עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sherlock1212,

היום יצאתי מהבית(בדיוק הוצאתי את הפלאפון מהמטען) שמתי את הפלאפון בכיס אחרי שעה ראיתי שהסוללה גמורה זה פעם שניה שזה קורה לי שאני שם את הפלאפון בכיס של מכנס נילון יש סיכוי שזה חשמל סטטי\סתתי\סתטי\סטתי או איך שלא כותבים את זה? :s05: ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן....... סוף סוף חופש יותר ארוך מיומיים........ מי בונה סוכה? מי יביא תמונות מהסוכה שלו? מה אתם עושים בסוכות? ואיך תשרדו עד לחנוכה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Alex89,

www.img4u.com לכל אלה שמכירים כבר את האתר (פרסמתי אותו כבר פה) האתר עבר מהפך ושונה לחלוטין! לאלה שלא, אתר מגניב להורדת רקעים למחשב בנוסף אפשר גם להעלות רקעים משלכם לאתרץ מה דעתכם על האתר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לאחר רשימת עשרת הסדרות הפופולריות ביותר בקרב פורעי החוק האינטרנטיים, אתם מוזמנים לגלות מי הם שוברי הקופות ההוליוודיים שהפכו (לצערם) ללהיט גם באתרי הטורנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%94%d7%96%d7%90%d7%91-%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%93%d7%96%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%94%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התוכנית רצה בין השעות אחת עשרה לחצות יש את פינת האלקטרוניקה, בה מושמעים טראקים חביבים בתחום הפרוגרסיב וההארד טראנס (הרוב ממוסחר, אבל עדיין.. חביב). גיליתי ת'תוכנית מאחת שמירות הלילה שהיו לי ביחידה ולדעתי יש לה פוטנציאל רב... רק חבל שאלעד מתלהב מכל טראק שהוא משמיע (גם אם הוא בכלל לא משו) והשילובים ממוצעים ומטה, אבל עדיין... יש פוטנציאל. התוכנית העבירה לי די בסבבה את מרבית משמירות הלילה שהיו לי ביחידה... שווה נסיון. כמו כן, יש לתחנה פורום לא בכתובת - http://www.skateboard.co.il/sitehelp/users/forum.asp?id=6594 בו ניתן לצ'וטט על תכני התחנה וכמו כן, אחת לכמה זמן מפרסמים שם את ה Tracklist של אמבטיית קצב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by klayton,

8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי טלויזיה מסוג JVC שהיא 21 אינטש ויש לי שלט אוניברסלי שאני רוצה שהוא יעבוד על הטלויזיה איך אני עושה את זה מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ( התרד במקורו הוא של SIMONSIX, אני העתקתי ושיניתי את מה שצריך בנוגע לקנייה הזו, אז כל הקרדיט לו ) בהמשך לקניות הקבובצתיות באתר, אני רוצה גם לנסות לארגן קנייה למשחק שאני ואני מאמין עוד מספיק אנשים מחכים לו. מחיר המשחק במקור: 199 מחיר המשחק כרגע בתנאי שיהיו 20 אנשים: 189 חשוב לציין, שתג המחיר של המשחק הוא 60$ בדומה לCOD:MW2 ככה שהוא אמור להיות יקר יותר מהרגיל(ואגב, בקנייה של COD הגענו להרבה יותר מ-50 איש, ואם כאן נגיע ל-50 אני מאמין שנוכל להוריד עוד את המחיר). עוד משהו חשוב: גרסת הPC כוללת גם את 2 חבילות הDLC שיוצאות בתשלום לקונסולות. ככה שאם מישהו מתלבט בין PC לקונסולה לדעתי גרסת הPC עדיפה בהרבה. עמוד המשחק באתר ארקדיה : http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=pca…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The-Fox,

