עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מנהלים בבקשה לא למחוק .. אני מה זה שמיייח !!! שמעו אני בא כזה לפתוח את ה- DVD-ROM שלי.. פתאום אני רואה אותו יוצא בהמשכים.. באתי לסגור ואני רואה שהוא נסגר אבל לא עד הסוף ואז אני בא שוב לפתוח והוא לא נפתח !! ואז גם לא נסגר ולא כלום.. לפי הרעשים ותזוזות הבנתי שזה מגלגלי השיינים.. אמרתי יאללה בוא נפתח אותו סתם DVD מסכן... פתחתי את המחשב.. הוצאתי את ה- IDE חשמל וכ"ו הוצאתי ברגים.. (בכוונה אני מדייק בשלבים שאנשים שלא כ"כ מבינים תיהיה להם הזדמנות) והוצאתי את הכונן.. פתחתי אותו...אחרי שפתחתי אותו היה מן דבר כזה שחור על חלק מהכונן... הוצאתי גם אותו... עכשיו במגש בקצה שלו איפה שרשום למשל LG או את המהירות.. אז חייב להוציא את זה כדי להוציא את מכסה המגש.... הצאתי את זה... עכשיו.. נ…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by darkman,

http://www.happyhenrik.dk/spas/celebxxx.swf cough...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by GiZmo,

נהרס לי אתמול הסלולרי והחלפתי אותו לנוקיה 3510i (נדמה לי), דיפדפתי ב WAP באתר של Orange בשביל להוריד משחקים, אך כל משחק עולה שם 8ש"ח... האם ישנם אתרים עם משחקים בחינם ? והאם זה בכלל חוקי ? אם לא תרגישו חופשי לנעול... תודה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by R-E-L,

גבירותי ורבותי, האלפאסל! http://photos.walla.co.il/rel007 ;D אם אתם רוצים לדעת פרטים, אל תתביישו

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by desert,

אני צריך את האתר שלהם , מישהו אולי מכיר כי חיפשתי בגוגל ואין.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by e.s,

מה הסדר של הסרטים... זאת אומרת מה ראשון מה שני ומה אחרון.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה? תודה!!

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by EagleX2,

היי. אם יש לי AMD 64 3000 מסודר עם הכל אך עם קופסה פתוחה ועבר כבר חודש וחצי מאז הקניה. האם יהיה ניתן להחזיר אותו תמורת זיכוי כספיאו להוסיף 300 ש"ח ל 3200?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by makron1,

האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  9. בכיתה הולך לי טוב ובבית קשה :-[ 1) השלם תאיבר 79-,...,33,.37,.41 אני יודע שנתשובה היא 31 אבל צריך תדרך ... יצא לי ש N = -29 !! לא טוב ! 2)בין המספרים 11 ל28.5 יש להכניס 6 מספרים כך שכל 8 המספרים יהוו סדרה חשבונית...מצא את הפרש הסידרה.. התשובה: 2.5 יש לי תAN , יש לי תA1 רק חסר לי את הD (נראה לי) אני תקועעע 3)האיבר השביעי בסדרה הוא 25 ...האיבר העשירי הוא 19 מצא את האיבר ה30 . אני יודע שA7 הוא 25 וA10 הוא 19 .. עשיתי מערכת משוואות ויצא לי ש D=שתי חמישיות - לא הגיוני כי אח"כ לא יוצא לא תתשובה שהיא 21- 4)סכום 2 האיברים הראשונים בסדרה חשבונית הוא 32- וסכום שני הבאים אחריהם הוא 0 . כמה איברים בסדרה אם האיבר האחרון הוא 60 ? אנ'לא יודע איך להתחיל אפילו ! (התשובה: 11) -…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכל גולשיי הפורום יום שבת הבא אני וצוות האולפן שלנו עולים לשידור רדיו שני במסגרת שידוריי רדיו LITE ,המשדר יהיה במסגר מיוחד של פורים . צחוקים דאחקות ועוד הרבה הרבה דברים. אז מה בתוכנית : 1.תחרות תחפושות , שימי ריגר מתחפש להמבורגר ואבדול מתחפש לגמל שלו . 2.שידור רצוף של מוזיקה מכל הסוגים והמקצבים .......הזמנות שיר בשידור חיי והקדשות יועברו על ידי צוות האולפן או המתקשרים . 3.חידון פורימני עם פרסים "שווים מאד" . 4.שידור מובחר של מערכונים שיועבר על ידיי " אבעד" ועל ידי "באד ניגר דני" . 5.אומן אורח באולפן יציג לנו שיר בכורה שלו . 6.גאד'גוס מחפש על התחפושת שלו . ועוד הרבה הרבה דברים מצחיקים ומעניינים . השידור נכון לעכשיו יעלה בערב יום השבת 6 למרץ .........פרטים נוספים ו…

