כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג אם אפשר לעקוף את החסימה של המכשירים של חב' פלאפון כך שאפשר יהיה להעביר אליהם מהמחשב צלילים ודברים אחרים ? הורדתי תוכנה שמתקשרת באמצעות WAP אבל לא עוזר. חב' אחרות כמו סלקום ואורנג' לא חוסמות והרשת מלאה ברינגטונים ואחרים לרשתות האלה. כרגע ניתן להוריד צלילים רק מהאתר של פלאפון. חבל שבשנת 2004 במוצר הייטקי שכזה מפעילים חסימות כמו במדינת עולם שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי חשב על הדבר החולני הזה? ברגע שהופיע החתול המנוקד שהזכיר לי משום מה קרקל, אני התחלתי להקרע מצחוק. http://litterkwitter.com/en/index.php
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות לשבועיים בלבד. יש מישהו שניסה ויכול לתת טיפים?(חוץ ממה שמופיע באתרי התזונה).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בערך 50סמ מכירית את העמוד של המתח ששמים בבית שהוא מתכוון אז כזה אני מחפש רק הרבה יותר קטן בבית שלי קרסה הסיפריה ואני רוצה לשים תמוך שיחזיק לי את העסק שמתי בינתיים עמוד עץ קטן אבל אני מחפש משו יותר יפה כזה ועמיד יותר אם כזה דבר אני בשמחה ירצה לדעת איפה קונים ניסיתי לחפש בגוגל ורק מצאתי עמוד לכדור סל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים של לברון מישהו פעם הזמין מהאתר ויכול להגיד לי מה וכמה ועם שילם מכס או משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רכב אין לי מושג איך להגיע למיקום של החנות "שדרות ההסתדרות 240, חיפה (צומת קרית אתא)." אני גר בעתלית.. נגיד אני נכנס לכביש האוטרוסטדה ממשיך יוצא לכיוון מרכזית חוף הכרמל איפה שקניון חיפה לאן ממשיכים משם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון: הבעיה נפתרה אני מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל אני כבר ממש מיואש. נסיתי לפתור את זה מספר פעמים בדרכים שונות ובשום דרך אני לא מגיע לתוצאות כמו שהגיעו ביובל גבע(1/9) :-\ מישהו יכול לפתור את סעיף א? כמו שהבנתי זה נראה ככה:
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיגדו מישהו יודע מתי מתחילה ההרשמה למלגת משרד החינוך??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה פשוטה אבל תשובה מורכבת אני רוצה ללכת למכינה לפסיכומטרי אבל אין לי הרבה אופציות 1. קידום - מכללת כנרת, צומת צמח - חצי שעה נסיעה מהבית 2. יועל גבע - חיפה - שעה ו... נסיעה מהבית 3. לחמן - עפולה - שעה ו... נסיעה מהבית 4. HIGH-Q - טבריה - 5 דקות הליכה מהבית 5. EZ - חיפה - ראו סעיף 2 בגדול אני רוצה למהר כי אני ככל הנראה מחליט להתחיל ללמוד השנה (עוד נראה איפה) הייתי רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם וגם חוויות אישיות אם מישהו עבר פסיכומטרי קודם לכן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה...שלחתי כרטיס מסך של Gainward לתיקון בטייוואן (ל Gainward עצמם),לא עלה לי כלום חוץ מהמשלוח ששלחתי בדואר רשום,אכשיו קיבלתי מכתב מהמכס שעל מינת לשחרר את החבילה אני צריך להראות ואני מצטט "אם מדובר בטובין מוחזרים אחרי תיקון,חשבון תיקון ומסמכי יצוא". חשבון תיקון? איך יהיה לי חשבון תיקון? אני רק היתכתבתי עם Gainward באימייל. הדברים היחידים שיש לי הם: טופס ה RMA ששם רשום הכרטיס ששלחתי עם המספר הסידורי שלו. חשבונית מהדואר ששלחתי ביום הזה והזה בשעה הזאת והזאת חבילה בדואר רשום ל Gainward טייוואן. וליתר בטחון הידפסתי את כל האימיילים שנכתבו ביני לבין Gainward. האם זה יספיק? -קצת סיפור רקע: רציתי לעשות Bios upgrade לכרטיס ולא הייתי בטוח,אז יצרתי קשר עם Gianward והם אמרו לי בדיו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן אני צופה בזה...ועכשיו יהיו אלה שיגידו שהשיר שלנו יותר טוב.. או שיגידו ששתי התוכניוץ מעפנות (הבנו..לא לרמה שלכם התוכניות האלה) פשוט מי שיודע שיענה בבקשה על השאלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ככל שאני מתקרב לגיל 17[ולרישיון :jump: ], אני יותר מתעניין במכונאות רכב, אופנועים, טוסטוסונים וכל דבר עם מנוע שנוסע, ורציתי להתחיל ללמוד את הנושא בשלמותו, רציתי לדעת, אם מישהו מכיר קורסים[שלא יפגעו קשות בכיס]/ספרים שאפשר ללמוד מהם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! קוראים לי ארז אני מראשון... הגעתי לפה דרך Ghost Dog ו- Devilw@rk (ערן ואסף) אממממ... אני אשמח להשתדל לעזור פה כמה שיותר ו... זהו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה שאני לא מוצא שום תרגום (אפילו לא בגרמנית/אנגלית) לסרט "Thirteen"?? נ.ב לא לקשר דיון זה בווארז!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משיהוא ראה את הסרט שהיה ביום שבת אתמול (6.7.02)?
-
הייי טוב בחיים שלי לא ידעתי איזה סיוט זה לחפש צימר! מכה! למה יש כל כך הרבה מהם? טוב לא משנה אז ככה אני והחברה היקרה רוצים לסוע לאיזה סופ"ש נחמד לפני שאני מתגייס ובגלל שהיא כבר התגייסה אז אני אחראי על החיפוש (תהרגו אותי למה, לה יש יותר זמן פנוי טוב נו אבל אין לה מחשב בבסיס) קיצר החלטנו על משהו שיהיה נחמד (לא קמצני) אבל גם לא מפואר מידי במטרה לחסוך את הכסף ולסוע לאיזה צימר ממש מטורף ברגילה אז חשבנו שאזור ה1000 (גמיש אבל בכמה מאות כלפי מעלה) ל2 לילות לזוג יהיה נחמד למישהו יש המלצות במיקרה? (בהתחשב בזה שדי נסגרנו על איזור הכינרת) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אודישנים לפרסומות ? איפה אני יכול לשאול על הנושא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד ורציתי לשאול עד כמה זה מזיק / לא מזיק להשאיר אותו דולק בלילה בשביל להוריד קבצים מסויימים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט ומה אני אגיד התאכזבתי, סרט פשוט מאוד עם הומור טיפשי שלא עולה במקוריות שלו אפילו על dumb and dumber. כל כך ציפתי לסרט החדש של השחקן האהוב עליי ביותר וזה מה שאנו המעריצים מקבלים...חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קוד טכנאי למכשיר סמסונג 522 בסלקום אם יש למישהו מושג בבקשה שיעזור. בתודה מראש: Penny Hardaway