כבלו את הכתבה הזאת בוואלה. ואני כבר שנים מנסה מנסה לנצח בטטריס !!!! חחחחחח, סתם :lol:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש אופציה כזאת? איך נקראת היציאה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1) איזה סוגי מקצועות מצריכים באוניברסיטה פיזיקה? ממה שאני יודע זה כל ההנדסות. האם זה נכון? האם יש עוד מקצועות? 2) האם בכל הנדסה ממשיכים ללמוד פיזיקה כמה שנים באוניברסיטה? 3) כמה סוגי הנדסות יש? ואיזה? אני מכיר מכונות, תעשיה וניהול, והנדסת חשמל. 4) לימוד רפואה מצריך פיזיקה? 5) האם קיימים מקצועות שצריך בשבילם פיזיקה רק כתנאי קבלה ולא ממשיכים ללמוד פיזיקה באוניברסיטה? אם כן, אילו? שאלות אלה מאוד מאוד חשובות לי, ואני זקוק למידע כמה שיותר מהר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)

14. למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Delapro,

יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EasyPooper,

הנה זה בא... עוד שעה ו20 דקות אז בזמן האמיתי אני כניראה אהיה מסטול תחת או פשוט לא זמין לכן ארצה לברך את כל חברי הפורום, גם את אלו אשר לא ממש מתעניינים בסילבסטר... אז אני רוצה לאחל לכם שנה פורייה ודלת חסרונות. אני מאחל לכם אהבה בריאות ואושר, ולבחור ששאל בקשר להליכונים אאחל הרבה כושר (מי שצריך שיקח זה לכולם). אני מאחל לעם ישראל חיי שלום או ניצחון קל ללא אבדות. לכל העובדים אני מאחל העלאה במשכורת, לכל המתחתנים אני מאחל משפחה הדוקה וחמה, לכל הגיימרים שבינינו (בני מיני ;D) אני רוצה לאחל הרבה ניצחונות ויותר הנאה, לכל האוברקלוקרים שבינינו אני מאחל תדרים גבוהים וטמפרותות נמוכות. ולכל תושב פורום אחר אני מאחל שסנטה קלאוס ישים לו מתחת למיטה מחשב עם COREI7 וGF295GTX QUAD SLI ואחרי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.hasadvantage.com/searchforisrael/ אפילו שקיבלתי את זה כספאם לא מסונן, חשוב מאוד לעזור בזה! זה לא נורא כ"כ לעבוד עם סרגל כלים קטן על המסך.. אני הזנתי אימייל וטלפון לא אמיתיים(בעקבות קריאת חלק מהצהרת הפרטיות). פטריוטים ואנשים שרוצים לשקם את הטבע בצפון - הירתמו לעזור!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אחרי איזה ככה של איזה ככה , הוחלט על ככה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הלוח סופק באדיבותי , והעבודה בוצעה על ידי אחד האנשים המובילים בכת שלי :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by JUNGLE,

עייף שיהיה ללט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש יזם בעל ידע בתיכנות שחושב נושם ורואה קוד בכל מקום,אם אתה חולם לפתח משחק ולא היה לך את הבן אדם הנכון לסלול איתו את הדרך. צור איתי קשר. oyurtrez@gmail.com אפליקציה בשלבי תיכנון,דורשת מפתח פלאש ולא רק, כדי להמשיך בבנייתו. ההכנסות מהתוצר צפויות ממכירת המשחק בפלטפורמות שונות. מחפש שותף! ולא פרילנסר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by arkady,

היי תהיתי אם יש תוכנה [או דרך אחרת] להוריד דברים מיוטיוב, פעם שמעתי על דבר כזה, אבל לא ממש התעניינתי. למישהו יש דרך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alex.turovsky,

שני ארועים שקרו לאחרונה העלו אצלי חיוך. 1.השקת טכנולוגיית זיהוי תנועות הגוף החדשה של מיקרוסופט ל-X-BOX, ה-Kinect ויציאתו של משחק חדש: 2. הפאשלה של Apple עם האייפון 4 והפתרון הנואש של אפל בדמות מגן גומי חינם לכל רוכש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The_overclocker,

זה בנתיים השיא שלי (מתועד) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

25. מה זה השירות החדש של גוגל . גוגל ויברטור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים