עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by udicol,

כאן

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by MOFRA,

http://video.google.com/videoplay?docid=489221653835413043 נ.ב. הכנופיה נתפסה כך שאתם יכולים לישון בשקט

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by eNtro,

האם יש אפשרות באתר לעשות כניסה אוטומטית? כל פעם שאני נכנס צריך להתחבר מחדש....

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Vegeta makita,

שברתי שבוע שעבר את היד בגלל הרסר בסיס המחורבן, כעת אני בגימלים-וקיבלתי חודש גימלים- מחר אני צריך להגיע לבסיס כדי ללכת למרפאה, מבחינת חוקי הצבא האם הרסר יוכל לעשות לי בעיות אם אגיע בגימלים על אזרחי כדי ללכת למרפאה? דבר נוסף האם מותר לי גם להיכנס לחדר אוכל לאחר מכן? אני שואל זאת ואשמח לתשובה מדוייקת,כיוון שאני מאוד מסוכסך עם הרסר...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by idang,

שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by Gilo2005,

אני וכמה חברה מחר נוסעים לאילת. מכיוון שלא היתי באילת עם חברים אלא רק עם משפחה,לא יצאתי למועדונים ולכן אין לי מושג בכלל בכול הענין הזה. האם יש המלצות למועדונים טובים ובכלל אם יש מסיבות מענייננות לסוף שבוע? אנחנו חלק בני 18 וחלק לא. המלצות יתקבלו בברכה,כנ"ל דאנס בארים.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  7. שלום לכולם,שבוע טוב הייתי היום באיזשהו טיול עם המשפחה באיזור רמת הגולן וראיתי טיסנים שם,וזה ממש משך אותי הייתי גם בתערוכה הזאת שהייתה לפני כחצי שנה בים המלח של הטיסנים ומאוד נהניתי,אבל אז זה לא כל כך משך אותי מבחינת זמן יש לי המון זמן להטיס כי אני חייל,ולכן כל סוף שבוע אם אין גשם או רוחות חזקות מידי אני יכול ללכת ולהטיס,גר באיזור חיפה ומכיר את ה"מנחת" בכפר חסידים,ממש לא רחוק מהבית שלי... השאלה היא כזו:איך נכנסים לתחום?מה צריך בתור טיסן ראשון?איך בעצם לומדים את כל עיניין ההטסה וההכנות לקראת ההטסה?האם צריך ללכת עם בן אדם מבוגר בתור הטסה ראשונה?איך שומרים על הטיסן,מה קורה מבחינת הדלק,ואיך בעצם אני יודע לקחת שלט ביד ולהחזיק את הטיסן באוויר כמובן עד שנגמר לו הדלק וכו'? מה העלו…

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by noodle,

שלום, אני מתעניין בלהיכנס לעסק עם 2 שותפים זרים כשותף, הרעיון שלהם והם מתעסקים בכל הבירוקרטיה ואני יוצר את המוצר(תוכנה), מתחלקים ברווחים שווה בשווה בין שלושתנו. זו לא חברה, אלא רק 2 חברים עם רעיון. אני לא משקיע כסף אך משקיע זמן, הם משקיעים כסף - לא השקעה גדולה כל כך - גג 10000 אני מעריך כולל הכל, ובנוסף הם מתעסקים בקידום המכירות. חתמתי על הסכם סודיות, אבל שום חוזה אחר לא נחתם. רציתי לשאול מה דעתכם בנושא הזה ומה לבדוק לעומק. כמה תהיות שעלו לי: אלו אנשים זרים שפירסמו מודעה וכך פניתי אליהם, מפגישה עמם נראה כי הם רציניים, אבל לא ניתן לדעת לעולם. אילו דברים מומלץ להקפיד להכניס לחוזה? אני חשבתי למשל שמכירת המוצר תתבצע אך ורק כאשר שלושתנו נוכחים בזמן המכירה(אך כיצד ניתן לאכוף דב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בבקשה אם מישהו יוכל להשיג לי שם משתמש וסיסמה לאתר הבא http://educationforums.cet.ac.il/COMMON/LOGIN/Login_Form.asp?sThisPage=%2FForums%2FIndex%2Easp%3FFID%3D27289%26nCategoryID%3D0%26nFatherForumID%3D27261&sHomePage=%2F&bAllowVisitor=0&nProjectID=117232&sBackPage=http%3A%2F%2Feducationforums%2Ecet%2Eac%2Eil%2Fforums%2Findex%2Easp%3FAsp%3D403%26FID%3D27261%26nSubProjectID%3D0%26bFillMsgFields%3DFalse%26nOwnerID%3D0%26nFillterUserID%3D117234%26Index%3D59k7%26sSearchText%3D&nSiteClientID= פשוט יש שם פורום של מורים לכימיה ששם הם מפסרמים בחינות מיקוד וכל אלה שאני רוצה לתרגל איתן. אולי גם המורה שלי פרסמה שם אבל זה לא רלוונטי :-) טוב נו זה כן.... אשמח לפניות …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by tamos2006,

