כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
חברה מישהו מכיר אולי אתר עם שמות של שירי האוס חדשים ,כל מה שהולך במועדונים היום?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש אתרים או פורומים שמתמחים בשירים, מצעדים של שירים. להיטים וכו'. בעיקר רוק\פאנק\שירי מסיבות וכו', לא מטאל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון אני עובר לדירה חדשה. בדירה יש תשתית (היו כבלים).. כיום אני ב ADSL אבל לא מעוניין לרכוש קו מבזק בבית החדש, אז עובר לכבלים. אני רוצה אינטנרט 1.5 מהכבלים, שאלות: * האם אני חייב כבלים (ממיר לטלוויזיה), או שהם מספקים לי מודם וזהו? * מחירים, מחירים... כמה עולה היום.. אני ירוק לגמריי, הרבה זמן לא בעניינים. מנוי ל 1.5 של הוט תשתית - כמה?? (או אולי תשתית + ספק?).. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:o אני הולך לקנות את המכשיר הזה במחיר של גרושים ממש כלום כסף עכשיו אני טס לחו"ל לאיזה חודש עוד מעט ואני ארצה לקחת איתי את המכשיר ולהכניס לו סים מקומי מה אני צריך לעשות כדי שהסים יעבוד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי עובדת ב H&O כמוכרת, לעבודה הגיעה אחראית משמרת חדשה שבכלל לא מכירה את חברה שלי והיא אמרה לה שהיא ביטלה 4 משמרות בשבוע הקרוב בגלל שהיא "אגרסיבית מידי" ו"אני לא רוצה להיות איתך באותה משמרת", אין לי מושג מאיפה היא הביאה את זה כי היא הילדה הכי טובה בעולם. בקיצור, האם יש עילה לתביעה או משהו כזה (הרעה בתנאי העבודה\משמרות)? אמרתי לחברה שלי שתקליט אותה ואז תגיד לה שיש לה הקלטה ותבקש שתחזיר לה את המשמרות. האם זה חוקי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לקנו את Adobe פרימייר, וגילתי שהוא עולה פיצוץ ימבה בוחבוט רוזנשטיין כסף!!!11111אחדאחדאחדארחד מה זה הגנבים האלו רוצים שנשלם הרבה על משהו שהם עבדו עליו קשה? מה זה צריך להיות? אף ישראל הגנבים שהיינו פעם? תראו למה הפכנו לאנשים טובים אז אני אומר בוא נפרוץ לבניין של אדובי נשתול שם פצצה גרעינית אחרי שנתגנב דרך פתחי האיורור!!!!!שתייםשתייםשתיים נחנוק את השומר, אבל מישהו צריך לקנות איתי כלי נשק כדי להרוג את השומר אבל אין לי מספיק כסף מהדמי כיס וגם אמא שלי לא מרשה לי לצאת בצהריים אז נצטרך לקחת מטוס שטס מהר לחו"ל כדי שאני אספיק לחזור לישון כי יום אחרי זה אולי יש לי מבחן ענק בהיסטוריה.. וגם לא בטוח יהיה לי זמן כי אני גיימר ואני צריך להשתלט קודם על כל המחשבים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים בבקשה אני צריך עזרה, אני חייב לדעת מה הדבל השעות ביניננו לבין ארה"ב, ואני יודע שזה 7 אבל אני צריך בדיוק לדעת איזה שעה יהיה בישראל עם בארה"ב השעה היא 9pm C.T שאני אפילו לא יודע מה זה C.T. מישהוא יכול להגיד לי? או אולי יש למישהוא אתר לדברים כאלה? בבקשה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה שמו? זה שמפרסם את הבושם החדש שלהם. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אני לא רוצה לחטט , זה סתם משהו שמסקרן אותי לדעת , מה הגיל הממוצע פחות או יותר של המשתשים באתר ??? בכל אופן , אני ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום מבקש הדרכה: איך שמים תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? זה מאד נפוץ בפורום. בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עד לא מזמן בשביל לנקות את המחשב השתמשתי בזה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=0241&Cat2Cat1ID=3656&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני יודע שחומרי הניקוי הם לא הכרחיים, ואפשר להסתפק במטלית לחה או אולי באלכוהול מדולל במים. אבל בכל זאת, גם אתם בבית לא מתקלחים עם רק מים וסבון הכי פשוט... יש לכם איזה מוצר ניקוי מומלץ? הכוונה למשהו לכל המחשב, גם למסך ושאר הרכיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע את הסיבה לכך שמקלדת נומרית נראית כך: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ומקלדת של טלפון סטנדרטי נראית כך: 3 2 1 6 5 4 9 8 7 (נתעלם כרגע מהמקשים הנוספים כולל הספרה "0") * השאלה אולי תיראה לכם קטנונית אבל אותי זה מעניין!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
403 Forbidden Congratulations! You are banned! ניסיתי הרגע להתחבר לTorrentLeech כמו שאני תמיד עושה (אין לי מושג מה קרה לקוקיס)... הלכתי לBROWSE ואז התחברתי הוא פתאום עושה לי Your account has been disabled. ואז ניסיתי ללכת לFAQ לראות מה הבעיה אז הוא כתב לי את מה שלמעלה. הבהרה: אני לא משתמש בשום מזייפי העלאות, אין לי מושג איך משתמשים בחרא הזה. העלתי משהו כמו 2GB לעומת 1.6 שהורדתי, הaccount שלי היה פעיל במשך שבועיים לפחות.. בימים האחרונים לא התחברתי כי המחשב שלי מת אבל לפני כמה ימים הוא חזר... למישהו יש מושג למה דבר כזה יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה עוד אתרי חומרה אתם מכירם ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי. מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...). הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!! אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50. בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר. ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו'). אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר! נ.ב ר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון למשווק המורשה של מסכי סמסונג.. אני יודע שיש להם מקום שהם יושבים בו בפתח תקווה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם איפה זה.. מישהו יודע אולי? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-