עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yaloner,

אתמול בלילה מצאתי את עצמי בוהה בסרט מטומטם במיוחד בערוץ מטומטם לא פחות. אמנם העלילה היתה בין גרועה ללא קיימת אבל היתה סצנה שהעלתה בי שאלה. מרגל אחד (שהתחזה באופן מפתיע לטכנאי חשמל לבוש בסרבל כתום זוהר) ניגש למחשב, דחף ל-USB דיסק נייד. על המסך של המחשב נראה שהופעלה תוכנה כלשהי באופן אוטומטי ואחרי כמה שניות המרגל שלף את הדיסק ונעלם מהבית. כמובן שמאותו רגע היתה לו שליטה מלאה על כל המידע שבמחשב. אחרי שקצת צחקתי, אמרתי לעצמי שבעצם אולי זה לא מופרח לחלוטין, אולי אכן קיימת טכנולוגיה כזאת. אז מה אתם אומרים? מציאות או דמיון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בחו"ל המחירים די זהים. לקנות דיסק קשיח seagate ביבוא אישי ממש לא משתלם כי המחירים בארץ די קרובים לאמזון (100-200 ש"ח יותר בד"כ). אבל WD...... רפטור 500GB עולה פה בסביבות 1100 ש"ח כשבארה"ב 130$. גם סדרת הBlack שלהם אותו דבר, מחיר מופקע שכבר עדיף לייבא לבד (במיוחד כשזה כולל עוד כמה דברים אז המשלוח משתלם). לא הייתי מתפלא בשוק כרטיסי המסך, שם יש אחידות וכל היבואנים פה מפקיעים מחירים. אבל בזירת הכוננים הקשיחים נוצר מצב שיש רק 2 שחקנים עיקריים ואחד מתעלם לגמרי מהתמחור של השני, לא מוזר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי אני עוזב את הבית סופסוף ואני צריך אינטרנט איזה ספק? איזה תשתית? איפה הכי זול וטוב? ואני מאוד מעדיף מקום ללא התחייבות כי אני לא הולך לגור שם לנצח. *עריכה!! הערה: אין לי קו טלפון בדירה ואין לי כבלים בדירה.

4. אהלן, בשעה טובה סיימתי את המועדפת ויש לי בערך שנה לשרוף עד לתחילת הלימודים ולכן חשבתי על עבודה בתחום שמעניין אותי (גאדג'טים, מחשבים) ואני מדבר על חנויות כגון באג,אייבורי,KSP. אז לפני שאני שולח קורות חיים ומגיע לפגישות מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאנשים שעבדו בתחום ויש להם דעה אובייקטבית בנושא. מעניין אותי בעיקר לדעת על אופי העבודה, כמות שעות חודשית ושכר וכל מידע מעבר יכול לתרום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה, בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא? האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by omrij,

מישהו יודע איפה מוצאים מוצר כזה? (בארץ) שלי נשרף ומחפש זהה (ככל האפשר) לא יודע אפילו אם זה המינוח המתאים אבל ככה הוא נקרא פה http://www.foxphil.com/gewiss.htm תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by bronco,

אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Epsilon,

אחים ואחיות יקרים שלום ברצוני לקבל הזמנה לחשבון ב Gmail. נא לשלוח את ההזמנה לדואר : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx בברכת חג שמח ותודה מראש Epsilon

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by sarel_d,

אהלן אנשים!!! אני מחפש תוכנה שתסייע לי בפתיחת קבצי RU. תודה מראש לעוזרים.. דרך אגב זה קובץ של תמונה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  10. http://www.beer.com/beer.com-Content_C-section_id-1134665558227_video.html מי אמר שמתמטיקה זה משעמם? חה חה חה.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by borg,

שמעתי שמה-01/01/06 כל הרשיונות נהיגה של 50 סמ"ק ישודרגו באופן אוטומאטי ל-125 סמ"ק, כך שבעלי רשיון נהיגה על 50 סמ"ק יוכלו לנהוג על 125 סמ"ק. מישהו יכול לאשר את השמועה הזאת?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  13. להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]

14. Started by dvvon,

סעמק ערס ביקשתי הזמנה לINDEA וחסמו אותי בטורנטליץ' איזה באסה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by uzana2004,

המייל: uzana2004@yahoo.com

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by Satlan,

חברים, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים שקנו מEBAY... איך שילמתם ? האם הסחורה הייתה טובה ? האם לא הייתה בעיה במשלוח ? מה עם מיסים? ואם נגיד ארצה לקנות משהו, עד כמה מסוכן זה ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אני אישית אהבתי את הישן... יקח לי זמן להתרגל לחדש...

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מערכת מהאתר הזה: http://store.summitracing.com/ אבל אני צריך לברר כמה פרטים בטלפון ושאני מדבר באנגלית אני נשמע כמו מפגר.. :-\ אז אם מישהו שגר בארה"ב יכול להתקשר לחנות ולשאול אותם: 1. האם הרמקולים שבאתר חדשים או משומשים 2.כמה עולה משלוח של מגבר וסאב לארץ 3.איזה כ.אשראי צריך כדי להזמין 4.אם לא יעצרו את זה במכס תודה רבה רבה למי שעושה את זה בשבילי :yelclap:

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by The_overclocker,

http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1837095 :-*

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by ForresT,

אני מחפש אתר שמראה מכירים עדכניים של רכבים(רצוי בעברית) אבא שלי רוצה למכור RENAULT 19 ואני רוצה לדעת כמה היא שווה..איפה יש אתר שמראה?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by שניצל,

ראיתי את זה לפני זמן ברחוב ביאליק ברמת גן (פינת ז'בוטינסקי, מול אלרם), אז הייתי חייב לצלם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

מי מבין כל חיילי האתר הפז"מניקים מתכוון להגיע לכנס ב 22/01/06 ? חייל זכור! צה"ל זקוק לך בכנס זה! ( כדי להוריד את נתוני המשתרמטים מהסטטיסטיקה )

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית, ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ. האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון? או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. [shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by ^GunX^,

משהו שציירתי באמצע השיעור (אנטיגונה זה ממש ממש משעמם) , אחרי שראיתי סרט על making of dark side of the moon; אני יודע שזה לא משהו , אבל סתם רציתי לשתף [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.