כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
זה נותן ייתרון כלשהוא? העדפות מסויימת? איך אני יכול להתקבל למשהו ממש טוב בגיבוש? 9/4 זה התאריך
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות קניתי נעליים של נייק והם לא היו נוחות וכשניסיתי להבין למה נאמר לי ע"י אורטופד (לא קשור לחנות) שיש לי פלטפוס. חזרתי לאחר מכן למקום שממנו קניתי את הנעליים והחליפו לי את הנעל לנעל של החברה החדשה הזאת סקוני שהם קצת יותר רחבות (לפי טענת החנות) ונתנו לי מידה קצת יותר גדולה מכיוון שהם אמרו שהם יוסיפו לי מדרסים לנעל (בתשלום כמובן) על מנת שתהיה תמיכה לרגל ולמנוע לחץ. את המדרסים שעשיתי בחנות עצמה שהגיעו אחרי שבועיים אלי. אני עם המדרסים עלי כבר מיום ראשון הזה והם לא נוחים בכלל, אני לא מסוגל לעמוד עליהם יותר משעה וכל הרגל שלי לחוצה מכל הכיוונים בגלל שהמדרס הקטין את הגודל של הנעל. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הנעל ועשיתי את המדרס ואמרו לי שאני צריך ללכת עם המדרס 10 …
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ראיתי אתרים כמו http://www.siz.co.il/ ו http://imageshack.us/ יש אחרים שיותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
דיברתי עם בזק והם רוצים 80 שקלים לחבילה של 4MB. אין לי יותר מדי מה להתווכח איתם על עניין המחיר, כי אני בהתחייבות לעוד 8 חודשים. לעומת זאת, בבזק בינלאומי אני לא נמצא בהתחייבות, ולפני שאני מתקשר אליהם, אני רוצה לדעת איזה מחיר בכלל לבקש? רוב הסיכויים שהם לא יסכימו להביא לי את המחיר הזה על ההתחלה, אבל כשאגיע לשימור לקוחות כבר יתפשרו איתי. מקסימום אני אתנתק מהם, כי בזמן האחרון האינטרנט בקושי זז. רק לי האינטרנט התחיל לזחול מלפני חצי שעה ??? אז אם מישהו מנוי פה לחבילה של 4MB, תרשמו כמה אתם משלמים רק לספק האינטרנט. *לא עוזר לי כמה אתם משלמים לבזק, הוט או בחבילה שהיא באנדל, לא רלוונטי לשאלה, תודה . עריכה דרך קשרי לקוחות קיבלתי הצעה של 49 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה לבזק בינל…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קיבלתי את זה אתמול באינטרנט. מישו יודע על מה מדובר? לא הוסיפו שום פרט רק שיש להגיע בתאריך זה לביתן חיל הים. מישו יודע למה אני בדיוק הולך להתמיין(אם בכלל)? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי תשובות בחיפוש :'( אז פתחתי ת'רד עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס. בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר, האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה) כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80 במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש. רציתי לשאול! WHERE THE FUCK DO I GET STARTED? אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה! אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ול…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סרטונים מהים בשישי הזה, חוף ירושלים ת"א אני והחברה וגם
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם אני יכול לבצע עיסקה של 15,000 ש"ח ב-24 תשלומים נגיד... אם יש לי "ויזה חייל", ואת ה-15,000 ש"ח אין לי בחשבון אבל אני אחזיר בהחזר חודשי כל פעם לפי מה שייגבה (625 ש"ח), האם זה אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלה שמצלמים במצלמת וידאו וחושבים שאם יהפכו את המצלמה זה יראה את התמונה לאורך זה משגע אותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין?!?!?! פתרון מישהו?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להוכיח כי שתי השפות הללו לא רגולריות ? אני מנסה לא מעט זמן... וקצת התקשיתי להוכיח... :-\ תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
http://web01.postil.com/PostMessages.nsf/dispsearch/5981?OpenDocument שלום לחברי הפורום , אני משתתף בצערם של אוהדי ברצלונה מישהו ניסה את הכרטיס הזה ? איך זה הולך ? הכרטיס חד פעמי ? או כל פעם אני מביא אותו לדואר וטוען אותו ? מישהו הזמין איתו מחו"ל ? תודה חבר'ס
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי לכולם. אני ו-2 חברים שלי משתתפים בתחרות בה צריך לבנות זוג נעליים, שיהיה אפשר ללכת איתן על המים. (צריך לעבור 10 מטרים) הכללים: אורך נעלים מקסימלי 2 מ' רוחב נעלים מקסימלי 80 ס"מ עומק הבריכה 45 ס"מ אסור שהנעליים או כל חלק בהן יגע בקרקעית אסור שהנעליים יהיו מחוברות ביניהן אסור להשתמש במנוע מכל סוג שהוא, כולל דוושות אסורה תמיכה אל מעבר לקרסול ההנעה תתבצעה באמצעות הרגליים בלבד, אסור להשתמש במוטות (כמו בסקי) מצורפות תמונות של מה שהתחלנו. יש הצעות? (אגב, לאורך המירבי כבר הגענו) התמונה האחרונה זה השלב בו הפסקנו. למתעניינים בכל נעל יש 48 בקבוקי נביעות של 1.5 ליטר, ו 20 בקבוקי עין גדי של 2 ליטר המבחינת עילוי-משקל, חישבנו, והעילוי של הנעל יספיק בהחלט. אנחנו נוסיף שני לוחות עץ באמצ…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב) אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה... ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות) כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה... וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים? תודה שלומי...
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת^^ ומה קורה אם תופס אותי שוטר? התרוץ "חשבתי שזה היום" יהיה תקף? :
-
- 6 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
עד היום בבוקר הוא לא עבד בכלל, לקח לעמודים כמעט 6 דקות להיטען... מה נסגר?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה..... הפועל שוב הפסידה- ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית"ר ירושלים ניצחה את האדומים ובצדק. יש דאבל. אין לי אויר מרב שמחה... יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח אסמסים חינם מהאינטרנט לפלאפונים? כמו באייסיקיו שיש.. רק באייסי נגמרו לי השליחות ובשביל למלא אותם צריך שישלחו לי אסמסים לאייסי וזה סתם יקר אז עונים לפלאפון. בקיצור יש איזו תוכנה שאפשר לשלוח דרכה חינם אסמסים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית. אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן. אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למבחני התאמה לחיל המודיעין. למישהו יש מושג מה עושים שם? (זימון ראשון) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27804 חנון נגד חנון ;D
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-