עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yanushka,

בעקבות סתימת פיות מעיקה, אני נאלץ לפנות אליכם מכובדי הפורום הנאלח הנ"ל בתחינה מרה לשים קץ למסע ההשמצה והדלגטימיציה חסר הגבולות והמעצורים של קנוניית מנהלי פורום "ספאם" (ע"ע כללי) שמדכאת אותי בכלל ואת חברי הפורום בפרט ולהפך, חוזר חלילה. אני מבקש מחברי צוות האתר לפעול ברגישות ולא להגיב פה יותר. תודה. בבקשה.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  2. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27804 חנון נגד חנון ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. במהלך ניסיון רישום לשירות isracard web התבקשתי להזין מספר רישום ראשוני, שזהו מספר המופיע בפירוט החיובים של ישראכרט הנשלח בדואר (צד שמאל למעלה). הבעיה היא שאני מקבל את הפירוט דרך האתר של ישראכרט ולא דרך הדואר, ושם לא נתקלתי באותו מספר רישום ראשוני. האם המידע קיים בכל זאת באתר או שעלי להזמין חיוב בדואר?

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. יש לי שאלה בקשר ליס(אני לא דיוע איך זה אצל הוט) הממיר שלהם מתחבר מהחיבור בקיר, בכבל לבן רגיל(כמו הכבלים הישן של הממיר שמתחברים לטלוויזיה) שמעביר גם קול וגם ווידאו על אותו כבל. עכשיו אם אני אחבר לכבל הזה ממיר HD אז השידורים שיוצגו בטלוויזיה יהיו באיכות HD אז למה מאז ומתמיד, לא עשו יציאה של הכבל הזה מהממיר לטלוויזיה? הרי הכבל הזה הוא באיכות HD, והוא החיבור הכי איכותי שיש(אם הוא מעביר HD) כבר במשך שנים.

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by yoav9,

אני יודע, אמרתי שאני לא יחזור לפה ואני עדיין מתכוון לזה, אבל זה יוצר מן הכלל, אינני יודע עם תר'ד מסוג זה הועלה קודם, הייתי בטיול שנתי וכאשר חזרתי האתר נפל ורק היום נודע לי על יציאתו, על כן, אני מעלה תר'ד, הצדעה על כל העבודה הקשה שאורי עשה בשביל כולנו ולתרימתו העצומה לקהילת החומרה, אז מה אם אתה לא אוהב אותי? GJ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.

7. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שבוע שעבר באו אלינו אנשים ואמרו שהם מתנועת "נוער מחשבים", הם אמרו שזו תנועת נוער חדשה. הם אמרו שנלמד maya, קורס DJ, קורס c++, visual basic ועוד... הם אמרו שנלמד גם לבנות משחקים בתלת מימד עם מנועים גרפיים וכל מיני שטויות כאלה... שווה ללכת? גם אליכם התנועה הגיעה?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  8. ספרו לי גם על החידושים שלא הזכרתי .

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by liav12,

ראיתי משהו במייל שקיבלתי..אהבתי *הלינק הוסר ונערך ע"י Milk-Inc* נ.ב לא לילדים יש שפה מלוכלכת ( לא קטעי עירום או משהו )

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  10. שלום לכולם, מחר יש לי מתכונת במדעי המחשב, והיידע שלי לוקה בחסר. מישהו מכיר אתרים שיש בהם לפיתרונות הן ב-C והן במודלים חישוביים? תודה רבה לעוזרים, Anatoli.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by IG,

בהשראת ריבוי השירשורים על מכוניות בזמן האחרון, יש לי כמה שאלות.. מדובר על טויוטה קורולה אוטומטית משנת 02 (או 03...), ועל הכפתור הקטן שנמצא על מוט ההילוכים (מתחת לכפתור השחרור...) כמה שאלות: 1. איך בדיוק קוראים לכפתור הזה (אני משער שזה אובר משהו... ) 2. מה בדיוק הוא עושה (עד כמה שאני מרגיש בנסיעה, כשהוא כבוי הוא נותן יותר כוח לגלגלים, מה שגורם להם להסתובב במקום כשנותנים יותר מידי גז- דבר שלא קורה כשהO\D מופעל) 3. הכי חשוב- האים הוא משפיע על צריכת הדלק ואיך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by nVIDIA70,

שלום. החלטתי לפתוח תראד לקראת הבגרות בלשון של היחידה בראשונה, ובו ישאלו שאלות ואנשים יעזרו לאותם תלמידים שקשה להם או שישי להם שאלות. אז אתם מוזמנים להתחיל לשאות שאלות על נושא מסוים או סתם שאלה על תרגיל מסוים, ואני או מישהוא אחר ישמח לענות לכם (אני תותח על בלשון-ברצינות).

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by hzhz24,

שלום . יש לי בעיה של סחרחורת קלה מידי פעם.בחדר ישנו פלורסנט ארוך אחד של 36W, אני חושב שזה בגלל חוסר תאורה בחדר, אני גם מרגיש שהחדר לא מואר חזק . אני קורא וכותב בערך 9 שעות לא רצופות באותו חדר . אין לי בעיה של מספר במשקפיים, המשקפיים שלי מעודכנות במספרם הנכון. אין לי שום בעיה כללית אלא רק בזמן הכתיבה ורק באופן ממושך לדוגמא מעל 4 שעות רצוף. אז ככה על מה ללכת? אלה האופציות שמצאתי הנראות טובות. http://www.amperel.co.il/products/86119 http://www.amperel.co.il/products/86118 או ללכת על דבר כזה? http://www.amperel.co.il/products/154105 האם זה לא יהיה חזק מידי לחדר בגדול סטנדרטי? זאת גם חזקה מאוד. http://www.amperel.co.il/products/117457 פחות בעוצמה, אולי יתאים יותר לחדר סטנדרטי?…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by koko0,

פירקתי היום שני מחשבים...כמה שאלות עליהם. פנטיום 2 תמיד הגיע בתור כרטיס הרחבה? די הייתי בשוק עליו. היו על הלוח שלו 4 סוויצ'ים של און אוף ממוספרים, זה לחריצי הרחבה? משהו מהכרטיסים שהעלתי יכול להועיל אי פעם? ספק די ישן של kme יכול לעזור לפחות בבדיקות למערכות? תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DarkRise,

אז ככה לפתע משום מקום באוזן שמאל אני שומע צלצול מוזר בלתי פוסק שמשגע אותי צליל כזה מוזר שאני שומע חזק מאוד כשמאוד שקט בחדר לא ממש יודע איך להסביר איך זה קרה? למישהו היה את זה ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הם במבצע הקבוע השנתי של 10$ לחולצה, ואני מת לנצל את זה בפעם הראשונה. השאלה היא לגבי מידות... תכלס, אני נע בין S ל-M בארץ, בעיקר בגלל שאני יחסית נמוך. אני 1.70, וההיקף חזה (בשביל הטבלת מידות שלהם) הוא בערך 95-96. תכלס, אני מפחד מצד אחד שהחולצות יהיו ממש ארוכות עליי, ומצד שני שיהיו ממש צמודות עליי בחזה/ידיים. מישהו קנה משם ויכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  17. מתחיל עכשיו סרט מעולה : מסע בין מעריצים רוצו לראות ! בערוץ YES 2.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  18. מדובר על שלושה שירים של להקה ישראלית חדשה, שעדיין לא התפרסמה... כך שמדובר במשהו חוקי, כי עדיין הגנת זכויות או מה שזה לא יהיה על השירים... גם קיבלתי "אישור" מהגיטריסט בלהקה... אני רוצה בעצם להביא את הקישורים לשירים לכל מיני אנשים, אז אני צריך שהלינקים יעמדו למשך זמן מה... תודה

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by ruler,

שלום אני בכיתה י' ולפני 2 שיעורים התחלנו תנועה מעגלית . המורה שלנו אמר שמי שיפתור ויסביר את הבעיה הבאה , יקבל 100 וזה ייחשב כבוחן . הוא לא הסביר לנו יותר מדי בנושא כך שלמי שמבין בזה הבעיה אמורה להיות קלה יחסית (הבעיה היא שאני לא כל כך מבין...). נתון: גלגל של אופניים המסתובב בכיוון השעון במהירות קבועה ו2 וקטורים המצוירים בשרטוט (הוקטור העבה הוא השקול של שני הוקטורים הדקים) . השאלה : מצא את המיקום הגיאומטרי של הנקודות בעלות אותו גודל של מהירות כמו לנקודה C . אחרי שחשבתי קצת על הבעיה הזאת , דעתי היא שאם נמשיך את " V אופניים" ונעשה ממנו קוטר ואז נעשה משיק , יצא לנו שהוקטור השקול של בנייית העזר יהיה שווה בגודלו לוקטור השקול שנתון אך מנוגד לו בכיוונו . האם מישהו יכול לאמ…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by elad the master,

.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  21. אינני מתמצא בנושא הזה ולכן רציתי הצעות לפני שאפרסם באתר יד 2 את הטלויזיה שברצוני למכור, טלויזיה בגודל "29 (לפי מה שבדקתי עם סרגל) גרסת ה"בומבה".טלויזיה של חברת BROTHER הנה תמונות של הטלויזיה: http://www.up2me.co.il/images/20641694.jpg http://www.up2me.co.il/images/620416.jpg http://www.up2me.co.il/images/3668996.jpg מה המחיר שאתם ממליצים לי למכור אותה?(כפי שאתם רואים בתמונות יש לה שבר קטן ברמקול הימני,כמו כן יש לה גם שתי רמקולים גדולים מאחורה)

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by King Kong,

נגשתי לבנק להוציא פנקס צ'קים .. אמרו לי שיש אפשרות לתת צ'ק רגיל או צ'ק למוטב בלבד עם קרוס ? לקחת את המוטב ? הבנתי שדרכו אי אפשר להעביר את הצ'ק מאחד לשני ..

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Toxin II,

אהלן כולם יודעים מה אומר THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA [למי שלא- זה יבהיר לו] בקיצור ולעניין, היום חזרתי מהבסיס אחרי עוד שבועיים מתישים, ובעודי על האוטובוס נתקלתי במחזה מתמיהה... איזה ילד בן 14 החליט לדפוק את אחד הקרטונים הענקיים האלה שתמיד מציבים בקולנוע שמפרסמים סרט שעתיד להגיע בקרוב... במקרה הזה, הוא דופק את הקרטון של "300"...הקרטון הכיל את דמותו של החמוד הנ"ל בגובה של איזה פאקינג מטר עשרים. איכשהו הוא הצליח לדחוף את הקרטון לתוך האוטובוס ולהניח אותו לידו באחד המושבים. מכיוון ונדפקתי עם תיק גדול, עליתי על האוטובס אחרון ולא היה לי איפה לשבת, אז עמדתי...ואז נגלה לעיניי מחזה מרהיב- מנקודת המבט שלי, אדון "THIS IS SPARTAAAA" הציץ כך שרק ראשו היה מעל המושבים וזה היה נראה …

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  24. שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. ??? ??? ??? ??? עדיין לא הבנתי בידיוק את הפרוש של "פוליטיקלי קורקט" פעם מישהו ניסה להסביר לי אבל לא ממש הבנתי אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? ומתי משתמשים בזה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 30k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.