כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לא כל הזמן אבל לא מעט. האם זה נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני אכתוב בקצרה כי אני באייפון... סתם רציתי לדעת אם עוד מישהו שמע בומים מוזרים בשעה האחרונה (לסירוגין), מין גלי הדף לא יודע איך להסביר.. אולי בומים על-קוליים? ראשון לציון.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם פה הזכירו את למיר, זיגזג פלונטר וכו'. מישהו מכיר את חנות פנדה ויכול להגיד לי אם היא טובה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מישהו שעושה חתימה עם המפרט של המפרט ודגל של החברות זה המפרט 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE תודה רבה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל עבדתי 144.87 שעות, איך הנוסחה עובדת והאם יש converters שיכולים לעשות את זה בפשטות? ומצאתי פה תשובה בחיפוש לגבי חישוב שעות עבודה באקסל אבל דיי פשטנית, כמישהו שלא עובד עם אקסל וצריך להסביר למישהו אחר שלא עבד אף פעם עם אקסל, איך זה עובד בדיוק (יום - שעת הגעה - שעת סיום - ושאקסל יחשב את השעות+דקות..אם אפשר, step by step). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד אוהב חיות, כלבים בעיקר, וכבר הרבה זמן שאני רוצה להתנדב בצער בעלי חיים (באר שבע).. עכשיו אני סוף סוף בגיל המתאים. יש פה מישהו שמתנדב בצער בעלי חיים\אגודה אחרת, לא משנה אם בבאר שבע או לא? מה אני צריך לדעת לפני שאני מרים אליהם טלפון? מה עיקר העבודות שם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השיר המקורי הוא LET THE SUNSHINE. הביצוע בפרסומת: מישהו יודע מי המבצעים והאם הביצוע הזה נעשה במיוחד עבור הפרסומת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רפידשר מבטלת את את שרותי ההורדות כפי יכולתך, בתכנית החדשה מספר מסלולים למורידים כבדים עד קטנים, במחירים שונים, בהתאמה, התכנית די מבלבלת, ואף משתנית אוטומטית על פי כמות ההורדות למסלולים יקרים שמקצרים את ימי החבילה אוטומטית בשל שיטת הניקוד החדשה, כאן טוענים: http://newteevee.com/2010/06/28/rapidshare-ready-to-launch-download-stores/ כי ישנם דיבורים על מעבר לשרותים ליגאליים וזאת ע"י העברת תמלוגים לבעלי זכויות היוצרים, מה שימנע מהם התרוצציות עתידיות בבתי המשפט, הערכה זו אינה מתייחסת לשיטת החבילות החדשה, אך יתכן וזהו ההסבר לתכנית שצוברת כעסים רבים בשל אי שמישותה כמו גם מחיריה שהתייקרו בעשרות אחוזים, והצורך לעקוב ולהגדיר מחדש את החשבון בכל פעם שחלים בו שינויים אוטומטיים הגורמי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני בכוונה לא כותב למשהו ספציפי כי אני רוצה לדעת אם יש חנויות (מהארץ או מחו"ל) שמאפשרות להזמין ישירות מהם ובלי פערי תיווך (שזה עיקר המחיר הסופי). זה יכול להיות צעצועים, שוקולדים, חפצי אומנות וכל דבר אחר שעולה על דעתכם. לא יכול להיות שאין חנויות חוץ מאיביי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז זהו אחרי הרבה זמן שהיה לי "דודה" ללמוד גיטרה קלאסית, הפתיעו אותי באחת... מעוניין ללמוד ולבד... הורדתי סרטונים שמלמדים וכל מיני ספרים. כרגע אני ממש בהתחלה ולומד רק את שלושת הבתים הראשונים - איי אם, אי, סי, ג'י, די אם - די מינור..... (הלכו לי האצבעות )... אשמח אם אני יוכל לקבל קצת טיפים על מה לעבוד ואיך? כאילו מה לנגן הרבה כל אקורד? כמה זמן להקדיש לכל דבר? אולי דווקא את השיעורים הראשונים כדאי לעשות עם מורה פרטי? המעבר בין אקורד לאקורד נראה לי מזה קשה!?! איך לעזאזל לומדים לעבור מאקורד לאקורד ולהניח את האצבעות ביחד... בעעע... ומתי לעזאזל יפסיקו הכאבים באצבעות (בקושי אני יכול להקליד...) ... אני לא יודע מה בדיוק לשאול אבל כמו שכבר אמרתי, אשמח לטיפים.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האיסיקיו המזורגג הזה לא מוכן לעבוד יותר עם המספר הישן שלי..אררר!!! אני מבקש מכול מי שברשימה שלי ליצור איתי קשר באיסיקיו החדש שלי במספר 146728249 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
YOU ARE ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP, ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE? Yes. ARE YOU REALLY SURE? Yes. ARE YOU REALLY REALLY SURE? *****yes!****** OK, THEN. JUST SO YOU KNOW, WE'RE REQUIRED TO ASK YOU THAT NOW. IT'S ALL YOUR FAULT FOR BEING A PICKY CONSUMER AND SUPPORTING THAT WHOLE "ANTI-TRUST" NONSENSE. INGRATE. Just get on with it. ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP. FIRST WE NEED TO CHECK YOUR SYSTEM FOR COMPATIBILITY. THIS COULD TAKE SEVERAL DAYS. Groan. THE INSTALL PROGRAM HAS DETECTED SEVERAL POSSIBLE PROBLEMS AND WILL NOT LET YOU INSTALL XP. Problems? What problems? THE VIDEO CARD YOU ARE USING APPARENTLY DOES NOT WORK WITH THE MOTHERBOARD. But I'm…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשו ממני להוריד סדרה של כ - 25 פרקים ולצרוב על DVD כמה הייתם מבקשים על דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב היום חבר שלי שלח באודיגו ידיעה על הכתבה בסייט שלו על איך לעשות כסף באינטרנט. אומנם התשלום לא נראה גבוה במיוחד (כ15 דולר בחודש עם 20-30 דקות כל יום) אבל בכל זאת הרעיון של כל זה לא נראה לי מה דעתכם? מישהו התנסה בזה? אם לא הבנתם הכסף מגיע מכניסה לאתרים של מפרסמים..........משהו כמו חצי סנט לאתר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-3035119890962635754&hl=en הסרט גמר של כיתה יב' במגמת תקשורת וקולנוע הוא מדבר על השיעמום המטורף שזורם ביבנה בלילות בעיקרון הסרט הוא לפני 10 חודש אבל המצב הוא כרגע אותו דבר ... מקווה שאני אקבל פידבקים , הערות ,הארות ושאר ירקות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדמה לי שהיה אתר כזה, אתה מעלה שאלה ומוצאים לך תשובה בתשלום. אני מחפש לקנות משהו ומוכן לשלם גם בשביל שימצאו לי איפה לקנות את זה. ברור שאפשר לפנות למידען אבל זה בטח יעלה מלא..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אחותי החורגת גרה בלאס אנגלס, והיא צפוי להגיע לארץ ב-סוף יוני, כדאי לרכוש דרכה מחשב מ- Newegg, ז"א חלקים עיקריים בכל מקרה, השאלה היא, מה אתם אומרים? כדאי לחסוך סכום רציני אבל להיות בלי אחריות? אני לא יודע =\ בנוסף, היא צריכה לשלם מיסים? יש את הקטע של אזרח שב? מתי זה תקף? דברים כמו זיכרון, זה בטח מאוד פשוט להבריח כי זה קטן, אפשר אפילו לשים את זה בקופסא של הכרטיס מסך, וגם המע"מ לא נוראי. אבל בכל זאת יהיה נחמד גם לחסוך את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארזים פתוחים לבדיקות חומרה. כמו Lian Li PC-T60 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=519&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=134 או Cooler Master Lab http://www.daily-hardware.com/index.php?page=review&id=27 הCooler Master הזה נראה לי הכי מתאים גם בגלל המחיר וגם בגלל הנוחות. תראו איך הוא בנוי, ניתן לשלוף את הלוח תוך שנייה. מישהו מייבא דברים כאלה לארץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר דפק תראש בהודו חושב שהוא קיפוד אז ואללאק אמרתי לו משה אתה לא קיפוד תביןן משה אתה לא קיפוד איך השיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.slyck.com/news.php?story=845 (תקראו טוב טוב, מוזכר גם באתר הרשמי של הFBI שנעצרו אנשים בארץ) איפה זה נגמר ? : שיעצרו פשע אמיתי ( לדוגמא מנהיגי הכתות למינהם... ושאר החלאות) ולא כמה חברה שלא מזיקים לאף-אחד ומורידים WAREZ. אז נכווון שהמנכ"ל התורן של MGM ייצטרך לדחות בשנה את הקניה של היאכטה שלו, אבל לפי דעתי זה מחיר הוגן לעומת התמורה הגדולה שהווארז נותנים לכלכלה, ולתרבות. לפי דעתי זה יצא מכלל פרופורציה כל העניין הזה. כנראה מנהלי האולפנים ותעשיית המוזיקה מחפשים סיבה לירידה במכירות ולא רואים שהסיבה היא לא הווארז, אלא התוכן הדל שהם מפיצים. סרט טוב יצליח בקולנוע ולא משנה מה ! קחו לדוגמא את המאטריקס וLOTR SW וכו' שהיו סקרינרים שלהם גם לפני יצאת הסרט. אם יש איכות -…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-