עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …

2. שלום, מסקרן אותי לדעת איך יראה האנסין של שאלון G בבגרות (הכי הכי קשה). אם מישהו יהיה מוכן לתת לי דוגמא לשאלון זה (לא משנה מאיזו שנה) - אודה לו מאוד. בתודה מראש, שרון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. באוסף המוסיקה שיש לי במחשב, יש רק סגנון ROCK&METAL.... די נמאס לי מזה... ולפעמים בא לי לשמוע ראפ... משהו כמו בסגנון של השיר: 8BALL - 2 Fast 2 Furios - Hands in the air לא M&M.... :-\ תודה עריכה: טוב, לא נראה לי שזה ממש בסדנון ראפ... אני חושב שיותר בסגנון היפ-הופ.... (טעות שלי, מצטער).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Snufkin,

אבל שיהיה על רמה!!! אפילו אם זה בתשלום

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1431989 סתכלו על כמה דוגמאות שם...

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות איזה מיני באר קטן לחדר שיאחסן לי את הקורונות שלי קרות וטעימות... כמה יעלה לי כזה דבר, נראה לי יקר... אם זה יקר אפשר להסתפק באיזה צידנית, כמה עולה צידנית בימנו ?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by DOGMA,

ראיתי הרבה דברים הזויים, בINQ במשך השנים, אבל דבר כלכך הזוי עוד לא ראיתי.... :jump1: :jump1: http://www.theinq.com/?article=20980

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. מדובר על שלושה שירים של להקה ישראלית חדשה, שעדיין לא התפרסמה... כך שמדובר במשהו חוקי, כי עדיין הגנת זכויות או מה שזה לא יהיה על השירים... גם קיבלתי "אישור" מהגיטריסט בלהקה... אני רוצה בעצם להביא את הקישורים לשירים לכל מיני אנשים, אז אני צריך שהלינקים יעמדו למשך זמן מה... תודה

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  10. בבקשה תנו לי את האתר בארצות הברית שאפשר להזמין תודה מראש

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  11. עכשיו בערוץ 8 בכבלים. תוכנית בשם זה (לא) רק משחק. התוכנית עוסקת בעיקר על השפעת האלימות במשחקים על התנהגות האדם.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by Djx,

יש לי אתר פורום הורדות. הוא היה פרטי לחברים בלבד (כשהיה אתר סקס) ולפני כחודשיים הוא נהייה לפורום אמיול והורדות (ולא סקס) עכשיו יש לי כל יום משהו כמו 200-300 כניסות של אורחים ואיזה 50-70 כניסות חברים לאתר. עכשיו הייתי קצת עסוק ולא טיפלתי בו איזה חודש. אני מחפש אנשים שמעוניינים לעזור לי איתו. אני לא יפרט איזה עזרה בדיוק כי זה נוגד את חוקי הפורום אבל תיכנסו ותבינו כבר לבד www.israel.telaviv.st בקיצור מי שמוכן להקדיש דקה מזמנו ולהוסיף משהו מעניין שמצא אני ישמח מאוד ובבקשששששששששששששששה תציעו לי משהו חדש לעשות איתו ליסגור אותו או להוסיף איזה פורום חדש או משהו לא יודע תעזרו לי פה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by Mr_Etamar,

אוסקר החייזר הורוד הזה בתוכנית אומר מיציקיפ ( עם פ' ) או מיציקיט ( עם ט' )? זו שאלה חשובה ויש לקחת אותה ברצינות ולענות... אני וחבר שלי מתווכחים על זה מלא זמן....

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by almogas,

אנשים שלום אממ אנחנו כבר עוד איזה שבועים צריכים לבחור מגמות.. אבל אני רוצה עזרה במה לבחור.. אממ אני לא ילד קטן שלוקח תדברים כאילו בו נעביר תזבמן שלהמגמות בססבבה ונילך.. אני רוצה לקחת מגמה אחת בתור תפקיד ועוד אחת כ מקצוע לחיים או שאת שתיהם.. אני רוצה מקצוע מסוים שאני אחרי זה הולך ללמוד אותו באוניברסיטה ואז ללכת לעבוד בזה.. אבל אני חמפש משהו ריאלי שלא יהיה סתם משהו שאין בו עבודה .. אז כך אני לא יודע מה להחליט בין פיזיקה,כימיה,ביולוגיה,רובוטיקה, ואולי אולי יהיה ביוטכנולוגיה.. אז תעזרו לי יש לי ראש דיי טוב במקצועות המדעים והמורה שלי לפיזיקה המליץ לי ללכת למגמת פיזיקה(מי שמכיר המורה שלי הוא יורם אורעד הוא זה שכתב תספר פיזיקה לכיתות ט'.).. אממ יתנו לי אתכל מה שאנימבקש כי יש לי …

