עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Delapro,

כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ? הוט+נטויז'ן 1.5 מגה ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה. אודה ךתשובות עיניניות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ra_mit,

שלום לכולם, אני סיימתי לא מזמן תואר בהנדסת אוירונאוטיקה וחושבת כרגע איך להמשיך הלאה, ההתלבטות היא האם להשאר קרובה לתחום ולעשות תואר שני במכונות או לעשות שינוי משמעותי יותר מכל מיני סיבות. בין היתר נתקלתי בכמה קורסים שקשורים לתכנות, האחד פיתוח והנדסת תוכנה - TCSD שבלימודי החוץ של הטכניון והשני בexperis שגם מתחייבים לעבודה (בEmbedded). רציתי לדעת, האם שמעתם על משהו מהם ? האם התעודות האלה שוות משהו ואפשרי למצוא איתן עבודה מעניינת? קשה לי להבין למה שיקחו אנשים עם תעודות כשיכולים לקחת אנשים עם תואר... דא שתי התוכניות מיועדות לבוגרי הנדסה ומדעי הטבע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הבנתי שהוא כבר תקף כרגע ללקוחות חדשים, וללקוחות עם התחייבות קיימת רק מנובמבר. בכל מקרה אשמח לשם של החוק ואולי לינק לכתבה שמסבירה בדיוק מה קורה עם לקוחות קיימים בהתחייבות. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי לכולם אני מחפש סרטים/סדרות/ספרים בסגנון Cyber Punk על מחשבים, האקרים, בינה מלכותית וכו' תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by שניצל,

חברתי ואני רוצים לצאת לחופשה קצרה במלון מיד אחרי חנוכה - 2 לילות באמצע השבוע (חצי פנסיון או פנסיון מלא) בטווח מחירים של 700-1000 ש"ח לאדם (אנחנו מתכננים להוציא עוד כ-300 ש"ח על טיפולי ספא במלון). עד כה ההצעה שנראית הכי אטרקטיבית (מבחינת מחיר ומבחינת מה שראינו על המלון) היא מלון מרידיאן ים המלח - 650 ש"ח לאדם (חצי פנסיון) או 850 (פנסיון מלא). מישהו מכיר את המלון? יכול לספר משהו עליו (חוויות טובות / רעות)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idofr,

הייי טוב בחיים שלי לא ידעתי איזה סיוט זה לחפש צימר! מכה! למה יש כל כך הרבה מהם? טוב לא משנה אז ככה אני והחברה היקרה רוצים לסוע לאיזה סופ"ש נחמד לפני שאני מתגייס ובגלל שהיא כבר התגייסה אז אני אחראי על החיפוש (תהרגו אותי למה, לה יש יותר זמן פנוי טוב נו אבל אין לה מחשב בבסיס) קיצר החלטנו על משהו שיהיה נחמד (לא קמצני) אבל גם לא מפואר מידי במטרה לחסוך את הכסף ולסוע לאיזה צימר ממש מטורף ברגילה אז חשבנו שאזור ה1000 (גמיש אבל בכמה מאות כלפי מעלה) ל2 לילות לזוג יהיה נחמד למישהו יש המלצות במיקרה? (בהתחשב בזה שדי נסגרנו על איזור הכינרת) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by phanatic89,

אהלן חברים למקצוע. אני בוגר MCITP ונכון לעכשיו לומד MCSE, לפי מה שהבנתי מחברים שעובדים בתחום ו/או בוגרי הקורס, הסיכויים למצוא עבודה בתחום....שואף לאיזור ה0%. מה אתם אומרים? להחליף למשהו יותר רלוונטי לחיים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ItachiSan,

היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי טלוויזיה של PANASONIC מדגם tx-34p300x. הבעיה היא שה- INTERNAL SPEAKERS מכוונים ל-OFF, לא כתוב ב-MANUAL כלום על זה המוכר בחנות לא ידע (אין לי את הדגם הזה מול הפנים, תירוץ עלוב...) ולא מצאתי באינטרנט. אולי מישהו מכיר את הדגם ויכול לעזור לי? או שאולי מישהו מכיר אתר עם MANUALS או אפילו פורום שמתעסק במכשירים מהסוג הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Los,

לכל מי שיש חשבון פרימיום ב RAPIDSHARE ולא שם לב ,אז החודש לכבוד הקיץ ככה הם אומרים בחדשה שלהם.. הם נותנים Unlimited למספר דברים ובהם גם תעבורת הורדה. אז .. תהנו. מקור הודעה מאתר Rapidshare.com. "Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011"

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wooper,

הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי! אני מחפש בדיוק לנות מקלדת חדשה וחשבתי על משהו מוזר: אם לסינים יש אלפי אותיות בא"ב שלהם, אילו אותיות צרובות במקלדות שלהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בזמן האחרון, כאשר אני מעלה סירטונים ליוטיוב, אחרי שאני משנה את שם הסירטון והגדרותיו תוך כדי העלאה ומנסה לשמור אותן, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: לאחר זמן מסויים, היא נעלמת, והשינויים שביצעתי נשמרים כהלכה. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by barakbk,

שלום לכולם, בהמשך לדיון שפתחתי כאן מזמן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456884 רציתי להביע חוות דעת על החברה XFX. ב16 באוקטובר 2008 קניתי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX מהחנות FOX-PC לפני כמה חודשים, הכרטיס החל לעשות בעיות, וככל הנראה נדפק. כאשר רציתי לממש אחריות, לא הצלחתי לעלות על שום עקבות של FOX-PC ולא ניתן היה להחליף את הכרטיס שלי, ולכן, פניתי לשירות הלקוחות של XFX. החברה סיפקה לי אישור לשליחת הכרטיס אליהם לבדיקה, שתוצאותיה היו ידועות מראש: הכרטיס נדפק. בסופו של דבר, קיבלתי כרטיס מסך מדגם GTX260 בתור פיצוי, שעובד בצורה מצויינת. לכן, רציתי להמליץ על XFX ולשתף את חווית הרכישה שלי מהם. ברק.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1) Xbox 360 Standard Core ¤2,019.00 -זה CORE זה בלי דיסק קשיח וג'ויסטיק נראה לי לא אלחוטי וגם רק אחד זה מה שרשום באתר חבילה זו כוללת -מכשיר וג'ויסטיק וכבלים/ספק חשמל הגירסה היותר טוב פרימיום יקרה מאוד 3500 שקל אפשר להוסיף לזה הארד דיסק לבד? 2)כרטיס מסך GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=16178 1290 שקל + WD 250GB 16MB + 1G 400MHZ DDR + FSP 400W יוצא בערך 2200 שקל 3)מסך 22 אינץ' ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3084&Pname=ASUS 2400 שקל 4)פחות או יותר הבנתם לאיזה כיוון אני הולך אני רוצה להנות כבר ממשחקים כי יש לי כרטיס מסך MX440! דבר שני המסך של…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://abercrombie.china-direct-buy.com/ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Guy King,

אני ניגש עוד יומיים, ואני עושה את המבחן בקריית-ביאליק. בהצלחה (הלוואי שלא תעברו את ה-500 , כי הכל יחסי, אתם יודעים) לכל למי שניגש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by beni123,

בקשו ממני להוריד סדרה של כ - 25 פרקים ולצרוב על DVD כמה הייתם מבקשים על דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.megashare.com/196876

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Odedb52,

אני אכתוב בקצרה כי אני באייפון... סתם רציתי לדעת אם עוד מישהו שמע בומים מוזרים בשעה האחרונה (לסירוגין), מין גלי הדף לא יודע איך להסביר.. אולי בומים על-קוליים? ראשון לציון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Moor,

כמה חברים מחפשים וילה לסופ"ש למסיבה, משהו נחמד כזה, לא מפואר ויקר~ באזור ת"א, ראשון, פ"ת, נתניה... בסביבה הזו; שתהיה בריכה, שאפשר לשים מוזיקה בלי ששכנים יתלוננו. אני אין לי מושג בכל העניין ולא יודע מה טווחי המחירים, חבר אמר שהוא יכול לארגן וילה ב-3.5 אז אם אפשר הצעות באזור הזה 4K~

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

האם יהיה כזה בקרוב? יש מצב אפילו עוד החודש הזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אמור להיות לי יום ראשון צו ראשון לפני כמה זמן ביקשתי לדחות והקדימו לי ועכשיו ביקשתי לדחות בשנית כי אני לא אספיק למלא את הטופס הרפואי [אני בבדיקות עכשיו] אז שלחתי איימל ללשכת גיוס והם אמרו שהם לא יכולים לדחות[שאני מכיר המון אנשים שדחו תצו ראשון ] מה אני יכול לעשות?להתקשר?אם לא יסכימו גם בטלפון?אולי פשוט להודיע ביום של הצו שאני לא בא בפקס כי אני חולה?[אני בבדיקות-אני באמת חולה חח ] אם מישהו יודע מה כדאי לעשות תודה מראש ..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.