כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
מחפש Exaile -Scream וישן יותר וLamat -V להורדה חינמית.תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש גורי דוברמן להשתתפות בסרטון. מדובר ביום צילומים אחד. למי שחושש, לא, לא מדובר באיזה משהו לא חוקי כמו קרבות כלבים, או דברים חולניים אחרים זה חשוב מאוד ודחוף מאוד ואודה לכל אחד שיוכל לעזור לי או להכווין אותי לאנשים שיש להם גורי דוברמן... תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם מאמינים בחוצנים? או בכלל חיים מחוץ לכדור הארץ?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו שאלה ממש באותו סגנון כמו ששאלתי לא מזמן בנושא של "כדורגלן החלומות שלכם מול מראדונה".כאן,הפעם השאלה היא בקשר לכדורסל.צרו לכם מן כדורסלן חלומי בדמיונכם.דמיינו לכם את הכדורסלן הכי טוב שאתם יכולים לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חפשתי בגוגל הוכחות ומצאתי הרבה. לדאבוני האנגלית שלי לא משהו ואני לא מכיר את התרגום המלולי למושגים שאני מכיר בהנדסת המישור. לכן אני לא מצליח להבין כמעט כלום מההוכחות.... ניסיתי לחפש הוכחה בעברית ולא מצאתי =\ ולכן אשמח אם משהו יתרגם\יסביר לי אחת מן ההוכחות. אני צריך הוכחה ללא שימוש בטריגונומטריה כי את זה עדיין לא למדתי.... מצאתי כאן הוכחה מפורטת ולא הבנתי אותה כ"כ http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/MorleyZsolt.shtml אם לא את זאת אז אשמח אם משהו יעזור לי עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Dergiades.shtml או עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Naraniengar.shtml תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההורים שלי טסו לארה"ב והם מתארחים אצל חברים בניו ג'רזי. חשבתי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין מ Newegg כרטיס מסך HD4870. יש לי כרטיס אשראי בינלאומי ככה שהרעיון הוא שאני אזמין מפה את הכרטיס לכתובת של החברים בניו ג'רזי. למישהו יש נסיון עם רכישה מסוג זה דרך Newegg ויכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על תמיכת שרתים בשמות דומיין בעיברית ? האם זה שווה כלכלית ? 420( שח' לא כולל מע"מ לשנתיים )
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
TheHunter (הזכויות שמורות) שלח לי סרטון מדהים (לדעתי) כולל טראק טוב שמתנגן שם (להדליק רמקולים...). לא להאמין שזה רק 64KB. תורידו, ותגידו מה דעתכם. להורדת הסרטון (64KB) כל הזכויות שמורות ל- TheHunter. איש יקר !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אם אתם זוכרים לפני כמה חודשים פרסם המוסד מודעה שהתחילה במשהו כמו "המוסד נפתח, לא לרבים, אולי לך". למישהו יש לינק למודעה או תמליל שלה? תודה, עדי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי. יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד. הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...") עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...) תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום מכוון אני לא מוצא מקום אחר וחבל שאין.. כמה אתם חושבים שמחשב כזה שווה (אני רוצה למכור את הישן) pentium 2.8 Ghz 1gb memory 667 asrock motherboard לא זוכר תדגם 512Gb WD 16mb צורב asus x 22 מארז דטנדרטי פשוט של 200 שקל שנקנה אז כרטיס מסך אין יש על הלוח אם onboard זהו.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני וזוגתי עברנו לקצרין אך עוד לא הסדרנו את החשבונות השוטפים. ישנו משרד "מילגם" של ארנונה אאל"ט בקניון. האם ניתן להסדיר שם גם חשבונות גז ומים? איך פונים לחברת החשמל שם? תודה מראש עריכה : לגבי גז - צריך לבדוק אם הבניין מחובר דרך פזגז או דורגז לגבי מים - ללכת ל"התנור" בקצרין לגבי חשמל - צריך מספר מונה (לעמוד פיזית מולו להתקשר לחברת החשמל,ולהעביר את החשבון) לגבי ארנונה - ניתן טלפונית להתקשר למילגם או ללכת פיזית סתם מידע שימושי תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אוטוטו בן 17 (עוד חודש וחצי), ועוד לא קיבלתי צו ראשון. כל החברים שלי קיבלו את הזימון כשהיו בני 16 ורבע בערך (וניגשו כשהיו בני 16 וחצי, מקסימום). אני יליד '93 וחבר אחר שלי, שנולד כמעט חודש לפני, הלך לצו ראשון כבר לפני חודשיים. עכשיו בתחילת שנה היה לנו יום פתוח בנושא צה"ל (שערך תצוגות וכאלה במרכז הקונגרסים בחיפה), ונרשמתי שם לגיבוש חובלים ושייטת 7. לא שלחו לי אף זימון לשום גיבוש, הסקתי שזה היה בגלל שאין לי צו ראשון עוד אז אין לי פרופיל ואני לא רשום כ"קיים" בצבא (נכון?). השאלה שלי היא כזאת: היות ואני יעבור צו ראשון רק בי"ב, הגיוס שלי כנראה יהיה באוגוסט (ב-5?). האם יש מספיק זמן מהגיבושים עד לגיוס? מתי בד"כ נערכים הגיבושים בקיץ? אם אני לא טועה זה צריך לצאת די צמוד - זה או…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לחברי טל ששיתף בפייס את המסמך הנדיר *מניסיון אישי, ככה זה בכל מוקד בחברה גדולה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו התנסה פעם, או מכיר תוכנה טובה ש"מתיימרת" לאמן את המוח? http://www.cognifit.com
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם חג שמח! התקציב יכול להגיע עד 1000 שקל. אני מחפש כיסא שבאמת יתמוך מהגב עד הצוואר, ולישיבה ארוכה של 10 - 11 שעות ביום. יש עוד חברות חוץ מד"ר גב שמתעסקות בנושא של כיסאות ברמה אבל במחירים יותר סבירים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-