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by ruler,

שלום אני בכיתה י' ולפני 2 שיעורים התחלנו תנועה מעגלית . המורה שלנו אמר שמי שיפתור ויסביר את הבעיה הבאה , יקבל 100 וזה ייחשב כבוחן . הוא לא הסביר לנו יותר מדי בנושא כך שלמי שמבין בזה הבעיה אמורה להיות קלה יחסית (הבעיה היא שאני לא כל כך מבין...). נתון: גלגל של אופניים המסתובב בכיוון השעון במהירות קבועה ו2 וקטורים המצוירים בשרטוט (הוקטור העבה הוא השקול של שני הוקטורים הדקים) . השאלה : מצא את המיקום הגיאומטרי של הנקודות בעלות אותו גודל של מהירות כמו לנקודה C . אחרי שחשבתי קצת על הבעיה הזאת , דעתי היא שאם נמשיך את " V אופניים" ונעשה ממנו קוטר ואז נעשה משיק , יצא לנו שהוקטור השקול של בנייית העזר יהיה שווה בגודלו לוקטור השקול שנתון אך מנוגד לו בכיוונו . האם מישהו יכול לאמ…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by Dark Respect,

(x-1) / sqrt(x^2-9) נשאלת השאלה: (i) מהי האסימפטוטה של הפונקציה המקבילה לציר הX בתחום X>0 (ii)הסבר מדוע Y=-1 היא אסימפטוטה של הפונקציה בתחום X<0 בבקשה תעזרו לי להבין , אני מוצא את 2 האסימפטוטות 1 ו1- אבל אין לי מושג מה לשייך למה

17. אם אפשר בבקשה תשובה מלאה ממני שמבין במשפטים קצת... למה במערכת המשפט בארה"ב המושבעים מקבלים מספרים מיוחדים ולא קוראים להם בשמותיהם... תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by -cg-,

אהה.... נושא זה מוקדש ל.... אהה.... warhammer... בעיקר 40K.... אני מקווה שזה לא נחשב לספאם או משהו נכון?? פה נדבר על.... וורהאמר... משום-מה. אוקיי, אני אוסף Tau And Kroot ביחד עם חבר שלי (אני לא איך לאמר..... עשיר ממש...) כאילו, זה לא שנלחמים כל יום, אז כל פעם שמישהו רוצה להילחם באחד החברים שלנו השני מביא לו את הצבא. יש לנו בינתיים Fire Warriors, שהם הטקטיקל סקוואד של הטאו, ולידר, שהוא לא ממש לידר, אבל הוא HQ, וחשבנו בהתחלה שהוא לידר כי עוד לא היה לנו ת'קודקס אז קנינו אותו.... אבל הוא יכול לשמש כאחלה לידר.... בכל מקרה, אני אפרט אח"כ, אני חייב לזוז יש לי ראיון לבית הספר ליד"ה..... לכיתה י' =] אני אחזור בערב מקווה שתגיבו לי ביי

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by icebreak,

http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/world_of_warcraft_dancevideo2.zip :screwy: http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/world_of_warcraft_dancevideo1.zip :screwy: טוב, כמו שיש GARRY'S MOD לעשות דברים מצחיקים בעולם HL2, גם החברה בעולם ה WOW עשו כמה דברים... יש הרבה סרטים של כל מני דברים מטורפים, אך מכיוון שאין לי זמן/כח לבדוק מה יותר מצחיק ומה פחות, רציתי שתתנו לינקים לסרטים מצחיקים במיוחד (או סתם יפים , רק שלא יהיו סרטי תעמולה של BLIZZARD), שאנשים עשו. 2 הסרטים מלמעלה נלקחו לאחר שחיפשתי את שמות הקבצים ב FILEPLANET (בשביל להוריד צריך להירשם..) http://www.fileplanet.com/filelist.aspx?st=1&sf=4&s=54026&v=0 והגעתי ל…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  21. ראו אוזהרתם, הסרטון קשה לצפיה. http://www.hamncheez.com/media/flash/bird_tree.swf ובונוס לפדופילים שבינינו, משחק הזדהות עם אחד הגדולים בתחום.. http://www.zooass.com/games/neverland/neverland.swf

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  22. יש לי עדשות יומיות רכות זה משנה באיזה כיוון אני שם אותם על העין? אם כן אז איך אני מבדיל? או ששתי הצדדים של העדשה אותו דבר? יש למישהו עוד טיפים בקשר לעדשות?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by Tapeworm,

עפ"י מחקר פיני שנערך לאחרונה, רקמות המוח לא מתחממות מהקרינה ברמה שאמורה להדאיג אותנו. http://www.theinquirer.net/?article=21398

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by BlackDiablo,

זה של XZIBIT אמרו לי ויש בו כזה "הווווווווו הוווו" אני יודע שאני נותן קצת פרטים אבל יש אותו הרבה במסיבות והוא מוכר.....

• 6 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.