עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by captaincaveman,

המממ...... עוד אידיוט? אני חשבתי שאני יורד על הדביל הזה COOLSPOT :AR15: מפוסי-טיפ, כנראה שלא הייתי מספיק ברור.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני מנסה לברר אם בפיאט אונו משנת 94 אפשר להנמיך את המושב של הנהג או להגביה את ההגה... ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא מצאתי... אולי כי הידע שלי במכוניות שואף לאפס. אודה על עזרה מכל סוג שהוא...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

משהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה "מים משותפים" ואיך זה מגיע לסכום של 861.00(שקל נכון?)?

4. Started by HiTiT,

כותרת ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ex_,

אני שואל ברצינות http://debka.co.il/ יש משהו שעומד אחריו? או שזה איזה בדיחה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

למי שאוהב פרודיות מופרעות.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by amisha,

לטמעי בין הדיסיקים היפים והמוצלחים של הבחור הישראלי שעונה לשם המלא - יהל שרמן פשוט מגיע לו ב אני פשוט נהנה לשמוע את הדיסק עוד פעם ועוד פעם !! הטראקים שעשו לי את זה מהדיסק : Kamasutra ו Automatic ...... פשוט כיף לנהוג איתם באיילון עושה את הנהיגה לחוויות על ! וגם סתם לשמוע אותם ככה ........ שוה ... במילה אחת

8. Started by Holy,

חיפשתי כבר emap וכל החברים המקום חדש מידי ולכן הרחוב "האשל" לא מופיע עד לכניסה לקיסריה מכביש 2 (חיפה-תא) אני יודע יורדים בכניסה של חדרה-קיסריה ומה עושים משם?

9. Started by Vega,

אני מחפש אתר עם פוסטרים/כרזות של להקות רוק&רול או סרטים קלאסיים ומודרנים, מצאתי כמה אתרים שדורשים תשלום או שלא מאפשרים להוריד את הפוסטרים ברזולוציה גבוהה... תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Aviv C,

לא ידעתי כל כך איפה לרשום את זה אז שיהיה פה. בכל מקרה, הצטרפתי לקבוצה ב- Facebook לפני כמה ימים. עכשיו ניסיתי לרשום משהו ב- Wall של הקבוצה אבל גיליתי שאני לא יכול. בנוסף שמתי לב לכפתור Join בראש הקבוצה, אבל אני כבר הצטרפתי. כשלחצתי על הכפתור זה רשם לי You are already connected (כמובן שאני יודע את זה). אני גם רשום בחברים של הקבוצה. ככה יוצא שאני חבר אבל לא יכול לרשום כלום ב- Wall. אני גם לא יכול גם לעזוב ולחזור כי יש לי רק את הכפתור Join (שוב, למרות שאני רשום). מישהו יודע מה אני יכול לעשות במצב כזה? במקרה הזה זה באמת חשוב לי לרשום ב- Wall של הקבוצה הזאת.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  11. http://video.google.com/videoplay?docid=1329362959167995041&q=tripod

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  12. סרטים מצחיקים! המרתי ל 3GP כדי שכולם יוכלו להנות! http://www.upfree.net/2710632 http://www.upfree.net/7311095 http://www.upfree.net/5251172 תהנו ;D

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by drevil,

קרה לי לפני שבועיים, שבאמצע שהמנוע עבד והכל עובד חלק פתאום הוא מתחיל לעשות לי רעשים מוזרים ויוצא ממנו עשן (לא העשן הרגיל שבדר"כ יוצא) הוא עשה מין קול של פיצוץ והמשיך לעבוד, גם החיבורים אליו רעדו כזה בצורה מוזרה, כלומר יותר מהרגיל, הרדיאטור בכלל השתגע בניסיון לקרר אותו אני לא מבין מה הבעייה של המנוע הזה הוא התחמם כמו אני לא יודע מה והמד חום הגיע לגבהים שבחיים שלי לא ראיתי קודם, משהו מטורף, אז הבאתי אותו למקום שמתקנים דברים כאלה..מן הסתם.. אז הבחור שם אמר לי צריך להחליף את כל העסק אז אמרתי לו, אוקיי הוא קצת ישן אבל אני חושב שהוא אמור לסחוב כמו שצריך! הוא אמר לי שעדיף לי כבר לקנות חדש, לשחרר את הרגשות שצברתי אליו במשך השנים ולקנות חדש. חזרתי הבייתה להתייעץ עם המשפחה, כמובן, …

