כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
החלטתי עם אבא שלי שכדאי לשים מחשב בסלון לכמה צרכים: מארז גדול ויפה של Chieftec כרטיס טלויזיה בכדי לחבר את הממיר למחשב כונן קשיח גדול לשם הקלטה של תוכניות חיבור המחשב למערכת רמקולים 5.1 ואולי במקום הטלויזיה מסך 21" או 22" מפני שאין צורך בטלויזיה אם יש כ.טלויזיה ורואים הרבה יותר טוב. וכמובן עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוג'יטק כך אנו מרוויחים: וידיאו, מערכת לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, DVD, אינטרנט בסלון ועוד. מה אתם חושבים על הרעיון ?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לככם זונרים! במסגרת שיעורי אנגלית בכיתה י' אמר לנו המורה שאני צריכים להכין עבודה אשר תהיה בעלת משמעות בציון הבגרות. הוא החליט שהנושא לעבודות יהיה החלל וניתן יהיה להציג אותן בדרכים שונות. אני, ThePorscher ועוד מישהי התארגנו כקבוצה והחלטנו שנעשה את העבודה בנושא נאסא, החקר בעבר, בעתיד וכו'... בגלל נסיון עבר שהיה לי עם עריכת ווידאו חובבנית הצעתי שנעשה זאת כסרט\מצגת ווידאו וכך נוכל לעשות עבודה יפה וגם לשלב סרטי קולנוע בנושא החלל. לאט לאט התברר שאנחנו לא הולכים לכתוב כאן מאמרים מדעיים מדוייקים או פרטים מדוייקים מספיק ונשאר לנו רק את הסרט עצמו כדבר מיוחד ושונה להאחז בו. את הטקסטים סיכמנו ממאמרים קצרים ועמומים באתר של נאסא וגם הרבה המצאנו, תמונות מרחבי האינטרנט, מוזיקה מהמ…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לא יודע אם זה אמיתי, אבל זה פשוט מצחיק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=71&msgid=17406391
-
אני מעוניין לעשות פרודיה ואני לא יודע באיזה פונט להשתמש כדי שיהיה דומה למקור. נ.ב. אני הבן אדם האחרון שיזדהה עם המשפט הזה, כל פעם שאני רואה את הסטיקר הזה אני חוטף קריזה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קרה לי לפני שבועיים, שבאמצע שהמנוע עבד והכל עובד חלק פתאום הוא מתחיל לעשות לי רעשים מוזרים ויוצא ממנו עשן (לא העשן הרגיל שבדר"כ יוצא) הוא עשה מין קול של פיצוץ והמשיך לעבוד, גם החיבורים אליו רעדו כזה בצורה מוזרה, כלומר יותר מהרגיל, הרדיאטור בכלל השתגע בניסיון לקרר אותו אני לא מבין מה הבעייה של המנוע הזה הוא התחמם כמו אני לא יודע מה והמד חום הגיע לגבהים שבחיים שלי לא ראיתי קודם, משהו מטורף, אז הבאתי אותו למקום שמתקנים דברים כאלה..מן הסתם.. אז הבחור שם אמר לי צריך להחליף את כל העסק אז אמרתי לו, אוקיי הוא קצת ישן אבל אני חושב שהוא אמור לסחוב כמו שצריך! הוא אמר לי שעדיף לי כבר לקנות חדש, לשחרר את הרגשות שצברתי אליו במשך השנים ולקנות חדש. חזרתי הבייתה להתייעץ עם המשפחה, כמובן, …
-
אני צריך הוסט או שרת אף טי פי בחינם!!! עם כמה שיותר מגה.... וכמה שיותר תעבורה (עדיף בלתי מוגבלת)... המוצא הישר יתוגמל (איכשהו)
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ואיפה אני יכול להשיג? ולא אני לא יכול לראות את הסרט.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לאתר http://igames.co.il ואני רואה את ההודעה הבאה: Arabian_Sniper FuckZ Israel ! GreetZ To DeadLine יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שפרוצים את האתר הזה,מישהו שם צריך להתחיל לעבוד על האבטחה רציני...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
k now 1)אני בן 17 וחצי 2)גימר זה באמת חרא של פורום אני מודה שאני מוריד משחקים בלילה ואין לי שום וירוס-בדקתי! ולא קוראים לי דני :[ "סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של זונה!!!" לא אמרתי את זה ! אני באמת חושב שאתה הילד הקטן פה אבל אני חייב להודות יש לך טאוריה יפה אם "להדביק אנשים בווירוס הילדות" פעם הבאה שלך לי תטופיק הזה כי אם מישהו לא היה שולח לי אותו בהודעה פרטית לא הייתי יכול להגיב לטיפשות שלך *sorry all the admins i just HAVE TO DO THIS*
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
-
אני טס מחר לשבועיים שווה לי לקנות שם משהו למחשב והאם שווה לי לקנות ציפ לps2 או שכדי להיזהר בגלל זיופים.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
"זקני" האתר בוודאי זוכרים מה קרה לפני כשנה וחצי כאשר דודי גולדמן ניסה להכין מפרטי מחשב לכל תקציב והכתבה פורסמה בידיעות אחרונות והynet. הכתבה היתה מלאה בטעויות, אי דיוקים ושטויות גמורות שאפשר עדיין למצוא את הביקורת על הכתבה במנטור (היה גם משהו עם מעבדים עתיקים לפני כמה חודשים). שלשום, ה26.8 אני פותח בשיעמום את עיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות בשביל לראות עוד השוואת חיתולםי ומול עייני אני רואה מדריך לקניית מחשב! אחרי השוק הראשוני אני בודק מי כתב את הכתבה ורואה שזה ידידנו הוותיק. לאחר קריאת הכתבה אני יכול להגיד שהבחור למד קצת מאז הפעם הקודמת ומכיר במעבדי AMD ובחלק מהאפשרויות המודרניות כיום אך הפליא אותי שעם כל ההמלצות והדילמות אפשרות בחירת הכרטיס מסך לא הוזכרה, כלומר GF4 MX א…
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש אתר בכלליות, אבל כרגע אני צריך כתוביות ברוסית לסרט Behind Enemy Lines אם יש למישהו בבקשה שלחו לי : michaelsko@bezeqint.net תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
רק תראו איזה בתי ספר מסריחים.... אני בעיקרון מכתה ו תלמיד חרא... פשוט חרא ההתנהגות והכל... אבל שכל יש פשוט ככה הציונים שלי אותו דבר אנגלית יש לי 95 -100 כבר 5 שנים.... הקבצה א.... ומחשבים שהיה יש 100 וזהו כל השאר מעפן הממוצע שלי הוא בערך 60... בהתנהגות יש לי 6 תמיד בקיצור עשיתי מבחני קבלה וקיבלתי 98 בשלושת המקצועות (אנגלית.לשון.מתמטיקה) יעני ולול הכול עשיתי טוב ואני בעיקרון לא יודע כלום בחיים שלי ממתמטיקה וחמדתי איזה שבועיים את כל מה שצריך עכשיו אתם אומרים קיבלתי 98 בשלושה מבחנים זה פצצה יחסית לאחד שלא למד כלום חוץ מאנגלית 5 שנים... אז מה הם אומרים "אנחנו מצטערים אבל הציון של הבן שלכם גבוה מדי יחסית לתעודה הפער בין הציונים חשוד מאוד.... אנחנו נערוך ישיבה קטנה ונחשוב אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו פה פרסם את האתר JAB-TECH.COM נכנסתי והמחירים היו דיי נמוכים אני כניראה יעשה לי משם הזמנה אם יש אנשים שמעוניינים להזמין איתי ביחד כדי להוריד את המחיר של המשלוח והםמ אזור כפר סבא השרון תרשמו פה בבקשה אני כרגע עומד על 163$ כולל משלוח המשלוח הוא USPS AIRMAIL PARCEL POST והוא מגיע תוך 7-10 ימים לבית הדואר בכפר סבא ואז אלינו לפי מה שהבנתי מהם בקשר למע"מ ומכס, אני יטפל בזה אפשרי לשלוח לי גם הודעה פרטית
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך לפרוייקט שלי במוסיקה שיר מרזחי בקצב טראנס
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-