עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DarK_NaF,

מכיוון שאתם נאלצים לראות בסוף כל הודעה שכתבתי חתימה - לפחות ניתן לכם לבחור איזו... [td][/td] [td][/td] [td][/td]

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום, כמו שכתוב בכותרת, וגם עדיפות לאתרים שאינם צריכים קורות חיים, העדפה היא לדבר מיד עם המעסיק בפלאפון. וגם העדפה היא להרבה משרות שמתאימות לחיילים.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  3. אני חייב למצוא מידע על בן גוריון האנגלית סבירה ברמה של חמש יחידות לא משהו מפוצץ על התרומה שלו לקהילה.. what was the persons greatest achivement or contrition to society? זאת בעיקרון השאלה אני חייב עזררהה תודה למי שעוזר אני כבר מיואש ואין לי כח לנסות לתרגם לא שגם בעיברית מצאתי משהו על זה אם איפשר מהר כי זה למחר.. תודה!! אהה ואין הגבלה של מילים אבל עדיף לא יותר מעמוד ושוב תודה למי שעוזר!!!!!!!1

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by +Eliran+,

עכשיו יצא החוק החדש שאסור לנסוע ולדבר בפלאפון אלא אם יש לך דיבורית. אם אני מדבר באוזנייה(BT או רגילה) אז אני עדיין יכול לחטוף קנס? תודה

• 9 תגובות
    • 13.7k צפיות
  5. Started by Vidati,

אני בן 17וחצי כמעט וקבלתי היום צו ראשון דחוי (יענו שלחו לי אותו עוד פעם) והפעם הוא הגיע לי בצורה שונה... אני יסביר: קבלתי רק דף אחד במכתב ויש שם 6 כרטיסים של "אגד".. הבנתי שזה לנסיעה (מוזר, פעם ראשונה שאני מקבל כזה) ושם רשום "שובר נסיעה מלש''ב"... הכוונה שזה רק נסעיה מתל השומר הביתה יענו? מצטער על הבורות ותודה.

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  6. תמיד בשעות האלה שמתחיל הלילה... ואצל השכנים יש מסיבה עם רעש כ"כ מעצבן, אני סתם יושב מול המחשב ובודק אי-מייל, ועוד פעם בדוק אי-מייל, ועוד פעם. משעמם לי!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by J0HNiE,

שלום לכולם הלכתי לספריה והשאלתי את הספר The Art of Deception by Kevin Mitnick ואני מכיר אותו כל מה שהוא עשה אבל אני רוצה ללמוד עוד קצת אז התלחתי לקרוא כמה עמודים ואני רוצה לדעת מה דעתכם אם קראתם אותו או תנו לי חוות דעת וכל מיני בכל מקרה יש לו גם ספר אחר The art of Intrusion האם גם אותו כדאי לקרוא ??

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, במסגרת העבודת גמר שלי לתואר ראשון אני כותב מאמר על מערכת הבריאות בישראל, ניסיתי למצוא נתונים על כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל (כמות בלבד ללא חלוקה לנושאי תביעה) בשנת 1997-8, בנוסף כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל בשנת 2007. עד עכשיו העלתי חרס בידי, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר או מאמר עם נתונים מסוג זה. (אגב, חיפשתי באתר של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ובאתר של לשכת עורכי הדין, וכמובן בגוגל). תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by Morphine,

תמיד חשבתי שכדאי ללמוד הנדסה ומחשבים כי יש בזה הרבה עבודה ומשכורת טובה. אבל הלימודים האלה ממש משעממים ובכלל מתמטיקה זה גועל נפש. אבל אני חי באשליה שאו זה או שאין לך עבודה טובה. אני יודע עמוק בפנים שזה לא נכון, אבל מצד שני אין לי שום כיוון אחר שאני אוכל למצוא בו עבודה טובה. אני מאוד נמשך למדעי הרוח, אבל מה כבר אפשר לעשות עם תואר בפילוסופיה? כלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות וכל זה, אין בזה הרבה עבודה וגם שם יש הרבה מתמטיקה שזה גורם לי בחילה. אומרים שצריך ללמוד מה שאוהבים, אבל לי חשוב שאני אעבוד במה שלמדתי. בואו נדבר על זה, אולי אני אקבל תובנות חדשות והראייה הצרה שלי תשתנה.

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by שי אסקנדרוני,

קניתי מכשיר שייקר של חברת נינג'ה מחול על המכשיר מצויין כי היא נתמך ב120v 60hz,1000w האם ניתן להפעיל אותו ברשת חשמל בארץ ? או צריך שנאי שיאמיר את החשמל כדי שהוא יעבוד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

כמובן שאני לא יכול לתת לכם יותר מדי סמכות וההחלטה האולטימטיבית תישאר בידי אבל אני אשקול ביתר מידה את ההצעות.

12. Started by compman112,

שאתם מסיימים לראות סדרה שיש לכם במחשב, אתם צורבים את כל העונה על דיסקים, או מוחקים? כנ''ל סרטים.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shibby15,

שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by dotans75,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976520,00.html קראתי את הכתבה שנותנת מפרט מומלץ למחשב מולטימדיה ונגמר לי האויר. אין לי מילים חוץ מלספר שהם שוקלים להמליץ גם למחפשי רכב שני למשפחה לצורך נסיעות קצרות על מרצדס דגם M.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

ואני שואלל מה הקשר של בריטני לSLR http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190989,00.html

• 74 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by hitman123,

אני כרגע עובד ומתכנן לטוס לחול לפני הלימודים. לטיול אני יוצא לבד משום שאין עוד מישהו שיכול לטוס איתי. השאלה שלי היא לאיפה הכי מומלץ לטוס? התקציב הוא עד 3000 שקל אם קצת חריגות (כולל הכל). מה שאני רוצה בעיקר זה להרגע, להנות קצת, אפשר קצת מסיבות ועדיף שיהיו באיזור אנשים מעניינים. כרגע האפשרות שאני חושב עליה זה אי כלשהו ביוון. מה אתם ממליצים ? נ.ב. הטיול מתוכנן ל4-5 ימים. יש גם אפשרות של הפלגה, אבל אנשים שאני מכיר אמרו שזה יהיה משעמם מדי, במיוחד אם אני לבד. אשמח אם תיתנו את דעתכם גם על זה. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BetZeFer,

שלום,יש לי מנורת לבה בצבע כחול ירוק והיא בת שנתיים,עכשיו בגלל שהרבה זמן היא לא היתה בשימוש לוקח לה המון זמן עד שהיא עושה את האפקטים האלה של מנורות לבה. כמה זמן לוקח למנורה עד שהיא עושה את האפקטים ? האם המנורה שנמצאת בפנים לא יכולה להתפוצץ מחום? תודה

• 12 תגובות
    • 7.7k צפיות
  18. רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש בארץ קו קורס ללימוד פיתוח תוכנה לאייפון לאנשים שלא יודעים שפות תכנות ואין להם ידע בC או C++ או JAVA או משהו כזה. האם יש קורס שאפשר ללמוד בו מההתחלה על האייפון ואיך להשתמש בו וכל זה וללמוד לפתח לו דברים בלי ידע מוקדם של פיתוח תוכנה. יש משהו כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 2 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by yoav9,

אפשר לקרוא לי בוחן גדרות מטפס על עצים אוכל גדילת דובונים מקיים יחסי מין עם חתולים... :'( איזה תמונה מחורבנת!!! או קיי, כולם לקנות ראש אחד, אני עמוד 66 (זה לא כזה נידח!!!!) וגם תראו מה היא חושבת עלי (bitch!) אבל אני יותר מגניב!!! אהההההה!!!! וזאתי שלידי ידידה טובה שלי וגם הבן השני... והבת השניה... סתם טמבלולה... :-\

• 107 תגובות
    • 6.9k צפיות
  20. Started by DEMON HUNTER,

חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה: שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר??? אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד…

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

אני מקדים את המאוחר, מזל טוב לליאור פרץ על יום הולדתו ה 19(אם אני לא טועה) שאמור להיות ב 23/1 אז מזל טוב ליאור שיהיה בהצלחה בחיים / לימודים / חברה ועד 120W

• 110 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by KoDkOd,

כן כן הוא הגיע אבל רק לתקופת זמן ! לצערי אני צריך לעבוד ניתוח[זה עדיין לא בטוח אבל 80% שכן] ואני יהיה בחו"ל לחודשיים שלוש, אחרי הפגישה של האתר לא תראו אותי יותר[כולם לשמוח ;D]ואני בתקווה למצוא דרך להיות פעיל גם מחו"ל היה ממש טוב להיות פה ולהשתתף בפורומים מקווה לחזור בהקדם [מזיל דמעה]

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by klayton,

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים