כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי. יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד. הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...") עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...) תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההורים שלי טסו לארה"ב והם מתארחים אצל חברים בניו ג'רזי. חשבתי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין מ Newegg כרטיס מסך HD4870. יש לי כרטיס אשראי בינלאומי ככה שהרעיון הוא שאני אזמין מפה את הכרטיס לכתובת של החברים בניו ג'רזי. למישהו יש נסיון עם רכישה מסוג זה דרך Newegg ויכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את ה"חוט" הזה שבו אנשים שמים לינקים לאפלקציות שלהם. במקרה שלי זה המשחקים שלי. יש לי הרגשה שאף אחד לא ממש קורא את הפוסט ההוא. אוליי בעצם הפעילות בפורומים פה היא די נמוכה. או שרק האפלקציות שלי לא מעניינות ושל אחרים דווקא כן. המצחיק הוא שכל המתלהבים שמפרסמים את האפלקציה שלהם לא טורחים לבדוק אפלקציות של אנשים אחרים. ואז גם אף אחד לא בודק את שלהם. אז יש טעם בכלל לכתוב פה על הפיתוחים שלי או שזה סתם מציק? או שפשוט אנשים רגילים לא להסתכל על אותו דיון ולכן בכלל לא יודעים על האפלקציות האלה מלחתחילה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
^נושא למרות שבתכלס בארץ אין לנו יותר מדי בחירה... יש גוארנה בכמה מקומות אבל זה הכל בעיקר חיקויי רדבול (שכולם זהים עם 80 מג קפאין ו32 מיליגרם(או מיקרו?) טאורין לפחית)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם חג שמח! התקציב יכול להגיע עד 1000 שקל. אני מחפש כיסא שבאמת יתמוך מהגב עד הצוואר, ולישיבה ארוכה של 10 - 11 שעות ביום. יש עוד חברות חוץ מד"ר גב שמתעסקות בנושא של כיסאות ברמה אבל במחירים יותר סבירים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קניתי בסוף דצמבר 2006 עכבר Genius Ergo 525 במחיר 180 שקל מאיזה חנות של משחקי מחשב. היום הוא החליט למות ואני צריך ליצור קשר עם החנות בשביל האחריות, אבל אני לא זוכר איזו חנות זו הייתה... אני חושב ש http://www.pcgames.co.il/ היא הדבר הכי קרוב לחנות ההיא מבחינת עיצוב ותוכן, אבל אני זוכר את האותיות V ו- G בשם שלה. יכול להיות שהיא שינתה את השם? אם לא מה הכתובת/שם החנות? האם היבואן יכול לתת לי אחריות למוצר הזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! לאחרונה התענייתי בלימודי תעודה של ניהול רשתות...[זה נקרא MCSE? יש עוד שמות\אותיות לזה? :s05:] התחלתי לחשוב על זה עקב ההחלטה שלי [כמעט ב 100%] ללמוד תקשורת לתואר ראשון. דבר שלא מקנה לי מקצוע ביד,אבל תחום שאני מתקשר אליו יותר ומוצא בו עניין לעומת למידה של מדעים מדוייקים [ספציפית הנדסת תעשיה וניהול],אשר נחמד לדעת בכלליות אבל אם אני אכנס לזה...אני אשתעמם לדעתי. מה גם שזה ממש קשה [פיזיקה סטטיסטיקה וכו']. חוצמזה אין הרבה כוסיות בלימודי מדעים מדוייקים :] חח... אז חשבתי על לימודי תואר ראשון...ולאחר מכן,כדי "לכסות את עצמי" מכל הכיוונים...וללמוד ניהול רשתות של מיקרוסופט. [שנה לימודים לא?] שמעתי שמבין לימודי התעודה אז לזה יש ביקוש גבוה וגם משכורות טובות.[בערך 10 …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתחיל משאלה על המכס- במידה ויש, המכס אמור לשלוח מכתב על כך שיש משהו שתקוע אצלו וצריך ללכת לשחרר, נכון? בנוגע ל EBAY: בעבר הזמנתי משהו (שרשרת של WWE עבור חבר ממישהו מאוסטרליה) שלא הגיע. לצערי הרב לא ידעתי שזה מוגבל ל 45 יום בפאי פאל ומאחר והמוכר אמר שיתכן שזה יקח הרבה זמן כי הוא גר בפרת' (לא יודע למה האמנתי לזבל הזה), חיכיתי. בסוף קלטתי שזה לא יגיע. פתחתי Dispute ל EBAY והם פשוט לא ענו לי ולא עשו כלום. עכשיו עוד פעם יש משהו שעדיין לא הגיע (עברו 3 שבועות) ואני מתחיל לדאוג. באיזה אמצעים אפשר לנקוט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבלו את הכתבה הזאת בוואלה. ואני כבר שנים מנסה מנסה לנצח בטטריס !!!! חחחחחח, סתם :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם ! *אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.* לסרטון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן כאשר אני מנסה , יוצאת הודעת שגיאה !…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הלכה לי טלביזיה 21' פשוטה כזאת אני רוצה חדשה גם 21' עד 1000 ש"ח יש המלצות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא אכפת לי אם זה ידיעות אחרונות או מעריב. הדבר היחידי שאכפת לי זה המחיר וכאן נשאלת השאלה עד לאיזה מחיר+ מתנות אפשר להגיע איתם??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי תשובות בחיפוש :'( אז פתחתי ת'רד עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס. בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר, האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה) כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80 במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש. רציתי לשאול! WHERE THE FUCK DO I GET STARTED? אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה! אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ול…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק אינטרנט הכי טוב ? , ועוד שאלה : ספק אינטרנט גם עושה שקעים של רשת בבית ? אני רוצה לעשות שקע רשת בכל חדר במקום WIFI
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040. מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה. תודה מראש לכם !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי לכבות אותו בשביל לגלוש באתר אחד לא נשמע לי הגיוני, והודעה קופצת בכל דף זה פשוט בלתי נסבל.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוד מקור של שלוש ברות האנטיווירוס המובילות בארה"ב נגנב, מסתובב חופשי ברשת וזמין לכל דורש ! השלכות העניין הן לא פחות מדראמטיות. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/digital-armageddon-source-code-for-top-3-us-anti-virus-makers-reportedly-stolen-all-critical-infrastructure-now-vulnerable
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם כן, תוך כמה זמן אני מגלה את התוצאות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארנק שחור מבחוץ ואדום מבפנים. אני לא מדבר על ארנקים כמו של ELEMENT אלא משהו יותר קלאסי, ומספיק גדול בשביל תעודת זהות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלום לכולם *תקופה ארוכה לא הייתי פעיל אז חזרתי (מקווה) אני בטוח שלא כולכם תקראו את זה כי אין לכם כל כך כוח כי זה לא נושא כל כך מעניין אבל תקראו את הכתבה הזאתי היא יכולה להציל חיים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=490785 שאלה 1: מה זה איידס? תשובה: איידס היא מחלה מדבקת הנגרמת על ידי נגיף (וירוס). הנגיף הורס את המערכת החיסונית בגוף, אותה מערכת שאמורה להגן על הגוף מפני מחלות, ומשאיר את הגוף חשוף ופגיע למחלות אחרות שבדרך כלל הגוף מסוגל להתמודד נגדם. שאלה 2: מה פרוש השם איידס A.I.D.S.? תשובה: השם איידס בה מקיצור מהשם של המחלה באנגלית. Acquired Immune Deficiency Syndrome ובעברית תסמונת הכשל החיסוני הנרכש. שאלה 3: מה זה H.I.V.? תשובה: ראשי התיבות של שמו של הנגי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-