עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סעמק עם הפסיכומטרי הזה.. אני צריך ליהיות מחר ב 9:30 באוניברסיטת בר אילן ואין לי מושג איזה קו מגיע לשם... אני צריך משהו שמגיע מרמלה (תחנה מרכזית). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ItachiSan,

היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by elilosky,

איזה אתר ליגה זכיתי ב7300gs שלחו לי שבועיים מיילים ולא בדקתי אז התקשרו להגיד אתר ליגתייי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

האם יהיה כזה בקרוב? יש מצב אפילו עוד החודש הזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

שמעתי שפלונטר עומד להיסגר בגלל חובות יש משהו שיכול לאשר את השמועות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני ממש רוצה להזמין משם ורציתי לשמוע חוות דעת כללית וגם תוך כמה זמן הגיעו הלדים.... איתן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DAVIDKI19,

Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by blue_core,

ראשית, כל הכבוד לצוות האתר והנהלתו על היוזמה להגריל בין גולשי האתר פרסים. אני לצערי לא אשלח את פרטי וזאת מכיוון שאין לי צורך שבמערכת פה ידעו את שמי ובטח שלא את כתובתי. אם אלפי גולשי האתר ישלחו את פרטיהם, הרי שיווצר לו מאגר מידע יקר מפז. כל שנאמר בפורומים השונים יוכל להיות משוייך לשם וכתובת אמיתית. אני בטוח שישנם עוד רבים שיאלצו לוותר על ההגרלה מחשש לחשיפת פרטיהם האישים ברשת. טוב, יותר סיכוי לאחרים. אולי במקום שכולם ישלחו פרטים, פשוט תעשה הגרלה בין משתתפי האתר ולזוכים תשלח בקשה למסירת פרטים לקבלת הפרס. כך לא יווצר מאגר נתונים שכזה ומי שלא זכה ממילא לא יצטרך לחשוף את פרטיו ברשת. בברכת שנה טובה של זכיות בפרסים.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. אז כמו שציינתי בכותרת, יש שיר באתר של DJ Yahel, שמתנגן באמצעות נגן הפלאש(שנמצא בתחתית האתר) פשוט תלחצו על play ותפעילו את השיר. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא מקום באתר שמציין את השם של השיר. תודה רבה מראש על העזרה. נ.ב - טוב לחזור לראות את הפורומים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפס פאב במרכז(חולון\ראשון\ת"א)..אפשר גם קצת יותר רחוק... מחפס פאב אם מסך גדול(כמה שיותר גדול יותר טוב... ) וסאונד חזק וטוב!!... בבקשה אשמח להמלצות לגבי פאבים......(יש גמר אלופות ברביעי!!!!!!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..) בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם. החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה: AMD Athlon XP1800 512DDR Radeon9700 128MB USB keyboard modem usb 2 * HD's 1 CDROM 1 CDRW 2 FANS אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ewingum,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני כרגע שנה שלישית במדעי המחשב. לכתוב שאני בעל תעודת בגרות מתיכון ככה וככה ולציין שאני כרגע בלימודי תואר במדעי המחשב? איך בדיוק לכתוב את זה? כדאי להכניס איפשהו בקורות חיים את הידע שלי במחשבים , איזה שפות וכו' או שלהשאיר את זה לראיון עבודה?

14. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by manco,

אם הייתם טורחים לבדוק, אז הייתם מבינים ש-www.try2hack.nl הוא אתר ש[glow=red, 3, 300]מעודד פריצה[/glow] ונותן בכוונה דפים של Login לפיצוח, כאשר כל רמה יותר קשה מהשניה...למשל סיסמה פשוטה בג'אווה, לאחר מכן פלאש........אח"כ VB וגם CGI... אז זה לא איזה משהו "פלילי" , זה אתר שנועד להציב אתגרים ותו לא. אז במקום ישר לקפוץ עלי ולנעול את הת'רד שלי, הייתם יכולים לשים לב למה שכתב Ghost Dogg (בנאדם חכם והגיוני, לשם שינוי :biggthumpup:) שאמר: "האתר הזה מציב אתגרים להאקרים בשביל לבדוק את היכולת שלהם." והבין שכל מה שאני רוצה, זה: לראות איך הם פותרים אותם. כלומר, אני רוצה לדעת איך לעבור את השלבים, ולא לפרוץ לשם האקינג או משהו זדוני אחר, אלא לשם האתגר, אך מכיוון שהצלחתי לעבו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iveco,

מישהו פה הזמין טכנאי של סלקום ? איזה רכב יש לטכנאים שלהם ? כמו בהוט ? סיטרואן ברלינגו ? מישהו יודע ? ראיתי הרבה רכבי שירות של הוט , YES אבל סלקום TV לא ראיתי אפילו אחת לצערי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

http://www.tms.co.il גם אצלכם לא עולה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oded6188,

במסגרת פרוייקט גמר הנדסי שלי באוניברסיטה אני צריך לבנות מכונת CNC המנועים שאני משתמש בהם עובדים במתח 36 וולט - מתח ישר. מהו המתח המקסימלי עבורו אין צורך באישור של חשמלאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תיראו הביאו לי את העבודה הבאה ומה זה קשה לי בתנ"ך! בבקשה תעזרו לי! לסכם מאנציקלופדיה מיקראית על שילו. מי הוא היה,איזה תקופה הוא חיי,ומה הוא עשה,בבקשה זה דחוף! תודה לכול העוזרים!!!!

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי, מכרתי באיביי אוזניות דיי יקרות (150$), הן היו חדשות אבל כנראה משהו נדפק במשלוח. הקונה קיבל אותן כשהקופסא היתה קרועה והצד הימני לא עבד. הוחלט שהקונה ישלח לי אותן בחזרה בתמורה להחזר על האוזניות. ביקשתי ממנו לכתוב על החבילה "RMA Replacement". עכשיו קיבלתי הודעה על מכס של 120 ש"ח. איך אני יכול להוכיח להם שזה בכלל אוזניות מקוקלות שחזרו מהקונה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך קוראים לסרט "צוות שנחאי" באנגלית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MishaK,

w00t! קרדיט ל-tb0001 על שמצא את הדבר השולט הזה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 1,

שלחו לי באיי סי קיו את הסרטון הבא: http://media.ebaumsworld.com/marioguitar.wmv אישה עם שיער פרוע מנגנת את המנגינה של סופר מריו הוותיק בגיטרה חשמלית. זה נשמע מדהים, אני לא האמנתי שזאת היא מנגנת בתחילה, שיערתי שהפס קול עבר עריכה והיא "משחקת אותה" מנגנת את זה. בכל מקרה אחרים טוענים שזה אמיתי ולא מפוברק, לשיפוטכם. דרך אגב תקשיבו לזה כמה פעמים, ואז תקשיבו לזה בלי להסתכל על הוידיאו, תראו שזה מאוד מוצלח חוץ מפשלה קטנה בהתחלה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים