כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
זו שאלה כללית אבל אחת שאני לא מוצא לה תשובה. אם אני רוצה לפתוח חנות ולמכור משהו אני צריך שלושה דברים: החנות עצמה, הסחורה ועובדים. אז לשכור חנות זה לא דבר מסובך מדי. את זה אני יכול להבין בעצמי. למצוא עובדים זה לא מסובך. כותבים מודעה באינרנט או משתמשים בכל חברת כוח אדם. למצוא ספק.. אין לי מושג. זה כנראה לא דבר מסובך כי לכל חנות יש ספק, אפילו כמה ספקים. אבל אני מחפש כבר שעה ואני לא מוצא דרך לאתר ספק. יש למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
הי.. שמעתי את השיר הזה (טוב נו תאמת אחי שמע והוא גם שאל תשאלה שבכותרת..) עכשיו אנחנו מחפשים את הסרט שממנו לקוח הסרון (לפחות זה מה שהוא חושב וככה נראה גם לי...) אז אם מישו מצליח לזהות אשמח לדעת! https://www.youtube.com/watch?v=W_YLg6wQd4o
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי רוצה להזמין מאייבי אבקות חלבון אפשרי או לוותר מראש?(בגדר תאוריה כרגע)
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה "מים משותפים" ואיך זה מגיע לסכום של 861.00(שקל נכון?)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני תלמיד כיתה יא' ואני רוצה להתחיל ללמוד אנגלית ברמה גבוהה, זאת אומרת ברמה של שפת אם או קרוב לזה. אני חשבתי ללמוד במסגרות שמאפשרות משהו כזה מעבר ללימודים, נניח WALL STREET. אז מה דעתכם על המקום?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שונה. היי, מעולם לא קניתי באליאקספרס ולכן לא בטוח כיצד לפרש את זה... http://www.aliexpress.com/item/Retail-Internal-Motherboard-AC97-HD-audio-9pin-male-to-female-Extension-Cable-cord-High-quality-retail/855078586.html המוכר (99% תגובות חיוביות), מוכר כבל באורך 150 ס"מ שזה מתאים לי (מטר וחצי) אבל התמונה שהוא מספק...אולי אני מעריך מידות בצורה מוטעה? תגידו לי אתם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על ההצעה הזו? http://www.iandm.co.il/Campaign/2013/Mizrahi_Tefahot/Live/IDF/Landing_Pages/Ptor.html חוץ מזה כחלופה לדמי הניהול הגבוהים בבנק, אני שוקל לפתוח תיק השקעות בבית השקעות. מישהו מכיר בית השקעות מומלץ בהשקעה בסכומים נמוכים יחסית?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי איך המיונים לתגלית עובדים, מה הם שואלים ומה יעזור לי להתקבל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי , אני בקרוב מחזיר את הלפטופ לעבודה ואני מתלבט אם לקנות לפטופ או טאבלט מה שמפריע לי בטאבלט (ויכו ללהיות שאני טועה) זה 2 דברים א. בגלישה באינטרנט נראה לי לא נוח לגלוש במספר אתרים במקביל ב כל האתרים המותאמים המעצבנים האלה.. ואני לא חובב גדול של אפליקציות ישראליות כמו לדוגמא יד 2 / זאפ וכדומה .. ג. OFFICE והקלדות בלפטופ .. נראה לי לא נוח לכתוב מסמכים ארוכים בטאבלט מה אתם אומרים? מצד שלישי לא בא לי להוציא עכשיו 2500 שקל מינימום על לפטופ נורמלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום כשאני מחבר את המחשב הנייח למסך הטלויזיה בחדר עם כבל HDMI, הסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב, אבל אם אקנה כבל ארוך שיגיע עד לטלויזיה בסלון, האם יש אפשרות לעשות שהסאונד ייצא מהרמקולים של הטלויזיה בסלון ולא מהמחשב? (ליתר דיוק, מהרמקולים שמחוברים לטלויזיה). זכור לי שאצל חברה שלי כשמחברים את המחשב הנייד לטלויזיה, אז שומעים מהטלויזיה ולא מהנייד, איך זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ה-U3818DW מצטרף אל קטגוריה שהולכת ומתפתחת, מצויידת ביחס גובה-רוחב בלתי רגיל של 24:10 ותג מחיר מאסיבי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם דגם הגיימינג העתידי של AMD יהיה עוצמתי יותר מה-GeForce GTX 1080, למרות הכל? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בידיעות אחרונות של שישי האחרון ישנה כתבה על טנק המערכה הנ"ל. בסדר. ראש המנהלת פורש וזו סיבה טובה לחשוף את מה שאפשר לחשוף. אבל.... משהו לא כ"כ הסתדר לי בהצגת נתונים שאינה קשורה ישירות לאיכויות הטנק המדובר. וכך כתוב: "ביום הכיפורים 800 טנקים הושבתו. בלבנון השניה כ - 20 הושבתו. בצוק איתן אף טנק לא הושבת." כאילו, זה רציני ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עם בין 8 ל-14 ליבות עיבוד וכרטיסי מסך מדור ה-Vega של AMD, אחד ממחשבי ה-All-In-One העוצמתיים ביותר בעולם מתחיל להגיע אל החנויות. רוצים לנסות ולנחש כמה יעלה בארץ? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-
-
"איפה לגור" זה שאלה מעניינית. כי בדרך כלל לוקח זמן להכיר מה קורה בכל ישוב, ואיך הדברים מתנהלים שם. כמה זיהום יש, מה המצב של הדירות, מה המחירים, איך האנשים וכו. אני מעוניין לגור במקום שהוא עם "אווירה רגועה", דבר שנראה כאילו לא קיים במדינתנו. לא יותר מדי זיהום, ולא בנגב או במקום שלוקח יותר מ40 דקות לנסוע לתל אביב(בלי יום פקוק בצורה מטורפת). חשבתי על פרדס חנה כרכור, נראה שעונה על כל הפרמרטים מלבד פרמטר אחד שאני לא סגור עליו. הזיהום. המרכז בעצמו מזוהם, אבל אני לא סגור אם פרדס חנה מזוהמת יותר או פחות מהמרכז. במרכז יש הרבה מכוניות והרבה שריפות לא חוקיות, אבל בפרדס חנה יש לך את תחנת הכח בחדרה? אוליי דברים שמגיעים מהים? בקצרה מה אתם חושבים על פרדס חנה? הבנתי ש…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול אולי יש מישהו שזה יצלצל לו עכשיו קרה משהו מוזר אני על המחשב השעה כמעט 5 וכמעט חושך כבר פתאום הפסקת חשמל הולך לחלון רואה שזה רק אצלנו פותחים את הדלת יש שני אנשים על הארון חשמל אומרים דברים לא הכי ברורים שהם בודקים לחורף ואם יש עצים גבוהים או מרפסות אצלנו ואם אפשר להכנס להסתכל שואלים אותם שוב כמה פעמים מה המטרה הייתה ולכבות את הפיוז הם לא ממש עונים וממשיכים לדבר על עצים גבוהים שיכולים לפגוע בקווי חשמל מיד אחרי זה ראיתי את שנייהם מהחלון למטה כל אחד נכנס למכונית פרטית משלו מכוניות רגילות לא של חברת חשמל נראה ונסעו יש דבר כזה עובד חברת חשמל מורידים פיוזים בבנין דירות? בחיים לא זוכר כזה דבר בטח שלא בכמעט …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהבתי את הפופ אפ הקטן שיש לדיונים בפורומים (שנותן תקציר לפוסט כשמרחפים עליו עם העכבר). אבל כרגע זה איטי מידי בשביל להיות מאוד שימושי. בויקיפדיה (לדוגמא) יש משהו דומה אבל מהיר בהרבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפוש התמונות במנוע של ענקית הטכנולוגיה הופך למוגבל הרבה יותר לפתע - בנסיון לרצות את ספקית התמונות הגדולה ביותר בשוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האחראים על דיווחים מוקדמים שלא התממשו משוכנעים כי הפעם זה הדבר האמיתי: הדור החדש יוצג בתוך פחות מחודשיים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סיימתי צבא ואני מחפש תחום להתמקצע בו ולהשתלב בעבודה בתחום הזה. אני תמיד אהבתי את תחום החומרה, הרכבתי מחשבים, פתרתי הרבה תקלות חומרה ותוכנה, ועשיתי כל מיני מודים קטנים. מאוד הייתי רוצה לעבוד בתחום. אבל הידע שלי הוא פשוט הנסיון שלי, ועם נסיון כזה לא הולכים לעבוד. אז אני מניח שכדי לעבוד כטכנאי (במקום טוב) אני צריך לעבור קורס או הכשרה. מצד שני, אני לא יודע מה לגבי המשכורת בתחום, ההנחה שלי שהיא לא משכורת מאוד גבוהה אבל אני אשמח לשמוע מהנסיון שלכם והאם כדאי לי בכלל לעבוד בתחום. כמו כן, אילו קורסים עליי לעבור? עד כה עבדתי כנציג שירות של חברות תקשורת, כך שאין לי לצערי גם נסיון מקצועי בתחום שאני רוצה לעבוד בו. תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי redmi note3 והמסך סדוק והסוללה נפוחה מה אפשר לעשות בנוגע לזה ? התמונה ששמעתי ישנה לא מה שיש עכשיו ...! רק לידע כללי ועוד דבר הסוללה נגמרת לי די מהר ..גם
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-