עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shoshana,

יש למישהוא מושג כמה עולה בערך לעצב אתר לעסק(קטן)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by desert,

איזה אתר דומה יש ל <צונזר>?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אחרי איזה ככה של איזה ככה , הוחלט על ככה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

הוא שלח את זה והביא לי מספר מעקב, מעבר לזה שהחבילה התקבלה אצל דואר ארה"ב או יותר נכון המידע התקבל לפי הסטאטוס באתר, אין יותר מידע מעבר, שלחתי לו הודעה, והוא אומר שעם המשלוח שבחרתי הסטאטוס לא ישתנה עד שאני אקבל את החבילה. ושאני צריך לבדוק אם יש בעיות עם המכס, יכול להיות שהחבילה הגיעה לארץ ותקועה במכס ולא הודיעו לי על זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dorviper,

http://www.tenthdimension.com/medialinks.php

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, אתחיל משאלה על המכס- במידה ויש, המכס אמור לשלוח מכתב על כך שיש משהו שתקוע אצלו וצריך ללכת לשחרר, נכון? בנוגע ל EBAY: בעבר הזמנתי משהו (שרשרת של WWE עבור חבר ממישהו מאוסטרליה) שלא הגיע. לצערי הרב לא ידעתי שזה מוגבל ל 45 יום בפאי פאל ומאחר והמוכר אמר שיתכן שזה יקח הרבה זמן כי הוא גר בפרת' (לא יודע למה האמנתי לזבל הזה), חיכיתי. בסוף קלטתי שזה לא יגיע. פתחתי Dispute ל EBAY והם פשוט לא ענו לי ולא עשו כלום. עכשיו עוד פעם יש משהו שעדיין לא הגיע (עברו 3 שבועות) ואני מתחיל לדאוג. באיזה אמצעים אפשר לנקוט? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. איפה הוא?? הודעות בTrash, כיצד אני נפטר מהן לנצח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by computer_freak,

כדיי לדעת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by djelectric,

מה אתם חושבים על הבדיחה שלהם היום? עכשיו בשידור ב7800 שקל מחשב שעולה 2000 שקל... מעבד כפול הליבה המתקדם! E2160 וואו כן כן, 1024KB קאש... תאמינו או לא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Component,

תמיד עניין אותי לדעת, האם יש פה מישהו מערד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by giliboy,

אני רוצה להזמין נעליים מ ebay רציתי לדעת האם יש מכס....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני עומד לעבור ל ESC חיילים בקרוב ואני רוצה לדעת עם למישהו יש תפלא הזה ויכול להמליץ לי עליו?!? תודה

14. משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי היום יום הולדת (בעוד 4 שעות ;D [נולדתי ב 6 בבוקר]) היום (בעוד 4 שעות) אני בן 15! (למה אין אפשרות לעוד סמיילים?) אני רוצה שמנמנים!!! ;D

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hck,

בטח חלקכם כבר ראיתם את המבצע של בזק בינלאומי על שידרוג חבילת גלישה ל2M ללא תוספת מחיר לחצי שנה. אמרתי לעצמי למה לא?, אמנם גם את מה שיש לי כרגע אני בקושי מנצל - אבל אם יש חינם לא ניקח ? אז התקשרתי אליהם, המתנתי מספר דקות על הקו, וועונה לי נציגת שירות שמבקשת ממני להמתין על הקו. ו... "המבצע הוא ללקוחות ADSL בלבד מכיון שלא קיימת חבילת גלישה של 2M בכבלים" אז למה לעזא... לא ציינתם את זה בפרסומת? הרי כ30% מגולשי האינטרנט גולשים דרך הכבלים (לפחות 200,000 לקוחות אם לא יותר). לא מספיק חשוב לומר להם שהמבצע לא בשבילם? אני מתאר לעצמי שאני לא גולש הכבלים היחידי שהתקשר וזה פשוט בושה לבב"ל, "לשכוח" קהל לקוחות שלם. . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש אפשרות לשלם דרך PAYPAL עם חשבון הבנק אם אין לי כרטיס אשראי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי גם חבר שיש לו QUAD אז איך זה שלסלקום יש רק ליבה אחת ? הם לא התיעצו עם אנשים כאן בפורום ?

19. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liav12,

אהלן, היום היתי בטיב טעם ראשל"צ ולא מצאתי את המשקה הנ"ל. מדובר במשקה חדש של BLU עם תוספת גווארנה, הטעם שלו טעים לגמרי להבדיל מהרדבולים או הסטנדרטים בטעם זבל, וגם יותר מהקרנבריס והלימון. טעם פרשי כזה מרענן. מישהו יודע אם הפסיקו להביא אותם לארץ במקרה? http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=25893

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אל תבכה או על תבכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Googleness,

לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז מי שלא ראה: http://hwzone.co.il/news/136053 מי מתכנן להגיע? כרגיל אנחנו נהיה שם עם שלל פרסים והפתעות גם למי שלא משתתף אלא רק בא לראות ולהיראות. כמובן שגם מתוכננות עמדות הדגמה והצגה, עמדות משחק שבהן תוכלו לשחק על חלליות שאפשר רק לחלום לראות בבית וכו'. אנחנו נשמח לראות את כל גולשי האתר שם, לדבר על כל הנושאים (ולא רק על OC) ולהיפגש. אז... מי מתכנן להגיע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מזמן רציתי לשאול פשוט כל פעם אחרי צפיה מחדש בסרט ברח לי מהראש. בסוף הסוכן תפס אותו, ואז יורי נתן סיבה למה ישחררו אותו. מישו יכול להסביר לי למה באמת שיחררו אותו? לפי מה שהבנתי הנשיא/או ממישהו דרגה גבוה יותר פשוט שיחרר אותו כי היו זקוקים לו. אם זה נכון אז למה היו זקוקים לו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ABL,

קניתי לאחרונה מחשב ומהרגע שהוא הגיע אלי היו לי מסכים כחולים ותקיעות במשחקים ואפילו בויסטה אחרי שבוע של ניסיון להחליף את הוינדוס ב64 ו32 וכדומה נשארה הבעיה והבאתי את המחשב לחנות ואמרתי להם את הבעיה הם כמובן האשימו אותי שלא התקנתי דרייברים נכון וחרטות כאלה (ואני מעולה במחשבים). אחרי שבדקו שמו לי ויסטה מקורי שלהם וכל הדרייברים וטענו שהכל תקין. שמחתי שהתקינו וינדוס בחינם ולקחתי את המחשב אלי. אחרי ששמתי כמה משחקים שמתי לב שאין מסכים כחולים יש רק תקיעות וגם בוינדוס בעבודה רגילה. לי ממש נמאס ואמרתי להם תחזירו לי את הכסף ותקחו את המחשב אליכם זה לא הגיוני מה שהולך. הם טוענים שלא מחזירים אלא מתקנים! ושאם אני רוצה להחזיר %20 מגיעים להם כי השתמשתי במחשב! האם זה הגיוני?! אנא עזרו לי!…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים