עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vlad3,

מצטער על הנוביזם :-X

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ross,

סבא שלי נהג ללכת חמישה ימים בשבוע למכון כושר כדי לרוץ שעתיים על הליכון ולחזור הביתה, נכון לימים אלו הוא לא יכול ללכת למכון (או לא רוצה) ואחרי שמצבו הבריאותי הדרדר הוא הסכים לקנות הליכון הביתה. כסף, תודה לאל, לא מהווה בעיה. (אם זה יהיה זול מדי הוא לא יקנה כי זה זבל) יש רק דרישה אחת שיתקפל בקלות (אדם בן 80 עם כושר גופני נמוך מאוד) ויזוז הצידה חמש מטר (על גלגלים) בקלות. יש הליכון שמתקפל ונפתח חשמלית ללא מאמץ שאדם בן 80 יכול לתפעל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אחרי איזה ככה של איזה ככה , הוחלט על ככה .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. טוב לאחרונה ראיתי ריבוי חתימות כמו " B5 לנצח וכו " ולכן החלטתי לספר לכם . YES לאחרונה רכשו את זכויות השידור של כל הסדרה B5 ואנדרומדה , והן ישודרו לאחר סיום הסדרה וויג'ר בעוד כ 5 -7 חודשים . הסדרה תשודר במתכונת הרגילה שני פרקים בשבת כל שבת ולאחר שנה פרק כל (מהתחלה). אני עדיין בויכוח עם הסמנכ"ל תוכן לדבי אנדרומדה , הוא טוען שיש לחכות עד סיום B5 ורק אז להתחיל לשדר את הסדרה (כי היא כאילו המשך). אבל אני ישכנע אותו (אני מקווה). הערות \הצעות לעזרה \ בקשות יתקבלו בברכה. שלכם אוהבי B5 (שגם אני כמובן מצטרף) עופר

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Rob Halford,

http://www.rathergood.com/vikings/ http://www.rathergood.com/punk_kittens/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ^HocK^,

ענק!!! (למרות שזה כתבה חשבתי זה יתאים לכאן יותר מאשר לפורום אקטואליה) קטע ענק..מסתבר שיש הומור לאנשי וואלה...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by iPsych,

התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו.. בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר. לכתבה בוואלה! :saint:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.nrg.co.il/online/7/ART/760/902.html ;D דרך אגב עם אני כבר מסתלבט עליכם: מארגני פסטיבל "מוסיקת הים הבלטי" שנערך בשבדיה, התפלאו לגלות שהסבון הנוזלי נעלם במהירות מהשירותים הניידים שהוצבו במקום.. כבר ביום השני לפסטיבל לא היה סבון נוזלי יותר בשירותים סיפר בעל חברת השירותים הניידים שדאג להביא לא פחות מ-65 חדרים כאלה. בדיקה מהירה העלתה שלא מדובר באובססיה של השבדים לרחוץ ידיים בתדירות כה גבוהה, הם פשוט השתמשו בסבון שמכיל 62% אלכוהול כדי לשדרג את המשקאות התוססים שמכרו בפסטיבל..ולמה? בממשלת שבדיה יש מדיניות קשוחה ביותר בכל הנוגע למכירת אלכוהול כולל בירה לצעירים עד גיל 18 מה שלא היה כ"כ מפתיע שהצעירים חיפשו דרך מקורית לעקוף את המדיניות. אגב, נערה בת 14 הובהלה לבית חולים…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

נדלקתי עליו ... נראה לי אני אלך על צבע לבן ... כאילו יש חוות דעות עליו? יש לכם פלאפון להציע יותר טוב בטוחח המחירים הזה ? (1200 ש"ח - לא יותר) (רק של סלקום) *בבקשה לא לדסקס על דברים אחרים*

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אורח Si-Nom

אז ככה יש לי חשבון דואר בוואלה וזה מראה לי שיש לי 43 הודעות חדשות כשאין לי, מחקתי את סל האשפה,דואר ניכנס,ויוצא אבל עדיין שום דבר לא עוזר. אא וכן אני לא יכול לקבל קבצים לשם. תמונה:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by בני סלע,

למי שלא הבין על מה אני מדבר,מצורפת תמונה אז ככה,אתמול הסתובבתי בהום-סנטר ושמתי עין על המאורר הזה,מכיוון שאין לי מזגן בחדר והמזגן שבסלון לא מקרר את החדר שלי בכלל....חשבתי על אולי לקנות אחד כזה,השאלה היא...עד כמה הוא אפקטיבי? מדובר במאורר לא קטן ( 42"). לקנות אותו? או שעדיף לקנות מאורר רגיל? בבקשה תהיו רציניים יש לי מסך 17' בחדר שחם כמו תנור ואני צריך פתרון מהיר. (אל תמליצו לי על מזגן....אין כסף ) תודה רבה,כל תשובה רצינית תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ולא, אל תביאו לי פיתרון של יואל גבע. אני חושב (ומקווה מאוד! ) שיש לו טעות בהסתברות - שאלה 6. פתרתי את ההסתברות אחרי זה הלכתי למורה שלי והיא פתרה את זה בדיוק כמוני ויש לנו פתרונות דומים. איזה שאלות פתרתם? על כמה אתם מוגשים? כמה אתם מעריכים שאתם מקבלים ? והכי חשוב - מי שפתר את 6 - איזה פיתרון יש לכם? אצלי זה א. 0.34 ב. משהו.. ג. 1 למה? ככה: 0.85x=0.85 x=1

