כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
If you are gonna kill a cutie - Always pick the right tool for the job ! http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=3622
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי דח''ש עד אפריל, בגלל שהקורס אליו אני משובץ מתחיל רק באפריל... מישהו יכול להסביר לי קצת יותר על הדח''ש? האם אפשר לצאת לעבוד? האם אפשר להתנהג כמו אזרח רגיל גם מבחינת שיער וזקן(להאריכו)? תודה וערב טוב חברים (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק נואשות לסיכומים בחלק של האזרחות בבחינה של ידע העם ב', עדיף מאוד שזה יהיה מעודכן לבחינה הקרובה. מי שצריך סיכומים בחלק של ההיסטוריה בבחינה שישאיר לי מייל שלו בה"פ ואני אשלח לו מחברת שלי מתחילת י"א עד סוף י"ב ועוד סיכומים של מישהו מהשכבה שלי.. בהצלחה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
אני הצייר המוכשר כמו שאתם רואים *אני מכווה שלא תעלב אחי הכל צחוק.. ;D
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול ראיתי את הארויזיון וראיתי שאחת המדינות שלחה להקת מטאל, השיר היה נורא מוצא חן בעיניי, רק שכחתי את המילים שלו כדרכי ... (הסולן היה עם לק שחור על הציפורניים למי שמתקשה בזיהוי... ) למישהו יש מושג איזו להקה זאת הייתה ומה שם השיר ואיזו מדינה זאת הייתה? :-\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מישהט יודע אולי כמה חשמל מחשב לוקח אני מדבר כמה כסף ייצא לי בסוף החודש אם המחשב יעבוד רצוף
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש שיר בסגנון שמזכיר מאוד את השיר הזה [שמים אותו בד"כ בסרטוני אסונות טרור כמוזיקת רקע] מישהו יודע מה השיר? עריכה : הכוונה היא לקטע שמתחיל אחרי 1:23 שניות
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן אז הסיפור ככה , אולי מישהו יוכל לעזור אבא שלי היה גר בארה"ב איזה כמה שנים והשתמש בשרותים של פייפאל, הוא חזר לארץ ובחשבון פייפאל שלו יש 500 דולר שהוא לא ניצל מכל מיני מכירות וכ'ו, עכשיו כבר פג תוקף הכרטיס אשראי האמריקאי שלו והוא לא יכול להעביר את הכסף לשום מקום ולא לעשות איתם כלום, ניסינו להרשם עם כרטיס אשראי ישראלי אבל הוא מבקש כתובת להזין שכמובן עד כמה שזה מוזר לא מאפשר להחליף ארץ ולכתוב ישראל, אז המצב הוא שיש 500 דולר בחשבון שאי אפשר לעשות איתם כלום . עצתכם . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז זה המקרה שלי. המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מדי פעם, אז לקחתי אותו לחנות והמוכר אמר שהוא יחליף לי את הלוח. המחשב כבר שם כמעט חודש. (מדובר בלוח של Leadtek עם GF4MX מובנה עליו) כל הזמן המוכר אמר לי שאין ליבואן את הלוח, אם וזה לא באשמתו שזה לא תלוי בו שזה מתעכב. בסוף (אחרי שבוע וחצי שאני מחכה לתשובה), הוא אמר שכנראה שהיבואן לא יביא את הלוח, ושבמקום זה הוא יביא לוח אם של Gigabyte. הוא אמר לי את זה כבר בערך מלפני שבוע והוא עדיין לא הביא, גם בקושי אפשר לתפוס אותו בטלפון. לדעתכם הבן אדם בסדר? מה חנות עם שירות טוב הייתה אומרת לי, היא הייתה מציעה לי לוח אם חלופי לבינתיים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך החנות בעפולה? איך השירות שלהם בסניף הזה? איך האמינות שלהם? המחירים שלהם לא יקרים וראיתי שכרגע המצב ב TMS לא ממש ברור אז חשבתי לרכוש מהם..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תלחצו על הערנב הרבה ותראו מה קורה !!! ;D http://www.hwzone.co.il/Attachments/poke2.dcr קובץ מצורף POKE2.DCR !!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש את התמונה ממלחמת לבנון השניה, שרואים תותח, יורה פגז ורשום למעלה "בדרך לעוד לקוח מרוצה" יש למישהו כאן אותה במקרה ? שחכתי לציין, שאם אני לא טועה זה תותח M-109...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחר (יום חמישי) יש לי בחינה בספרות על שאלות שהיו בבחינת בגרות פעם (אני לא יודע מתי), המורה נתנה לנו את השאלה היחידה שתהיה בבחינה, ואני מחפש איך לפתור אותה (פתרונות לבחניות בגרות בספרות) אבל אני לא מוצא כלום, אפילו לא מאיזה בחינה זה.... אפ מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני נואש השאלה: בחר בשני שירים והסבר את הקשר בין כותרתו של כל שיר לבית משמעותו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש שיר הוא מתחיל בשריקות ועם המון באסים טובים למישו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן נכון מתי שבאים להתקבל ואוניברסיטה ומקבשים תעודת בגרות אז מי שב4 יחידות מקבל למשל בונוס 15% ומי שב5 יחידות מקבל בונוס 25% אז נגיד מישהו מוציא 95 סופי ב4 יחידות אז יש לו 110 סופי שזה כמו 88 ב5 יחידות אז נגיד מישהו בא עם 95 סופי ב4 יחידות ומישהו בא עם 88 סופי ב5 יחידות אז בתכלס הם שווים מבחינת מתמט כשרוצים ללכת לקורס כלשהו שלא דורש רק 5 יחידות? ויש הרבה קורסים שדורשים רק 5 יחידות מתמט?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו ? אני לא יודע אם כל העובדות פה נכונות אבל עדין עשה לי טוב לקרוא את זה כי יש פה הרבה דברים שפשוט לא מעלים נגד טענות של השמאל והפלסטינים. אנא, קרא. זה ייקח ממך לא יותר מדקה וחצי לקרוא! 1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב-1967 , שני עשורים - אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך3,300 ! שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"סנמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשבים זו האהבה הכי גדולה שלי ואני מבין במחשבים אבל לא ברמה גבוה. למדתי דרך האינטרנט. אני רוצה להרכיב מחשב כי זו באמת חוויה נפלאה ואני צריך מחשב חדש. אני אף פעם לא הרכבתי מחשב בעצמי ואני מפחד שאטעה או אפגע ברכיבים - מה אם המגעים של המעבד יתעקמו או, שאקנה רכיבים שלא מתאימים אחד לשני??? כדאי לי לקחת את הסיכון וכן להרכיב מחשב? כאמור יש לי ידע מסוים בחומרה אך אין לי ניסיון... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איזה אתרים לדריברים אתם מכירים? כבר חיפשתי ב GOO...
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
למרות שאני כלל לא רואה האח הגדול, אני טוען כי המערכון עצמו פשוט ענק http://www.youtube.com/watch?v=ZKmuuIxKWh4
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
Never again ------------ [Verse 1] It's been two years now, Hope is fading out, Now I realize, Still I wanna shout (My heart out!) [Verse 2] All those countless times, I have seen your eyes, Emptiness and lies, That is I despise (Despise!) [Chorus] Never again, Will it come up to this, Never again, Will I suffer defeat, Never again, Will I look at you, and think "I love you!" [Verse 3] What I've done so far, Must be not enough, What we have been through, Means nothing to you [Verse 4] No hope, no goals, Nothing at all, Lying in my bed, It all seems so dead [CHORUS]
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4075 לא כל כך מוזכר שם עיניין האחריות...
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-