עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iem,

ביום שישי נערך מבחן מיון בארכיטקטורה מ-9:00 עד- 14:00, ועשיתי אותו לצערי.... מישהו כאן עשה את המבחן של הטכניון אתמול ויכול לספר חוויות ? איך היה ? היה קשה ? מה הוא עשה ? כמה נראה לו שיקבל ? מחכה לתגובות ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני רוצה לתרגל אנגלית במקלדת אז חשבתי אולי להתחיל לכתוב בפורומים אמריקאיים. יש לכם פורומים טובים להמליץ לי עליהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אז המחשב שלי מתחיל להתיישן וכבר אין אחריות על שום חלק, ואני מחפש מעבדת מחשבים מומלצת (ולא טכנאי שמפליץ מחירים) באיזור חיפה אם מישהו מכיר אשמח לעזרה תודה מראש

4. Started by ISKABELKA,

שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by D_N_A,

עשיתי לפני הרבה מאוד זמן - ופתאום נתקלתי בזה..... (כעיקרון - עד היום, זה היה 2 תמונות נפרדות) (הימני הוא המקורי - והקשקוש שיש על השריר של השמאלי הוא קעקוע של D.N.A) ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Liad344,

אני יודע שביקורות על האתר מתקבלות פה בפנים חמוצות אבל , לדעתי הגיע הזמן לשדרג את מדור המכירות של האתר. יש בו המון "זבל" ומודעות ספאם. כמו "מקבוק פרו 15 2017 ב1586 שקל " וכל מיני מודעות סתמיות שחלקן מובילות לאתרים מפוקפקים (מניסיון , יותר מפעם אחת) וחבל, יש פה המון אנשים מחליפים חומרה באופן תדיר והמקום יכול להוות תחליף מעולה לאתרים כמו יד2 או קבוצות פייסבוק למכירות חומרה, כי האתר מעוצב הרבה יותר טוב מהם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. יש מהומות, צה"ל מנצח, הפלסטינים מנסים בכל כוחם לרצוח או לחטוף חייל. אבל כשמישהו אומר שלא אכפת לו מהפלסטינים כי הם רצחניים, אז יבוא השמאלן ויגיד "כן אבל הם מסכנים שם". למה הם מסכנים בדיוק? כשביבי ניסה לשים את המגננומטרים הפלסטינים יצאו להפגנות מטורפות. אבל מה... אף פעם לא ראיתי שהם יוצאים להפגנות בכלל שאין להם אוכל, או שאין להם פרנסה. יש להם אפילו אונברסיטאות. אבל משום מה הם מסכנים. מה זה מסכנים? יש שם רעב כמו בפרסומות על אפריקה? יש שם ילדים עם בטן נפוחה שרואים להם את העצמות של הראות? אין שם. נכון, זה לא בדיוק אירופה או שווצריה, אבל הם לא מסכנים. הם אנשים מרושעים, אלימים שלא מגיע להם הרבה. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Green,

שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. להורדה: http://www.mytempdir.com/489810 תנו בתגובות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dudidu08,

חברה קודם כל שבת שלום רציתי לשאול אני עם פרופיל 82 אני מתגייס ביום ראשון הקרוב וכרגע יעד השיבוץ שלי הוא לחיל השריון עכשיו האמת היא שבמנילה סימנתי רק חי"ר כמו גבעתי גולני עכשיו אני מתכנן לעשות בעיות ביום הגיוס כדי שבכל זאת יעבירו אותי לחי"ר עכשיו מה שרציתי לדעת זה לקבל חוות דעת מאנשים שהיו בחיל השריון ומאנשים ששירתו ביחידות חי"ר ולעדת איפה יש יחס טוב יותר איפה באמת אפשר יותר לתרום ואם שווה לי לעשות את המאמץ ולעשות בעיות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by UdiDani,

שלום לכולם, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב ואני מעוניין בחוות דעת על החנות zol4u. (www.zol4u.co.il) אינני מעוניין במפרט כלשהו רק בחוות דעת על אמינות החנות ואיכות השירות שלה... תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BIGmaMA,