13. אני רוצה לתרגל אנגלית במקלדת אז חשבתי אולי להתחיל לכתוב בפורומים אמריקאיים. יש לכם פורומים טובים להמליץ לי עליהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=5844675533&Cat2Cat1ID=3000&Cat2ID=5277&aff=Zap〈=he טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :lol:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Nahum2,

אני יודע להמנע מוירוסים אבל יש לי אחים קטנים בבית. אני מחפש לרכוש תוכנת אנטי וירוס אמינה (3 רשיונות) שתפעל כמה שיותר בלי להציק. לא אכפת לי שהיא תגזול משאבים. על מה אתם ממליצים? כרגע אני נוטה לטובת PC Tools Internet Security™ 2011 for Windows® הם רוצים $63.94 USD עבור רשיון של שנתיים.

16. שבת שלום לכולם. הצביעו ל 5 הקבוצות הטובות בכל הזמנים.

17. Started by Kukishin,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. http://www.dumpalink.com/media/1119271847/Sexy_Workout_Video אני קונה! אני קונה!! אני קונה!!! לא אכפת לי כמה זה עולה! (ומה בדיוק הם מוכרים)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מבערך הצהריים אני שומע בומים על קוליים (כנראה) במרווחים של כמה דקות בין אחד לשני, למישהו יש מושג על מה מדובר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היום ראיתי את הסרטון הזה- ואותי זה הצחיק http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23897 למעשה מאוד מזכיר לי את דובי והשנאה שלו למכשיר הקטן ;D ;D ;D [תיקנו 360 ותוכלו לשחק ב הילו 3 -כן כן ויש אונלין ] :lol: דרך אגב אם כל המחמאות על ה360 זה ניראה לי כמו פרסומת סמויה אבל בכל זאת כיף ליראות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by rozenasf616,

קניתי דרך האינטרנט שני מוצרים, כרטיס מסך ו512 ddr ראם. לאחר מספר ימים מתקשרים מהחברה ואומרים לי שאין את הram שביקשתי ואני אאלץ לקנות ram של kingston ב30 שקל יותר. בהזמנה שילמתי תוספת תשלום כדי שזה יגיע יותר מהר,7 ימי עבודה. הזמנתי והם התקשרו ביום השלישי שלאחר ההזמנה. אני מאשר אך החבילה מגיעה ביום ה16! אני פותח ומגלה שהראם נמצא בתוך הקופסה של הכרטיס מסך(הקופסה נפתחה) והמדבקה קרועה(גם הram נפתח) אני מחבר את הram החדש לצד הram הישן (גם ddr 512) והמחשב עולה והוא כותב לי שיש לי רק 512. אני מנסה לשים אותו לבד בשני הסלוטים והמחשב לא עולה והלוח אם מצפצף לבעיה בram. אכשיו אני מתוסקל כי אני צריך לנסוע על ל****** ולשכנע שאני לא דפקתי את הram .דרך אגב נתתי אותו לתכנאי והוא אימת את דע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חבר'ה, אני הכרתי את כל תחום הבלוגים כבר לפני מעל ל-3 שנים, כלומר ממש איך זה עובד גם מבחינת תיכנות ב-PHP וכו'. ולא הבנתי כל כך מה מושך ומעניין בזה עד היום. בקיצור החלטתי לפתוח בלוג משל שיהיה בעברית ובאנגליתי. בלוג שיספר על החיים שלי מגיל שנה ועד היום כולל משפחה וכו'. עכשיו באה השאלה החשובה: 1. מה עדיף לי, לפתוח בלוג באתר מפורסם (לדוגמא: "Blogger") שמאפשר את זה בחינם או להשתמש במערכת משלי (כי יש לי כבר חבילת איחסון ומערכת WordPress מותקנת ומוכנה לשימוש)? 2. מה ההתרונות ומה החיסרונות בין שניהם? אשמח לתגובות שלכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם. אז כמו שציינתי בכותרת, יש שיר באתר של DJ Yahel, שמתנגן באמצעות נגן הפלאש(שנמצא בתחתית האתר) פשוט תלחצו על play ותפעילו את השיר. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא מקום באתר שמציין את השם של השיר. תודה רבה מראש על העזרה. נ.ב - טוב לחזור לראות את הפורומים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כולם יודעים שספקיות האינטרנט לא נותנות כתובות ip לאוכפי חוק כלשהם. כולם גם אומרים שאוכפי חוק לא יחפשו את אלה שמורידים אלא את אלה שמשתפים. אז איך זה שבכתבה הבאה ידעה ההתאחדות על הבחור מבית שמש הוריד סרטים ? ואיך זה שתפסו בחור שלא שיתף אלא בסכ"ה הוריד ? אשמח לשמוע תשובות http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=83639&pid=1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים