כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני יודע שפורום מחשבים לא הכי המקום לשאלה מסוג זה, אבל תיארתי לעצמי שמישו כאן יוכל לפתור לי את הסוגיה, מה ההבדל בין קלוריות לבין קילוקלוריות? כמה קלוריות אנחנו אמורים לצרוך ביום וכמה קילוקלוריות אנחנו אמורים? והאם קילוקלוריות זה בעצם קילוגאול קלוריות? בתודה מראש, דור
-
- 6 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
בשבוע שעבר הסידרה לא שודרה בגלל השידור החי של המופע לייב 8. עכשיו לפי התקציר של הפרק הבא (שישודר היום) שפורסם במדריך הערוצים שבYNET נראה לי שפיספסתי פרק. הפרק האחרון שראיתי היה שג'ק נלחם מתוך החנות ספורט, שבסיום הבחור שהיה איתו (אני לא טוב בשמות) נורה. עכשיו זה התקציר של הפרק הבא: אז פיספסתי איזה פרק שאולי שודר באמצע השבוע במקום המוצ"ש שעבר? ובכלל, בYNET כתוב שזה פרק 87, זה לא בא בעונות של 24 פרקים?, או שזה פרק 87 מהספירה של העונה הראשונה?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שבוע טוב! לפני כמה ימים, כנראה בהתקפת הסייבר של אנונימוס, נפרצו חשבונות ההוטמייל והפייסבוק של אחותי. את ההוטמייל הצלחנו לשחזר, אבל הפייסבוק זה קצת יותר בעייתי. הפורצים שינו גם את שאלת האבטחה וגם את כתובת המייל של החשבון, וכמובן את הסיסמה. היא לא הכניסה את מספר הטלפון שלה לחשבון. כאשר ניסינו להתחבר דרך הuser name, זה זיהה את החשבון שלה וכתב שהכנסנו סיסמה ישנה והיא שונתה. לחצנו שכחתי סיסמה וזה מראה שם כתובת מייל אחרת ממה שהיה תמיד, וכאשר לוחצים על האופציה שאין איך להכנס למייל הזה, פייסבוק לא נותנים שום פתרון. ניסינו גם את האופציה לזהות את הפרופיל בעזרת השם ושם של אחד החברים, וזה לא עזר. היא שלחה מייל עם דיווח על הפריצה, וקיבלה תשובה אוטומטית שמפנה ל-help center של פייסבוק, …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חברה פעם בחו"ל שתיתי Vesper Martini וזה היה אחד הדברים הטובים ביותר ששתיתי אז היום אני רוצה להכין אחד כזה אבל אני לא יודעה איך אם מישהוא יודעה איך ומה צריך בישביל המשקה זה יעזור לי מאוד תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם ע"פ חוק מכתב התראה שכזה חייב להגיע בדואר רשום או "מספיק" (כלומר קביל) לשלוח אותו בפקס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, רציתי לשאול מי השכר שלו יותר גבוהה מתכנת סי שארפ בעל 6 שנות ניסיון או איש סיסטם (IT) גם בעל 6 שנות ניסיון? ועוד שאלה,באיזה מקצוע תנאי העבודה יותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחירים שם קצת מחשידים. אשמח לשמוע אם משהו רכש שם, והמוצרים מקורים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להזמין מחשב ורציתי להזמין אותו מalienware מישהו יכול לאומר לי עם שווה הוא משהו כזה?? למי שמעוניין על החברה: www.alienware.com
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר ככה הוא לא מצליח להתחבר ל ICQ שלו הוא גם לא זוכר את המייל שהוא רשם כאשר נרשם .. הוא רצה להחליף סיסמא הוא נכנס וזה רשם הכל מחדש ואז פתאום זה התנתק לו כאילו יצא כנראה שזה לא החליף סיסמא ...כי לפי הסיסמא הישנה הוא לא רושם INCORECT PASSWARD ובסיסמא החדשה כן . תגידו מה קורה כאשר מישהו אחר מחובר ל ICQ של אותו בנאדם שבדיוק אחשב רוצה להחבר ?זה מתנתק או מה ? קיצר צריך עזרה כדי שהוא יוכל לחזור להשתמש ב ICQ שלו תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בנרות תמונה של טום קרוז. התמונה צולמה במהלך צילומי הסרט השלישי בסידרת משימה בלתי אפשרית. התמונה צולמה בנהר שחוצה את פראג, אני זוכר שהבחורה (השחקניתMaggie Q אם אני לא טועה) שהיתה איתו בסירה לבשה מעיל אור אדום. חיפשתי את התמונה הזו בגוגל ובIMDB ולא הצלחתי למצאו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. התמונה חשובה מאוד לצורך עבודה במסגרת הלימודים. תודה עמיר
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.com/ יש אתר כזה באמת!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוא נגיד ואני מוריד תמונה מהאינטרנט, ומדפיס במדפסת לייזר צבעונית מיוחדת על נייר מיוחד ואז מוכר, זה נחשב להפרת זכויות יוצרים? (תמונות לדוגמא: זמרים, כוכבי קולנוע, סרטים, וסתם תמונות שמישהו צייר)? אם למישהו יש מושג PLZ TALK