זוכרים את המשפטים שהיו נותנים לכם לנתח , שהייתם צריכים לשים מושא,נושא וכו'........ S V O M P T ת.זמן ת.מקום באיזה אופן מושא פועל נושא אז אני צריך לדעת מזה Adj ו Adjverb ומתי ואיפה שמים אותם במשפט.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Alex89,

אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר ) אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html מעניין מאוד. לפי פסק הדין הנ"ל אם ישנה טעות במחיר באתר אינטרנט, האתר מחוייב למכור את במוצר במחיר שנקב לפי חוק הגנת הצרכן, בנוסף האתר לא יוכל להתנער מהחוק ע"י פירסום חוקים והגבלות שכן חוק הגנת הצרכן נמצא מעל לחוקים אלה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי חשבון בבנק לאומי, לא מזמן הכנסתי כסף כדי לסגור את החיוב שלי ועוד פעם הם חוסמים לי את הכרטיס ופותחים מתי שמתחשק להם ולוקחים לי הרבה עמלות ואח"כ אומרים לי שאני בחוב. קיצר, איזה בנק אתם מציעים לי לעבור אליו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by djelectric,

מה אתם חושבים על הבדיחה שלהם היום? עכשיו בשידור ב7800 שקל מחשב שעולה 2000 שקל... מעבד כפול הליבה המתקדם! E2160 וואו כן כן, 1024KB קאש... תאמינו או לא!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AnTiSh0ck,

אז ככה.. כמה אמור לעלות ביטוח לנהג בן 20 עם שנתיים רישיון (נהג חדש עדיין?) כתוספת לביטוח שיש כבר על אוטו יש איזה אתר שאפשר לחשב את זה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by genia,

האם עוד מישהו נקתל בבעיות של לקבל smsים בפרטנר? דוגמא מהיום- הודעה שנשלחה ב22:36 התקבלה אצלי רק ב22:43 -ואת זה ניתן לראות בפרטי הודעה שהמכשיר מראה. (מדובר בk800i שנקנה באופן פרטי עם כרטיס sim דור 3 של אורנג' בלי הפעלה של הדור ה3 ) השיא היה שלפני חודש הודעה ששלחו לי ב8 בבוקר הגיעה אלי ב8 בערב עוד מישהו נתקל בזה? יש פתרון?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אחרי איזה ככה של איזה ככה , הוחלט על ככה .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by someone,

היום היו רוחות חזקות מאוד... ורציתי לדעת עם מישהו שמע בחדשות או מכיר איזה אתר שכתוב שם מה יהיה המצב מחר?.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אני חייל משוחרר שהשתחרר מצה"ל לפני חודש. אכשיו אני רוצה להתחיל לעובוד בעבודה נדרשת בגלל שלא מצאתי משהו יותר נורמאלי במקצוע שלי (טכנאי מחשבים ומכנואי). אכשיו אני רוצה להתחיל לעובדה בשמירה, סתם לאבטח איזה מפעל ולא אבטחת מוסדות חינוך (אני יודע שעבודה נדרשת היא במוסדות חינוך בלבד). דיברתי אם המעסיק של החברת שמירה והוא אמר שהוא יכול לרשום אותי כמאבטח במוסד חינוכי כך שזה יחשב לעבודה מעודפת. השאלה שלי האם אני יכול להרוויח את הכסף בעבודה מסוג זה? האם בכלל כדאי לי לקחת את הסיכון הזה ולבזב חצי שנה (אני לא רוצה לגלות שעבודה מסוג זה לא תביא לי את הכסף של עבודה נדרשת). (אני יודע שבשמירה צרכים להיות יוצאי יחידות קרבית. אני כן בעל תעודת לוחם).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by R0ck,

יש רכב במים, מגיעים לחלץ... שלבי החילוץ... לפתע... משו משתבש העלילה הסתבכה, יש לנו שני רכבים במים! ועכשיו לאבא... ועכשיו תורו של המחלץ הכושל... מפליא אותי שזה לא קרה בארץ... אחד הדברים שעשו לי את סוף השבוע.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.