עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עשיתי לכם קובץ שמכיל 9 פתיחות מקלאסיקות דאנס. נסו לזהות אותם. הורידו כאן: http://rapidshare.com/files/142032004/9_classic_opennings.mp3.html בהצלחה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TheHungryOne,

נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?

4. היום אני מסתכל על זה ותאמת משעשע לא יותר אבל קראתי את זה פעם ראשונה בכיתה י - נקרעתי מזה, אז זה לחברה הצעירים יותר פה.. http://www.mkm-haifa.co.il/schools/hogim/subjects/computer/y2/Krayden/Site/mc.htm ד"א היתי בהופעה של המרואיין, אחד הטובים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://azfamily.beloblog.com/dandavis/bands.JPG אני ממש רוצה לקנות את הפוסטר הזה אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותו. באזור המרכז (תל אביב). עוד שאלה נניח שאין, כמה עולה להדפיס את הפוסטר בגודל גדול יחסית? ומה הרזולוציה המינימלית המומלצת? תודה מראש ערן. עריכה: מי שלא יודע, בתמונה הזאת יש הרבה להקות לפני המשמעות, למשל rhcp יש בצד שמאל פלפלים אדומים...וכו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by udicol,

ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ohad5g,

שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום

8. Started by tamar,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=202520

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by JUNGLE,

http://www.newgrounds.com/portal/view/239292

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hmickey,

מדוע לא התקבל הדו"ל שלי אליכם עם התשובות לחידון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. ללא ספק הסרט הטוב של הקיץ, לאחר ההצלחה של שני הסרטים הקודמים בסדרה, JASON BOURNE חוזר אלינו והפעם עליון מעל כולם כמו קודם, תצפו לתהפוכה בעלילה כשני אנשים לא צפויים יעזרו לו להחזיר את זהותו ולגלות מי הוא בעצם, סרט מומלץ בחום!!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Lior4543,

1. מה זה Account Id? האם זה הID שאני מתחבר איתו לאתר, או שזה השם המלא שלי שמופיע באתר. 2. האם יש איזה שהם מיסים על קבלת כסף, מאתרים שונים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DAN,

נערך ע"י הסוס ....... הובטח כי המעבד יוחלף ל XP1700 ע"י נציגת אזטק מקווה כי הוא יגיע בקרוב ויבוא לציון הגואל........ דרך אגב המאבד לא היה שרוף אלה מזייף ולא מסיים התקנה של מערכת הפעלה כמו שצריך או שפשוט סתם ניתקע אבל לא שרוף המחשב היה נידלק אבל עים POST תקין כביכול....ואחר כך התיחלו הצרות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Aural Planet - Hydropoetry Cathedral פשוט יופי של דבר! :xyxthumbs: הווקאלז בכלל מכחידים ת'קטע, למרות שהם קצרים יחסית.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by the_saint,

אחרי הרבה מאוד חיפוש באינטרנט אני פשוט לא מצליח למצוא תמונה טובה ויותר חשוב גדולה של האוטו האהוב עלי.. כמו שהבנתם זה אלפא רומאו... אז בבקשה אם למישהו יש תמונה כזאת ...או שתיהיו ממש נחמדים ותחפשו לי ותישימו בפורום אני יהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם.. רק בקשה קטנה.. שהתמונה תיהיה גדולה..לפחות 1280 * 1024 תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by slrr,

משהו יודע למה הטראקר של-TPB לא עובד??

17. Started by dd7,

בס"ד שלום לכולם, ברשותי טלויזיה מקרן אחורי טושיבה מהדור הישן (הגדולות של פעם), הייתי מעוניין לחבר למחשב נייח עם כרטיס מסך משולב על הלוח אם (אין כרטיס חיצוני) בחיבור VGA על הלוח אם, מחיפושים ברשת הבנתי כמה דברים: צריך ממיר אקטיבי שימיר את האות, האיכות לא תהיה משהו מצורף תמונה של החיבורים הטלויזיה, מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלויזיה הנ"ל למחשב? בברכה,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Pr0Xy,

אני מתלבט בין DW-6900 לבין DW-9052. איזה כדאי לקחת? אבקש גם הסבר... שימו לב שאני קונה עוד כמה שעות אז אני מבקש לענות כמה שיותר מהר.

19. Started by magus972,

מכירים תקבוצה הזאת? אני לא ... אבל תראו מה מצאתי נכון ל16:45 ה10.10.2005 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by NetSpider,

Download

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היום ראיתי את הסרטון הזה- ואותי זה הצחיק http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23897 למעשה מאוד מזכיר לי את דובי והשנאה שלו למכשיר הקטן ;D ;D ;D [תיקנו 360 ותוכלו לשחק ב הילו 3 -כן כן ויש אונלין ] :lol: דרך אגב אם כל המחמאות על ה360 זה ניראה לי כמו פרסומת סמויה אבל בכל זאת כיף ליראות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by pain_killer12,

שלום חברים, קיבלתי בתרגיל בית שאלה די מסובכת שצריך לפתור את נוסחת הנסיגה (להעביר לנוסחה רגילה שתלויה בn) ואז למצוא לנוסחה הזאת חסם הדוק. הנוסחה היא: T(n) = T(0.13n) + T(0.87n) + 3n הבעיה היא שאותנו לימדו גם בהרצאה וגם בתרגיל לפתור שאלות בסגנון Tn = T(n/x) + Fn בלי משפט האב או משהו. פשוט אמרו לנו להמשיך לפתוח את הT הפנימי ואז "לנחש" פתרון עם i ואז להוכיח באינד' שזה נכון ובסוף לפתור עם תנאי ההתחלה. לא משנה. העניין הוא שלא הראו לנו דבר כזה וכמעט אף אחד לא הצליח. תודה רבה מראש לעוזרים.

24. Started by beni123,

כמה לדעתכם שווה המפרט הבא (יד 2) מעבד: AMD 4600X2 לוח:GAMA69VMS2 זיכרון: 2 ג'יגה 800 צורב: SATA LG DVD X 18 דיסק קשיח: 250GB SEAGATE כ. מסך: GF8500GT 512 MB מארז פשוט וספק 450 עם 3 שנים אחריות המחשב הוא 9 חודשים (המוכר רוצה לקנות נייד)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SilentBob,

צוות מדענים הולנדי מכין את האנושות לכיבוש כוכב הלכת האדום עם גידולים ראשונים שנמצאו בטוחים למאכל בהתבסס על אדמתו עתירת המתכות הכבדות האנשים הראשונים שינחתו על כוכב מאדים, אי שם בעתיד, יאכלו אפונה, שעועית ואולי גם תפוחי אדמה – זאת אם להתבסס על ממצאים של צוות מאוניברסיטת ווגניגן בהולנד, אשר עוסקים בימים אלה בנסיונות גידול יבולים אכילים על בסיס דוגמיות אדמה שדומות לזו שנמצאת על כוכב הלכת השכן, ואשר שונה בצורה מהותית מהאדמה המוכרת לנו מכדור הארץ שלנו. מדען שעונה לשם Wieger Wamelink (שאת שמו אפילו לא ננסה לעברת) פירסם בחשבון הטוויטר שלו תיעוד לארבעה יבולים שונים אשר גודלו באדמות שפותחו בידי אנשיה של נאס"א ומדמות את מה שקיים במאדים, וגם על פני הירח שלנו – ובעוד שניתן …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.