כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
שאלה לי אליכם - האם לתופעה בה במעבר מיחיד לרבים, האות האחרונה במילים שנגמרות בת' לא נמחקת? למשל חנית => חניתות אבל תווית => תוויות או שאלו סתם מילים מיוחדות?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האתר http://tvlinks.50webs.com/ פועל לכם? אני לא מצליח להכנס.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אולי זה שימע לכם קצת דפוק אבל אני צריך איזה אתר או משהו אחר שיש שם כל מיני דברים יפים שאשפר לכתוב ב Away"" תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא מבין משהוא. יש פרומו בערוץ 1 למעין "סרט" ישראלי תוכנית דרמה ישראלי או כל מוטציה אחרת שלא למדתי במגמת קולנוע ע"מ להגדיר , ורואים שם מטוסי F-15 טסים להם, ואז רואים טייסים עם טייסת שמחים / עצובים / טעונים וכ..... האם גירסת אהבה בשחקים נוסח ישראל עומד לעלות למרקעים לאוויר או לכל סיטואציה אחרת נראת לכם?! האם זנחו את מטוסי ה- F-14 שאין לנו לטובת מטוסי F-15 הותיקים למטרת סדרה/תוכנית שתנסה לרגש אל ליבנו בנושא? בהתחשב במרחב האוירי המוגבל שלנו, וההגבלות החמורות על טייסי ח"א בשמי הארץ אני לא מוצא לנכון לחשוב על סיטואציות מוזרות של אהבה וחוסר נורמליות של חיים בצבא ישראלי שחיי במלחמה יום יומית. אני כנראה לא מתחשב וכבר "קוטל" את הסידרה. אוליי יש למה לצפות . נחכה ונראה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לא מזמן דיברתי עם חבר והוא סיפר לי שהוא ראה בבנק הדואר כרטיס אשראי חד פעמי,אני מפקיד סכום של כסף וזה מה שיש בכרטיס,ואפשר להשתמש בו פעם אחת בלבד. הקטע שזה מוגבל ל1000 ש"ח אם אני לא טועה,ואני צריך לקנות מגבר לרכב מאיבי בסכום של 300 דולר ז"א 1200 ש"ח ללא משלוח. אין לי חשבון בנק בארצות הברית כך שאני לא יכול להפקיד כסף לפאיפל וגם אין לי כרטיס אשראי. אם מישהו מכיר את השיטה של הכרטיס האם זה אפשרי לחלק לתשלומים ולהפקיד בבנק הדואר כל חודש סכום מסויים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מחשב פנטיום 3 700MHZ עם 300 ומשהוא זיכרון פנימי כרטיס מסך vanta אבל אולי אני יארגן גיפורס 5 או 4 והשני שרציתי להפוך לשרת הוא מחשב פנטיום 4 עם 1GB זיכרון פנימי 1800MHZ מעבד כרטיס מסך גיפורס 2 אבל אני יכול לקנות בישבילו את זה: PNY nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCI http://skypc.co.il/pl_product~PNY8400GSPCI~8~0.htm או את זה: Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או את זה: Inno3D - 7600GT 512MB GDDR2 DVI HDTV AGP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=9993 (אם יהיה בזה צורך כמובן) הבעיה היא ש WINDOWS 2008 החדש דורש 2 GB זיכרון מינימום ומעבד בטח יותר טוב מזה כדי שזה בכלל יעבוד לפי מה שאני זוכר …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מישהו יודע אם יש אפשרות לחבר גם DVD וגם ווידאו לטלוויזיה בו זמנית, כדי לא לשחק עם החיבורים כל פעם שרוצים לראות סרט במכשיר אחר?
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ב-5K רציתי לדעת מה הולך להיות מוזל ,בכמה בערך? וכמובן מתי ? אני יודע שיש מעבדים חדשים שנכנסים וגם כרטיס מסך חדש. מה כדאי לרכוש מהציוד החדש שיוצא ? ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מדובר על סרט שבו נער מגיע לתיכון חדש וביחד עם חברו החדש נכנס לעולם של קרבות לא חוקיים (מחתרתיים), הוא מתחיל ללמוד אומנות לחימה, ומנצח בקרבות רבים. לאחר מכן חברו שהיה המלך של התיכון בקרבות רוצה נגדו קרב... זה סרט די חדש (אני אפילו לא סגור אם הוא יצא עדיין), חרשתי את טורק ולא מצאתי את השם שלו. אם מישהו יודע מה שמו של הסרט זה יהיה מאוד נחמד.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
טוב, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים, פשוט אין לי מושג איפה לשים את זה... (תוכנה זה לא. רשתות זה גם לא ממש. וינדוס זה לא) בכל אופן, יש אתרים כאלה שאתה יכול להזין בתוכם כתובת של אתר אחר ואז אתה יכול לגלוש לאתר השני דרך האתר הראשון, כלומר בעצם האתר הראשון מהווה כמעין shell שדרכו אתה גולש לאתר השני אז למישהו יש כתובת לאתר שכזה? אם זה מעניין מישהו, לאמא שלי בעבודה יש firewall ארגוני שחוסם כל מיני אתרים (youtube למשל) ובתקווה באמצעות אתר כזה היא תוכל לגלוש לאתרים חסומים תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אם יש לי מספר רב של נקודות חיתוך (x,y) , אני יכול למצוא את הפונקציה עצמה ? (לא מדובר על פונקצית ישר ככל הנראה) מה שאני רוצה לעשות זה למצוא את היחס בין השווי לסכום שאני מקבל כשאני "מעביד" כל אחד. תודה. (דרך אגב מדובר על האפליקציה Friends For Sale בפייסבוק ) Value: $1,137,908 You earned $106,672 for working your pet. Value: $23,822,064 Your owner gave you $488,078 for doing a great job Value: $17,443,797 Your owner gave you $417,656 for doing a great job Value: $152,464 Your owner gave you $39,046 for doing a great job. Value: $67,967,128 Your owner gave you $824,421 for doing a great job. Value: $34,877,884 Your owner gave yo…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, צריך בסוף החודש לחדש ביטוח ולא יודע לאיזה חברה כדאי לפנות.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז אני שמתי לב שבזמן האחרון נפתחו כאן הרבה נושאים ותרד'ים על גיטרות, להקות ועל... Michael Angelo Batio. (גם שמתי לב שרובם נפתחו על ידי KOBRA CHOPER :....) אז התחלתי להתעניין: על מה אתם מנגנים, תרחיבו כמה שיותר, נגיד גיטרה: איזו, כמה שנים, הערות, על עצמכם... או נגיד פסנתר: איזה יש לכם, כמה שנים בלה בלה בלה.... אז יאלה בלאגן, אני יתחיל: אני התחלתי גיטרה מלפני 5 חודשים, Spanish guitar, משו עם GOMEZ,לומד בבית...
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב) אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה... ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות) כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה... וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים? תודה שלומי...
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
שלום כולם. תישמעו ליפני כמה ימים חיפשתי שירים חדשים שיצאו [infected,skazi וכאלה] כשאשר הורדתי כמה שירים שמתי לב שהיה לי שיר ברשימה בשם AudioSlave-Out Of Exile יש התאהבתי בזאנר ומיהרתי להוריד את האלבום והוא פשוט שולט! [נמאס כבר מטראנס :-\] אז מישהו יכול להמליץ לי משהו בסיגנון של AudioSlave. תודה!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני חצי מזרחי (טראבזי-שזה טריפולטאי חננה ) ואין לי גזענות למזרחיים בכלל חוץ מאלו שפנו לכת הערסים ) התחלת הסיפור אתמול בערב הגיע לפתח דלתי שכני הערס המחשב שהוא קנה יתקלקל והוא ביקש עצות בבחירת מסך למעשה הוא לא באמת רצה עצות אלה רצה לגלוש לזאפ להשוות מחירים בגלל שזה מסכים ב1000 שקל אמרתי לו שעדיף להגדיל את התקציב למסך איכותי ראיתי שהמוח הערסי שלו לא קולט אז נתתי לו לראות את הPW201 שלי תוך כדי הפניה למדריך המצוין של HWZONE על מסכי LCD חלק א כמובן אמרתי עברית הוא יודע ונתתי לו לקרוא את הכתבה תוך שניות אחדות הכתבה הוחלפה לזאפ ופה ברשותכם כי אני לא מתאפק - בכל מקרה בררתי כמה דברים וסיכמנו שאני ינסה לתקן לו את המחשב הישן תמורת…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הקהל בבית בוחר את השחקן המצטיין והשחקן מקבל טלויזיית lcd, בעוד שמישהו אחד מהמצביעים מקבל סוף שבוע במלון בארץ :s05:, לא יכלו לעשות את זה ההפך, השחקנים לא מרוויחים מספיק כסף? האם זה מעצבן גם אתכם?
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הורדתי את הפרק של אתמול ושל שבוע שעבר :lost.207.hdtv-lol.[VTV](1).avi ושאני מנסה לפתוח את הסרט הוא לא מצליח לקרוא את הקובץ ואת הפרקים הקודמים הוא כן מצליח לקרוא... מישהו יכול לתת קודקים מעודכנים??
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה תודה לכולכם
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה קטנה ממי שמבין אני רוצה לסנכרן את הפייסבוק עם היומן של גוגל בכל המדריכים שיש באינטרנט הם אומרים לקחת את הקישור מהפייסבוק ולהעתיק ליומן בגוגל כמו פה: ואצלי במחשב(כניראה המדריכים ישנים ופייסבוק שינו קצת את הדברים) זה מופיע ככה http://srv2.jpg.co.il/3/507b2e195bcff.jpg ברגע שאני לוחץ על האפשרויות זה אומר לי לפתוח קובת כלשהו במחשב מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש ראפר בריטי שקוראים לו sway (אם אתם שואלים איך הגעתי לראפ בריטי-אני מכיר הרבה אומנים) ואני לא מוצא מילים לשירים שלו כמו product ו download הנה האתר שלו אבל שם גם אין קישור למילים: http://swaydasafo.com/
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
החומה הסינית, אשכרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-