כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
המשקה ההונגרי UNICUM - יוניקום , זה כשר? http://en.wikipedia.org/wiki/Unicum http://www.zwackwebshop.hu/display/index.phtml?op=webshop&op2=kategoriaoldal&category_id=001 תודה מראש אני אישית לא הצלחתי להבין..
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
שלום,למי שיש פה מושג-המכס שצריך לשלם מעל 200$ זה על כל פריט יחיד או על כול המוצרים ביחד?? והבנתי שאלכוהול מותר רק ליטר 1 לאדם זה נכון?מה קורה אם אני קונה 1.5 ליטר(נראה לי שיש בדיוטי פרי בקבוקים כאלה)? ומישהו יודע כמה בדיוק משלמים על המכס?(נגיד קניתי משהו ב300$ אז כמה צריך להוסיף)? תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Twee-uitslovers-slopen-hun-Corvettes/m1fz1fcf5p33
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי בג'ימייל ופתאום אני רואה שהסיסמא שגויה. ניסיתי להיכנס לעוד כמה חשבונות שלי ואני רואה שגם בהם הסיסמא שגויה. בערך 6 חשבונות שלכולם הסיסמא לא עובד -לא לכולם יש אותה סיסמא - הסיסמא קשה -לא יכול להיות ספייוור כי פירמטתי את המחשב לפני שבוע בערך וגם כי יש חשבונות שלא נגעתי בהם מעל חצי שנה וגם הם לא עובדים. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס ויזה צעיר, ויש לו 16 ספרות, וזה גם מספר הספרות של ויזה רגילה. תהיתי אם כרטיס זה מתקבל אם אני מנסה לקנות ב- Steam למשל, EBAY או PayPal. מה אומרים? אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי?? עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מזגן מפוצל בקומה של החדר שלי. אני מפעיל אותו ואחרי כמה דק' הפקק קופץ (האלה שצריך להרים כל פעם שהם קופצים, שיש קצר אז הם למטה). ואז צריך לרדת להרים את הפקק, לחכות את ההשהייה של המזגן ורק אז להדליק לכמה דק'. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? כי אם אין לי מזגן היום בלילה אז אני לא ישן. לא משנה, שהיום ט"ו באב ומי שאני אוהב דחתה אותי בדיוק היום "לא מחפשת חבר כרגע", אני עוד תקוע פה בלי מזגן. אני רחוק כמה דק' מיציאה החוצה עם הגיטרה שלי (שד"א קרויה על שם הילדה הזאת) ולנגן בצומת בלוז. בבקשה, בבקשה תנו עצות, שלפחות אני אעביר את הלילה הזה ישן ולא ער ומבואס. תודה רבה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני עובד כמה ימים אם מילון מובנה של FF לגאול אותכם מהטעויות כתיב שלי ורציתי לדעת מותר לכתוב לדוגמה" תמשחק במקום את המשחק ? מעצבן לכתוב כל פעם את ה במקום תוו וזהו בתודה קרירין
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
Y=X(3-x) הסוגריים מייצגות את מה שיש מתחת לשורש.. פשוט אני לא מוצא איפה במקלדת יש שורש... NooB me.. Thnx everybody !