אהלן, אני כרגע חייל בסדיר משתחרר עוד מעט אבל מתעניין בתחום האחסון. כרגע ביחידה יש לנו מכונת NETAPP שעומדת ללא שימוש. התחום תמיד עניין אותי וראיתי שיש הסמכות לEMC וכו'. זו לא הפתעה שההסמכות האלו לא שוות יותר מדי ללא ניסיון, העניין הוא איך נכנסים לתחום לאדם שלא צמח ביחידת מחשוב גבוהה(צוותים בממרמ או בIT8200)? גם אם יש לי לדוגמא תואר ראשון במדמח, הוא לא מכיל בכלל נושאי שרתים וכיוב' בד"כ רק עוסק בתחום התוכנה. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך ואיפה ניתן ללמוד, ואיך ניתן להכנס לתחום הסיסטם והסטורג'. תודה !!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלומות לחברי הפורום, אני צריך ייעוץ בדילמה קשה שעצם כך שהגעתי אליה מבאסת אותי עמוקות. בקצרה(למטה יש את הסיפור בקצת יותר הרחבה): סיימתי טירונות 02 וקיבלתי צו להתייצב בבח"א 21-טכני ביום ראשון. כלומר, אני "מיועד" להיות חייל במערך הטכני. לפי מיטב הבנתי 99% מהתפקידים במערך הם תפקידי חשמלאי/מכונאי/טכנאי. תפקידים שאין לי שום זיקה אליהם(הידע שלי במכונות הוא אפסי ולא קיים, ואין לי גם שום עניין בנושא) ושאני לא יכול לבצע מבחינה פיזית. ברשותי שתי אפשרויות "חוקיות" (אני נמנע מקומבינות וללכת לבכות לקב"ן וכל הדברים הללו): 1. להגיע לבח"א ולא לחתום על טופס הכניסה לבסיס ובכך למערך, לקבל איומים של כלא, להיכנס לכלא למי יודע כמה זמן ואז שיוציאו אותי מהמערך(כי בכלל לא נכנסתי אליו). 2. להיכנס ל…

• 123 תגובות
    • 11.8k צפיות
  12. ^כותרת... ניסיתי עכשיו להיכנס למשתמש שלי וזה אומר שהסיסמא שגויה. את הסיסמא אני זוכר בוודאות ובכל מקרה היא גם שמורה בFF. ניסיתי גם לגשת לחשבון באמצון האיפון וגם שם אני לא מצליח. מה שעוד יותר מעלה את החשדות שלי, זה שלפני חצי שעה פתאום הRUN המחשב נפתח לבד ופתח את הCMD. אני חייב לגשת למייל הזה, ומשום מה אני לא מצליח לגשת למנגון שיחזור סיסמאות בGmail... יש רעיונות? תודה מראש Install

13. Started by ariel-ro,

שלום, אנחנו רוצים לקנות שק איגרוף של 100KG לחצר, הוא יתלה על פרגולה(מבטון), ומידי פעם נצטרך להוריד אותו. חשבתי לתלות כננת ידנית בין שק האגרוף לפרגולה, וכשאר אני אצטרך להוריד את השק אני פשוט יוריד אותו לרצפה ואשחרר אותו מהכננת/גלגלת. מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות כזה דבר, וכמה הוא עולה? בנוסף, מישהו יכול להמליף על שק איגרוף איכותי? אריאל

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by daniel_geva,

אין הרבה מה להוסיף, מישהו היה בכנס עולמות 2006 השנה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. והכל נפלא ומגניב ובלתי נתפס ו......

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by enzo,

באיזו תחנת רכבת בת"א אני צריך לרדת כדי להגיע הכי מהר לגני התערוכה? זה חובה או שאפשר להבריז בלי שאף אחד ידע?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by it4chi,

שלום, כמה זה נמשך הכנס הנ"ל? אני עובד באותו יום. :'( תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by J S Bach,

ואשכרה אנשים חושבים שיש להם קול לשיר, הוא באמת לא שמע את הזיופים האימים שלו??!?!?!?!?! איך הוא לא התבייש לשים את זה בYOUTUBE???? :anim-jjd: ENJOY! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump1: :alcoholic:

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. לא יודע אם אתם יודעים או לא אבל התחרות השנתית של המגזין DJMAG שמדרגת את 100 הדי ג'ייז הכי טובים בעולם התחילה ותכף ההצבעה נסגרת בואו נעשה מאמץ ונעזור לאינפקטד להגיע כמה שיותר גבוה כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לפה: www.djmag.com/top100 לדרג את אינפקטד ראשונים ברשימה שלכם(אתם מוזמנים לדרג גם אומנים אחרים שאתם אוהבים) למלא פרטים ולאמת את ההצבעה דרך המייל שתקבלו(חשוב-בלי אימות הקול לא נחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. כאן אנשים תוכלו לספר לכולם על כל החרא ששופכים עליכם בכל מיני מקומות-בית ספר, עבודה, בית ועוד. אני לדוגמה החיים שלי מאד קשים. כל היום אני מתבטל מול המחשב וטוחן בטטות מול הטלוויזיה. וכמובן שאחר כך האמא הרעה שלי צורחת עליי למה אני לא מכין שיערו בית. אז אני אומר שיקפצו לי כולם אני מחר בורח להודו!!!!! מי איתי!!!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by The_magament,

חבר שלי שלח לי מתיחה שהוא עשה על מישהו בפורום, הוא יורד עליו והמסכן לא שם לב וכלולם שם מתים מצחוק... בקיצוק אתם חייבים לקרוא! (עד הסוף זה 6 עמודים)... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=295434

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  22. www.plazma.cjb.co.il

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  23. שלום לכולם.. בפורום אחר פורסם האתר הזה: http://www.speedy.co.il עכשיו הבעיה איתו תראו את הכותרת שכתובה באתר למעלה: הכניסה לאתר אסורה לחיילים ואנשי צבא המעורבים בפשעי מלחמה ורצח של אזרחים. בבקשה ממכם אנשים תשלחו אימיל לפה: uri@speedy.co.il זה המנהל של האתר קוראים לו אורי אבן-חן בבקשה מכולם תעשו את זה.. זה פשוט מגעיל מה שהוא כותב שם שחיילים מתים בשבילו ובשבילנו והוא כותב את זה.. ובבקשה לא להפוך את זה לדיון פוליטי..

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Jaw Braker,

טוב לא כל כך נעלה אבל בכל זאת בשבילי זה חשוב להמשך חיים תקינים http://www.outwar.com/page.php?x=1164170

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://radio.xvoom.co.il/listen.htm רדיו הכי תותחני ברשת לכל דיג''י יש אייסיקיו כל אחד מבקש שיר שהוא רוצה הדיג'יי שם...מוסרים דרישות שלום צחוקים השירים הכי חמים שיש... אז קדימה כנסו! http://radio.xvoom.co.il/listen.htm

• 8 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.