עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omerha,

אני אודה לעוזרים ...

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  2. יש איזה תמונה אצלי במחשב ברזולוציה 800 על 800 , שהייתי רוצה להגדיל ולשים על הקיר, זה אפשרי? משהו בגודל... מטר וחצי (אורך) על 70 ס"מ(רוחב) בערך.. אולי אפילו יותר גדול התמונה היא בשחור לבן (עם גוונים כחולים קצת) אז האם הדבר אפשרי ,מבלי לאבד הרבה מאיכות התמונה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by xzibit,

משעמם לי רוצים ה-ICQ שלי: 1734649732, מחכה לכם אחים שלי

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,בן דוד שלי (Shane "O" Mac) קיבל באן לפני חודשיים ונתנו לו לחודש,עכשיו הוא מנסה להיכנס וזה כותב לו משהו שלא אישרו אותו..מה הוא צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by co-oper,

שלום לכולם, לפני שנה עשינו שיפוצים ושמנו כמויות אדירות של חומרה במחסן. בעיקרון מדובר על הרבה זכרונות (עליהם כבר העליתי מודעת מכירה), פתילי קומקום, המון עכברים, מקלדות, איזה כמה מסכים תקינים, מדפסת והרבה כרטיסים ישנים. אני בספק אם אצליח למכור באינטרנט לכן אני מחפש חנות כלשהי, שקונה יד שניה. ממש כמו חנות בגדים שקונה יד שניה? כך שאוכל להגיע אליו ולמכור לו נגיד 10 פתילי קומקום (תמיד יש שימוש כאלה) בעשר שקל, כרטיס קול ב5 שקל, וכו'... ממש לעשות כמה עשרות שקלים מחומרה שבזמנו עלתה אלפי שקלים... סתם בשביל ההרגשה... מישהו מכיר חנות כזאת?? תודה.

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  6. קניתי חדש לפני שבועיים עכשיו הוא עושה בעיות אני מוכר ולא קונה יותר מחשבים כל מחשב שלי יש תקיעות במשחקים לא יכול עם זה יותר!\ או לאגים או תקיעות אני נופל על מזל רע.. אני ימכור אותו וזהו שונא תמחשבים האלה

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Trance,

שלום,אני מתגייס בסוף מרץ לצה"ל ורציתי לדעת אם יש בעיתיות מסוימת אם את המשכורת עבור התקופה שאני יעבוד במרץ אני אקבל כאשר אני אהיה במדים כבר ?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by ShrekHunter,

שלום, אני מתגייס בקרוב מאוד. ואני לא יודע מה צריך לקחת איתי ביום הגיוס(חוץ מן הניירת ותרופות) מה עוד אני צריך? יש משהו שאני חייב לקחת?

• 63 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by t_elad,

שלום אני צריך עזרה אני מנסה לעשות מצגת שיש בה תמונות ואני רוצה שיהיו כמה תמונות באותו עמוד וכשיעמדו או ילחצו על תמונה מסויימת היא תיגדל ויוכלו גם לחזור לתמונות האחרות ואני לא יודע איך עושים את זה. אבקש את עזרתכם תודה מראש .(מקווה שהבנתם)

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  10. שלום, יש לי ולעוד חבר יוזמה עסקית מסויימת. הבעיה היא שהדמות של סנופקין מהמומינים אמורה להיות חלק מהדבר שאנחנו מנסים למכור ואף לשמש כתמונה על המוצר. השאלה היא בהנחה שמדובר ביוזמה עסקית קטנה ולא גדולה במיוחד שאמורה להימכר בצורה אקראית ולא ברשתות הגדולות , היכן אנחנו עומדים מבחינת זכויות היוצרים ? האם ישנם בכלל זכויות יוצרים על הדמות העתיקה הזו ? ואם כן של מי ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by A-10,

נקווה לחדשות טובות בשאר הנושאים !

12. מה תגידו על הכיסא הבא? בד רשת, לא עור. לא סופג זיעה וכל החרטא שמסביב. גב גבוה. ידיות, והכל. ניראה בסדר ל - 200 שקל? כיסא טוב? לא רואים בתמונה, כתוב שמחיר לפני הנחה 400 שקל. ולמי שמתעניין אז שלא יתבאס, כי לא רואים בתמונה וחבל שירדם - יש עד ה 2.1 לקנות, אם אני זוכר נכון את הכיתוב. זה מבצע למעבר לשנה החדשה. מה אומרים על הכיסא? http://ufu.co.il/files/612eyphk9facvksa3vgi.png

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Dark Respect,

בא לי אחד אני רוצה להתמצא אבל אין לי מושג איך להתחיל מישהו מבין, יכול להביא לי מידע או להמליץ ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by imac,

שמתם לב שכל הזמן שיוצא טלנובלה חדשה עם שחקנים מפורסמים כולם משתגעים? אני לא מבין את זה!! ילדות קורעות חולצות בשביל פיליפה שדומה לתחת שלי... ועוד יש עוד אחד הבלונדיני ההוא שהוא דומה לכלב של השכנה שלי!! .... מה הקטע הזה???

• 63 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by nineball,

מישהו פה מכיר פורום טוב בנושא רכבי שטח וטרקטורונים? (עם דגש חזק על טרקטורונים) אני כנראה קונה אחד בקרוב, ומחפש קצת הכוונה בנוסף למה שכבר חרשתי וחקרתי בעצמי. אם מישהו מכיר פורום טוב- בבקשה תנו לינק, ואם למישהו יש עצות בנושא בכלליות- אתם מוזמנים לתת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. --------------------הודעה לאדמינים---------------------------------------- בפאב זה קיימים אך ורק דברים חוקיים והוא נוצר אך ורק כדי לעלות קטעים מצחיקים אז נא לא לסגור לי את הנושא! אני מתחייב להשגיח על הפאב מפני דברים לא חוקיים ----------------------------------------------------------------------------- אני תורם לפה פאב שלי שנוכל לעלות לפה כל מיני דברים קטנים ומצחיקים כמו שיחות טלפון קורעות שירים מצחיקים וכו'... כל חומר לא חוקי ימחק מיידית!! אז בינתיים שמתי כמה דברים מקווה שאתם תרבו ותעלו גם דברים מצחיקים... ENJOY AND UPLOAD דרך אגב אני ממליץ לכולם להוריד את הקטע MANYA.MP3 זה פשוט הכי קרוע שיש!!!! כתובת: prikoli:b0necrack3r@213.8.49.132:8713

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב שאפשר להוריד ממנו ההרבה פונטים???

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  19. שלום חבר'ה, אני יודע שנשיאת סכין בכיס זה פלילי. אם משטרה תופסת יכול להיות משפט וכו'... אז בשאלה היא האם נשיאת אגרופן היא חוקית? תודה.

• 61 תגובות
    • 20.7k צפיות
  20. למה תמיד חייבים לעוות את שמות הסרטים? מי זה האידיוט הזה, שהחליט שהשם שהוא בחר יותר טוב מהשם שיוצרי הסרט בחרו?

דיונים חדשים בפורומים