עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מזמן רציתי לשאול פשוט כל פעם אחרי צפיה מחדש בסרט ברח לי מהראש. בסוף הסוכן תפס אותו, ואז יורי נתן סיבה למה ישחררו אותו. מישו יכול להסביר לי למה באמת שיחררו אותו? לפי מה שהבנתי הנשיא/או ממישהו דרגה גבוה יותר פשוט שיחרר אותו כי היו זקוקים לו. אם זה נכון אז למה היו זקוקים לו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by giliboy,

אני רוצה להזמין נעליים מ ebay רציתי לדעת האם יש מכס....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by BeNzZy-BoY,

האם יצא כבר עדכון לשימוש בעברית באייפוד ? אני יודע שיש כזה עדכון שמורידים אבל אמרו לי שזה עדיין לא חוקי ואם אני משתמש בזה זה פוגע לי באחריות.. אז השאלה שלי האם יצא אחד חוקי והאם זה תקף גם לנאנו בתודה בן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איפה הוא?? הודעות בTrash, כיצד אני נפטר מהן לנצח?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by fuck off,

החלטתי לסוע עם חברה שלי לצימר בצפון, עד פה זה היה קל. התחלתי לחפש והלכתי לאיבוד. אז חשבתי שאולי אלה מכם שהיו בצימר כבר מתישהו יכולים להמליץ לי על משהו ספציפי. תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by alex.turovsky,

שני ארועים שקרו לאחרונה העלו אצלי חיוך. 1.השקת טכנולוגיית זיהוי תנועות הגוף החדשה של מיקרוסופט ל-X-BOX, ה-Kinect ויציאתו של משחק חדש: 2. הפאשלה של Apple עם האייפון 4 והפתרון הנואש של אפל בדמות מגן גומי חינם לכל רוכש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by haim85,

תמליצו על מכונה (מנסיון) טובה עושה תעבודה טוב מחזיקה מעמד חזקה חותכת טוב תשער ולא בררה כמו ביבליס שחודש חודשים קורסות .. אגב איך אלה : מישהו ניסה מכיר? Philips QC5345Moser 1873 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. קניתי מחשב ובתוכו מאוורר יוקרתי ל-CPU, באתר היצרן כתוב שהאחריות זה 6 שנים. כשקיבלתי את המחשב, היה כתוב שאין אחריות על המאוורר. בנוסף, לא קיבלתי שום פתקי אחריות של יצרן הרכיבים (בין אם זה לוח אם, מאורר, מארז או כל רכיב אחר שבמחשב). נאמר לי שהאחריות היא רק של החנות. האם זה מצב תקין?

10. Started by Sfree,

מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. גיימס מקאבוי ודניאל רדקליף ינסו להפיח חיים חדשים בסיפור הקלאסי שמעובד לסרט קולנוע בפעם השנייה בשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-פרופסור-אקס-והארי-פוטר-ממציאים-מחד/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מכונת יחסי הציבור של דיסני עולה לשיא חדש עם טריילר אחרון עבור הפרק השביעי בסדרת מלחמת הכוכבים, ותחילת המכירה המוקדמת לכרטיסים לקראת ההשקה בעוד כחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/הציפיות-בשיאן-צפו-בטריילר-החדש-עבור-הק/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

יקרה איתם משהו או שנמשיך לסבול מאיטיות ותקיעות? :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קראתי באיזה אתר את זה : "אגרת הטלוויזיה של רשות השידור היא עבור הרשות להחזיק ברשותך מקלט טלוויזיה, ולא עבור שידורי רשות השידור כפי שהציבור הוטעה לחשוב. מקלט טלוויזיה מוגדר בחוק כמכשיר הכולל מכוון (טיונר לתחנות) ומסך לתצוגה. אם תנטרל את הטיונר, יחשב המכשיר ל"מוניטור ווידיאו" שאינו חייב באגרה. כיצד בכל זאת תצפה בטלוויזיה ללא טיונר? באמצעות הטיונר הקיים במכשיר הווידיאו-טייפ או בממיר של חברת הכבלים או בממיר של חברת הלווין - וזאת אם דגמי המכשירים שברשותך מאפשרים חיבור כבל אודיו-ווידיאו ביניהם. עושים כך: 1. וודא תחילה שלטלוויזיה שברשותך יש כניסות אודיו-ווידיאו (כמעט לכולן יש, בוודאי שלחדשות). 2. גש לטכנאי שירות מוסמך ובקש שינטרל או יוציא את הטיונר מהטלוויזיה מבלי לפגוע בשא…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by computer_freak,

כדיי לדעת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות נעלי ריצה טובות והמחיר לא משנה רק שיהיו הכי טובות שיש כרגע אני רץ עם נעליים פשוטות של 50 שקל ואני רץ בערך 5 ק''מ פעמיים בשבוע ואני מפחד שאני יהרוס את הרגליים עם נעליים כאלה אז תנו לי המלצות לנעליים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מישהו אולי יודע את הסיבה לכך שמקלדת נומרית נראית כך: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ומקלדת של טלפון סטנדרטי נראית כך: 3 2 1 6 5 4 9 8 7 (נתעלם כרגע מהמקשים הנוספים כולל הספרה "0") * השאלה אולי תיראה לכם קטנונית אבל אותי זה מעניין!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by redead,

קיבלתי פאקינג צו מילואים לסוף נוומבר לשבועיים וחצי... ככה סתם באמצע הלימודים שנה שניה במדעי המחשב להפסיד שבועיים וחצי נשמע לי לא הכי כיף בעולם.. מה לעשות ?? להגיש ולת"ם זה יעזור בכלל??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by EasyPooper,

שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by B.D.B,

[ltr]spoiler alert! if you haven't seen the episode yet press the back button now! if you have seen the episode notice the movie they show, titled "orientation", was about the dharma initiative it was movie 3 of 6 and it was by the hanso foundation. now dharma (a term from buddhism) means: 1. law 2. ultimate truth 3. essential duty definitions by google now I have no idea what are the 5 other movies, but as the hanso foundation goes a quick search in google show this: www.thehansofoundation.org that site has been changed very recently, last night around 3:30 AM all the entries under active projects showed data offline, with the exception of "Electromagnetic Research Initi…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Guns AND Moses,

כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה

25. Started by Ran B,

פשוט חבורה של ילדים מפגרים. ואם כבר מצלמים כזה דבר, שלפחות ידעו קצת לשחק מבלי להסתכל כל שניה למצלמה ולחייך כמו באמת ישראלי אמיתי.. http://video.google.com/videoplay?docid=-4522911106171767034&q=israel אבל בכל זאת, קצת מצחיק!

• 19 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.