עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sapartil,

למשל יש לי אייקון של קובץ של 10 שירים על הדסקטופ, איך אני משיג את ה URL של הקובץ הזה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ForresT,

אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lipman,

עד היום לקחתי "ספר" ולמדתי לבד כמו הטכנאות מחשבים עכשיו בא לי לבנות רכב מהתחלה עד הסוף משהו ישן כמו ביאנקי , חיפושית.. השאלה אם אפשר ללמוד מכונאות רכב כמו מחשבים או שזה כבר קשה הרבה יותר ? חשבתי לקנות רכב במינימום 1000 ש"ח ולעבוד עליו .. כמו מחשב 486 או פנטיום 1 שעליו עושים את הסטאג' הראשון מה אתם אומרים ? זה אפשרי ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ROTFL,

אני מעוניין לשדרג את הזיכרון שלי מג'יגה ל שתיים, אבל בגלל שבארץ אין סטים שכאלו במחיר שפוי (המחיר בארץ יותר מכפול) החלטתילהזמין מחו"ל. אחרי בדיקה מקיפה החלטתי ללכת על הסט הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231021 אני יכול לשלוח את זה לקרובת משפחה והיא תשלח לי את זה לארץ, הבעייה היא שבאתר הנ"ל לא מקבלים את כרטיס האשראי שלי בטענה שהוא "בינלאומי". יש דרך אחרת להזמין או מקום אחר בחו"ל שמוכר את המוצר הזה או מוצר דומה בתכונות? אני די נואש... :-(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

זה בנתיים השיא שלי (מתועד) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

6. Started by sergey_k,

חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NiTRo37,

רעיון חביב מה הן המסעדות הכי נוראיות שהייתם בהן ואתם ממליצים בכל תוקף לא להגיע לשם?

8. אם מחפשים איזה סרטון ספציפי אז אין שום בעיה ולרוב לפני שמסיימים להקליד יש כבר הצעה נכונה . אני מתכוון לזה נגיד שאתה עושה חיפוש לאמן מסוים לזמר מסוים להקה מסוימת . הייתי מצפה לראות את מיטב השירים בתוצאות הראשונה וכן בעמוד השני והשלישי . אבל מה שקורה הוא שבשלושת העמודים הראשונים אין אפילו רבע מהשירים הטובים ביותר של אותו אמן . וזה די מתסכל שאתה רוצה להכיר אמן מסוים אבל תוצאות החיפוש ביוטיוב לא עזרו לך בכלום והשירים הטובים שלו לא נמצאים בתוצאות הראשונות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

דיון/שאלה קצרה: אני טס לחו"ל בקרוב ואני אמור לנחות באיזור 10 וחצי בלילה, מה שאומר שאני אגיע לעיר בסביבות 12 +- הבעיה היא, שאם אני זוכר נכון, ברוב המלונות מבצעים צ'ק אין ב10 בבוקר... כלומר יכול להיות שלא אוכל לעשות צ'ק אין כאשר אגיע למלון? נשמע מבולבל ומפגר, אבל זה מה שאני כרגע. שונא לתכנן את הדבר הזה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי חברים, :-) אני חדש בפורום (הרגע הצטרפתי), והחלטתי לשאול את השאלה כאן (הגעתי לכאן דרך קריאת פוסט בנושא המתחים). ביום רביעי קיבלתי את השקע-החכם שהזמנתי (2 אמריקאים מ-Apple.com ואחד אירופאי... מ-amazon.de). האירופאי הוזמן, כי מה לעשות... זה התקן הישראלי והשניים האמריקאים הוזמנו, מכיוון ששעון ה-Apple Watch והאייפון שלי נרכשו ב-Apple.com ארה"ב. לפני הזמנת השקעים האמריקאים-ראיתי, שלפי אתר היצרן (Elgato), השקעים תומכים במתח v100-240 ,50/60Hz (קישור)... מה שכן, על השקע רשום 120v וכאשר חיברתי אותו (ללא מכשיר מחובר!), שמעתי רעש מוזר (אולי זה תקין, אך העדפתי לא להסתכן) ולכן.... ניתקתי מיידית. לפי הפוסט ההוא הבנתי, שבמפעל חוסכים בתחום…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ראיתי את זה באמזון אבל הוא יקר עם המשלוח: https://www.amazon.com/AmazonBasics-Ni-MH-Battery-Charger-Port/dp/B00TOVTZ7K אשמח לדעת מה קיים בארץ במחיר סביר והאם GP גם מגן תודה שוב:)

13. אני צריך לאמת פרופיל שלי בפייסבוק דרך-SMS אבל לא רוצה להשתמש במספר נייד שלי. חוץ מזה יש עוד אפליקציות, אתרים מוזרים שרוצים לאמת מספר נייד שלי פרטי. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות זאת באמצעות כרטיסי שיחות שמוצעים בשוק כמו Big Talk או YouPhone. האם זה יעבוד? תודה

14. שלום, מישהו ניסה לנקות את המחשב עם אקדח אוויר? האקדח אוויר מחובר לקומפרסור. בגלל שהוא מוציא אוויר בלחץ גבוה רציתי לשאול האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)

16. מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by chris_u16,

-

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חברה, אני צריך עזרה. אני מחפש אתר ששם אני יכול לתלות מודעת מכירה של כמה דברים שאני רוצה למכור(מכונית,מולטיטריינר ועוד..) איפה אני יכול להשים מודעה של מכירת רכב??ואיפה של הדבר השני שפירטתי?? אהה כן, אני צריך שזה יהיה בחינם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by R-E-L,

עוד מישהו ראה היום בעיתון כלכלה של ידיעות (מדור מחשבים של יום ראשון) את המדפסת התלת-מימדית? עד עכשיו חשבתי שזה משהו לא מציאותי! בינתיים זה "קצת" יקר... מעניין מתי זה יגיע לשוק הפרטי... :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by M.G.,

אהלן! נדמה לי שבסביבות סוף ינואר-תחילת פברואר, ממש לפני תחילת סמסטר אביב, מתקיימים ימים פתוחים באוניברסיטאות השונות בארץ. אם יש מישהו שיודע את התאריך המדויק של היום הפתוח באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, ואת זה של אוניברסיטת ת"א, אני מאוד אשמח. זה ממש חשוב!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 114508534,

מישהו שמע על זה ? יודע איך זה עובד?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.