עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TermiNal,

מישהו מפה נבחן ב18.5 בתורה שבעל פה? אם כן ספרו איך הלך והאם יש לכם את הפתרונות? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Shoko,

לא ידעתי לאיפה זה מתאים...כי אני לא יודע אם עושים את זה דרך המערכת הפעלה או כל דבר אחר. לעניין.... אני רוצה לחבר למחשב אחד - 2 מסכים 2 מקלדות 2 עכברים וכאילו יהיה אפשר ששתי אנשים יהיו על המחשב וכל אחד יעשה מה בא לו... איך עושים דבר כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  3. לילה טוב מנסה להתכונן למבחן בביולוגיה מחר! למי שמבין קצת בזה אז אני דיי צריך מיפוי של הדברים.. זה ככה לא?: גוף האדם--->תאי רביה(שנמצאים באשכים ואיפושהו בחצוצרה לא?)---> 46 כרומוזומים מהאם ומהאב ביחד (23 מכל אחד)--->2 מהם, הם כרומוזומים X ו-y---> בתוך ה-2 האלה יש Dna---> ה-dna מורכב מהרבה חלקים (כן? איזה?)---> כל חלק כזה מכיל 3 גנים---> הגנים מכילים את כל התכונות בתוכם (האללים שקובעים את התכונות וכל הדברים האלה שאני כבר יודע מפה). אני לא ממש הבנתי בכיתה וזה ממש חשוב ודחוף אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  4. שלום, אני יודע שפורום מחשבים לא הכי המקום לשאלה מסוג זה, אבל תיארתי לעצמי שמישו כאן יוכל לפתור לי את הסוגיה, מה ההבדל בין קלוריות לבין קילוקלוריות? כמה קלוריות אנחנו אמורים לצרוך ביום וכמה קילוקלוריות אנחנו אמורים? והאם קילוקלוריות זה בעצם קילוגאול קלוריות? בתודה מראש, דור

• 6 תגובות
    • 9.4k צפיות
  5. ממש מצחיק!!!

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  6. כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by vinipyx,

שלום לכולם יש לי שאלה למי שיודעה. האם אני יכול לקנות רובה צבע בחו"ל ולשלוח אותו לארץ?. פשוט אני מפחד שיעצרו את מישלוח במכ"ס.האם אני צריך רישיון מסוים בישביל זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cyanide,

האם זה בסדר לשים את לוח האם, הספק ואת הכוננים השונים על שולחן עץ חשוף או שיש צורך במשטח כלשהוא בינם לבין השולחן? איך מדליקים ומכבים את המחשב? האם ישנם סיכונים כלשהם?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  9. ראיתי על זה כמה כתבות ב YNET ממש מזמן. אבל הפסיקו לעדכן... מישהו יודע משהו בקשר לזה, לדוגמא יש לי טלפון ל HOT, אפשר כבר להיתחבר ל ADSL או שהחוק הזה עדיין לא תקף? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by ChrisBrown,

לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ורציתי להשכיר ליום ההולדת שלה לימוזינה,רציתי לדעת כמה זה יעלה לי?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by davidz85,

שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  12. היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by CLIPSE,

בוא נגיד ,שלא התלהבתי מרמה של הטורניר עד אתמול במשחק של הולנד נגד צרפת,כשהיא פירקה אותה 1-4 אחרי שראיתי את רוב המשחקים ,אני חושב שהולנד יקחו ,אחרי 0-3 על איטליה ,וכמובן התצוגה של אתמול,שאפשר לראות דרך אגב,כאן: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2644400 היא פייבוריטית שלי לקחת את היורו,ושלכם??

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by ndv,

הרעיון פה הוא להירשם לאתר ואז מקבלים כתובת דואר בארה"ב שלשם אנחנו שוולחים את כל המוצרים שאנחנו קונים באינטרנט. האתר הזה משלם במקומנו על המוצרים ומקבלים את המוצרים עד לבית (ישראל) ללא שום עלות נוספת מצידנו. מה הקאץ' פה? אין מכס/ מע"מ/ משלוחים? מישהו ניסה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by 125,

יש לי עבודה באנגלית לכתוב מכתב ואני לא יודע אנגלית בגרוש, כבר כמה ימים שישבתי על המכתב ואני לא מצליח אני צריך את העזרה שלכם פה, אני יפרסם פה את המכתב ותעזרו לי בשגיאות כתיב או שתוסיפו לי דברים שצריך כדי שיהיה יותר 'עשיר' המכתב עוסק בזה שכביכול נסעתי מחוץ לארץ ואני כותב למורה שלי מכתב מהמדינה שבה אני מבקר ומספר לה.. אם מישהו יכול לשפר את המילים, לשנות דברים וכו' אז תודה רבה לכם . Hi teacher, how are you ? here im totlly fine Its feel great to be here in italy I go to many places like musemsm, pisa and more I saw intresting things like cars that we dont have in Israel, celeb people that comes from other countrys and more The special thing about italy is that the p…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by redti,

רציתי לדעת מספר דברים לגבי זה.. ב10 אלף שקל אני יכול להוציא רישיון לאופנוע 150 סמ"ק + אופנוע יש לציין שאני כבר מחזיק ברישיון לרכב פרטי אם זה משנה את העסק , ואם אתם חושבים שאולי בכלל עדיף לי רכב קטן במחיר הזה ?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by yousux,

יש פלאפונים בלי מצלמה, MP3 וכל מני שטויות כאלו, משהו בסיסי לעשות ולקבל שיחות איתו בסלקום ?

18. מחשב HTPC בן חצי שנה בערך כל החלקים עדיים באחריות, כמעט ולא נעשה בו שימוש: מעבד INTEL COre2 Duo E6550 לוח JETWAY I35P-SG זכרונות CORSAIR VS1GB800D2 שני סטיקים דיסק WD2500KS ספק ENERMAX LIBERTY 400W צורב DVD LG כרטיס מסך GB HD3850 512MB כרטיס טלויזיה LEADTEK PVR2000 יחידת קרור למעבד TERMALTAKE MAXORB מארז TERMALTAKE DH 101 +שלט ותוכנה למדיה סנטר ללא מערכת הפעלה תודה!

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  19. איפה אני יכול לקנות ערכת פוקר במחיר לא מופקר? באיזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה, אשדוד

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by harbinger,

אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא קידום אתרים, בעיקר בגוגל! 1) האם התהליך לוקח זמן? אני הבנתי שכן, ושהאתר עולה בדירוג במנועי החיפוש לאט לאט. 2) האם קידום האתר הוא לדומיין, או לתוכן האתר? כלומר, אם יש לי דומיין ואני מפרסם בו משהו, ובעתיד אני רוצה לפרסם משהו אחר, האם שיחפשו בגוגל את הנושא החדש, הוא ישר יגיע לדפים הראשונים המנוע החיפוש? 3) האם יש למישהו להפנות אותי למידע בנושא הזה לביצוע באופן אצמאי? 4) ולחילופין לינקים לחברות כאלה? 5) מה סביבות המחירים, ובכלל איך מתבצע התמחור לשירות הזה? זהו לבנתיים! תודה רבה לכולם!

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  22. למרות שאני כלל לא רואה האח הגדול, אני טוען כי המערכון עצמו פשוט ענק http://www.youtube.com/watch?v=ZKmuuIxKWh4

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by rbik,

שלום , למישהו יש מידע למה ב-KSP לא עונים לטלפון ? ניסיתי כבר כמה ימים את הטלפון מהאתר שלהם. תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני צריך לרשום את תופעותיו של העישון - בזה אין בעייה דבר שני אני צריך לרשום סוגי סיגריות בעברית רצוי אם תמונה - צריך עזרה וגם צריך לרשום סיגריות קלות וסיגריות בינוניות וסיגריות כבדות לפי רמת הניקוטין - צריך עזרה מישהו פה יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by ofirr,

חג חנוכה שמח לכולנו. כי באנו חושך לגרש. תהנו, תאכלו סופגניות ולביבות, תהנו מהיופי של החנוכייה והנרות הדולקים ותהנו שוב. לא כל יום חג, אז תנצלו. :alcoholic:

• 6 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.