עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by icebreak,

אתם חייבים לנסות את זה, אני לא יסביר יותר מדי (רק אם הוא כותב לכם שזה מלא, תנסו את הלינקים שלמטה, יש עוד מקומות): http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index3.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index2.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index_il.htm

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Clicker7,

HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית! מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות. נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחבר…

• 72 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by בייגל טוסט,

יש ליקוי חמה מגנייייייב!

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by night-fire,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370362,00.html

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  6. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. לכל חובבי הליקריץ האדום... תקופה ארוכה אני מחפש בארץ את הליקריץ האדום המקורי של REDVINES, או כזה שבטעם דומה לו. כל מה שמצאתי זה חיקויים בטעם של ASS (כולל Twizzlers שנמכר בחלק מרשתות השיווק). האם מישהו נתקל בארץ במקום שמוכר את הדבר האמיתי ? חשבתי גם לקנות ע"י איביי, אך המחירים שם מאוד גבוהים ביחס לעלותו האמיתית. אם לא תהיה ברירה...

• 16 תגובות
    • 7.7k צפיות
  8. http://mvm.recongamer.com/ma-finest.wmv פשוט מהמם מה שהם עושים שם

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  10. נאמר לי שאני זקוק לקו 26/28 מהתחנה המרכזית בירושליים (שאני מקווה שיש רק תחנה מרכזית אחת כזו) בכל אופן איפה אני יורד? האם לתחנה קוראים "המטה הארצי : קרית הממשלה" כמו שמופיע באגד? ז"א האם קרית הממשלה והמטה הארצי של המשטרה קרובים וזו אכן התחנה?

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. יש כזה הסכם? ואם כן באילו תנאים?

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by huber,

שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז'א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . …

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. טובה מבחינת שירות\אמינות\אחריות. KSP היום יצאה לי מהרשימה מכיוון שאין לה את החלקים הדרושים לי (אני צריך את החלקים מהר לפני ש- hl2 יצא) + האחריות לא מספקת - שנה אחריות לכרטיס מסך של 2500+ ש"ח. אז חשבתי אולי על נועה מחשבים אולי או על זיגזג, אבל אני צריך שישרתו אותי טוב ושהאחריות תתממש בלי בעיות מהבית (אני גר בירושלים). זה מאדו חשוב לי! דבר שני אני מעדיף חנות שיש לה את מעבדים 3000+ 4 Bit ל- s939 וגם שיש להם 6800GT. אני מאוד מצטער אם זה הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה להשים את זה. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. גוגל הביאה את זה גם השנה, לכבוד היום הולדת של GMAIL התיבה גודלת בהדרגה ל2GIG כרגע המספר עומד על 1196מגה והנה התוכניות לעתיד

• 74 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. מה אתם אומרים,איזו מסעדה סינית\אסייתית באיזור המרכז הכי טובה לפי דעתכם? אני מתלבט בין צ'יינה טאון לפיקנסין מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DAN,

לכבוד הפסח !!!

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  18. אתמול קניתי בלנדר קוטש קרח לקיץ, איזה מגניב זה פתאום אני מרגיש בעל עוצמה במטבח, כל הירקות מסתכלים עלי באימה, כי הם יודעים שאני מסוגל למעוך אותם בלי לחשוב פעמיים ;D ניסיתי להכין אייסקפה ולא יצא משהו... אז פרסמו מתכונים שלכם (לא אלו באינטרנט ל4543534 מנות שלא יודעים איך יוצא... אלא דברים שאתם ניסיתם ואהבתם) ללימונעע,משקאות אלכוהולים,אייסקפה,ברד,מילקשייק פרות/שוקולד וכל מה שמרענן... cheers

• 44 תגובות
    • 9k צפיות
  19. Started by חן מ,

שלום שלום לכבוד יום ההולדת שלי אני משתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי המתנה שאבחר: 1.נוקיה 5800 2.PS3 3.מסך+כרטיס מסך מה הכי כדאי משלושת הדברים האלו? תודה לילה טוב

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shuy,

וכמה זקן אני צריך להיות אם ראיתי את זה כשזה שודר...

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  21. בהמשך לדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.40 צולם מעיתון ידיעות אחרונות של יום שישי 17/09/2010 דף 5 מחלק הכותרות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. לפי סדר חשיבות: 1.אחמד נאג'ין. 2.כיסא הכבוד במשחק הפתיחה של המונדיאל השמור למנכ"ל חברת צ'רלטון. 3.את הנייד. עריכה: גם את זה- ת'רד קליל עשו טובה שימרו אותו ככה... חג(חגון)שמח לכולם. יאללה הצעות:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק.. קיצר: איך זה נראה לכם?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by com,

חשבתם על שביתה מחר? כמה עכשיו 3 וחצי בלילה, ואני עדין ער (חשבתי שלא יהיה בצפר..) חבל. לכו לישון! שנת לימודים טובה לכולם. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1902897,00.html[

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.