כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
יש שיר שמידי פעם מושמע בגלגל"צ שמישהי שרה על מישהו בשם שדומה למשהו כמו: sandri או אולי sandy או sendry או כל דבר שנשמע ככה. זה שיר די ישן ואני פשוט לא מצליח למצוא את השם של השיר הזה. אז בבקשה בבקשה, אני מתחנן, תשקיעו 2 דקות מחשבה ותנסו לעזור לי לזהות את השיר הזה. אני ממש חייב את זה. זה מאד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
למה יש אנשים פה שכותבים באנגלית? אין לי כוח לשבת שעה שלמה ולתרגם מילה במילה בבבילון אז בבקשה כול מי שכותב באנגלית יכול בבקשה ליכתוב בעברית? הבנו שאתם יודעים ליכתוב באנגלית ורוצים להראות שאתם הכי טובים בעולם אבל בישביל זה יש פורמים של אמריקה פה זה פורום\אתר של ישראל.
-
- 84 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
האם המכוניות הבאות שוות משהו בימינו?? מה בערך מחירם בשוק כרגע? ואם דרוש לשפר אותם אז במה וכמה זה אמור לעלות? אני מדבר על מכוניו בעיקר אמריקיות בסגנון של: http://images.google.co.il/imgres?imgurl=www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/images/442_1.jpg&imgrefurl=http://www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/ourcars.htm&h=170&w=300&prev=/images%3Fq%3Damerican%2Bcars%2B%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8 המכוניות משנות ה70+- לדוגמה ראיתי את הסרט מהיר ועצבני ושמה בסוף הסרט רואים אותו בסגנון הזה עם איזושהיא בליטה על המנוע (שדרך אגב אני אשמח אם מישהו יסביר לי מזה) וביצועיה די לא מאכזבים.. הקיצור אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לשאלותיי.. 8)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אתרים או טלפונים של קורסים ללימוד המחשבים בעיקר תוכן המחשב (מעבד,זכרונות וכ'ו) וגם מה שקשור לוינדוס ועוד... רצוי באיזור המרכז שזה נתניה חדרה פרדס חנה בסביבה אבל מקומות כמו תל אביב וחיפה גם יתקבלו בברכה. אני לא ממש זקוק למקומות רחוקים כמו באר שבע אשדוד קרית שמונה. תודה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז הינה נפתחה לה ההצבעה לתחרות הבדיחה המצחיקה ביותר! ההצבעה תסגר בעוד 3 ימים! תוכלו לראות את התוצאות רק לאחר סיום הסקר ככה כולנו נשאר מתוחים D: הינה הבדיחות שוב: Tomerb1 יום אחד מגיע מפקח של בית משוגעים לביקורת. הוא שואל את האחראי איך הם יודעים שהם לא מכניסים אנשים נורמלים. אומר לו האחראי: "אנחנו מציגים בפניהם אמבטיה מלאה במים, נותנים להם כף ודלי ואומרים להם לרוקן את האמבטיה. אומר לו המפקח: "הבנתי... המשוגע יוציא את המים עם הכף והנורמלי יוצא את המים עם הדלי". האחראי צוחק ואומר: "לא,הנורמלי פשוט יוציא את הפקק... אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?" lonbenon יום אחד עני ועשיר נפגשים. הם מגלים שלנשים של שניהם יש יומהולדת. העני שואל את העשיר מה הוא קנה לאישתו, וזה עונה לו שקנה ה טב…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! החנויות היו פתוחות היום בערב או שרק מחר? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני אסע לפולין, וברצוני לרכוש על הדרך בקבוק וויסקי שישמש כמתנה למישהו, את הוויסקי אני רוצה להעביר איתי לפולין ובחזרה- בלי פטור ושמור. האם יעשו לי בעיות אם את הוויסקי שאני אקנה בדיוטי פרי אני אכניס למזוודה שהולכת לתא המטען של המטוס? תודה (ולא, אני לא הולך להשתכר שם ולבייש את המשלחת- פשוט כשיש הזדמנות לאלכוהול בזול, לוקחים. )
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב קטן, חסכוני ובמידת האפשר אמין בתקציב של עד 6,500 ש"ח, בסגנון פיאט פונטו, פורד פיאסטה וכד'. חשוב לי שיהיה גיר ידני וקילומטראז' סביר, ללא תאונות וכמה שפחות ידיים. האם למישהו יש משהו להציע? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז אם מישהו יודע על זה בבקשה שיביא לי לינק תודה. ומצטער אם זה הפורום "הלא נכון" לנושא הזה אם זה כך אז תעבירו אותו.... ראיתי "אינטרנט" אמרתי זה בטח שייך לפה.... טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן, האורטופד שלי נתן לי מרשם למדרסים מטעם הקופה (מאוחדת), ורציתי לקבל המלצות לחנויות שמהן ניתן לקנות מדרסים לנעליים. הבנתי שיש הרבה רמאים בתחום הזה וכדי להמנע מבעיות הייתי שמח לקבל המלצה ממישהו שיצא לו להתנסות עם חנות שהייתה מקצועית והוא היה מרוצה. כל חנות באזור תל-אביב,רמת-גן,רמת-השרון,הרצליה יכולה להתאים. אם המחירים של המדרסים לא יקרים במיוחד (100-200) גם המלצות לחנויות שלא מקלבות מרשם ממאוחדת יתקבלו בשמחה! וגם אם למישהו יש המלצה גם לסוג מסוים של מדרסים אני אשמח! (הבעיה שלי היא כאבים באזור האכילס) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרושה לי שיטה אמינה. עדיף דיגיטאלית לגיבוי ואחסון של המסמכים שלי לטווח ארוך. חלק אני שומר ב GMAIL שלי אבל זה מי יודע מה אמין\מאובטח. וגם קשה לשמור בזה על סדר. מסמכים כוונתי דיפלומות.תעודות מכל הסוגים. קבלות.אחריות וכאלה. דברים שיש מצב שלא אזדקק להם 5-10 ואף שלושים שנה.
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום מתאים יותר לרשום את זה בו... קיבלתי היום את ה MX-518 הדנדש שלי אבל הוא כזה לא שווה את המחיר שלו :\ ניראה לי שהיה עדיף בהרבה את ה MX-1000 אם להוסיף קצת כסף בכל מקרה אני "תקוע" איתו בעעע איזה עיצוב גם כן כל השקעים האלו שעל העכבר שאתם רואים בתמונות זה סתם ציור כי זה חלק ובלי שעקים כלשהם. נו יאללה לא נישמע בוכים יותר מידי לפחות הוא מדוייק ;D
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רציתי להגיד סליחה לכל מי עשיתי לו רע אם היו כאלה מקווה שהיום הקשה הזה יעבור במהירות
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש שיר או את הקטע שהם שרים את שיר הבוידם. אם אתם לא יודעים.. אז בבקשה תגידו לי איך רושמים כמו שצריך
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לא עובד לי Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני גולש עכשיו דרך האפליקציה בiPhone, וזה הרבה יותר נוח מאשר מהדפדפן! ממליץ לנסות למי שלא מכיר
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת מתכוננת לחזרתה למסך הקטן עם צוות מנחים חדש לגמרי, וכעת יש טריילר ראשון שמנסה לשכנע אותנו שהכיף נשאר למרות הכל לאחר סאגה לא נעימה שנמשכה יותר משנה, נראה כי תוכנית המוטוריקה הפופולרית ביותר בעולם Top Gear מוכנה לצאת לדרך חדשה, ללא שלושת המנחים האיקוניים שעברו יחדיו לאמאזון. ה-BBC השיקו סרטון קצר עבור העונה החדשה של הסדרה, שמיועדת לעלות במהלך החודש הבא, ונראה כי יש נסיון בלתי מבוטל להציג "עניינים כרגיל" למרות השינויים הגדולים שהנחיתו את שדרן הרדיו כריס אוונס והכוכב האמריקאי מאט לבלאנק בתור המנחים החדשים – הסטיג האהוב עדיין כאן, איכות ההפקה והצילום המרשימים עדיין כאן, וכך גם הרעיונות המוזרים והגישה ההומוריסטית שמתבטאים בין היתר במירוצים נגד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא מחזיר בקרוב את הרנו לליסינג, והעבודה נותנת לו לבחור בין שתי המכוניות הנל. מה אתם חושבים שמומלץ ולמה? הגיר הרובוטי נשמע לי די מעניין. ידני זה קצת מעצבן אוטומט זה קצת מרדים.. ורובוטי זה בעצם באמצע, לא? אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הרכבים מאנשים שנהגו בהם.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
anyone els have problems with bezeqint all week i cant even use ventrilo its killing me how bad it lags
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מי הייתם מעדיפים לגיימינג: E5200 2.5GHZ 3GB RAM 9500GT 512MB DDR2 או E6400 2.1GHZ 2GB RAM 9600GSO 512MB DDR2 מה עדיף לגיימינג?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-