עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sfree,

מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. גיימס מקאבוי ודניאל רדקליף ינסו להפיח חיים חדשים בסיפור הקלאסי שמעובד לסרט קולנוע בפעם השנייה בשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-פרופסור-אקס-והארי-פוטר-ממציאים-מחד/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני צריך לאמת פרופיל שלי בפייסבוק דרך-SMS אבל לא רוצה להשתמש במספר נייד שלי. חוץ מזה יש עוד אפליקציות, אתרים מוזרים שרוצים לאמת מספר נייד שלי פרטי. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות זאת באמצעות כרטיסי שיחות שמוצעים בשוק כמו Big Talk או YouPhone. האם זה יעבוד? תודה

4. היי חברים, :-) אני חדש בפורום (הרגע הצטרפתי), והחלטתי לשאול את השאלה כאן (הגעתי לכאן דרך קריאת פוסט בנושא המתחים). ביום רביעי קיבלתי את השקע-החכם שהזמנתי (2 אמריקאים מ-Apple.com ואחד אירופאי... מ-amazon.de). האירופאי הוזמן, כי מה לעשות... זה התקן הישראלי והשניים האמריקאים הוזמנו, מכיוון ששעון ה-Apple Watch והאייפון שלי נרכשו ב-Apple.com ארה"ב. לפני הזמנת השקעים האמריקאים-ראיתי, שלפי אתר היצרן (Elgato), השקעים תומכים במתח v100-240 ,50/60Hz (קישור)... מה שכן, על השקע רשום 120v וכאשר חיברתי אותו (ללא מכשיר מחובר!), שמעתי רעש מוזר (אולי זה תקין, אך העדפתי לא להסתכן) ולכן.... ניתקתי מיידית. לפי הפוסט ההוא הבנתי, שבמפעל חוסכים בתחום…

5. יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה

6. Started by talor,

דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שתי הבעיות הן: 1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל? 2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

דיון/שאלה קצרה: אני טס לחו"ל בקרוב ואני אמור לנחות באיזור 10 וחצי בלילה, מה שאומר שאני אגיע לעיר בסביבות 12 +- הבעיה היא, שאם אני זוכר נכון, ברוב המלונות מבצעים צ'ק אין ב10 בבוקר... כלומר יכול להיות שלא אוכל לעשות צ'ק אין כאשר אגיע למלון? נשמע מבולבל ומפגר, אבל זה מה שאני כרגע. שונא לתכנן את הדבר הזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, בטח ייצא לכם בעבר לדעת שאתם חייבים לנהוג/לרכב עם משקפיים בגלל שלא שמתם לב שאין לכם 6/6 וחשבתם שאתם רואים מצויין. אז כך גם אצלי. הוצאתי טופס ירוק בגיל 16 ואז גיליתי שאני צריך משקפיים, לא משהו קריטי, 0.75. ואז זה התחיל להדאיג אותי... באתי להחליף משקפיים אחרי שנתיים בערך ואחרי שעשו לי בדיקת עיניים גיליתי שהמספר הוכפל ל-1.5. האם זה יהיה בעלייה מתמדת או משהו כזה? ממה צריך להימנע?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, מישהו ניסה לנקות את המחשב עם אקדח אוויר? האקדח אוויר מחובר לקומפרסור. בגלל שהוא מוציא אוויר בלחץ גבוה רציתי לשאול האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dima_ga,

ביום ראשון יש לי הפלגה ליוון לערים רודוס, כרתים וסנטוריני. מכיוון שהמידע שמצאתי לא מפרט מה המרחקים מהנמל לאתר אשמח לשאול אתכם מה כדאי לראות בערים הנ"ל ולא נמצא במרחק רב מדי מהנמל הימי? האם יותר זול ויש בכלל אפשרות לקנות טיול במקום או רק על הספינה? כל טיפ נוסף יתקבל בברכה

14. או לפחות יתחילו לעבוד אליו ב2012 -(אין לי מושג כמה זמן זה לוקח )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Elijah Baley,

שלום ;D בקרוב אני נוסע עם המשפחה לאילת ורצינו המלצות לכל מני אטרקציות (אנחנו בגילאי 14-21). אשמח אם תתנו מסעדות בשר טובות או מקומות ספורט אתגרי או מופעים מיוחדים ודברים מהנים אחרים. כתבו כל מה שעולה לכם לראש ואני כבר אבדוק מידע על זה. תודה רבה לכם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כמה שאלות שתוכלו לעזור לי 1.ציין שם של אתר שניתן לקבל בו נתונים מפורטים על מדינה מסוימת או על מספר מדינות 2.האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? אני חשבתי על GOOGLE CACHED איזה עוד רעיונות יש לכם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. עושים לי סרטים בצהל ורוצים לדחות לי את הגיוס לעוד שלושה חודשים [אין מצבבבבב] בקיצור, ייתכן ובסופו של דבר אכנס להיות בדובר צהל ומשם יעזרו לי להגיע לתפקידים טובים בתחום האמור [לדוגמה - פיקוד צפון]. הציעו לי להיות במעבדה כימית במודיעין אבל לחכות שלושה חודשים בגלל המיונים - בנוסף הוסיפו ואמרו שבגלל שמודיעין זה קדם צבאי, לאחר הגיוס לא תהיה אפשרות לבקשר מעבר לתפקיד מודיעיני. רציתי להתיעץ אתכם מה לעשות - מצד אחד אם לא מגייסים אותי יום חמישי, אני כנראה ואחליט בסוף לא להתגייס - תבינו, אני עד היום חשבתי שאני מתגייס פתאום היום מודיעים לי שלא [בגלל שלא עברתי מיונים.. טעות שלהם שלא ביקשו] וכל זאת לאחר שכל מי שמכיר אותי יודע שאני מתגייס, התכוננתי נפשית לגיוס וביטלתי את כל החיים שהיו לי…

18. Started by joni,

כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .

19. Started by ran19,

אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by aviel1988,

מה ההשלכות של קניית מפרט מחשב מחו"ל (לדוגמא מ- NEWGG) העניין של המשלוח עלויות אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by huber,

שלום אנשים. החלטתי שגם ספרים יהיה חכם יותר לרכוש באינטרנט, עכשיו אני מחפש מקומות בהם ניתן לרכוש ספרים אונליין בעיברית במחירים טובים יותר מהמחיר של החנות השכונתית (קרי סטימצקי). יש למישהו מושג? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על סיפרי פנטזיה טובים כדוגמאת סיפרי מחזור שער המוות או סידרת הדרקונים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן. תודה.

22. אז משעמם לי והחלטתי לעשות מרתון של סרטי מנגה, על מה שווה לי ללכת? עריכה: (ותודה ל-DIMAX ) בלי סרטי פורנו בבקשה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1) איזה סוגי מקצועות מצריכים באוניברסיטה פיזיקה? ממה שאני יודע זה כל ההנדסות. האם זה נכון? האם יש עוד מקצועות? 2) האם בכל הנדסה ממשיכים ללמוד פיזיקה כמה שנים באוניברסיטה? 3) כמה סוגי הנדסות יש? ואיזה? אני מכיר מכונות, תעשיה וניהול, והנדסת חשמל. 4) לימוד רפואה מצריך פיזיקה? 5) האם קיימים מקצועות שצריך בשבילם פיזיקה רק כתנאי קבלה ולא ממשיכים ללמוד פיזיקה באוניברסיטה? אם כן, אילו? שאלות אלה מאוד מאוד חשובות לי, ואני זקוק למידע כמה שיותר מהר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by overload,

BUY A MAC USER FRIENDLY

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים