עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כבר תאריך גיוס. [למרות שזה עוד שנה]. החלטתי שכדאי להתחיל לחשוב על לימודים לפני הצבא. האם יש פה מישהו שעשה את זה? האם כדאי לעשות את זה? מה באמת ישתלם ללמוד? [תחום מחשבים ואלקטרוניקה]. אם אני לומד לפני הצבא. אני יקבל בצבא תפקיד שקשור למה שלמדתי או שלא אכפת להם שלמדתי? אשמח לתשובות, עצות וכיוונים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by davidreznic,

עם הכפלת (כמעט), מספר השעות במערכת, והעלייה במשקל התיק, חשבתי איך זה יהיה כש (ואם) מערכת החינוך שלנו תעבור לשיטת לימוד עם לפטופים במקום ספרים ומחברות. מה לדעתכם היתרונות והחסרונות ?

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by BedB0y,

מה אתם הייתם עושים? אני מאמין שעוד כמה חודשים תהיה לי הזדמנות להכנס לאוניברסיטה. כרגע אני עובד בתור טכנאי רשתות בחברת היי-טק גדולה כבר שנה וחצי, במשרה מלאה. אני מתלבט האם לזרוק את העבודה (בעיקרון זאת אחלה עבודה, בואו נגיד שאף פעם לא הייתי שבוז פה יותר מדי), או לשלב בין לימודים לעבודה. כשאני אומר לשלב, אני מתכוון ללמוד בערבים ובשישי, ובעיקרון להיות בלי חיים ב3-4 שנים הללו. או למצוא עבודה די מעפנה ומשביזה במשמרות וללמוד במקביל ולהיות קצת יותר משוחרר מהכל. מה אתם הייתם עושים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכם , לקראת פסח הקרב ובא אני מעדיף לשמור כשרות (מטעם כיבוד הדת) ולשתות אלכוהול אשר לא מיוצר מדגנים. אחד מהמשקאות האלכוהולים הכשרים הוא לימונצ'לו,המיוצר מקליפות לימונים בתוספת אלכוהול, מים וסוכר. ולכן נחשב כשר, לא כמו רוב הוודקות כיום שמיוצרות מדגנים (פעם וודקה היתה מיוצרת מתפוחי אדמה בלבד) . למרות שקיימות וודקות דיי עממיות ומסריחות אשר כשרות : קיקלויץ' (כולל לימון) , וודקה גולד וכו'. ההיתי שמח אם תוכלו להאיר את עיניי בחג הזה לגבי הלימונצ'לו , כמה עולה , מה הם החברות האיכותיות ומה האיכותיות פחות. איך מומלץ לשתות , אחוז אלכוהול וכו'..... תודה רבה ושיהיה לנו חג בנ"ז. ד"א,אם אתם תוהים למה אני מפרסם את זה בפורום מחשבים .. כזכור לי יש פה כמה אנשים שכן מבינים באל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by idofr,

היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  6. אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by שוקו,

טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לינעולללללללללללללללללללל

9. Started by snowboy,

משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. Started by bah10,

נו טוב, זה לא בדיוק התעללות, אבל יש לי לינק עם משהו תלת מימד שעושה שימוש של 100% במעבד. אפשר לשחק איתו הרבה כדי לבדוק טמפרטורה של מעבד בfull load. ;D ;D ;D http://man.aaronclinger.com

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by icebreak,

אתם חייבים לנסות את זה, אני לא יסביר יותר מדי (רק אם הוא כותב לכם שזה מלא, תנסו את הלינקים שלמטה, יש עוד מקומות): http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index3.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index2.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index_il.htm

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Clicker7,

HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית! מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות. נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחבר…

• 72 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by בייגל טוסט,

יש ליקוי חמה מגנייייייב!

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by night-fire,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370362,00.html

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  16. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. לכל חובבי הליקריץ האדום... תקופה ארוכה אני מחפש בארץ את הליקריץ האדום המקורי של REDVINES, או כזה שבטעם דומה לו. כל מה שמצאתי זה חיקויים בטעם של ASS (כולל Twizzlers שנמכר בחלק מרשתות השיווק). האם מישהו נתקל בארץ במקום שמוכר את הדבר האמיתי ? חשבתי גם לקנות ע"י איביי, אך המחירים שם מאוד גבוהים ביחס לעלותו האמיתית. אם לא תהיה ברירה...

• 16 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. http://mvm.recongamer.com/ma-finest.wmv פשוט מהמם מה שהם עושים שם

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. נאמר לי שאני זקוק לקו 26/28 מהתחנה המרכזית בירושליים (שאני מקווה שיש רק תחנה מרכזית אחת כזו) בכל אופן איפה אני יורד? האם לתחנה קוראים "המטה הארצי : קרית הממשלה" כמו שמופיע באגד? ז"א האם קרית הממשלה והמטה הארצי של המשטרה קרובים וזו אכן התחנה?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. יש כזה הסכם? ואם כן באילו תנאים?

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by huber,

שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז'א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . …

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  23. טובה מבחינת שירות\אמינות\אחריות. KSP היום יצאה לי מהרשימה מכיוון שאין לה את החלקים הדרושים לי (אני צריך את החלקים מהר לפני ש- hl2 יצא) + האחריות לא מספקת - שנה אחריות לכרטיס מסך של 2500+ ש"ח. אז חשבתי אולי על נועה מחשבים אולי או על זיגזג, אבל אני צריך שישרתו אותי טוב ושהאחריות תתממש בלי בעיות מהבית (אני גר בירושלים). זה מאדו חשוב לי! דבר שני אני מעדיף חנות שיש לה את מעבדים 3000+ 4 Bit ל- s939 וגם שיש להם 6800GT. אני מאוד מצטער אם זה הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה להשים את זה. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. גוגל הביאה את זה גם השנה, לכבוד היום הולדת של GMAIL התיבה גודלת בהדרגה ל2GIG כרגע המספר עומד על 1196מגה והנה התוכניות לעתיד

• 74 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.