עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש תרמיל לטיול בנפאל, עדיפות שיהיה קל. הקנייה תהיה בחול כנראה, תקציב נכון לעכשיו לארוע יהיה באזור ה-300 דולר גג גודל התרמיל צריך להיות באזור ה-70 ליטרים אני אשמח לשמוע דעות אישית אם משהו מכיר תרמיל יוצא דופן ונוח מאוד. האופציות שעלו עד עכשיו: 1. Lowe Alpine TFX Summit 65+152. Gregory Baltoro 70 3. The North Face Primero 70 4. The North Face Prophet 65L 5. Osprey Aether 70 תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cyanide,

האם זה בסדר לשים את לוח האם, הספק ואת הכוננים השונים על שולחן עץ חשוף או שיש צורך במשטח כלשהוא בינם לבין השולחן? איך מדליקים ומכבים את המחשב? האם ישנם סיכונים כלשהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

http://youtube.com/watch?v=R6OaRcsfnY4 ראיתי 2 סטנדאפים שלו מזמן ונקרעתי מצחוק ראיתי את הקטע הזה שוב היום ולא הצלחתי לבלוע את הבירה מרוב צחוק.. תראו את הקטע תראו את כל הקטעים שלו http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=chris%20rock&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&page=2 הוא מצליח לפגוע בול תמיד, זה מדהים.. לכל מי שלא מכיר עדיין..

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

חיפשתי אתרים בנושא חומרה ומחשבים: http://guide.walla.co.il/ts.cgi?path=43&page=0 HW קיבל ציון 4 ומופיע בעמ ה3 SPOT וTIP קיבלו ציון 5 בעמ הראשון? TIP לא התעדכן מאז..... מישהו רוצה להפציץ את וואלה במיילים?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  5. רציתי לברר האם קיימת תוכנה (חפשתי בגוגל ולא מצאתי) שאני מכניס לה איבר כללי של טור והיא אומרת לי אם הוא מתכנס או לא? ודרך אגב הטור שהאיבר הכללי שלו הוא: n^[0.5*{-3+(-1)^n}] מתבדר, נכון? הצלחתי להבין זאת רק באינטאויציה ,כי סדרת האיברים הזוגיים מתכנסת (n^-2 שמכתנס לפאי בריבוע חלקי שש - בעיית באזל) והאי זוגיים לא מתכנסת (טור הרמוני "אי זוגי").... האם באופן כללי נכון לומר שערך של טור קיים אמ"מ סכום הטורים של האיברים האי זוגיים והזוגיים בהתאמה קיים, ואם הוא קיים אז הם שווים?? (מי שחושב שזה טריביאלי, כנראה שמועלם לא למד טורים , כי למשל לטורים שלא מתכנסים בהחלט, אם תחבר בסדר אחד תקבל תוצאה אחת ואם תחבר בסדר שונה יכול להיות שתקבל תוצאה שונה (כלומר אין יותר קומוטטיביות של החיבור!!…

• 6 תגובות
    • 20.8k צפיות
  6. מוצר כזה: רק של 60 ס"מ גובה. אני מחפש לקנות בארץ כי משלוח של מוצר במשקל כזה יוצא שחיטה.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

Real Transformer Robot http://www.plsthx.com/Misc_videos/825_Real_Transformer_Robot.html

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by Lev-UFO-Child,

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  9. נתקלתי באתר הזה עם סרטוני אנימציה מדהימים באיכות מטריפה. הכתובת היא http://www.ninjai.com/chapters.php. תצפו ותגידו את דעתכם! מומלץ מאוד

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  10. ויש גם את לינוי ..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Kirma,

שלום, אני צריך לשלוח פקס דיי דחוף לסוכן ביטוח עכשיו שאני מחבר את הפקס ל HOTBOX לחיבור TAL 1 \ TAL 2 הפקס משתגע, מקבל "שיחה" לכמה שניות ושאני מנסה לשלוח פקס אני שומע צליל חיוג וכלום לא קורה צריך לדבר עם הוט במידה ורוצים לחבר פקס או מה ? עריכה: ניסיתי לשלוח פקס אליי דרך גוגל וזה מה שקיבלתיי למייל שידור הפקס למספר 077******** נכשל. השידור הסתיים בתאריך : 01-04-2012 בשעה 14:39 עמודים ששודרו : 0 משך נסיון השידור היה : 0:01:17 (הערכה) מידע מורחב : No carrier detected ; too many attempts to dial Fax ID : 3319519 הפקס לא צלצל בזמן הזה

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. הם רשמו באףאייקיו שזה מוצרים שאנשים החזירו... WTF למה שאני אקנה מוצר מקולקל,ואם לא למה שמישהו יחזיר מוצר תקין?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  13. מישהו יכול לעזור לי להוכיח כי שתי השפות הללו לא רגולריות ? אני מנסה לא מעט זמן... וקצת התקשיתי להוכיח... :-\ תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by Titan123,

אני על הקו בפעם החמישית כבר חצי שעה ועדיין ממתין!!!!! אני סך הכל רוצה להתנתק מהאינטרנט הזבל הזה והם מוציאים את הנשמה! העיקר כשמתקשרים לשירות המכירות הם עונים תוך שניות בודדות ואומרים לי להתקשר למספר אחר בשביל להתנתק. אני מתקשר מחכה 20 דקות עד שעונה לי מישהי ואומרת לי שהיא לא זאת שמנתקת ומעבירה אותי שוב! לאלה שכן מנתקים והנה אני ממתין לי עוד 20 דקות. לא יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pissed: אם לא עונים לי בזמן הקרוב אני פשוט מבטל את ההוראת קבע.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BetZeFer,

http://rapidshare.com/files/10807917/unknow.wav.html הקלטתי את זה בבקשה אני מחפש את זה מזמן.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by yuvalkob,

לאור דרישת הקהל והעצומות הענקיות שנשלחו אלייו (סתם ) אורי הלא הוא GAMOS GADOL החליט לחשוף לנו את פניו. זאת תמונה שצולמה היום בבית אורן. (הוא ביקש ממני להעלות את התמונה כי הוא לא יודע איך)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shuy,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לא להאמין שיש יותר מכוערים מימני ועוד בתפקיד כזה גבוה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  19. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך קוראים למנגינה שמתנגנת ב-hot3? זה לא זז לי מהראש, חברים שלי חושבים שאני משוגע מרוב שאני מזמזם את המנגינה..[ יש אותה בפרסומות של hot3 כשהם כותבים אילו תוכניות יהיו אחר-כך.. משהו בסגנון vocal...

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by ofer1928,

אשכרה עשה לי חשק ללכת לשחק חח

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by nineball,

אני מחפש עט מסוים למישהו כמתנה, עט נוצה נובע עם קסת דיו בסגנון איטלקי שהייתי באיטליה לא מזמן קניתי אחד שנגנב לפני שהגעתי לארץ. למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ? דרך האינטרנט לא מצאתי כלום... אני מנסה למצות את כל האפשרויות לפני שאני פשוט מזמין עוד אחד מאיטליה לפה במחיר משלוח מופקע.... אם למישהו יש כיוון, אשמח לדעת תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Rammler1983,

http://www.break.com/cue-the-cuervo/erasing-a-cd-using-electricity-2047451 יש לי כמה דיסקים שאני לא צריך יותר...

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

הלייזר הכחול. הדבר הבא?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Track,

זו שאלה כללית אבל אחת שאני לא מוצא לה תשובה. אם אני רוצה לפתוח חנות ולמכור משהו אני צריך שלושה דברים: החנות עצמה, הסחורה ועובדים. אז לשכור חנות זה לא דבר מסובך מדי. את זה אני יכול להבין בעצמי. למצוא עובדים זה לא מסובך. כותבים מודעה באינרנט או משתמשים בכל חברת כוח אדם. למצוא ספק.. אין לי מושג. זה כנראה לא דבר מסובך כי לכל חנות יש ספק, אפילו כמה ספקים. אבל אני מחפש כבר שעה ואני לא מוצא דרך לאתר ספק. יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....

• 6 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.