כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
http://www.ctrl.co.il/ctrlm/HomePageContents/movie/UpLoadfile/F3135_kofzma.mpeg *לקחת את הלינק ולטעון לחלון אקספלורר נפרד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. זקוק להמלצה למאמן לכלבים מאיזור הצפון (נהריה, עכו, קריות). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה לחברי טל ששיתף בפייס את המסמך הנדיר *מניסיון אישי, ככה זה בכל מוקד בחברה גדולה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חייל משוחרר שהשתחרר מצה"ל לפני חודש. אכשיו אני רוצה להתחיל לעובוד בעבודה נדרשת בגלל שלא מצאתי משהו יותר נורמאלי במקצוע שלי (טכנאי מחשבים ומכנואי). אכשיו אני רוצה להתחיל לעובדה בשמירה, סתם לאבטח איזה מפעל ולא אבטחת מוסדות חינוך (אני יודע שעבודה נדרשת היא במוסדות חינוך בלבד). דיברתי אם המעסיק של החברת שמירה והוא אמר שהוא יכול לרשום אותי כמאבטח במוסד חינוכי כך שזה יחשב לעבודה מעודפת. השאלה שלי האם אני יכול להרוויח את הכסף בעבודה מסוג זה? האם בכלל כדאי לי לקחת את הסיכון הזה ולבזב חצי שנה (אני לא רוצה לגלות שעבודה מסוג זה לא תביא לי את הכסף של עבודה נדרשת). (אני יודע שבשמירה צרכים להיות יוצאי יחידות קרבית. אני כן בעל תעודת לוחם).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה DREAM SCENE במחשב שלי כבר לא מעט זמן, ויש לי סרטון נחמד של מפל מים שאני ממש אוהב, הבעיה זה שהוא ברזולוציה של 1024X768. והמסך שלי הוא 1400X1050. ופשוט זה מפריע לי לראות את הסרטון שהוא לא באיכות הכי טובה בגלל הרזולוציה הטבעית אצלי, אז חיפשתי באינטרנט מלא סרטונים של מעל 720 ומצאתי רק 1080 אחד והוא היה מעפן. אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא סרטונים בחינם עם רזולוציה כמו שלי ומעלה (לא אכפת לי העיקר שהאיכות תהיה טובה) אז אני מאוד אודה לכם. אם אפשר בבקשה סרטונים אמיתיים (לא ערוכים בפוטושופ, זה מעפן לדעתי) זה מפלים,חוף ים, שדה פרחים ושאר דברים עם שמש צבעוניים. תודה רבה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ השיא שלי הוא 3.2..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש להנאתי, החיים יפים, השמיים בהירים, מקיש על על הקיצור לפייסבוק והשם שמיים הפייסבוק השתנה! גם לכם או רק לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סתכלו מה הולך שם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי חשבון דואר בוואלה וזה מראה לי שיש לי 43 הודעות חדשות כשאין לי, מחקתי את סל האשפה,דואר ניכנס,ויוצא אבל עדיין שום דבר לא עוזר. אא וכן אני לא יכול לקבל קבצים לשם. תמונה:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
what the fu** is this? why it is blocking me from accessing sites? anyone heard about it? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך הגעתי למסכנה שחשוב לי למצוא עבודה שאני אוכל למצוא את עצמי נהנה ממנה בגלל הסביב השלי ולדעתי חברות הסלולר יתאימו לי. עכשיו בתור בנאדם שכל הזמן מנסה לשמור על עצמו מעודכן לגבי מה קורה בעולם בתחום הסלולר ומתעדכן בכל פרט ששווה לדעת בתחום, אין לי מושג איך אני יכול לכתוב דבר כזה בקורות חיים מעבר לידע בתחום הסלולר... ועוד משו אני כרגע עובד ב"חנות"/בסטה של אוכל קיורטוש בקריון (מוצר די טעים שווה לבדוק). אני עושה שם הכל כלומר קופה-עבודה פרונטאלית עם לקוחות, מחסן-סידור,אירגון ויעול השימוש במחחסן, אפיה- מתעסק בכל מה שקשור באפיה מהמאפים עד למוצר העיקרי עצמו קיורטוש. איך אני יכול להוסיף את זה לקורות חיים שלי בלי שזה ישמע מצועצע? האם יש טעם להוסיף את זה? לאור הניסיון הקלוש שלי בתחום…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתונים שלושה מספרים שונים מאפס. אם כופלים את המספר השלישי פי 5 מתקבלת סדרה הנדסית. אם מוסיפים לריבועו של המספר הראשון 6 מתקבלת גם כן סדרה הנדסית. מצא את המספר הראשון. ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אהיה שם 100%.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר ומחרתיים מתקיימת תערוכת ניו טק במרכז הירידים. היא מיועדת לתעשיית ההי טק ולא לחובבים, אבל תמיד מעניין לבוא. http://new-techevents.com/events/new-tech-2013 נדב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש איזה עבודה כעצמאי מהבית... יש לי ידע נרחב אך אין לי ניסיון ואין הרבה זמן(חייל).. אני מחפש קצת כסף מהצד כבניית תוכנות/אתרים/WHATEVER אבל אין לי מושג איפה לחפש. כל מקום שהסתכלתי, מחפשים עובדים עם ניסיון/במקום עבודה(לא מהבית), ודברים כאלה. יש לכם איזה רעיון איפה/איך אני יכול לחפש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באחד הפורומים באינטרנט שנמכר עכשיו במחסני חשמל ממיר של 5 ערוצים FULL HD במחיר של 199 אפשר לדעת האם זה נכון? כנראה שזה פורסם בעיתון ולא קניתי בימים האחרונים עיתון,אז מישהו אולי נתקל במודעה כזו? אני חייב תשובה מהירה על מנת שלא אפספס את המועד ולא אוכל לקנות את הממיר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי מישהו יכול בבקשה תעזור לי לפתור את שני התרגילים הללו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי של VISA עם 16 ספרות, וראיתי באתר של פייפאל שאכן VISA נתמכים. מצד שני, כתוב על הכרטיס אשראי שהוא valid only in israel. אז השאלה שלי האם אפשר להטעין חשבון פייפאל דרך כרטיס אשראי שכזה? עלתה לי תהיה שכזו משום שאני זוכר שקראתי פעם היכנשהו שפייפאל תתחיל לתמוך בישראל ויתאפשרו כל מיני דברים שבעבר לא היה אפשרי. *כל זה רק בשביל לרכוש פריטים דרך eBay* תודה. עריכה: ואם לא כרטיס אשראי שהוא valid in israel only, האם אפשר לטעון משתמש בפייפאל בעזרת העברה בנקאית מבנק ישראלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img465.imageshack.us/my.php?image=17rn.jpg מנהלים:אם אתם חושבים שזה ספאם מחקו וזהו .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה ההבדל גם בין אלה לבין מה שמוכרים בדיל אקסטרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-