כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום. הבנתי שאין תוכנה כזאת, אז אולי יש אתר, שמחלק את המוסיקה לפי מצבי רוח/מקצבים... כלומר רגוע,קצבי וכו'.. לפעמים בבוקר בא לי לשמוע מוסיקה רגועה ואני לא רוצה לשמוע רק אומן אחד, ולקטלג את כל המוסיקה שלי זה קשה... מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות מסך וראיתי בזאפ שלבד מגיבור שהבנתי שהם דיי גרועים אלה שתי החיות הזולות ביותר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7586 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2252 אני תוהה, מישהו מכיר אותן? קנה ויכול להגיד אם טובים / לא טובים שווה לקנות שם? אולי מישהו מכיר מקום אחר טוב שיתן לי מחיר טוב יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוגר זה חיה צמחונית מה יקרה לה אם היא תאכל בשר? אם היא הייתה רעבה הרעב יעבור לה? הוא שפשוט יצא והיא רק תתנפח?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרק נוסף בסידרת הפלאש החולנית של David Firth שוחרר http://fat-pie.com/salad6.htm כל מילה נוספת, מיותרת. :-X
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות כמה מחשבים ורציתי ב KSP אבל סתם מנפנפים אותי ולא חוזרים אלי בחיים לא ראיתי דבר כזה , הם לא רוצים לקוחות ורק אומרים להגיע לסניף ולא חוזרים אליך או שמטלפנים לסניף ועונה מחסנאי ואומר שיחזרו אליך או פקידה או אחד שאומר מה יש ומה אין או אחד שאחראי על הטלפונים רק לא איש מכירות שניתן להזמין אצלו בחיים לא ראיתי חברה שלא רוצה לקוחות בצורה כזאת אז אני מבקש המלצה לחברה אחרת שאפשר להזמין אצלה בטלפון\או אינטרנט והיא אמינה ומחירים טובים ויש לה הרבה פריטים כדי שאני יקבל בערך מה שחשבתי לפי האתר של KSP תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטח חלקכם כבר ראיתם את המבצע של בזק בינלאומי על שידרוג חבילת גלישה ל2M ללא תוספת מחיר לחצי שנה. אמרתי לעצמי למה לא?, אמנם גם את מה שיש לי כרגע אני בקושי מנצל - אבל אם יש חינם לא ניקח ? אז התקשרתי אליהם, המתנתי מספר דקות על הקו, וועונה לי נציגת שירות שמבקשת ממני להמתין על הקו. ו... "המבצע הוא ללקוחות ADSL בלבד מכיון שלא קיימת חבילת גלישה של 2M בכבלים" אז למה לעזא... לא ציינתם את זה בפרסומת? הרי כ30% מגולשי האינטרנט גולשים דרך הכבלים (לפחות 200,000 לקוחות אם לא יותר). לא מספיק חשוב לומר להם שהמבצע לא בשבילם? אני מתאר לעצמי שאני לא גולש הכבלים היחידי שהתקשר וזה פשוט בושה לבב"ל, "לשכוח" קהל לקוחות שלם. . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! לאחרונה התענייתי בלימודי תעודה של ניהול רשתות...[זה נקרא MCSE? יש עוד שמות\אותיות לזה? :s05:] התחלתי לחשוב על זה עקב ההחלטה שלי [כמעט ב 100%] ללמוד תקשורת לתואר ראשון. דבר שלא מקנה לי מקצוע ביד,אבל תחום שאני מתקשר אליו יותר ומוצא בו עניין לעומת למידה של מדעים מדוייקים [ספציפית הנדסת תעשיה וניהול],אשר נחמד לדעת בכלליות אבל אם אני אכנס לזה...אני אשתעמם לדעתי. מה גם שזה ממש קשה [פיזיקה סטטיסטיקה וכו']. חוצמזה אין הרבה כוסיות בלימודי מדעים מדוייקים :] חח... אז חשבתי על לימודי תואר ראשון...ולאחר מכן,כדי "לכסות את עצמי" מכל הכיוונים...וללמוד ניהול רשתות של מיקרוסופט. [שנה לימודים לא?] שמעתי שמבין לימודי התעודה אז לזה יש ביקוש גבוה וגם משכורות טובות.[בערך 10 …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ובתוכו מאוורר יוקרתי ל-CPU, באתר היצרן כתוב שהאחריות זה 6 שנים. כשקיבלתי את המחשב, היה כתוב שאין אחריות על המאוורר. בנוסף, לא קיבלתי שום פתקי אחריות של יצרן הרכיבים (בין אם זה לוח אם, מאורר, מארז או כל רכיב אחר שבמחשב). נאמר לי שהאחריות היא רק של החנות. האם זה מצב תקין?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הלכו רחוק הייתי אומר: http://www.bettercallsaul.com/index.php ויש גם את זה: http://www.savewalterwhite.com/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יקרה איתם משהו או שנמשיך לסבול מאיטיות ותקיעות? :'(
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf
-
מחר אני אמור להתייצב בתל השומר, אבל אני לא יודע איך להגיע לשם. על איזה קו אני עולה בתחנה מרכזית בתל - אביב? כמה זמן אני נוסע? עד איפה אני אני נוסע? ספרו לי הכל. זה מאד מאד מאד חושב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראיה שלי מדרדרת כבר דיי הרבה זמן, אז הלכתי לרופא ושבדק ומצא שיש לי 0.5 בעין שמאל ו0.75 בעין ימין. יחסית לא כ"כ נורא, אבל זה כבר מתחיל להעיק (העתקות מהלוח מרחוק וכו'). OK אז מכיוון שזאת הפעם הראשונה שלי ואני כצרכן חכם ( ) רוצה ללמוד קצת על המוצר הבא שאני הולך לקנות. הרי אחרי הכל מדובר כאן בדיי הרבה כסף וזה מצור שהולך לשרת אותי דיי הרבה זמן. אז ככה, אני אגיד את כל מה שאני יודע, וכל מה שאני חושב שאני יודע, ואתם תוסיפו ותתקנו אותי: מסגרות למשקפיים עדיפות ממתכת. המחירים נעים בין 300-800 שקל. עכשיו, למה בדיוק ההבדל הגדול של 500 שקל ? הייתי באופטיקנה ואני חושב שזה בגלל שהם מביאים לך 2 זוגות אז הם מפצים את עצמם. אולי יש חומר שיותר טוב ? עדשות: יש כלמיני סוגים, עדשות "גרמ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה השאלה איך אפשר לדעת את התנאים+הפתרון? http://www.siz.co.il/my.php?i=lmjzzi2tzmy5.bmp
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הציעו לי לעבוד בבחירות לרשויות המקומיות ואני ככל הנראה אתחיל כבר את לימודיי באוניברסיטה. אני יודע שבתיכון/חטיבה/יסודי יש חופש והשאלה שלי האם גם באוניברסיטה יש חופש מלימודים ביום זה? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי תשובות בחיפוש :'( אז פתחתי ת'רד עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס. בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר, האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה) כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80 במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש. רציתי לשאול! WHERE THE FUCK DO I GET STARTED? אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה! אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ול…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^נושא למרות שבתכלס בארץ אין לנו יותר מדי בחירה... יש גוארנה בכמה מקומות אבל זה הכל בעיקר חיקויי רדבול (שכולם זהים עם 80 מג קפאין ו32 מיליגרם(או מיקרו?) טאורין לפחית)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן מתעניין בלימודי טייס אחרי הצבא? אני התחלתי להתעניין בזה,כי זה מה שנראה לי שאני ארצה לעשות שאני אהיה גדול.... אבל אני לא יודע איפה יותר משתלם ללמוד-בארץ או בחול? מצד אחד,בחול יש גם את הקטע של מדינה שונה אווירה שונה,אפשרות להכניס גם טיול בארה"ב למשל אחרי צבא כזה+לימודי טייס....וזה הרבה הרבה יותר זול מאשר בארץ מצד שני-פה בארץ ממש מתחת לאף,בחיפה באוניברסיטה,נפתח לאחרונה קורס שמשלב לימודי תואר אקדמי+לימודי טייס...כאשר מה שקורה זה שלומדים גם את הלימודים לתואר וגם לימודים לטיסה,לימודים עיוניים ומעשיים,וצוברים את השעות טיסה הנדרשות על מנת ללכת ולהיות טייס בחברת תעופה גדול אחר כך,מה שלא כל כך אפשרי לעשות באופן פרטי,מכיוון ששעת טיסה עולה המון המון כסף...בנוסף גם מבקר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי הרגשה ותקווה שרבים מגולשי האתר בצורה זו או אחרת קשורים ובעלי ידע כלשהו בנושא SEO. אגב... רעיון לבעלי האתר לפתוח את נושא הSEO כקטגוריה עצמאית בתוך הפורום הכללי. זה יכול לעלות בצורה משמעותית את כמות הכניסות לאתר שלכם... עכשיו השאלה: האם יש השפע למיקום הפיזי של השרת (ישראל/חו"ל) על תוצאות החיפוש? הדומיין שלי הוא CO.IL, והיו שמועות / תגובות בפורומים שונים, שאם המיקום של השרת שלי יהיה בחו"ל, למרות שהדומיין שלי הוא CO.IL, כל אותם הגולשים שיקלידו את מילות המפתח "שלי" ב Google.co.il, יקבלו עדיפות להצגת אתרים דומים שהמיקום שלהם הוא בישראל. האם זה נכון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-