כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש קורקינט חשמלי, ממונע. רציתי לדעת על אילו פרטים צריך להסתכל ברכישה. אני מעוניין בקורקינט שיוכל לסחוב כמו שצריך, בצורה מהירה, שלא יתבזבז יותר מידי חשמל בעת הנסיעה. ראיתי את הדגם הנל http://www.fridman.co.il/49691/xtreme-scooter בכל מקרה, אשמח לעוד הצעות ופרטים מאנשים שמבינים כאן יותר ממני בקורקינטים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם היטלר באמת התאבד? מה הראיות לכך? מה שידוע לי זה שמקורבים להיטלר אמרו שהוא התאבד, מצאו גולגולת עם חור בראש וזכוכית מהציאניד והראייה השנייה זה שרופאת השיניים של היטלר אמרה שהשיניים שלו מתאימות (מקורבים = אנשים שעבדו תחתיו/נאצים בדעותיהם) שאלה שנייה: האם היפנים העתיקו את התרבות האירופאית שהצליחה באותה תקופה/התרבות הגרמנית/נאצית? מה שידוע לי שהם פשוט העתיקו כל מה שקורה במערב וככה הכניסו את המודרניזציה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
למרות שזה היה ממש מזמן עכשיו שאני רואה את הערוץ בלווין אני אומר לעצמי ואללה, זה הערוץ עם התוכניות הכי חזקות שיש! most shocking most world amazing videos היה טעות להוריד את הערוץ הזה לפי דעתי
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום כולם, אני בן 20 וכמעט מיד לאחר השחרור שלי (בפרופיל 21 רפואי) מהשירות הצבאי (שארך כשנה וחצי) התחלתי לעבוד, קיבלתי משכורת וראיתי שיש לי ניכוי מהשכר עבור ביטוח לאומי (בשווי 7% מהשכר) ומס בריאות (בשווי 5% מהשכר) ואין ניכוי כלל על מס הכנסה. הכל טוב ויפה עד שגיליתי שיש לי אנשים בגילי +- שמנכים להם סה"כ 3.5% מיסים מהשכר כשהמשכורות של שלושתנו קרובות לממוצע של המשכורות הללו. הדבר זה הפתיע אותי וגם די מבלבל.. הרי מקום העבודה משלם בכל מקרה את הברוטו, השאלה היא מה הסיבה שמנכים לי כל כך הרבה יחסית לאחרים? בדקתי את זה מול 2 אנשים (עם אותו ותק שלי בעבודה): האחת בת 21 שהשתחררה לפני שנה+ ועשתה שירות צבאי מלא (נקבה). האחד בן 19 שלפני גיוס (זכר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכול להיות שזה המקום הנכון, אני מקווה שכן.. אין לי את כל העידכונים החדשים בפייסבוק (היסטוריה של צ'אט\הצ'אט החדש מהיום) למי יש מושג איך לעדכן את הפייסבוק שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת או שאעלץ לחכות עד מחר?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים שבוע הבא אני טס לרודוס. אני וכמה חברים החלטנו לקנות קצת שתייה בדיוטי פרי, לא הצלחתי למצוא באינטרנט האם מותר להעלות לטיסה בתיק גב או בשקית את הבקבוקים. או האם בכלל ניתן להכניס לרודוס - יוון אלכוהול ומאיזה כמות. תודה,
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם ? איך המחיר ? ראיתי את הטלויזיה 24 שלהם, יפה (לבנה), וגם רואים בה נחמד+. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי איכות התמונה שלהן ? מישהו כבר רכש ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני עושה חיפוש דרך הFF בסרגל כלים הזה למעלה. בקיצור פעם זה היה לי עברית,שיניתי את זה פעם אחת לאנגלית והחזרתי שוב לעברית,עכשיו כל פעם זה מראה לי רק תוצאות באנגלית! איך אני מעיף את זה שיהיה רק בעברית ולתמיד?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני כרגע שנה שלישית במדעי המחשב. לכתוב שאני בעל תעודת בגרות מתיכון ככה וככה ולציין שאני כרגע בלימודי תואר במדעי המחשב? איך בדיוק לכתוב את זה? כדאי להכניס איפשהו בקורות חיים את הידע שלי במחשבים , איזה שפות וכו' או שלהשאיר את זה לראיון עבודה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך ללמוד מדעי המחשב במכללת ת"א-יפו (B.Sc.) האם שווה לעשות אותו עם התמחות במשהו? הנה מסלולי הלימוד שלהם: *מדעי המחשב (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה וניהול (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה בביואינפורמטיקה (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בתקשורת ואינטרנט (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בבינה מלאכותית (B.Sc.) *מדעי המחשב וכלכלה וניהול (B.A) האם ההתמחויות האלה גוזלות שעות נוספות? או שזה על חשבון קורסים בסיסים ואז בעצם נכנסים ליותר מדי תחומים ולא לומדים את הבסיס כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע שתעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכול הזונרים! אני רוצה לשתף אותכם באלבום עריכות ורמיקסים שלי. מוזיקה שחורה ועדכנית מותאמת לניגון במועדונים או סתם שמיעה בבית. פלייליסט : 01. Busta Rhymes ft. Lady Gaga - Just Dance (Dirty Version YotamC Re-Edit 122) 02. Dj Khaled - She's Fine (YotamC Private Edit v.2 103) 03. Static & Rusty Ft. Ga-D - At Sheli (YotamC Re-Edit 103) 04. Savage - Swing (YotamC Rami Moasham Intro V2 75) 05. YotamC Production - We Will Rock It Out (Adam Tzover Intro V2 75-80) 06. Young Wonder Feat. Akon - Up & Down (YotamC Edit 113) 07. Pitbull ft Lil Jon & Chris Brown - It's Official (YotamC Edit 119) 08. Kelis Ft. Lil Mamma - Shawty Get Milkshake (YotamC Party…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
משהו עם החברה, או לבד. רצוי משהו טוב שיצא בתקופה האחרונה (לא מעודכן), לא גיי מידי תודה (אקשן-קומדיה-כל דבר משעשע-עמוק תופס)
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
למה ב HD של יוטיוב לא רואים באמת HD ? זה סה"כ איכות יותר טובה לא HD
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כשקונים בארה"ב מוצרים ומודיעים לחנות שהמוצרים מיועדים להגיע לארץ , אפשר לבקש מהם החזר על המיסים המשולמים? זה קיים? או שזה סתם בלוף?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מהי הדרך הנכונה לתבוע את משרד הביטחון עקב הדרדרות המצב הבריאותי והנפשי עקב השירות הסדיר. לא רוצה להיכנס פה לעומק הנושא. כל עזרה תתקבל בברכה. שבוע טוב לכולם.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי שנתיים נסיון בתור טכנאי מחשבים בארגון די גדול, אני מחפש עכשיו משרה חלקית. מישהו מכיר אתרים טובים לשליחת קורות חיים? חוץ מrunner, all jobs ו-jobmaster חח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שקרא את מוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות בשבת בודאי שם לעמדת האזנה שצולמה בעיתון ובה מופיע DELL 2408 לרגע חשבתי שלאותו מאזין יש טעם מממממש טוב ואפילו קימבן לעצמו רמקולים של Audioengine אך לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהם אמנם דומים אך שונים. חשבתי גם על העניין הכלכלי, מדוע חיזבאללה בחרו במסך הלא נפוץ הזה ויחסית יקר, היו יכולים לקנות סתם מסך גדול וזול אך עלה לי רעיון, מה זה בשביל ארגון שמעביר טילים במכס להעביר מסכים בלי לשלם מכס?? אופציה ב', יש מצב שיש גרסה ערבית ל-HWZONE וחסן נסראללה מארגן שם קניות קבוצתיות
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הייתה תוכנה פעם ששומרת על המחשב בתור קובץ שמע מישהו יכול לעזור? זה חשוב מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ממש אוטוטו בן 18, עם תאריך גיוס לעוד שנה שהולך להדחות ומחפש עבודה כבר הרבה מאוד זמן וזה לא ממש הולך. זה כבר ניהיה די קריטי עבורי למצוא עבודה כי יש כמה דברים שאני צריך לממן וחלק מהם הכרחיים. חיפשתי בכל מיני מקומות, אמרתי לעצמי שאני מוכן לטחון משמרות כלשהן מהבוקר עד הלילה תמורת סכומים נאים או לפחות עבודה. ניסיתי בכל מיני מקומות, גם בכל מיני חנויות מחשבים ידועות או לא ידועות ואף אחד שם לא צריך עובדים. די מייאש. אנשים, עזרה. יש לכם הצעות כלשהן או שאתם מכירים מקומות כלשהם שמחפשים עובדים? (אם זה בתחום המחשבים זה בכלל מעולה) בכל האזור שסובב לנתניה כולל תל אביב, ובמיוחד כפר סבא והאזור כי יש לי אפשרות להגיע לשם כל יום וגם לחזור בערב בחינם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-