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות קניתי נעליים של נייק והם לא היו נוחות וכשניסיתי להבין למה נאמר לי ע"י אורטופד (לא קשור לחנות) שיש לי פלטפוס. חזרתי לאחר מכן למקום שממנו קניתי את הנעליים והחליפו לי את הנעל לנעל של החברה החדשה הזאת סקוני שהם קצת יותר רחבות (לפי טענת החנות) ונתנו לי מידה קצת יותר גדולה מכיוון שהם אמרו שהם יוסיפו לי מדרסים לנעל (בתשלום כמובן) על מנת שתהיה תמיכה לרגל ולמנוע לחץ. את המדרסים שעשיתי בחנות עצמה שהגיעו אחרי שבועיים אלי. אני עם המדרסים עלי כבר מיום ראשון הזה והם לא נוחים בכלל, אני לא מסוגל לעמוד עליהם יותר משעה וכל הרגל שלי לחוצה מכל הכיוונים בגלל שהמדרס הקטין את הגודל של הנעל. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הנעל ועשיתי את המדרס ואמרו לי שאני צריך ללכת עם המדרס 10 …
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כלוב מתכת שצבעתי לפני כארבעה ימים בצבע שחור של טמבור (לא ספריי, עם מברשת). ארבעה ימים שהוא בשמש, ולמרות שנראה כאילו התייבש, יש על הסורגים בועות צבע ובהם הצבע טרי (אם לוחצים עליהם זה מתפרץ החוצה). זה אמור להתייבש לבד או שפישלתי עם הצביעה? ואם יתייבש לבד, כמה זמן עוד יקח בערך?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
היי! אני מעוניין לדעת מהי צריכת חשמל של מחשב משרדי ממוצע כאשר הוא במצב STANBY. ממש התלבטתי באיזה פורום לשאול את השאלה מכיון שהיא קשורה קצת לכל פורום כאן ... מישהו שיש לו כ110 מחשבים במפעל שאל אותי את השאלה הזאת, כשאלת המשך ל"למה להשאיר את המחשבים דלוקים כל הלילה?" אשמח לקבל טיעונים למה להשאיר את המחשב דולק ולמה לא, אבל בעיקר אני מעוניין לדעת מהי צריכת החשמל של כל אותם 110 מחשבים בין 18:00 עד למחרת ב7:00. כלומר 110 מחשבים דלוקים (במצב STANDBY) למשך 8 שעות, האם זה משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלה לי בעייה עם האתר יוטיוב: במהלך צפייה בסירטון כלשהו, פתאום הוא נקטע באמצע, התצוגה נעלמת ומתחלפת בשגיאה: מה הסיבה לכך (ספק: בזק בינלאומי, תשתית: הוט)?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי redmi note3 והמסך סדוק והסוללה נפוחה מה אפשר לעשות בנוגע לזה ? התמונה ששמעתי ישנה לא מה שיש עכשיו ...! רק לידע כללי ועוד דבר הסוללה נגמרת לי די מהר ..גם
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שלא יודע היה היום בצהריים פיגוע בצומת אום אל פחם מחבל מתאבד התפוצצץ לייד שניח שוטרים אחד נהרג והשני נפצע זה שנהרג הוא בן דוד של חבר מאוד טוב שלי....והוא חזר עכשיו מהביית שלו..אני אישית דיברתי עם הבן אדם ביום שבת...ולהאמין שהוא כבר לא עימנו זה נורא...אני לא מעכל את זה! צריך למצוא פיתרון לכל המצב הזה זה לא יכול להיות שאימהות ימשיכו לקבור את הבנים שלהם! ראש הממשלה שלנו יודע רק לאכול כמו בהמה ולהשמין...שימצא פתרון למצב המחורבן הזה! יהי זכרו ברוך
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אנחנו רוכשים עיצוב מוכן לאתר בישול שאמא שלי בונה. איזה מבין שלושת האפשרויות הבאות נראת הכי טוב? מס' 25197: http://osc.template-help.com/wt_25197/index.html מספר 23418: http://osc.template-help.com/wt_23418/index.html מספר 23567: http://osc.template-help.com/wt_23567/index.html דעתכם חשובה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לאמא שלח להגיש עבודה מחר ולא הצלחתי 5 שאלות אשמח אם מישהו יענה לי: 1. פרט את השיקולים בבניית שיעור כיחידת הוראה באמצעות התוכנות שלמדנו ואת היתרונות של דרך זו ? 2. פרט את הסיבות שלך כמורה לבחור להשתמש במצגת? 3 .באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר במצגת / באקסל / בוורד והנימוקים לבחירתך זו? 4. באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר ב- Google Docs (וורד/אקסל/מצגת) והנימוקים לבחירתך זו? 5. פרט את היתרונות בשימוש באתר של Google Sites לצרכי הוראה. בבקשה ממכם אשמח אם מישהו יענה,זה בדיוק 5 דק'
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איך אני יכול להתעדכן כל שבוע בהטבות של OrangeDay?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-