כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
איזה תפקיד זה גארד בכדורסל? יעני הגבוה שמשחק בעמדה 4-5? או רכז?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתגייס ב23 לחודש הזה. מצאתי עבודה בשחור...הפסקתי עם השיעורי נהיגה למשך תקופה מסויימת בגלל שהגיוס שלי היה קרב ולא היה בא לי לעשות הכל מלחץ,ככה שבמידה וידחו לי את הגיוס אני גם יוכל לעבוד וגם לעשות שיעורים.. מה אני צריך בידיוק לרשום להם בפקס?,קיבלתי הת'ש 3 והם יודעים שיש לי בעיות כלכליות בבית למרות שלא קיבלתי תש'מש. מה הסיכוי שהם ידחו לי בכלל את הגיוס בהתראה כזאת קצרה?,אני מעוניין לדחו תאותו בחודש אבל אם אפשר חודשיים מה טוב..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב. קודם כל אני מאוד מאוכזב שהורידו את הסטיקי של זיהוי השירים מפה.. איפה התמיכה בתרבות? שנית. אני מחפש שיר כבר המון זמן.. אני זוכר את הקליפ ואני בערך זוכר את האינטרו... אז ככה... יש איזה גיטריסט שמנגן בגיבסון SG מהר מהר בטאפינג בהתחלה ואז הוא רוקד מין ריקוד כמו אירי כזה ממש ממש מצחיק... ואז הסולן צועק פאק יו והקהל צועק גם פאק יו הקהל עומד בבמה ויש כזה גם במה בקומות עם כלובים מאחורה... יש כזה גם מין קטע שהמצלמה מורכבת על הגשר של הגיטרה ואפשר לראות את הטאפינג שלו משם.. חוץ מזה לא זוכר יותר מידי.. אם מישהו מכיר משהו אני אשמח לעזרה.. תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לרשום את תופעותיו של העישון - בזה אין בעייה דבר שני אני צריך לרשום סוגי סיגריות בעברית רצוי אם תמונה - צריך עזרה וגם צריך לרשום סיגריות קלות וסיגריות בינוניות וסיגריות כבדות לפי רמת הניקוטין - צריך עזרה מישהו פה יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בואו כל אחד ירשום את המפרט שלו ונראה של מי הכי טוב אז אני יתחיל AMD athlon XP 2000+ Gigabyte 7vrxp rev2 Mushkin256DDR PC2700 Leadtek Gforce4 TI4200
-
משום מה , הפסיק לשלוח לי מיילים, ההגדרת תקינות שרת דואר יוצא Out.bezeqint.net פורט 25 ללא אימות וגם עם אימות . הוא פשוט אומר שרת לא מאומת לא מצליח להגדיר. עד עכשיו עבד תקין! מישהו יודע מה הסיפור??
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תרמוס טוב? מה החברות שנחשבות טובות? שמעתי על חברת THERMOS, היא טובה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני טס לתאילנד בקרוב ושמעתי שיש שם המון חנויות חומרה ממש זולות (בקניונים) האם מישהו התנסה בקניה שם או יודע על מחירים? אשמח לשמוע עצות או כלדבר בנושא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבאתי ממיר של יס, חיברתי אותו לצלחת שלנו (לא של יס) וזה אומר שאני צריך לבדוק אם יש לי חשמל בחדר מדרגות. (WTF?!) יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סעמק ערס ביקשתי הזמנה לINDEA וחסמו אותי בטורנטליץ' איזה באסה
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני גר קומה רביעית. אחרונה בבנין מעלי בגג יש לנו דודי חשמל עשו זפת לפני שנתיים וחצי ככה ,אחרי הזפת שפצתי את הבית שפכטל צבע נגד עובש והכל עכשיו הבית שוב מתקלף ויש עובש ורטיבות בכמה מקומות מה אני יכול לעשות? הוועד אומר לי שעשינו זפת לפני שנתיים ולא אמור להיות בעיות ראיתי באינטרנט שיש דבר כזה סיוד לגג או חומרים אחרים מולטי גג/פולי גג כל מיני מוצרים שמים על הזפת התיעצתי עם עורך דין הוא אומר להביא לי חברה שבודקת את הניזלות מהגג ועם זה יוצא שהבעיה בגג אז לתבוע את הוועד לגבי מי שמבין מה עדיף על זפת להשים פולי גג או כל מיני מוצרים כאלה או לסיד את הגג הבנתי שכל שנה צריך לסיד את הגג מה הייתם מציעים לי לעשות (סליחה על החפירה)
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי איפשהו אתה תמונה הזאת. נראה לי של איזה שהו סרט אולי FINAL FANTASY. מישהו יכול לאשר או להגיד לי של מה היא ?! דיי חשוב תודה. http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1645.3/ http://media.hardwareanalysis.com/articles/small/10954.jpg
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייייייייי כולם דודה שלי קנתה לי איזה משהו שלא נעים לי שהיא תשלם אותו ואני רוצה להחזיר לה כסף... השאלה איך אני יכול להעביר סכום כסף (120$) לחשבון בנק בארה"ב (ניו יורק אם זה משנה) עם הכי פחות עמלה (אם בכלל) חשבתי על פייפאל אבל אני לא יודע אם זאת הדרך הכי טובה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוצאים מוצר כזה? (בארץ) שלי נשרף ומחפש זהה (ככל האפשר) לא יודע אפילו אם זה המינוח המתאים אבל ככה הוא נקרא פה http://www.foxphil.com/gewiss.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום, התחלתי לעבוד ופתחתי חשבון בנק בבנק הפועלים. אחרי שחתמתי על 500 מיליון טפסים (ועוד כמה חתימות במחשב) , הפקידה הוציאה לי כרטיס ובאתי ולקחתי אותו היום ושחכתי לשאול דבר אחד- האם ניתן לקנות איתו דברים . זאת אומרת,חוץ מלהוציא כסף מהמכונה ניתן לקנות איתו דברים בחנויות וכו? נ.ב על הכרטיס רשום ישראכרט "צעיר" ,עד גיל 18 , למטה רשום DIRECT ,פעיל רק בישראל וכו . תודה.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
סרטונים מהים בשישי הזה, חוף ירושלים ת"א אני והחברה וגם
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
notebookclub טוענים שלא ניתן להחזיר אצלהם מוצרים אחרי הקנייה שזה כמובן בניגוד לחוק הגנת הצרכן, במקרה של מכר מרחוק למישהו יש ניסיון איתם בתחום?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברתי וחברה שלה רוצות לנסוע לסופ"ש (חמישי עד שבת) באילת, ושוקלות ללון באכסניית הנוער (ליתר דיוק בבית ההארחה, בחדרים הפרטיים). מישהו היה שם לאחרונה ויכול לומר איך המקום? לחילופין, יש מקום לינה אחר מומלץ (קרוב לים ולטיילת כמובן)?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי אנשים השתחררתי מהצבא ואני צריך לבחור קופת חולים מחדש על איזה אתם ממליצים ואם יש בכלל איזה שהו הבדל ביניהם דרך אגב לפני הצבא היתי בלאומית האם כדאי לחזור או לחפש משו עדיף?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיות ת"ש למי אני יכול לפנות חוץ מלמשקית ת"ש? המפקדים המזויינים האלה עושים עליי פוזות אני מיואש אין לי כוחות נפשיים יותר למי אני יכול לפני לפנות ? (דרך אגב יש לי ת"ש 7) ואל תגידו לי מה אתה צריך יותר מזה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-