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by B.D.B,

I was thinking of buying a gas blowback air pistol (about 100-150$ depanding on brand construction and metarials) and I was wondering about how legal it is to have one here and what kind of problems (if any (yeah right)) I can expect from the tax department.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

כמה זמן החיבור שלכם פעיל ברציפות ? מנסה לשבור את השיא הקודם של 23 ימים.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by R0ck,

אשה בת ארבעים יודעת כל מיני סודות היא יודעת שהבעל לא פול ניומן ומסתפקת בקטנות העיקר שהוא מרים בשירותים את הקרש אחרי שהוא משתין בא להורים שלה בשבת ושונא את אמא שלה שקשה להאמין אשה בת ארבעים יודעת איך להיראות הרבה פחות יש לה קרם פנים, איפור צוואר, חזייה דוחפת ומכנסיים מכווצים אבל בעיקר יש לה את המבט הזה שאומר את מה שאני כבר שכחתי, בנות שום פרחה בת עשרים עם תחתוני חוטיני לא יודעת לעשות אשה בת ארבעים יודעת את כל מה שחשוב היא כבר גמרה לימודים, גמרה חיתולים גמרה לבד כשהוא היה במילואים היא לא חיכתה עד שישוב יש לה הרבה פחות בעיות שצריך לפתור והיא נראית יותר טוב בשחור והרבה יותר נעליים שהיא לא צריכה והיא יודעת כבר - תודה לאל - איך מבקשים סליחה אשה בת ארבעים יודעת…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by guycnaan,

אם מישהו מוכן להסביר לי,זה כיצד קיבלתי זימון לבוא למבדקי חובלים (זה בלמ"ס,מותר לפרסם) כשהיום סיירות שלי רק ביולי,האם זה הליך נפרד? האם זה קשור אחד לשני? למה דווקא שלחו לי את זה עכשיו? והאם מישהו היה במיונים שכאלה...ויכול להסביר לי מה יש שם? (בכל זאת נסיעה עד לתל אביב...קשה קשה)

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  15. אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by R0ck,

http://www.dragonfist.benolding.co.uk

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  17. מאיפה אני יכול להזמין מחשב במחירים זולים בארץ!!!! ???

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  18. שלום לכם, אני שוקל פה עניין ברצינות. מה אתם אומרים שווה להשקיע 2500 על מכונית על שלט מונעת על ניטרו, מי שמבים בזה קצת אני קונה Hyper 7 PCR מחבר שנסעה רק חצי גלון! היא גם שודרגה מעט ואני מקבל איתה ה-כ-ו-ל! ( ד'א 2500 להייפר זה זיל הזול ) עכשיו אני מפחד שתוך חודש ככה ימאס לי מכל העסק ממש אין לי מושג אם שווה להשקיע תכסף.. ממש לא חסר לי כסף ואין לי שום בעיה להוציא גם 7000 ש'ח על מכונית, אבל רציתי להתחיל פה בקטן. מה אתם אומרים, שווה לקחת את הסיכון ואולי לזרוק אותה עוד חודש ? ד'א אם למישהו פה יש מכונית כזו, אני אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא המכונית עצמה. מקווה שהייתי ברור מספיק, תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

קורע!l http://www.halemo.com/satiroom/yassin/book.html ;D

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by Vega,

אני מחפש אתר עם פוסטרים/כרזות של להקות רוק&רול או סרטים קלאסיים ומודרנים, מצאתי כמה אתרים שדורשים תשלום או שלא מאפשרים להוריד את הפוסטרים ברזולוציה גבוהה... תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by x-dude,

אני כרגע לא עובד,האם אני צריך לשלם לביטוח לאומי דמי ביטוח ודמי בריאות? אני חבר בקופת חולים כללית,עדיין אני חייב לשלם דמי בריאות לביטוח לאומי למרות שאני מבוטח דרך קופת חולים?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by R0ck,

http://www.corwin.ca/gridlock/gridlock.html

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by idofr,

משיו יודע מתי יהיה שידור חוזר או מאיפה אפשר להוריד את הפרק האחרון???

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by sxsxservo,

באיזה אתר אני יכול להוריד ספרי קריאה ולקרוא דרך המחשב באנגלית ואם יש גם בעיברית

• 6 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.