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לברר האם לעיסת (או איך שלא משתמשים בו) צמח הגת היא חוקית? (אני לא מתכוון ל"חגיגת") אם כן, כיצד כדאי להשתמש בו? לעיסה? בישול והרתחה כתוספת לתה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
אני חדש בזה התחלתי לקרוא ודי הסתבכתי עם כל הקופות גמל קרן השתלמות וקרנות פנסיה. אני עוד כשבועיים מתחיל בעבודה חדשה והם ביקשו שאני יביא מסמכים מחברת ביטוח לגבי קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה עכשיו כמה שאלות(אני יודע שאולי ישמעו קצת מוזר אבל אני חדש בעניין) 1.אני צריך לבחור רק אחת מ קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה או אפשר כמה? 2. אם רק אחת, מה יותר משתלם מביניהם? 2. מה צריך להסתכל בחוזה לפני שחותמים עם חברת ביטוח 3. איזה חברת ביטוח נחשבת להכי אמינה\משתלמת 4. אם יש עוד משהו שצריך לדעת אני רק אשמח תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה שם כרטיס אשראי, רישיון נהיגה, כסף וכרטיס קופת חולים. הודעתי למשטרה לגבי האבדה. את כרטיס האשראי ביטלתי, מה אני עושה לגבי הרישיון לאן אני נוסע להוציא חדש וכמה זה יעלה לי? [רצוי בסביבות אשדוד-רחובות]. עוד שאלה, עם אני נוסע ברכב להוציא רישיון ובאותו יום עצר אותי שוטר ואין לי\עלי רישיון נהיגה, מה אני אומר לו ומה הוא יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתמול הפלאפון של אמא שלי סירב להכנס לGMAIL כהרגלו. במהלך ניסיונות השחזור (המתישים) גיליתי שבין השאר מספר הטלפון המשמש לשחזור הסיסמה שונה. את החשבון שלה הצלחתי לקחת חזרה, כנראה כי עליתי על זה מיד. היום קיבלתי מייל קורא ללב ממכר שאומר שהוא תקוע בקפריסין וצריך עזרה. מיד התקשרתי אליו והודעתי לו שהחשבון שלו נפרץ. גם אצלו השתנה מספר הטלפון לשחזור הסיסמה והוא מחכה לגוגל שישחזרו את החשבון שלו (3-5 ימים). מספר הטלפון ששונה אצל אמא שלי נמצא בידי ואף זהותו של האדם המחזיק במספר. אני מברר כרגע האם הוא באמת קשור לעניין ואם כן אפנה למשטרה. ממליץ לפקוח עין על כל פעילות חשודה בחשבון הגוגל שלכם בזמן הקרוב.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מישהו שיחליף אותו בלתמוך באחת, אמריקאית, שצריכה שמדי פעם יהיה לה מישהו שידריך אותה ויפתור לה תקלות. היא כנראה תסכים לשלם בערך 40 לשעה. לא מדובר במשהו כבד מדי בסך הכל, צריך לדעת לדבר ולהבין אנגלית ברמה טובה, וידע מספק, בסך הכל לתמוך במשתמש ממוצע מינוס בתקלות ביתיות. גם לא מדובר במשהו קבוע, מן הסתם פעם בשבוע שבועיים, אולי יותר. מישהו רוצה? (אני פתחתי פה ולא בהצעות עבודה כי לא ממש מדובר בעבודה וזה גם לא פונה למחפשי עבודות, אלא לסתם מישהו שמחפש כמה שקלים לקנות לעצמו פלאפל פעם בשבוע...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם דגם הגיימינג העתידי של AMD יהיה עוצמתי יותר מה-GeForce GTX 1080, למרות הכל? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שנתיים נסיון בתור טכנאי מחשבים בארגון די גדול, אני מחפש עכשיו משרה חלקית. מישהו מכיר אתרים טובים לשליחת קורות חיים? חוץ מrunner, all jobs ו-jobmaster חח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כיתה ח עובר לח ו אני לומד באורט יגאל אלון בנצרת עילית כיתת מופת חבר שלי בחייל האוויר הטכני בחיפה ו הוא אומר שטוב שמה יש לי חברים מ חייל הים בעכו ו גם אומרים שטוב אז עם אתה משם או משם או יודע משהוא על הבית ספר עזור לי בבקשה הינה השאלות שמעניינות אותי על שני בתי הספר!!!: 1) איך הלמידה בשני בתי הספר איזה מיקצועות אפשר ליבחור אחרי בית הספר ו איזה כושי הלמידה של המקצואות איזה מיקצואות אפשר ליבחור במהלך הלמידה כיאילו בסוף 2)העם חייבים ללכת לצבא או אפשר ליגמור יג יד 3)לאן אפשר ללכת אחרי הבית ספר לילמוד 4)איך ההקשבה בבית ספר העם הילדים מתפראים או לא 5)איזה פקודות יש שמה איזה דרגות יש בבית ספר פסים ו כו 6)איזה מדים יש שמה העם אפשר לקבל תעודה לנסיעה חינמית באוטובוסים…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
היי, האם יש דרך לגרום ליוטיוב לבחור תמיד בהצגת וידאו באיכות גבוהה 480-720-1080 בלי לשנות ידנית בכל פעם? בלי להתחבר לחשבון. אפילו שאני משנה ידנית, רוב הסירטונים לא עוברים לאיכות גבוהה אוטומטית ואני צריך לקפוץ לנקודות צפייה קדימה ואחורה עד שהסירטון נטען בhd.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-