כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המממ... כמו שאתם רואים מהשאלות אין לי שום עדיפות לאחת התשובות ;D \מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זיפזפתי לתומי והגעתי לערוץ הקניות שם מכרו פנטיום 4 1600 בלה בלה בלה הדמו שרץ על המסך באותו רגע היה סצנת הלובי של מקס פיין מתוך 3D MARK תוך כדי ההתלהבות של המוכר בכרטיס המסך הטוב מסוגו ה Geforce 2 64mb הFPS ירד עד 10 ואפילו פחות... פשוט פאדיחות...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על ההצפה להסתכל טוב טוב על הדבר הכחול בדלת ולהירגע (כמו שמסתכלים על התמונות 3D המעוותות), אחרי כ2 דקות יש אפקט מגניב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה. מה קורה אנשים? זה זה כבר ממש מוגזם! בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו. ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד. חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!
-
אני חוזר ומזכיר, כדי שלא תוכלו לומר לא ידעתי לא שמעתי:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעת לילה מאוחרת שכזו... משתגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Way Out West - The Fall
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי לכולם!! מה המצב???? אני חדש פה!! וזה אחלה פורום!! ) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעתי שיר בגלגל"צ ובסוף היא אמרה שהשם של השיר זה my silence זה בסגנון אופרה כזה מישהו יודע מה השם של השיר???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבן אדם היה אצל מישהו, והיה צריך להתקין WINDOWS מהדוס. שעה הוא ישב, כתב :CD F ולא הבין למה זה לא מחליף כונן. היתה צריכה לתקן אותו ילדה שלא מבינה פחות יותר כלום במחשבים, ואמרה לו "אולי ננסה כמו שלמדתי כשהייתי קטנה?" והפלא ופלא, כשהקלידו :f זה איכשהו עבד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לכם מה לעשות! כל היום בפורום המשעמם הזה??????????? יש לכם אתר עם קודים לפלאפונים????????????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מה שכתוב ב-YNET היום למי שעוד לא קרא.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
נו יאללה נסעתי סוף סו :auto: :ylsuper: ף
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה של PANASONIC מדגם tx-34p300x. הבעיה היא שה- INTERNAL SPEAKERS מכוונים ל-OFF, לא כתוב ב-MANUAL כלום על זה המוכר בחנות לא ידע (אין לי את הדגם הזה מול הפנים, תירוץ עלוב...) ולא מצאתי באינטרנט. אולי מישהו מכיר את הדגם ויכול לעזור לי? או שאולי מישהו מכיר אתר עם MANUALS או אפילו פורום שמתעסק במכשירים מהסוג הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר קראתי את הגליון של קפטן אינטרנט שבוע שעבר ראיתי אתר נחמד שדווקא מצא חן-בעיני ואולי ימצא או מצא חן-בעינכם, האתר נקרא howstuffworks והוא מסביר איך דברים עובדים במחשב ובעוד כל מיני תחומים. לא קראתי את הכתבות על החומרה אבל קראתי כתבה על איך שפת C עובדת וזה היה מנוסח ומוסבר היטב. תחפשו דברים שמענינים אותכם אני חושב שזה אתר טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-