כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו הזמין פעם ב Zenit ? אם כן אני רושם בהזמנה בעברית או באנגלית ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוגר זה חיה צמחונית מה יקרה לה אם היא תאכל בשר? אם היא הייתה רעבה הרעב יעבור לה? הוא שפשוט יצא והיא רק תתנפח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני רוצה באס קול של סרטון מיוטיוב איך אני יכול לעשות זאת ??? תודהה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש איזה עבודה כעצמאי מהבית... יש לי ידע נרחב אך אין לי ניסיון ואין הרבה זמן(חייל).. אני מחפש קצת כסף מהצד כבניית תוכנות/אתרים/WHATEVER אבל אין לי מושג איפה לחפש. כל מקום שהסתכלתי, מחפשים עובדים עם ניסיון/במקום עבודה(לא מהבית), ודברים כאלה. יש לכם איזה רעיון איפה/איך אני יכול לחפש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות ההחייאה המבורכת של ג'ים--> נתקפתי פרץ עז של נוסטלגיה ומייד חיפשתי כמה טרקים שאהבתי מהמשחק הראשון וגם את סרטון הפתיח http://www.youtube.com/watch?v=Vqe9ijbjxfM של המשחק. התברר לי מהר מאוד שהפתיח היה באמת חלק מסדרה על המשחק הקורע הזה. אחלה סדרה אגב, אין לי מושג למה לא הוציאו DVD עדיין. אני יודע שאני לפחות אקנה אותה בלי להסס. מה עם מותגים אחרים? מה עוד שווה החייאה לדעתכם? ואני לא מדבר על משהו מאולץ וטרחני כמו ביושוק2, אלא ממש דברים שכבר לא שמענו מהם שנים כמו סדרת סיסטם שוק, או SYNDICATE WARS. כמה שאני מתגעגע להפנט אנשים עם סוכנים ולהסתובב בעיר שבכל רגע אני יכול למוטט בניינים. לפחות לאט לאט החליפות באולפנים מתעוררים ומשחררים קלסיקות כמו פריקזויד ופינקי והמוח לא …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה אני צריך קצת עזרה, מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין אוטומט סופי דטרמניסטי לאוטומט רגיל ?! עוד משהו, יש לי שאלה שאני לא ממש מצליח, אשמח אם תעזרו לי בדרך לפתרון .. "בנה אוטומט סופי דטרמניסטי עבור השפה L מעל הא"ב {a,b}, L = a^i b^j a^k i, j, k >0 i זוגי .. (j+k) אי-זוגי .. תודה רבה מראש לירן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנית רצה בין השעות אחת עשרה לחצות יש את פינת האלקטרוניקה, בה מושמעים טראקים חביבים בתחום הפרוגרסיב וההארד טראנס (הרוב ממוסחר, אבל עדיין.. חביב). גיליתי ת'תוכנית מאחת שמירות הלילה שהיו לי ביחידה ולדעתי יש לה פוטנציאל רב... רק חבל שאלעד מתלהב מכל טראק שהוא משמיע (גם אם הוא בכלל לא משו) והשילובים ממוצעים ומטה, אבל עדיין... יש פוטנציאל. התוכנית העבירה לי די בסבבה את מרבית משמירות הלילה שהיו לי ביחידה... שווה נסיון. כמו כן, יש לתחנה פורום לא בכתובת - http://www.skateboard.co.il/sitehelp/users/forum.asp?id=6594 בו ניתן לצ'וטט על תכני התחנה וכמו כן, אחת לכמה זמן מפרסמים שם את ה Tracklist של אמבטיית קצב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש להנאתי, החיים יפים, השמיים בהירים, מקיש על על הקיצור לפייסבוק והשם שמיים הפייסבוק השתנה! גם לכם או רק לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם זה חוקי מבחינת רפידשר לקנות חשבונות ממישהו אחר ? תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מחר ומחרתיים מתקיימת תערוכת ניו טק במרכז הירידים. היא מיועדת לתעשיית ההי טק ולא לחובבים, אבל תמיד מעניין לבוא. http://new-techevents.com/events/new-tech-2013 נדב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קראתי באחד הפורומים באינטרנט שנמכר עכשיו במחסני חשמל ממיר של 5 ערוצים FULL HD במחיר של 199 אפשר לדעת האם זה נכון? כנראה שזה פורסם בעיתון ולא קניתי בימים האחרונים עיתון,אז מישהו אולי נתקל במודעה כזו? אני חייב תשובה מהירה על מנת שלא אפספס את המועד ולא אוכל לקנות את הממיר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי לפני כמה דקות את הפרסומת (החדשה?) של הוט. זה פרסומת לVOD שלהם, "לראות מה שאתה אוהב". ברקע מתנגן שיר שקט, אני לא כל כך זוכר את המילים שלו, אבל אני בטוח שעוד מישהו ראה את הפרסומת הזאת.. מישהו יודע את שם השיר? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה הכי משתלם לקנות מוזיקה באינטרנט? מדובר במוזיקה לועזית, עברית אני יודע איפה לקנות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול אני ועוד חבר נוסעים בחזרה לכיוון רחובות מרמת גן אחרי דאבל דייט עם שתי בנות שם... השעה כבר מאוחרת לפנות בוקר עם תחילת אור ראשון ,בדרך כלל אני נוסע על הנתיב השמאלי אבל במזל הייתי קצת עייף אז נסעתי לי באיזי על הנתיב האמצעי במהירות גבולית של 100~ לפתע משום מקום דווקא כשהכביש (לייד התחנת דלק לכיון בית-עובד למי שמכיר) היה בעלייה קטנה עם פנייה שמאלה קלה כשדה הראיה לא משהו מגיח משום מקום רכב שנוסע בכיוון הנגדי ועוד על הנתיב השמאלי !!! כלומר שאם הייתי נוסע על הנתיב השמאלי כמו בדרך כלל סביר להניח שלא הייתי כאן מספים אותכם . מדובר בכביש מהיר מרכזי וגדול עם הפרדה מובנת ולא בפס לבן, כמה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הוא עשה שם אני לא מצליח ... היו לו שוליים דיי רחבים שהוא יכל לנ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לוותר על מקצוע חובה אחד לבגרות (כמו ספורט או תנ"ך) ועדיין לקבל בגרות מלאה בתנאי שעברתי את שאר המקצועות. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן סוף סוף יש לי מחשב חדש דנדש המחשב מיועד לסרטים ומוסיקה, ומחשקי רשת כמו cs 1.6 וcall of duty מעבד : َQuad Core q6600 2.4GHZ 8MB Cache לוח אם: Gigabyte g33 - ds3r זיכרון : 2GB Corsair 800MHZ KIT כרטיס מסך : Zotac 8400 GS 256 MB DDR2 מארז רגיל עם ספק כוח 500WATT (150 ש"ח) כונן קשיח : Samsung 250GB 16MB Buffer Sata2 צורב : Sony Nec X20 Sata בסך הכל עלה לי 2284 ש"ח הלוח של גיגה בייט מיוצר בטיואן ולא בסין עוד חודשיים אני משדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק הכרטיס שיש כעת זמני דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-