולה אין לי כרטיס מסך שיכול לנצל אות החשב אבל איזה כייף לראות בו סרטים HD יצא הפוך רצתי בהתחלה לקנות מארז של Silverstone TJ07 אבל העלות שלו + משלוח לארץ +מיסים יצא לא שווה מארז מעולה הרבה מקום וגם יש אפשרות לשיים רדיאטור בגג זהו מקווה ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ממש מצחיק. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתם את הסדרה היום? -אז אם כן, אז בטח הייתם עדים לזוועה הזאת, אני בכל מקרה הייתי מזועזע לגבי כל המקרים שציינו שם... למי שלא ראה, הרשלנות הרפואית הזאת הייתה בגדר בלתי נסבל- *תינוק שנולד ברשלנות של רופא עם פיגור. *אישה שכרתו לה את רחמה בטעות+ סבלה מזה 4 שנים ונפטרה. (אחד המקרים הכי מזעזעים, תבינו, עברה התעללות 4 שנים ואז נפטרה). *אישה שסבלה מכאב ראש בגלל שהעובד שלה נפטר, הרופאים לא היו רציניים בקטע הזה ובסוף גם היא נפטרה (בגלל שלא עשו לה בדיקת סיטי, כדי לגלות את הבעיה). ולאחר הרבה רשלנויות מצד הרופאים, עדיין זה נמשך, ואף אחד לא עושה משהו בנדון ואין התפתחות, אפילו שר הבריאות לא מלבב. מסקנה: במקרה ואתם נתקלים במשהו שנראה לכם חמור, תתעקשו, תהיו נודניקים ותדעדכנו בכל רגע, כל א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הסט Logitech Wave ואבא שלי אמר לי שקרא לאחרונה על מבצע בשקם אלקטריק. מישהו יודע עליו? יש בשקם אלקטריק מקלדות\עכברים בכלל? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-