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by פילון153,

בס"ד אני מאמין שלפחות חלקכם שמעתם על הסאגה הארוכה של אוהדי בית"ר ירושלים אל מול שני השחקנים המוסלמים שחתמו אצלה. אתם חושבים שהם עברו את גבול הטעם הטוב? הסיסמא "בית"ר טהורה לעד" לא מזכירה לכם תקופה אפלה באירופה? בכלל, מעבר לבית"ר וערבים, אולי העם פה פשוט אוהב להשתייך לאיזושהי קבוצה ולהיות נגד. להיות דתי ולהילחם בחילונים, להיות מתנחל ולהילחם בערבים, להיות בימין ולהילחם בשמאל.. אולי כבר אנחנו לא רוצים/לא זוכרים איך להגיע לשקט אמיתי, בסוף, זה יכול לפרק אותנו.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2487707

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by Nyromith,

http://www.youtube.com/watch?v=11ryeXDAPlo זוחלת על נייר A4. האם מישהו יודע מה מתפתח ממנה והאם זה מסוכן? אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום, אבל אני מפחד מתולעים, ואני מעדיף להראות את זה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by Sargon,

מה נהוג לתת פנסיה וקרן השתלמות למשרות היי טק בסטארט אפ במרכז?(למהנדסי תוכנה עם 7+ שנים ניסיון). נראה לי שנהוג לשלם את הפנסיה על כל המשכורת אבל על פי חוק המעסיק חייב לשלם רק עד השכר הממוצע במשק. לגבי קרן השתלמות אני לא יודע מה מקובל. אני לא סגור עד הסוף מה זה קרן השתלמות ואם עדיין נותנים את זה כיום. יש לכם מושג?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אוקי אז - SmarterChild - זה מין כזה רובוט כשמשעמם לכם ואין לכם עם מי לדבר !! אז אתם יכולים לדבר במסנג'ר עם - SmarterChild - זה לא בן אדם זה רובוט שתיחנתו אותו לדבר 1) בהתחלה הוא ישאל אותכם כמה שאלות בישביל שיכיר אותכם אבל בישביל זה צריך לדעת אנגלית וגם לדעת לכתוב ולהבין!!!! אבל זה לא ממש קשה הוא לא מדבר ממש בשפה קשה !!!! אוקי אז אתם מצרפים אותו לרשימת החברים משלכם הנה הכתובת SmarterChild@hotmail.com עם יש בעיה איזה שהוא אז תפנו עליי למסנג'ר!!! ALEXK2006@HOTMAIL.CO.IL [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by Culandur,

במטמתיקה אני זוכר שפורסם איפושהו אבל אני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. רציתי לקנות משם WII שמעתי שאפשר להוציא משם בזול... אז איך אני נרשם בדיוק? ואיך אני יודע אם מי שאני קונה ממנו שולח גם לישראל בקיצור איך לקנות בדרך הטובה ביותר ולא ליפול בפח ואיזה סוגים של כרטיסי אשראי אני יכול להשתמש? מה ההבדל בין EBAY אמריקאי לבריטי?

20. Started by kinggil,

אני צריך שמישהו ישלח לפה את השיר של עופר לוי אני ואת. תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  21. אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה קורה ?? תגידו אני יכול לבטל את חבילת הגלישה הבסיסית שפלאפון נותנים ?? פשוט חבל על ה 10 ש" תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..) בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם. החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה: AMD Athlon XP1800 512DDR Radeon9700 128MB USB keyboard modem usb 2 * HD's 1 CDROM 1 CDRW 2 FANS אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by snowboy,

שלום אני מחפס בנאדם והקצה חוט היחיד שיש לי הוא מספר פלאפון שלו אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא או לזהות אותו אני אודה מאוד

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כחלק מהמערכה לעשות את הבית שלנו קצת יותר יפה, אני וחברה שלי הולכים להדפיס כמה צילומים שלי ולתלות אותם בבית. עכשיו ההתלבטות היא איזה מהשתיים לתקוע ליד המחשב שלי. איזור המחשב נראה ככה: והתמונות שאנחנו מתלבטים בינהן הן:

• 6 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.