כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,618 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שנים שאני קונה מהאינטרנט בכרטיס האשראי והכל היה בסדר אבל החודש מישהו השתמש בכרטיס האשראי שלי ובזבז יותר מ1000 דולר!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
אתמול אני ועוד חבר נוסעים בחזרה לכיוון רחובות מרמת גן אחרי דאבל דייט עם שתי בנות שם... השעה כבר מאוחרת לפנות בוקר עם תחילת אור ראשון ,בדרך כלל אני נוסע על הנתיב השמאלי אבל במזל הייתי קצת עייף אז נסעתי לי באיזי על הנתיב האמצעי במהירות גבולית של 100~ לפתע משום מקום דווקא כשהכביש (לייד התחנת דלק לכיון בית-עובד למי שמכיר) היה בעלייה קטנה עם פנייה שמאלה קלה כשדה הראיה לא משהו מגיח משום מקום רכב שנוסע בכיוון הנגדי ועוד על הנתיב השמאלי !!! כלומר שאם הייתי נוסע על הנתיב השמאלי כמו בדרך כלל סביר להניח שלא הייתי כאן מספים אותכם . מדובר בכביש מהיר מרכזי וגדול עם הפרדה מובנת ולא בפס לבן, כמה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הוא עשה שם אני לא מצליח ... היו לו שוליים דיי רחבים שהוא יכל לנ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום HWZONE אני קורא פה הרבה זמן.וראיתי שהאתר חגג 10 שנים. א ב ל . האתר השתנה ונעשה כבד.דף הבית לא ממש נוח וזז על דעת עצמו לא לפי בחירה. מה זה התמונה הכל כך מיותרת ששמתם באתר??? אתם מתיימרים לא להיות כמו FLIX (אני אולי לא כותב את השם נכון) או תפוז אבל לא כל אחד גיימר. אפילו שאני כותב את הפוסט הזה זה בהילוך איטי.איפה HW הישן והטוב.??? בברכה. דני
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נראה לי שאם יש משהו שגוגל לא יודע לעשות זה לחפש מקומות שיהיה בהם מימונה. למישהו יש מושג לעזאזל איך אני מוצא? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה המפרט הבא (יד 2) מעבד: AMD 4600X2 לוח:GAMA69VMS2 זיכרון: 2 ג'יגה 800 צורב: SATA LG DVD X 18 דיסק קשיח: 250GB SEAGATE כ. מסך: GF8500GT 512 MB מארז פשוט וספק 450 עם 3 שנים אחריות המחשב הוא 9 חודשים (המוכר רוצה לקנות נייד)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש זמנית אצל השירות של בזק אך לצערי בשירות הענן הזה אפשר להעלות פעם אחת כל פעם - מה שהופך את השירות למתיש. מחפש שירות ענן שאפשר להעלות תיקייה שלמה או אף לסנכרן כונן שלם. מן הסתם מעדיף שירות חינם, אך אם אין בנמצא אשמח לשמוע שירותים בתשלום שלא יעשו חור בכיס יותר מידיי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללא ספק הסרט הטוב של הקיץ, לאחר ההצלחה של שני הסרטים הקודמים בסדרה, JASON BOURNE חוזר אלינו והפעם עליון מעל כולם כמו קודם, תצפו לתהפוכה בעלילה כשני אנשים לא צפויים יעזרו לו להחזיר את זהותו ולגלות מי הוא בעצם, סרט מומלץ בחום!!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבערך הצהריים אני שומע בומים על קוליים (כנראה) במרווחים של כמה דקות בין אחד לשני, למישהו יש מושג על מה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לנו שני מכשירים של מוטורולה, אחד מדגם L2, והשני מדגם C650. לשניהם יש חיבור מיני-USB, אך שניהם הגיעו ללא כבל. האם אני יכול לחבר אותם למחשב בעזרת כבל סטנדרטי שכזה (כמו של מצלמה דיגיטלית)? כמו כן, האם אני חייב לקבל דיסק עם תוכנה או שאין חובה בתוכנה/אפשר להשיגה באינטרנט? תודה רבה, Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והגיעו למסקנה "שמגהרצים זה לא הכל" הציטוט לקוח ממוסף מעריב@מחשבים, מכתבה בשם "לא לעבד את הראש" מאת קובי שפיבק ונמרוד צוק...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, ברשותי טלויזיה מקרן אחורי טושיבה מהדור הישן (הגדולות של פעם), הייתי מעוניין לחבר למחשב נייח עם כרטיס מסך משולב על הלוח אם (אין כרטיס חיצוני) בחיבור VGA על הלוח אם, מחיפושים ברשת הבנתי כמה דברים: צריך ממיר אקטיבי שימיר את האות, האיכות לא תהיה משהו מצורף תמונה של החיבורים הטלויזיה, מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלויזיה הנ"ל למחשב? בברכה,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי קודם כל אני אסביר בבית ספר שלנו בזמן האחרון כמה אנשים סטלנים במיוחד התחילו להכניס את עצמם לטראנס בצורה מאד מוזרה, בעזרת הרינגטון של הפלאפון שלהם (3510) עכשיו בעוד שבועיים יש לשכבה שלנו טיול שנתי וביקשו ממני לתקלט בערב, אז החלטתי להיות מקורי וליצור טראק עם המלודיה של הרינגטון הזה אז כל בעלי המכשיר הזה (או חדשים יותר של נוקיה) אני מאד מאד מאד מאד אודה לכם אם תקליטו את הצילצול carnival (או carnaval בכל מקרה זה כזה צילצול מציק ולא קשור) ותעלו לי את זה לפה המון המון המון תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צו ראשון בעוד מספר שבועות, וע"מ להיות מוכן נפשית(גם לטוב וגם לרע , אני מעוניין לדעת האם יורד פרופיל על הדברים הבאים, על איזו חילות הם משפיעים, ואם כן יורד, כמה בערך? * משקל\גובה: 95קילו\1.90 מטרים. * רגליים: יש לי(כנראה) פלטפוס(אובחן בגיל חמש). ייתכן גם שרגל אחת שלי ארוכה מהשניה בכמה ס"מ. האם זה תקף\משפיע על מיונים לחי"א? בנוסף, האם ניתן לקבל פטור מחלק אחד בשאלון(החלק של הצורות). אם לא, מה ההקלות המקסימליות שניתן לקבל? בתודה,
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא מסכים עם הכל, אבל עדיין מעניין: http://pcworld.about.com/magazine/2208p107id116572.htm
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו רוכשים עיצוב מוכן לאתר בישול שאמא שלי בונה. איזה מבין שלושת האפשרויות הבאות נראת הכי טוב? מס' 25197: http://osc.template-help.com/wt_25197/index.html מספר 23418: http://osc.template-help.com/wt_23418/index.html מספר 23567: http://osc.template-help.com/wt_23567/index.html דעתכם חשובה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה אחת ולתמיד לדעת את 3 המילים האלו הנה מה שאני יודע box- מקבלים בקופסא מהחברה עם כל מיני תוספות (כבלים וכו...) oem- פה אני לא יודע ממש bulk- מקבלים את הדברים בשקית או אם יש לך מזל אז בקופסת קרטון פשוטה האם צדקתי במה שאני יודע ואם מישהו יכול למלות את החסר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-