עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך את הטופס ושכחתי לקחת אותו היום אחרי הבגרות.... וחוץ מזה מה התוצאות שיצאו לכם בתרגילים?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים שעושות משלוחים בינ"ל... מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by fux,

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1300665 איך זה? תודה ותתחשבו שהתקציב לא גבוה {בשביל חבר} תודה

4. Started by davidreznic,

למה תמיד בסרטים (ואולי גם במציאות) שומרים מחזיקים את הפנס מעל הכתף ולא לפני הגוף?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by Zeev86,

לאחרונה העניים שלי מתעיפות מהר מאוד ממסך המחשב, וחשבתי לקנות את המשקפיים האלה, שאמורים לעזור לי עם הבעיה. השאלה שלי, אם זה באמת עוזר. למישהו יש אותם? http://gunnar.co.il עריכה: אל תמליצו לי ללכת לרופא עיניים. הייתי. הראיה שלי בסדר גמור. פשוט העיניים מתעיפות לאחר מספר דקות לאחר שאני מסתכל על מסך מחשב, וזה נמשך מספר חודשים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eli33,

שלום לכולם. זומנתי למחר ע"י הצבא למבחני התאמה לאשכול - קורס תכנות במסגרת העתודה הטכנולוגית רציתי לשאול באיזה נושאים יהיו השאלות שמה? אם מישהו כבר היה ויודע. ואם יש איזה משהו ששווה לחזור עליו מהלימודים ? אסמבלר /שפת c/c++ וכדומה.. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Badi_Mami,

גלשתי עם בן דוד שלי בחנות ותראו מה מצאו עיני ;)

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by reggeman,

שלום לכולם אני מחפש חנות מחשבים מקצועית שירות טוב ובמחירים סבירים חוץ מKSP IVORY שאני מכיר כבר תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by ref4fcd,

לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  10. אני לא זוכר באיזו עונה סיימו בערוץ 3 לשדר.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Ozgur Can feat. Nick Beman - Not Even Winds גירסת המקור, אורך מלא - 7 דקות ו 45 שניות. תקין ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by Idan-h,

אני מתגייס מחר, למודיעין שדה. יש כאן עוד מישהו שמתגייס מחר? עכשיו אני לא אוכל להיות פעיל בפורום לעיתים קרובות, אבל אני אבוא לבקר מידי פעם. בכל מקרה גיוס נעים לכל מי שמתגייס מחר, או בכלל בזמן הקרוב .

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by Roshos,

שלום לכם אתמול בלילה הועלה אצל קרוב משפחה שלי חשד להפנדיציט אני מעוניין לדעת מהו הניתוח הזה כמה זמן וכו'... תודה מראש roshos..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. דיון על תמונות של החברות שהרי זה חלק בלתי נפרד מהחיים וגם מסביבת העבודה :smile1: ! ניראה לי נושא דיי מעניין ונחמד אני יתחיל בחברה שלי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by amir85,

יצאה לי להתקל בטרילר לסרט TRON החדש ואני לא יכול להפתר מהתחושה שכבר ראיתי את זה ... אבל אם זה גרסאה חדשה לסרט ישן אני ממש לא מצליח להזכר איך קוראים לו, יש למישהו כאן מושג? http://www.youtube.com/watch?v=I6jfm0hq0bk

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  16. רציתי לשאול אולי יש מישהו שזה יצלצל לו עכשיו קרה משהו מוזר אני על המחשב השעה כמעט 5 וכמעט חושך כבר פתאום הפסקת חשמל הולך לחלון רואה שזה רק אצלנו פותחים את הדלת יש שני אנשים על הארון חשמל אומרים דברים לא הכי ברורים שהם בודקים לחורף ואם יש עצים גבוהים או מרפסות אצלנו ואם אפשר להכנס להסתכל שואלים אותם שוב כמה פעמים מה המטרה הייתה ולכבות את הפיוז הם לא ממש עונים וממשיכים לדבר על עצים גבוהים שיכולים לפגוע בקווי חשמל מיד אחרי זה ראיתי את שנייהם מהחלון למטה כל אחד נכנס למכונית פרטית משלו מכוניות רגילות לא של חברת חשמל נראה ונסעו יש דבר כזה עובד חברת חשמל מורידים פיוזים בבנין דירות? בחיים לא זוכר כזה דבר בטח שלא בכמעט …

17. Started by MiniMizer,

היי, אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף. מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ForresT,

שלום לכולם טוב אז יש משחק קלפים שנקרא דוראק(טיפש בעברית)משחק רוסי אני מניח שהמון פה מכירים אותו.. רציתי לדעת אם יש אתר שמריץ משחקים שלו ברשת?אם מישו מכיר תודה אה ואני גם צריךתאתר עם התחרויות ששבש הבן לאומיות.. תודה=)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא חוקי בארץ נכון ? בכל זאת מה העונש אם תופסים אותי עם אחד? איפה אפשר לקנות ואיזה סוגים יש בארץ ? מה לגבי הזמנה מEBAY? והכי חשוב - אפשר לירות באנשים ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  20. רק רציתי להזכיר לכם שהשנה (שנת 2008) מתארכת בשנייה אחת!!! אז על תתנשקו מוקדם מידי....LOL אה כן וסעו בזהירות!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://lelombrik.free.fr/LoMBriK/Sublimimal/sayit.swf

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by Tomerico,

אני מניח שהבנתם מהכותרת... אבל אני מענין בשעון מעורר איכותי משהו בסט (best) שישמיע שירים ובסוף השיר יעביר לשיר הבא, לא יודע איזה משהו מתוחכם... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  23. אפשרי? מקובל? איך זה נעשה בפועל? אני עובר לגור ברומניה וגם אם יש שם חברות היי טק השכר נמוך משמעותית מבישראל (שבכל מקרה נמוך יחסית לארה"ב) כיוון שכל העבודה היא מול המחשב, יש מצב אני יושב בבית ועובד בשביל חברה אמריקאית? למישהו יש ניסיון בזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by benor,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מדבקות AMD? הנה מדבקה שאני עשיתי לעצמי בינתיים, מישהו יכול להגיד לי איך לעשות אותה מבריקה ? אני לא רוצה לבזבז על זה נייר פוטו. תודה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by TermiNal,

מישהו מפה נבחן ב18.5 בתורה שבעל פה? אם כן ספרו איך הלך והאם יש לכם את הפתרונות? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.