כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מתוך נסיון עם מודרים שהכרתי (PC) וסרטונים שונים ביוטוב והדומים לו, עישון מריחואנה מאוד פופולרי בקרב חובבי המודינג הרציניים, ומי היה חושב שגם החנונים יעשו גאנג'ה? מה דעתכם בעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי את העיתון.. פתאום אני רואה את הלוגו הזה אמרתי זה דומה למשהו.. אולי לזה? או שזה רק אני עם הדמיון המפותח שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! נדמה לי שבסביבות סוף ינואר-תחילת פברואר, ממש לפני תחילת סמסטר אביב, מתקיימים ימים פתוחים באוניברסיטאות השונות בארץ. אם יש מישהו שיודע את התאריך המדויק של היום הפתוח באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, ואת זה של אוניברסיטת ת"א, אני מאוד אשמח. זה ממש חשוב!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית, כל הכבוד לצוות האתר והנהלתו על היוזמה להגריל בין גולשי האתר פרסים. אני לצערי לא אשלח את פרטי וזאת מכיוון שאין לי צורך שבמערכת פה ידעו את שמי ובטח שלא את כתובתי. אם אלפי גולשי האתר ישלחו את פרטיהם, הרי שיווצר לו מאגר מידע יקר מפז. כל שנאמר בפורומים השונים יוכל להיות משוייך לשם וכתובת אמיתית. אני בטוח שישנם עוד רבים שיאלצו לוותר על ההגרלה מחשש לחשיפת פרטיהם האישים ברשת. טוב, יותר סיכוי לאחרים. אולי במקום שכולם ישלחו פרטים, פשוט תעשה הגרלה בין משתתפי האתר ולזוכים תשלח בקשה למסירת פרטים לקבלת הפרס. כך לא יווצר מאגר נתונים שכזה ומי שלא זכה ממילא לא יצטרך לחשוף את פרטיו ברשת. בברכת שנה טובה של זכיות בפרסים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי שבר ביד ימין לפני איזה חמש שנים עכשיו שעושים לי צילום זה עדיין יראה שבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה נשמע? הרבה זמן שלא בקרתי פה. כמו כן, פספסתי את המפגש ה-11, שממש רציתי לבוא, אך הייתי בצפון.. :'( אני מתאר לעצמי שהיה כיף ואני מחכה למאמר של המפגש . ועכשיו לנושא ההודעה. רציתי לדעת על איזה כבישים מותרת הנסיעה לקטנועים בנפח של 50 סמ"ק. אני יודע שאילון (כביש 20, נראה לי) אסור, מכיוון שנחשב לאוטוסטרדה..(כביש מהיר).. כמו כן, גם כביש חוצה ישראל (כביש 6) אסור.. אך רציתי לדעת בעיקר האם בכביש חוצה שומרון (כביש 5) מותרת הנסיעה לקטנוע 50 סמ"ק. לא הצלחתי למצוא ברשת לכן פנתי אילכם. השאלה בעיקר היא : האם מותרת הנסיעה בכביש חוצה שומרון (כביש 5) באמצעות קטנוע 50 סמ"ק. וכמו כן, אשמח אם תתנו לי את פרטי שאר הכבישים אשר כניסתם אינה מורשת לקטנועי 50 סמ"ק. בתודה רב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חסכתי בערך 600 דולר, עכשיו בחופש אני טס לקנדה לחודש, השאלה היא מה לקנות? אני כבר מתוסבך חחח..... בהתחלה חשבתי על Xbox360, אחרי זה אולי כ.מסך חזק + מערכת קירור מים, אחרי זה אולי MacMini,לבסוף חשבתי בכלל להשאיר כסף אצל דודים שלי ואז שיצא PS3 הם יקנו לי אותו וישלחו אותו לארץ עם העודף =\ ולבסוף הסתבכתי כבר חחח אז מה אתם מציעים? אני לא יודע כבר מה לקנות, אז מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? * בבקשה בלי תגובות כמו, תתרום לי ווכולי... וכן פתחתי פעם קודמת נושא והוא לא ממש עזר לי להחליט.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרגיל שאיתו יש לי בעיה: log4 (11.3-2X)+ log4 x=2 הlog4 הוא הבסיס ניסיתי לפתור את התרגיל עפ"י הנוסחאות והגעתי למצב הזה: log4(11.3-2X^2)=2 באיזה נוסחה אני צריך להשתמש בשביל להמשיך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תיראו הביאו לי את העבודה הבאה ומה זה קשה לי בתנ"ך! בבקשה תעזרו לי! לסכם מאנציקלופדיה מיקראית על שילו. מי הוא היה,איזה תקופה הוא חיי,ומה הוא עשה,בבקשה זה דחוף! תודה לכול העוזרים!!!!
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובר דירה וצריך לשכור הובלה והייתי רוצה לקרוא המלצות על מובילים. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
What do you think ? my friend thinking about purchasing one. Thanks !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה צריך לרשום בקרות החיים? יש כמה אתרים שהגעתי אליהם דרך גוגל: http://www.working.org.il/%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%99%D7%9A_%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%91_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/ http://www.tazooz.co.il/ מישהו מכיר את האתר האחרון? - האם בטוח לכתוב שם את כל פרטי האישים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן שוחררו ברשת יעדי השיבוץ למחזור גיוס נובמבר. התאריך שלכם כנראה שהתעדכן אתמול וכך תוכלו לדעת לאין אתם הולכים. גם כן, היום קיבלתי אימייל מעולים על מדים. הקיוסק מידע עודכן עוד פעם וכתוב שם רשמית לאין אתם הולכים (תחת "יעד שיבוץ"). ובשביל כל התאריכים: http://www.yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19095 http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?ArtId=766&SecId=715 אני ב-19.11, חטיבת גבעתי, מישהו רוצה להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! חזרתי מלונדון! אז היה ממ שכיף, אם תרצו תמונות (יש לי כמה ממש יפות) תגידו. נסעתי ככה ליומיים... בטיסה חזרה הקפיצו אותי למחלקת עסקים. היה נחמד... העיר עצמה ממש יפה (הכי אהובה עלי). וכרגיל המכוניות.... יותר מרשים מניו-יורק! כמובן יש תמונות.... רק תגידו!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרוספוט מנסה לקדם את IE8 להמונים עם פרסומות מצחיקות? לי אישית נראה מצחיק איך שהם מדברים על דפדפנים ישנים בני כמה דורות ומציעים לשדרג ל IE8 ;D G.R.I.P.E.S. F.O.M.S. S.H.Y.N.E.S.S. O.M.G.I.G.P
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכל הקהילה! https://www.youtube.com/watch?v=HLJkiBCQG2g קישור לסרטון החדש שלי תהנו!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רעיון חביב מה הן המסעדות הכי נוראיות שהייתם בהן ואתם ממליצים בכל תוקף לא להגיע לשם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקי אני לא יודע מה איתכם אבל הפרפרים אצלי בבטן כבר לפני חצי שעה .... אחת הסדרות הגדולות בהיסטוריית ה NBA יוצאת לדרכה שבה יתמודדו שני קבוצות בעלי אופי חזק עצבני וקטלני ..... מה עוד ניתן לומר על שני האגוזים הרציניים של הליגה הטובה בעולם מהצד המזרחי תעמוד קבוצה עם אופי הגנתי שהשיגה בשנה שעברה טבעת בזכות ולא כמו שהרבה חושבים ומהצד המערבי תבוא המפלצת הרעבה עמוסת הכשרון והניסיון בקיצור המלחמה הולכת להיות קשה ומייגעת MAY THE BEST TEAM WON אם מישהו מרגיש כמוני ... מוזמן לתת את חוות דעתו בעיניין
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קוראים לטרק שבמקור הוא MONEY FOR NOTHING של DIRE STAIRS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-