עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'( תגידו הבנצ'מארקים פה אומרים שזה חרא כרטיס נכוון? לפי מה שהבנתי הג'י 2 פרו יותר טוב ממנו....... http://www.hardwaredome.de/tests/GF4…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.e7.pl/~casha//swf/hampsters.swf ;D ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kinggil,

שלום, מצאתי מחשבון בבית שלי מסוג קומדור בן יותר מ 30 שנה, זהו המחשבון הראשון מסוגו במדינת ישראל. והוא במצב מעולה. הינא תמונה. http://img150.imageshack.us/img150/170/dscf12396en.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ran19,

אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני קניתי אצלם את הרמקולים של לוגיטק z640 ופתאום גיליתי שרשום בכתב אחריות שאין אחריות על מוצרים כגון: אין אחריות ל מאווררים של מעבדים ומארזים, מארזים, ספקי כוח, מקלדות, עכברים, רמקולים, ג'ויסטיקים,דיסקים לצריבה, ציוד מתכלה, ציוד להדפסה, תוכנה, אוזניות, מגירות נשלפות וכבלים. כל תקלה במחשב שנובעת מתקלות ברכיבים אלו לא תטופל כ"תיקון באחריות". http://www.pch.co.il/docs/warranty.htm גועל נפש! אני במשבר וגם קניתי אצלם את העכבר שלי אז בכלל... ברור שמחר אני נותן טלפון עצבני עליהם. אז רציתי לדעת אם באמת אין לי אחריות כי זה עוד יגרום לי לבטל את ההזמנה תודה לכולם...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by massinvallus,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6500-7000 ש"ח ואני מתלבט בין PCH וזיג זאג. מבחינתי היתרונות בPCH הם שיש להם מבחר גדול מאוד של רכיבים ויש להם את כל מה שאני רוצה לפחות לפי האתר שלהם וזה החיסרון בזיג זאג (באתר שלהם חסרים הרבה רכיבים שאני רוצה). לפי מה שהבנתי השירות בזיג זאג הוא מצויין ובPCH הוא סביר. איפה כדאי לי לקנות? ויש לי עוד שאלה - מקובל לבקש הנחה מסויימת על מפרט ב6500-7000 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html יוצא 245 ללא משלוח ו285 אחרי (לקחתי אפשרות של 4.8 פאונד עם מספר מעקב) קיצר מי שיודע זה השלט תזוזה החדש של הPS3 הוזמן פני כמעט 3 שבועות היום התקשרתי ל171 והם בדקו ואמרו לי שזה מעוקב במכס חיפה והם שלחו לי הודעה ( אז אני משלם, קיצר.) כמה אצטרך לשלם על הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by C991Now,

מה הקטע של הדואר הזה? אני מניח שזה ספאם,אבל מה הקטע? לא מפרסם שום דבר ולא כלום,היא רוצה שאני ישיב - ככה היא מקבלת רשות להספים אותי עוד? מה הCATCH פה? Hello Dear, My Name is Adeline Ogah I hope this mail finds you well & healthy and i hope we can established a relationship since we are meeting for the first time,i have gone through fasting and prayers asking God to lead me to a trust worthy person who will help me with this transaction and it interests me to contact you aftter my prayers for an assistance to help me transfer this Sum of 10.7 Million USA dollars my father deposited in a bank here in Cote d'Ivore before he was assasinated.i like honesty,trust,love,truth,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Epik_yozhik,

סתם מעניין אותי לדעתם האם הייתם נשרמים לשירות השכרת סרטים כמו נטפליקס למי שלא מכיר www.netflix.com השירות קיים פה בארצות הברית, מה שהוא נותן בגדול אתם נרשמים לשירות להשכרת סרטים דרך הדואר בוחרים בסרט , הסרט נשלח אלייכם בדואר , הזמן להחזיק בסרט הוא בלתי מוגבל, כאשר נמאס לכם מהסרט, אתם מכניסים אותו למעטפה שקיבלתם במשלוח הראשוני. שולחים חזרה לחברה וברגע הסרט התקבל אצלהם הם שולחים לכם את הסרט הבא ברשימה שלכם. השירות פה עולה באיזור ה 5 דולר תלוי בכמות הסרטים ובסוג השירות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MishaK,

w00t! קרדיט ל-tb0001 על שמצא את הדבר השולט הזה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Moo,

http://www.plonter.de/ המחירים יותר זולים??? המחירים של פלונטר יקרים מידי לגרמניה, לא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עכשיו שסופסוף ההוטמייל שלי הוא 250 מגה (לעומת 2 מגה מסכנים עד לפני שבועים) אני מנסה להבין מה המגבלה של גודל קובץ שאפשר לצרף למכתב ששולחים מההוטמייל וגודל קובץ מצורף למכתב שמקבלים להוטמייל. קצת קשה להבין את זה בפירסומים שיש להם לתיבה בתשלום , אני בטוח שזה "מתחבא" איפושהו, ואני מקווה שהמיגבלה של מגה היא כבר היסטורייה עם השרות החדש. נ.ב. - אשמח גם לקבל את אותתם נתונים לגבי התיבה של YAHOO. בתודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by motogt,

הקולקציה: http://www.sportw.co.il/cat.asp?manid=287 הוא (חבר) מחפש קרוקס כפכף אצבע. ואומר שהשחור עם הסוליה הכחולה הכי יפה. וני אומר לו שזה צבע שמתאים יותר לנשים. וגבר בן 20 שהולך עם , זה יראה מגוחך. ועדיף ללכת על השחור הרגיל, או השחור עם הסוליה החומה. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי רישון B קרוב ל5 שנים....רשיון לA2 באיזור השנה... אני רוצה להגדיל לA1....מה אני צריך?... לפני הבנתי זה תיאוריה חדשה...ושיעורי נהיגה...כמה חובה?? יש אתרים חינמיים שאני יכול ללמוד תיאוריה של אופנוע דרכם?? או כל אתר שיעזור לי...אני חייב להתעדכן בלוח תמרורים לחזור על זכות קדימה, פניות וכל התוספות של אופנוע.... תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Check_Point,

חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי ! לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן. המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם. שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות. הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים. אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by דניאל52,

אתם מאמינים בחוצנים? או בכלל חיים מחוץ לכדור הארץ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by iem,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה המצ"ב בקובץ כי ממש שברתי עליה את הראש ולא הגעתי לפתרון... :'( תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני ממש רוצה להזמין משם ורציתי לשמוע חוות דעת כללית וגם תוך כמה זמן הגיעו הלדים.... איתן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://www.metacafe.com/watch/1429665/pulsar_mania/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liran8378,

מה טוב ל hangover ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Norm4nde,

אני צריך פלאפון משהו ברמה (לא משנה התקציב) כנראה אני מביא אותו מו"ל אז חשבתי על ה v3x / w900i אבל אם יש יותר טובים אשמח לקבל =)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hck,

היי! אני מעוניין לדעת מהי צריכת חשמל של מחשב משרדי ממוצע כאשר הוא במצב STANBY. ממש התלבטתי באיזה פורום לשאול את השאלה מכיון שהיא קשורה קצת לכל פורום כאן ... מישהו שיש לו כ110 מחשבים במפעל שאל אותי את השאלה הזאת, כשאלת המשך ל"למה להשאיר את המחשבים דלוקים כל הלילה?" אשמח לקבל טיעונים למה להשאיר את המחשב דולק ולמה לא, אבל בעיקר אני מעוניין לדעת מהי צריכת החשמל של כל אותם 110 מחשבים בין 18:00 עד למחרת ב7:00. כלומר 110 מחשבים דלוקים (במצב STANDBY) למשך 8 שעות, האם זה משמעותי?

23. אתמול והיום הרודתי את מרבית הסדרה וויגר למחשב ! יצא כמעט 20 גיגה , ראיתי כבר את רוב הפרקים שהורדתי (היו קצת חורים בעלילה). אב השאלה הגדולה : יש לי את שני הפרקים האחרונים בסדרה (עונה שביעית) ורוב החורים היו בעונה השישים והשביעית - האם לצפות בהם ולהרוס לי את הסדרה שמשודרת כל שבת ביס ? עזרתכם חשובה מאד . תודה מראש עופר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Zoo-b,

למי שמשועמם: במקרה נתקלתי באתר Xbox gamer בהודעה לעיתונות יוצאת דופן.... ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by redead,

יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים