כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
-
קבלו את הפרסומות של התחתונים מבית היצרן DG בה חשבו על כל פרט לעומק, ואין מה לומר על הפס קול פשוט מדהים אין לי מילים. תסתכלו ותוכחו בעצמכם לגאונות שבפרסומת לתחתונים!!!! :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=cOA5VrktkdE
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לנקות מחשבים , מוצרי חשמל הקומפרסור צריך ניקוז למים באויר . למשהו יש מושג איפה נתן להשיג ? זה אמור להחליף את כל בלוני לחץ אויר שניגמרים מהר מידי
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה מאוחר אבל אני חייב דחוף להתחיל קורס פסיכומטרי כבר בשבוע הבא. צריך שהקורס יתקיים בבאר שבע או בסביבה. מישהו מכיר קורס פסיכומטרי של חודשיים?? אתם לא מבינים כמה אני צריך את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נו יאללה נסעתי סוף סו :auto: :ylsuper: ף
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי מבין כל חיילי האתר הפז"מניקים מתכוון להגיע לכנס ב 22/01/06 ? חייל זכור! צה"ל זקוק לך בכנס זה! ( כדי להוריד את נתוני המשתרמטים מהסטטיסטיקה )
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שיר שבכל פעם שחיפשתי לא הצלחתי למצוא. בכל פעם שהיה מתנגן ברדיו, לא היו אומרים את השם. עד כמה שידוע לי האופציות הן כאלה : מדובר בשיר נושא לסרט הישן "מלחמת העולמות" / שיר שמבוצע ע"י הרכב בשם "מלחמת העולמות", עם ווקאלז גבריים ובוכיים והפזמון שלו הולך כך : Though u're not here או Now u're not here או Wish u were here שיר ישן, מדהים ודי מוכר, שהייתי מת לדעת מה השם המלא שלו, כמו כן גם את שם המבצע. שטודה!
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
זה של XZIBIT אמרו לי ויש בו כזה "הווווווווו הוווו" אני יודע שאני נותן קצת פרטים אבל יש אותו הרבה במסיבות והוא מוכר.....
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג איפה בארץ אני יכול לקנות את התוספות לטליסמן...? התחלנו לשחק אותו עכשיו שוב ותאמת צריך ריגושים חדשים...אני זוכר מצאתי אתר עם כל הדמויות החדשות אבל איבדתי אותו...אז תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי לכולם!! מה המצב???? אני חדש פה!! וזה אחלה פורום!! ) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הולך השקלול של הציונים באוניברסיטה.... לדוגמה מה זה אומר 5 יחידות , כמה בונסים יש, איזה מקצעות מקבלים בונוסים.. האם מספיק מקצוע הרחבה אחד של 5 נקודות, ואיך זה משפיע אם יש שניים ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.mantis.co.il/pesach2006/ פארודיה על כל הסירטונים של הסינים... כמו איך לקלף תפוחי אדמה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זהו הדיון הרישמי של התערוכה. אז מה באמת מחכה לנו שם? מה הייתם הכי הרבה רוצים לראות? זה המקום..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לAdd Funds (תחת My Accoun) ולא מוצא את האופציה להפקיד כסף מהכרטיס לפייפאל, אלא רק מחשבון בנק אמריקאי. איך אני מפקיד כסף מכרטיס האשראי שלי לפייפאל ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה פה פעם איזה משתמש(שנראה לי עדיין פעיל..) שנסע לאנגליה ונסע במכוניות ספורט במסלול מרוצים.. מישהו יכול להביא את הנושא הזה או את שם המשתמש או יודע איך אפשר לעשות דבר דומה ?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בפעם שעברה חבר שלי ( CHENRP - חבר כאן בפורום) קיבל באן שלא לצורך והסירו את ה BAN רק בגלל שאני פניתי אל המנהלים. הוא לא קיבל התנצלות עד עכשיו! אתמול הוא קיבל אזהרה ועכשיו הוא לא יכול לכתוב שום הודעה. זו ההודעה שהוא קיבל: "מצטערים chenrp, הושעת מלפרסם או לשלוח הודעות פרטיות. ספאם. אזהרה רביעית. " אך הוא היה בBAN לחודש שלם והשתקה מלפני כחצי שנה כעונש על האזהרה השלישית ואמרו לי מנהלי הפורום כי האזהרות ימחקו לאחר העונש. מדוע לא נמחקו לו האזהרות? מדוע הוא חסום ולא יכול לשלוח הודעות פרטיות? הרי הבטיחו לו מנהלי הפורום כי כל האזהרות ימחקו. ממש חבל שיש אנשים שתורמים ועושים רק טוב להקהילה אך לא מתגמלים אותם. להיפך, נותנים להם עונשים שלא לצורך. חבל שכזה פורום מתדרדר. זו דעתי ודעת …
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי 6 שנים עם השעון הסוללה הלכה לעולמה (מוזר להיות בלי שעון אחרי כ"כ הרבה זמן)... עכשיו אמרו לי שאחרי שמחליפים לו סוללה השעון כבר לא חסין למים. רציתי לשאול אם הטענה הזאת נכונה, או שאולי אם עושים את העבודה אצל שען יש מצב לשמור על זה?
-
- 6 תגובות
- 31k צפיות
-
-
Video Kill The Radio Star Is In My mind In My heart זה הפזמון נדמה לי בסרט נגן החתונות שכרגע נגמר בערוץ 11 בסיום הסרט
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני נורא צריך את זה לחודש חודשיים אבל אני מפחד בגלל מה שאומרים (בעיקר הנושא של הזיות/התקפים פסיכוזים.. ) נזק לעתידי לאחר הפסקת השימוש. מישהו שתמש בזה? לכמה זמן? איזה מינונים? דבר שני האם זה עושה איזה שהוא נזק שאני ירצה להתגייס
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני בנארוטו בפרק 177 וכבר הרבה פרקים הסידרה לא חוזרת לעלילה הראשית מישהו יודע מתי לעזזל הסידרה תחזור לעלילה הראשית? וכמה פרקים יצאו בינתים? דרך אגב יש סידרה בשם One Piece איך הסידרה הזות? וכמה פרקים יצאו לה ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מגזינים מחו"ל (נדירים כאלה, שלא רואים בדר"כ בכל חור בסופר), אני בטוח שקיימת חנות כזאת באיזשהו חור בתל אביב. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
האם היטלר באמת התאבד? מה הראיות לכך? מה שידוע לי זה שמקורבים להיטלר אמרו שהוא התאבד, מצאו גולגולת עם חור בראש וזכוכית מהציאניד והראייה השנייה זה שרופאת השיניים של היטלר אמרה שהשיניים שלו מתאימות (מקורבים = אנשים שעבדו תחתיו/נאצים בדעותיהם) שאלה שנייה: האם היפנים העתיקו את התרבות האירופאית שהצליחה באותה תקופה/התרבות הגרמנית/נאצית? מה שידוע לי שהם פשוט העתיקו כל מה שקורה במערב וככה הכניסו את המודרניזציה
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית, ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ. האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון? או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-