עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by surve1020,

פשוט מלא מוצרים שם לא במלאי ואני מחפש להזמין כל מיני דברים באתר הישראלי אני לא מצליח אפילו לעשות חיפוש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אני מחפש סרטים מומלצים. בדרך כלל אני צופה בסרטי פעולה וקומדיה. השמח לסרטים מומלצים שראיתם ואתם ממליצים עליהם. תודה רבה וחג שמח שקד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מישהו יכול להמליץ לי על תרמוס טוב? מה החברות שנחשבות טובות? שמעתי על חברת THERMOS, היא טובה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Holography,

זהו הביטוי: צריך לחשב את הגבול שלו (Wolfram alpha נתן את המספר אבל לא את הדרך) קורס חדוו"א 1מ אם זה משנה... רב תודות..! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by shaks,

האם יש הבדל בין השניים כשזה נוגע לשריפת שומנים ושיפור יכולות באימון? (אני מדבר על שתיה של כחצי שעה לפני האימון)

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  6. בשבת, כשאין קו 58? יש אפשרות ברגל?

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by אנטי-פסטו,

שלום לכם, אחותי הקטנה, כבר לא קטנה. היא רוצה להתחיל ללמוד למועד דצמבר הקרוב. אחרי שהנעתי אותה מלהשתתף בקורס יקר וללמוד לבד בבית, היא צריכה המלצה לספרים ללימוד עצמי. האם יש המלצות להוצאות מסויימות וממה מומלץ להמנע? רוב תודות.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Lioreliasi,

היי. יש לי מגבר/ די וי די של פיוניר, ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Sargon,

מה נהוג לתת פנסיה וקרן השתלמות למשרות היי טק בסטארט אפ במרכז?(למהנדסי תוכנה עם 7+ שנים ניסיון). נראה לי שנהוג לשלם את הפנסיה על כל המשכורת אבל על פי חוק המעסיק חייב לשלם רק עד השכר הממוצע במשק. לגבי קרן השתלמות אני לא יודע מה מקובל. אני לא סגור עד הסוף מה זה קרן השתלמות ואם עדיין נותנים את זה כיום. יש לכם מושג?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by AmitDanan,

בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.

11. Started by VoLcAnO11,

השאלה מופיעה בכותרת, תודה. זה חשוב

12. [TABLE=width: 500] [TR] [TD] לשפנים! נא ללחוץ על הלינק של מוזיקת הרקע כדי שתתנגן בזמן הצפיה. התמונות באדיבות bunnywood production וסוכנות רויטרס. [/TD] [TD]http://picosong.com/f66T/ [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

13. Started by Yehudaa,

מאז מעבר לשעון חורף לא זמין .

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום! יש לי בעיה כזו: נכנסתי לדירה שהייתה של קרובת משפחה, הזמנתי יס ו..... אנחנו לא מצליחים למצוא את נק' הכבלים של הדירה (מסוף תקשורת). מה אני יכול לעשות? הטכנאים של הוט\יס לא יודעים מה לעשות. אולי מישהו יכול לכוון אותי לכיוון של בנאדם שמתמחה בדברים כאלו (תל-אביב)? המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  15. אז ככה החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'אט חדש הבעיה היא שלא מצאתי משהו שימושי שכבר אין לי חשבתי אולי על שעון חכם אבל אין כל כך מה לעשות עם זה אני אשמח להצעות

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן החלטתי להחליף את השולחן הנוכחי מפני שהוא גבוה מידי עבורי (76 ס"מ) וגם בעל פלטה עבה, בשולחן אחר בתקווה שיקל על כאבי הכתפיים שאני חווה כבר תקופה ארוכה בעקבות שימוש ממושך במחשב. ראיתי שאיקה מציגה שולחנות עם רגליים מתכווננות שעל פי האתר שלהם ניתן לכוון את הגבוה בין 65 ס"מ לעד 85 ס"מ. דגם BEKANT. למישהו יש חוות דעת על השולחנות הללו?

• 6 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by ofektal8,

קניתי מksp את ה corsair obsidian 450d ולא ידעתי שהוא כזה קטן אז אני רוצה להחזיר אותו אם אני יחזיר אותו אני יקבל את הכסף חזרה? והאם אפשר להחזיר מוצרים בksp?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ויש גם את לינוי ..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by IlanF,

ממש מגניב. תפתחו את הוידאו בכרום או במכשיר אנדרואיד

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. נוכחתי לשים לב לכך, שכל פעם שאני נכנס לחשבון הגוגל שלי, בין אם בשביל להעלות סירטון ליוטיוב, ובין אם להעלות תמונה ל-Picasa Web Albums, אני מקבל ספאם מגוגל בדוא"ל, שהתרחשה כניסה חדשה לחשבון שלי. איך אני נפטר מהדרעק הזה?

21. Started by izir,

שלום אני גר קומה רביעית. אחרונה בבנין מעלי בגג יש לנו דודי חשמל עשו זפת לפני שנתיים וחצי ככה ,אחרי הזפת שפצתי את הבית שפכטל צבע נגד עובש והכל עכשיו הבית שוב מתקלף ויש עובש ורטיבות בכמה מקומות מה אני יכול לעשות? הוועד אומר לי שעשינו זפת לפני שנתיים ולא אמור להיות בעיות ראיתי באינטרנט שיש דבר כזה סיוד לגג או חומרים אחרים מולטי גג/פולי גג כל מיני מוצרים שמים על הזפת התיעצתי עם עורך דין הוא אומר להביא לי חברה שבודקת את הניזלות מהגג ועם זה יוצא שהבעיה בגג אז לתבוע את הוועד לגבי מי שמבין מה עדיף על זפת להשים פולי גג או כל מיני מוצרים כאלה או לסיד את הגג הבנתי שכל שנה צריך לסיד את הגג מה הייתם מציעים לי לעשות (סליחה על החפירה)

22. החברה בה עובדת אמי מוזגה לאחרונה לתוך חברה אחרת. במסגרת הסכם המיזוג, נשמרו כל התנאים של העובדים, לרבות תנאי הפנסיה - כך בתאוריה. כפי שהסתבר, סוכן הביטוח המטפל בתיק של אמי ניצל את ההזדמנות הזו בשביל להעביר את הפקדות הפנסיה שלה לקרן אחרת באותה החברה, באופן שלחלוטין לא מיטיב עמה. עד כאן מסריח אבל לכאורה כשר, לצערי (שכן יש לו ייפוי כוח לעשות זאת). העניין הוא שבעסקה היה כלול ביטוח אבדן כושר עבודה, הן בפוליסה הקודמת והן בחדשה - כאשר בחדשה הפרמיה גבוהה בהרבה, אולי כתוצאה מהתקדמות גילה של אמי ביחס לפוליסה הישנה. פרמיה זו אמורה להיות משולמת ע"י המעסיק, כך שהחלפת הפוליסה היתה מעלה את הוצאותיו (השכר נשאר זהה מכוח אותו הסכם, וכפועל יוצא גם הפרשות המעסיק). כאן נכנס ההבט הפלילי לכאורה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by elyaz,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/706/369.html?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnet אייזיק אסימוב מפורש.. "מסקנות ראשוניות מהתקרית מלמדות כי לא נעשתה טעות אנוש"

24. Started by matani122,

אני רוצה לרכוש מכונה לעיצוב וקיצוץ הזקן בתקציב של 100-400 ₪. בבית יש לי מכונה כזאת: http://srv1.jpg.co.il/7/55d1fab0195dc.jpeg אני שם אותה על 0.8 ומחבר לה פאנל של 3.0mm וזה לא מקצץ לי שום דבר כאשר מצב הזקן שלי הוא כזה: וגם אחרי שחיכיתי עוד 5 ימים זה לא הוריד לי כלום, ואני יש לי צמיחה מאוד מהירה בזקן. http://srv2.jpg.co.il/6/55d1fb19e12f4.jpg בינתיים אני מתלבט בין 2 מכונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873663 לבין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855283 אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על עוד מכונות או טוב יותר על מכונות שרכשתם ואהבתם. * בתמונה הכללית אני רוצה מכונה שתוכל לקצץ לי את הזקן לדירוג שהוא קצת יותר מבתמונה הזו: http://images.nana10.co.il/upload/media…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. ההערכות המוקדמות מתגשמות, וכבר אחרי יממה אחת בלבד בתפוצה רחבה בבתי הקולנוע די ברור כי הפרק השביעי של מלחמת הכוכבים יהיה שיאן ההכנסות החדש של הוליווד, לפחות במונחי סוף השבוע הראשון עם מכירות כרטיסים מוקדמות בארה"ב בלבד שעומדות על יותר מ-100 מיליון דולר בסך הכל, פי 4 מהשיא הקודם, לא היה יותר מדי ספק שהגעתו של 'מלחמת הכוכבים פרק 7: הכוח מתעורר' אל בתי הקולנוע ברחבי העולם תהיה מאורע גדול מאוד – אבל עכשיו כבר ברור באופן כמעט מוחלט שזה לא יהיה רק גדול, אלא גם חסר תקדים. סוף השבוע עדיין נמצא בעיצומו, בייחוד במדינות בהן גם יום ראשון הוא חלק ממנו, אך כבר כעת המספרים שזורמיםמבתי הקולנוע הם פשוט אדירים – 57 מיליון דולר נאספו בארה"ב רק בהקרנות ההתחלתיות של יום חמישי בערב, ש…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.