עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yamabushi,

עד היום בבוקר הוא לא עבד בכלל, לקח לעמודים כמעט 6 דקות להיטען... מה נסגר?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by aviram20,

היום.. בשעה 4 בערך יצאתי מהעבודה לדואר וראיתי את האולפן השקוף לכמה שניות היה שמה איזה שיר שמישהי שרה שיר מזרחי שמח כזה .. אני לא בטוח שזה היה בדיוק באותה שעה אבל אני זוכר שהיא לבשה גופיה סגולה כזאת.. מאז השני תוים האלה מרצרצים לי בראש ולא נותנים לי לישון אני לא מצליח לשמוע שום שיר ואני ממש חייב לדעת מי שר את השיר הזה ? מי הקינג שיכול לעזור? בכללי זה שיר חדש נראה לי של זמרת גם די חדשה כי הקול לא כלכך מוכר לי אני לא בטוח אם זאת ששרה באולפן השקוף זאת הזמרת ששרה את השיר במקור ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Yuvky,

בתקופה האחרונה חיפשתי מספר דברים שלא בכל חנות רגילה יש. אחרי הרבה חיפושים הגעתי לנועה ועשיתי הזמנה. הזמנתי את הכול אתמול , לפני שהזמנתי דיברתי בטלפון עם מוכר שהתחייב לי שהכול קיים במלאי . ביום למחרת הוא חזר אליי בקשר לכמה שינויים בהזמנה , היה מאוד אדיב ותומך ולא ניסה "לדחוף" לי מוצרים, אלא ניסה להציע הצעות יעילות לשיפור ואף הוזלה של החבילה. סגרנו על תחלופים, והוא שמר בצד את ההזמנה עד שקרוב משפחה שלי אסף אותה. זאת החנות היחידה שהצלחתי למצוא בה את מה שחיפשתי (קיט הרכבה לונדטה 2), ומאוד הייתי מופתע לטובה מרמת השירות , המהירות והאיכות שלו. חנות מעולה, ואמשיך לקנות שמה הרבה פעמים טעימה קטנה :

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by guycnaan,

אם מישהו מוכן להסביר לי,זה כיצד קיבלתי זימון לבוא למבדקי חובלים (זה בלמ"ס,מותר לפרסם) כשהיום סיירות שלי רק ביולי,האם זה הליך נפרד? האם זה קשור אחד לשני? למה דווקא שלחו לי את זה עכשיו? והאם מישהו היה במיונים שכאלה...ויכול להסביר לי מה יש שם? (בכל זאת נסיעה עד לתל אביב...קשה קשה)

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by aviram20,

כמו שכולם שמים ? חח אני מחפש את זה כבר הרבה זמן ולא מוצאאאא תודה לעוזרים ומה בקשר לכוכבים האלה? אני גם רוצה 5 כוכבים כול כמה זמן עולה כוכב ? מה צריךל לעשות בישביל זה חחחחחח?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  6. חדשות: NoAds היא תוכנה מעולה על-מנת להיפטר מפרסומות pop-ups באתרים! חחח אולי הגיע הזמן לשנות?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Zinger777,

שלום כולם, אני בן 20 וכמעט מיד לאחר השחרור שלי (בפרופיל 21 רפואי) מהשירות הצבאי (שארך כשנה וחצי) התחלתי לעבוד, קיבלתי משכורת וראיתי שיש לי ניכוי מהשכר עבור ביטוח לאומי (בשווי 7% מהשכר) ומס בריאות (בשווי 5% מהשכר) ואין ניכוי כלל על מס הכנסה. הכל טוב ויפה עד שגיליתי שיש לי אנשים בגילי +- שמנכים להם סה"כ 3.5% מיסים מהשכר כשהמשכורות של שלושתנו קרובות לממוצע של המשכורות הללו. הדבר זה הפתיע אותי וגם די מבלבל.. הרי מקום העבודה משלם בכל מקרה את הברוטו, השאלה היא מה הסיבה שמנכים לי כל כך הרבה יחסית לאחרים? בדקתי את זה מול 2 אנשים (עם אותו ותק שלי בעבודה): האחת בת 21 שהשתחררה לפני שנה+ ועשתה שירות צבאי מלא (נקבה). האחד בן 19 שלפני גיוס (זכר). תודה מראש, Zinger777.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by Os.Master,

מישהו פה שמע על השיטה המדוברת? לשפר את האנגלית בלייב דרך האינטרנט... ביררתי כבר את כל הפרטים זה נשמע לי דיי טוב אבל לא שמעתי מישהו שעשה את זה זה באמת עובד טוב?...

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

משום מה בזמן האחרון כל יום המחירים ב SKYPC עולים ויורדים. אחד מה שמעניין בזה זה שתמיד המחיר שכתוב בזאפ יקר מהמחיר שכתוב באתר. לדוגמה: בדקתי לפני כמה זמן את המחיר של הכרטיס מסך GeCube X1950PRO בהתחלה הוא היה 920 גם בזאפ וגם באתר של החנות והמחיר הכי קרוב היה 950 שקל. אחרי זה המחיר ב SKY ירד ל 880 שקל ובזאפ נישאר 920. אחרי זה המחיר בזאפ עלה ל 950 והמחיר באתר עלה חזרה ל 920. היום כתוב בזאפ 905 ובאתר של SKY המחיר הוא 880. מה שיפה בכל הסיפור זה שניראה ש SKYPC לא מוכנים להעלות את המחיר כמו שקרה עם חנויות אחרות.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by benamos1,

מישהו אמר לי שאפשר להוריד קבצים דרך irc במירק... השאלה שלי מאיפה, איך ומה יש להורדה? אגב הכוונה לקבצים חוקיים :smile1:

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by AMD-ALI-G,

מה אתה מעדיף? 1.אינטל או AMD? 2. פרארי או למבורגיני? 3. hp או dell ? 4 ב.מ.וו או מרצדס? 5. וניל או שוקולד? 6. lcd או crt ? 7. yes או hot 8. sony או טושיבה 9. חתול או כלב? 10. גלוק או ברטה? 11. dom3 או half life 2? 12. jbl או bose ? 13. שחור או לבן? 14. new balance או nike? 15. microsoft או לינוקס? 16. אינפקטד או יהל? 17. כבלים או ADSL? 18. 6800 או x800? 19. סלון עור או סלון אלקנטרה? 20. סמסונג או נוקיה? התשובות שלי: 1. AMD 2. למבורגיני 3. HP 4. ב.מ.וו 5.וניל 6. LCD 7. הוט 8. טושיבה 9. חתול 10 גלוק 11. דום3 12. BOSE 13. שחור 14. NEW BALANCE 15. מייקרוסופט 16.אינפקטד 17. כבלים 18. 6800 19. סלון עור 20. סמסונג

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  15. מחפש קטלוג משקפי שמש באינטרנט, רצוי אתר ישראלי. תודה. בא לי משחקי שמש טייסים, אבל משהו יותר מעוצב. או שאולי משהו אחר. אני צריך משקפי שמש חדשות!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי כולם סגרתי בשיחה טלפונית עם נציג בזק חוזה לגבי התשתית של האינטרנט. לאחר כשבוע, אני מקבל מכתב ובו מצויינים תנאים שלא צויינו כלל בשיחת הטלפון עם הנציג, וכמובן, כולם לרעתי - עליית מחיר אפשרית, תעריף יקר לאחר תום תקופת התחייבות ועוד. התקשרתי לשירות הלקוחות, ובקשתי שיוציאו מכתב שישקף נכונה את שיחת הטלפון שהיתה לי עם נציג השירות, הם כמובן מתנגדים, וכי זה החוקים של משרד התקשורת, וכי אם רצוני בכך, אני מוזמן לבטל לגמרי את ההסכם איתם תוך שבועיים ימים. מי צודק מבחינה חוקית ? האם באמת אין תוקף חוקי בסגירת חוזה טלפוני שיחייב את שני הצדדים בצורה שווה ? שהרי יוצא אם כן לפי הגישה שלהם, שהם תמיד יכולים לטעון טענה שהנציג לא אמר את הכל ושהדברים בכתב הם אלה שקובעים... תעזרו לי...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by TheFly,

למישהו יש המלצה למסחטת פירות טובה? כזאת שאפשר לסחוט איתה תפוחים שלמים, אגסים, גזרים וכו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לאחרונה נעלמה לי האפשרות בגוגל לחיפוש "דפים מישראל" \ "דפים בעברית בלבד" בכל הדפדנים (באקספלורר זה עוד היה אפשרי עד לפני כמה ימים, אבל גם נעלם) אפשר להחזיר את האופציה הזו ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by NadavAfuta,

שלום לכולם, חברים שלי ואני לפני גיוס, כולנו בני 18 וקצת ואנחנו רוצים לטוס לאירופה. כרגע תכננו לטוס בערך לשבועיים בהם נעבור בין איטליה, צרפת, הולנד וגרמניה דרך רכבות. אני אשמח מאוד לטיפים מאנשים שאולי עשו דבר דומה או סתם יודעים כמה דברים על אירופה. אנחנו צריכים בעיקר לדעת על מקומות בילוי או אטרקציות במדינות הללו, עדיף שיתאימו לצעירים... בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי עלות הלינה. אנחנו מתכוונים ללון בהוסטלים, מה המחירים של כאלו ללילה? בכלל, כל דבר שיכול לעזור לנו בתכנון, או לחסוך עלויות וכאלה יעזור! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1431989 סתכלו על כמה דוגמאות שם...

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

ניסיתי - זה עובד לא רע בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קבלו:http://www.b2c.co.il/lapam/com/cellular.html

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  23. המפרט מפורט בשם משתמש שלי. כמה שנים הוא יחזיק לי לשימושים של hd אינטרנט וסירטונים ביוטיוב ואופיס כמה זמן יחזיק לי? מארז ידית כסוף שחור דלת שקופה usb עליוניים ספק כוח fan 12cm w0165 400w thermaltake לום אם -p43 neo 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.00 gh 6mb core 2 duo e8400 מאוור למעבד :pro 775 arctic cooling זיכרון dbt geil 2gb ddr2 800mhz צלעות קירור כ.מסך-nvidia geforce 9500 gt 1gb o.c דיסק קשיח פנימי-500gb 32mb westrn digital צורב:gh22ns sata lg dvdX22dl מאוורר למעבד: 775 dual core כרטיס רשת:1gb lan ob כ קול 7.1 (ob (8 cannel כמה זמן המחשב יחזיק לי בשביל הדברים שלי 4 5 שנים כמה?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  24. יש אפשרות להיות בלתי נראה בפייסבוק?

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. Started by FARKASH7,

http://web4sale.brinkster.net/stuff/gollum.html

• 6 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.