כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מה זה השירות החדש של גוגל . גוגל ויברטור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=4d5_1209073065
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו אתם יודעים לדוגמא © Copyright ALT + 0169 ® Registered Trademark ALT + 0174 לא מצאתי רשימה מלאה הפכתי את האינטרנט.... אם למישהו יש או מכיר מקום אני אשמח תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם ראיתי, נראה מגניב. מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם מסקרנות.. אני בערך כל שנתיים, עד שהמעבד שלי הוא בערך חצי מהכי מהיר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב חדש ויש לי את הכסף והכול כרגע הכיוון הוא למעבד QUAD וכרטיס מסך 8800 השאלה היא האם לא כדאי לחכות עד חודש נובמבר בו על פי פרסומים שונים שראיתי פה באתר ובאתרים אחרים צריכים לצאת הפרנין וכרטיס 9800 או שזה יקח עוד הרבה זמן? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום לקחתי "ספר" ולמדתי לבד כמו הטכנאות מחשבים עכשיו בא לי לבנות רכב מהתחלה עד הסוף משהו ישן כמו ביאנקי , חיפושית.. השאלה אם אפשר ללמוד מכונאות רכב כמו מחשבים או שזה כבר קשה הרבה יותר ? חשבתי לקנות רכב במינימום 1000 ש"ח ולעבוד עליו .. כמו מחשב 486 או פנטיום 1 שעליו עושים את הסטאג' הראשון מה אתם אומרים ? זה אפשרי ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בקרוב מאוד אני הולכת לעשות את הקעקוע הראשון שלי קיבלתי המלצה חמה מחברה על חנות בשם פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר, ת"א. מישהו היה שם ויכול לתת כמה מילים כלליות על המקום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה באמזון אבל הוא יקר עם המשלוח: https://www.amazon.com/AmazonBasics-Ni-MH-Battery-Charger-Port/dp/B00TOVTZ7K אשמח לדעת מה קיים בארץ במחיר סביר והאם GP גם מגן תודה שוב:)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הסרטון הזה אותי קצת הפחיד...ככה באמת רצה כל תעשיית הדוגמנות היום?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה כבר 4-5 שנים שאני שומע פינק פלויד לד זפלין דורס דייב מטיוס וכו תמיד רציתי לשמוע את בוב דילן! אבל באמנים מסוגו צריך לדעת איפה להתחיל איך לאכול אותם ואיך להתענג או לא רציתי לדעת מה האלבום הכי מוצלח של בוב דילן שבאמת מייצג את המוזיקה שלו במיטבה! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו בפורום אחר אתר שאתה בוחר מהמגוון שלהם ואז אתה כותב ואת השם ויש לך כל מיני צורות שונות לשים... הנה דומאות : תהנו פשוט תלחצו על איזה bar שאתם רוצים וזה יקח אותך לאתר ומשם תעשו לבד ובסוף תבחרו את הצורה של הbar שאתם רוצים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לדעת מהי צריכת חשמל של מחשב משרדי ממוצע כאשר הוא במצב STANBY. ממש התלבטתי באיזה פורום לשאול את השאלה מכיון שהיא קשורה קצת לכל פורום כאן ... מישהו שיש לו כ110 מחשבים במפעל שאל אותי את השאלה הזאת, כשאלת המשך ל"למה להשאיר את המחשבים דלוקים כל הלילה?" אשמח לקבל טיעונים למה להשאיר את המחשב דולק ולמה לא, אבל בעיקר אני מעוניין לדעת מהי צריכת החשמל של כל אותם 110 מחשבים בין 18:00 עד למחרת ב7:00. כלומר 110 מחשבים דלוקים (במצב STANDBY) למשך 8 שעות, האם זה משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש יזם בעל ידע בתיכנות שחושב נושם ורואה קוד בכל מקום,אם אתה חולם לפתח משחק ולא היה לך את הבן אדם הנכון לסלול איתו את הדרך. צור איתי קשר. oyurtrez@gmail.com אפליקציה בשלבי תיכנון,דורשת מפתח פלאש ולא רק, כדי להמשיך בבנייתו. ההכנסות מהתוצר צפויות ממכירת המשחק בפלטפורמות שונות. מחפש שותף! ולא פרילנסר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לא רע ;D http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1842300
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני ארועים שקרו לאחרונה העלו אצלי חיוך. 1.השקת טכנולוגיית זיהוי תנועות הגוף החדשה של מיקרוסופט ל-X-BOX, ה-Kinect ויציאתו של משחק חדש: 2. הפאשלה של Apple עם האייפון 4 והפתרון הנואש של אפל בדמות מגן גומי חינם לכל רוכש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה בנתיים השיא שלי (מתועד) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בימים האחרונים ביררתי לגבי הצעות מחירים למחשב חזק לגיימינג בעיקר. אני כבר כמעט סגור על הרכיבים אבל תודות לכתבה על הורדת מחירי ה-HD4870, התחלתי לחשוב- האם כדאי לקנות מחשב בתקופה הזו של השנה?! אנחנו בדצמבר, ATI הורידו את מחירי הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם ולא מזמן יצא הצ'יפ החדש של אינטל (I7). האם יש הסתברות גבוהה לכך שבתחילת 2009 יירדו מחירי כרטיס המסך של ATI ו-NVIDIA, בנוסף לירידה במחירי המעבדים? אני לא רוצה למהר ולקנות מחשב היום, כשעוד חודש חודשיים הוא יעלה 500 ש"ח פחות. אשמח לתגובות!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי דעתי שלוש הנבחרות הכי טובות הן: 1-ברזיל 2-גרמניה 3-ארגנטינה מי השלוש המועדפות אליכם?
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי הרב מתה מדפסתי היקרה בטרם עת (מדפסת hp d1560, למי שתוהה). אז החלטתי לקנות מדפסת חדשה. לצערי מחסניות הדיו במדפסת הישנה עדיין יחסית מלאות, וכמובן המדפסת החדשה משתמשת במחסניות מסוג אחר. יש חנויות שממחזרות מחסניות, אבל מחזירות כסף בהתאם למחסנית ריקה (יענו, שקלים בודדים). כיוון שהמחסניות כמעט מלאות אז חבל לי "לזרוק" אותן ככה. יש מקומות שישלמו מחיר סביר עבור מחסנית כמעט מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-