עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nim901,

אמא שלי מעוניינת לדעת א. האם המקום שבו הסדרה מצולמת אמיתי ב. אם לא, איפה היא אכן מצלומת טנקס. :-*

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sahargt,

היי אנשים תודות לכול העוזרים בבחירת המפרט INTEL Core i7 920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz OCZ OCZ700GXSSLI 700W WD5000AAKS LGצורב DELL2408-A01 כרטיס מסך זמני 8400GS מארז COSMOS S-1100 שדרוגים בקרוב 295GTX קירור מים חלון לדלת צד החלקים נקנו מקוברה מחשבים שירות מעולה וגם מחירים טובים הזמנתי ביום שלישי וביום רבעי אספתי את כול החלקים קצת תמונות איזה מסך מעולה אין לי כרטיס מסך שיכול לנצל אות החשב אבל איזה כייף לראות בו סרטים HD יצא הפוך רצתי בהתחלה לקנות מארז של Silverstone TJ07 אבל העלות שלו + משלוח לארץ +מיסים יצא לא שווה מארז מעולה הרבה מקום וגם יש אפשרות לשיים רדיאטור בגג זהו מקווה ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ראיתי את זה באמזון אבל הוא יקר עם המשלוח: https://www.amazon.com/AmazonBasics-Ni-MH-Battery-Charger-Port/dp/B00TOVTZ7K אשמח לדעת מה קיים בארץ במחיר סביר והאם GP גם מגן תודה שוב:)

4. Started by Knopix,

אני משתמש ב VPN אבל עדיין רשום לי בגוגל פלי שזה לא זמין... תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Yaniv,

ראיתי את הדיון "אוהב מחשבים ופשוט מיואש לחלוטין, מה כבר אפשר לעשות?" והאמת שזה טיפה הזכיר אותי. אני לא רוצה להספים שם בדיון ולכן אני פתחתי אחד משלי, אני מזהיר כבר עכשיו, זה יכול להיות חפירה. אני כרגע תלמיד בתיכון, כיתה יא', מאז שאני זוכר את עצמי תמיד התעניינתי במחשבים וטכנולוגיה. בכיתה ט' נרשמתי לתוכנית בשם "Net@"שלומדים שם קצת יותר על עולם המחשבים והרשתות ומקבלים תעודה מאת Cisco (לא משהו מיוחד לדעתי), בשנה הראשונה למדתי IT Essentials ויש לי גם תעודה וזה בעיקר על רכיבי המחשב ועוד ציוד נלווה (היה שנה פשוטה, ידעתי הכל), בשנה השנייה למדתי CCNA Discovery 1 שמדבר על רשתות ביתיות ועסקים קטנים גם לזה יש לי תעודה, בשנה השלישית שזה השנה הזאת CCNA Discovery 2 שמדבר על רשתות קטנות-ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום (ערב טוב) רצה הגורל ואני ב3 יחידות אנגלית,חושב שאולי אני מתאים ל4 אבל אתם יודעים מורות (מילה שעדיין לה פירוש מדויק) אז לעניין רציתי לדעת אם אפשרי לשפר תאנגלית שלי באופן משמעותי בדרך כלשהי במחשב\טלויזיה ניסיתי כמה פעמים להכנס לאתרים שמעניינים אותי באנגלית לתרגם תמילים אני יכול אבל איך אני יכול ללמוד גם לרשום....

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://www.hasadvantage.com/searchforisrael/ אפילו שקיבלתי את זה כספאם לא מסונן, חשוב מאוד לעזור בזה! זה לא נורא כ"כ לעבוד עם סרגל כלים קטן על המסך.. אני הזנתי אימייל וטלפון לא אמיתיים(בעקבות קריאת חלק מהצהרת הפרטיות). פטריוטים ואנשים שרוצים לשקם את הטבע בצפון - הירתמו לעזור!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lollipop15,

80 ש"ח בטויזרס.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by manco,

אם הייתם טורחים לבדוק, אז הייתם מבינים ש-www.try2hack.nl הוא אתר ש[glow=red, 3, 300]מעודד פריצה[/glow] ונותן בכוונה דפים של Login לפיצוח, כאשר כל רמה יותר קשה מהשניה...למשל סיסמה פשוטה בג'אווה, לאחר מכן פלאש........אח"כ VB וגם CGI... אז זה לא איזה משהו "פלילי" , זה אתר שנועד להציב אתגרים ותו לא. אז במקום ישר לקפוץ עלי ולנעול את הת'רד שלי, הייתם יכולים לשים לב למה שכתב Ghost Dogg (בנאדם חכם והגיוני, לשם שינוי :biggthumpup:) שאמר: "האתר הזה מציב אתגרים להאקרים בשביל לבדוק את היכולת שלהם." והבין שכל מה שאני רוצה, זה: לראות איך הם פותרים אותם. כלומר, אני רוצה לדעת איך לעבור את השלבים, ולא לפרוץ לשם האקינג או משהו זדוני אחר, אלא לשם האתגר, אך מכיוון שהצלחתי לעבו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by The Terminator,

נשמע אידיוטי הא? כנסו לכאן עכשיו השם של המשחק הוא "איפה אפי" מופיע לכם בהתחלה איש כזה... לחצו על START המטרה היא למצוא אותו! תשאירו את הרמקולים פתוחים כי יתנו לכם רמזים שאתם חייבים לדעת... מי שיודע איפה אפי נמצא בבקשה לא להגיד! תהנו...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך קוראים לסרט "צוות שנחאי" באנגלית?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MishaK,

w00t! קרדיט ל-tb0001 על שמצא את הדבר השולט הזה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DXT,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=668865 וואלה התעלו על עצמם, שוב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מספר שאלות מהבגרות הקודמת איך פותרים אותם? 1. איזה שם יוצא דופן מבחנת דרך התצורה? א. ימאי ב.קנאי ג. חשמלאי ד.במאי ,התשובה היא ב' אבל למה?? 2.איזה שם יוצא דופן מבחינת תצורה? א.כספומת ב. רכבל ג.שעלת ד. פלדלת התשובה היא ג' אבל למה? מצטער שזה בלי ניקוד.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by אוריפ,

http://www.autospies.com/article/index.asp?articleId=7655&categoryId=23 שיהיה בריא...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה האתר הזה NEWEGG, שאנשים ממליצים לי לקנות ממנו מפרט מחשב ? מה מיוחד בו , האם הוא שולח לישראל ואם כן כמה זה עולה , ולמה זה משתלם כל כך , וכמובן האם הוא אמין ? תודה נ.ב. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה , כי השאלה שלי נובעת מחיפוש אחר מפרט מחשב שאני מעוניין לקנות .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, יש לנו שני מכשירים של מוטורולה, אחד מדגם L2, והשני מדגם C650. לשניהם יש חיבור מיני-USB, אך שניהם הגיעו ללא כבל. האם אני יכול לחבר אותם למחשב בעזרת כבל סטנדרטי שכזה (כמו של מצלמה דיגיטלית)? כמו כן, האם אני חייב לקבל דיסק עם תוכנה או שאין חובה בתוכנה/אפשר להשיגה באינטרנט? תודה רבה, Anatoli.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shloosh,

חשבתי שכדאי שקרוב משפחה שמגיע השבוע לניו יורק יביא לי את ה-psp . הוא עולה שם 250$. מה אתם אומרים שווה? מישהו יודע מה קורה עם משחקים שקונים בארץ? נ.ב אם יש המצלמה למשחקים למי שמכיר.... תודה

19. Started by gbox,

שלום רב אני מחפש מישהו שעושה חתימה עם המפרט של המפרט ודגל של החברות זה המפרט 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE תודה רבה רבה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי אפשרות להקים אתר ב 350 $ השקעה חד פעמית ועוד 49 $ תחזוקה כל חודש ... החברה שבונה את האתר נתנו לי לינק דוגמא לאתר אבקש את חוות דעתכם ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=P424I&Cat2Cat1ID=5422&Cat2ID=0 שווה את ההשקעה ? ויש שם גם אפשרות סליקה!

21. Started by Black Knight,

למישהו יש מושג? זה אותו השיר שדיברתי עליו לפני שבועיים פה בפורום ולא הייתה תשובה.. השיר התנגן ממש לפני דקה ב91.8 ברדיו..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ilanb0,

לאחר שדרוג תמיד נותרים לוחות האם הישנים (במקרה שלי בן 10 שנים), זכרונות עתיקים וכרטיסי מסך שלפני עשור היו המילה האחרונה. מה בית הקברות לרכיבים הללו? פח הזבל? או שיש מקום למחזר את זה?

23. האם זה הגיוני שקינג פיסי מוכרת את ה990x של אינטל בהפרש של 750 ש"ח מTMS? בשניהם מדובר על אותו מעבד בגרסאת הTRAY חיפשתי לראות אולי יש איזה אותיות קטנות או איזה משהו שונה אבל לא מאצתי שiם שוני בין ה-2. אולי אני מפספס משהו? הליק מ-TMS http://tms.co.il/product/10166 הלינק מ-KingPC http://king-pc.co.il/items/45865-Intel-Core-Extreme-i7-990X-6-X-3-46GHz-12MB-LGA1366-TRAY-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by n_aviv1,

מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה ההבדל גם בין אלה לבין מה שמוכרים בדיל אקסטרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים