עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזשהו איזור אמרו לי למנהלי הייטק, חברות, משהו כזה, עם למישהו יש מידע תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by bay,

rapdshare ממשיכים להתעלל באנשים צילמתי את זה לפני 2 דקות ממש עצוב (לקח לי 8 ניסיונות עד שהצלחתי להוריד היום לקחתי את המשקפיים לתיקון וההיתי ללא המשקף . אני -2) http://siz.co.il/my.php?file=y2oimjtwjdor.jpg

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. תורת המספרים האלמנטרית, האוניברסיטה הפתוחה, 2003. . חיפשתי בגוגל,באתר של סטימצקי ללא תוצאות..עזרה!

4. אני רוצה לבנות מארז מפרספקס רק הבעייה שאני לא יודע איפה יש חנויות\מפעלים בסביבה שמייצרים\מוכרים פרספקס מישהו יכול לתת לי שם\טלפון של חנויות באיזור רחובות ?

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות
  5. http://www.albinoblacksheep.com/games/mindlessviolence עם הזמן מקבלים נשקים חדשים, נכון לרגע זה אני בשלב 13 עם נשק אוטומטי בעל 60 כדורים. עריכה: שלב 13, צחוקים.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by tomegozi12,

מזגן תדיראן 2.5 כס עילי המזגן עובד מעולה אבל אם נניח הפעלתי אותו לדוגמא על 25 מעלות ברגע שהמזגן מגיע לטמפרטורה הרצויה לא רק המדחס נכבה אלא גם היחידה הפנימית. התאורת בקרה דולקת אבל המאוורר לא מסתובב ומה שקורה שהרגש (טרמוסטט)נשאר קריר ולוקח זמן לפעמים רבע שעה עד שהמזגן חוזר לפעולה . אציין רק שאם אני מנתק את המדחס ביחידה החיצונית (ניתוק של כל החוטים) אז המאוורר כן עובד אשמח לשמוע רעיונות שלכם! Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. הציונים לא בדיוק פורסמו, אבל יש דרך לראות אותם: http://rotter.name/nor/study/14805.shtml

• 42 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. אני מתכוון רק לשאלה הראשונה (החלק האמריקאי). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  9. אממ אז ככה, אני מחפש כיסא למחשב בתצורה של bucket-seat מישהו מכיר חנויות שמוכרות? או שיש לו רעיון איך אני בונה לי אחד? בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולכם. אני משתתף בתחרות exit2010 תחרות רעיונות לסטארטאפים. לפרויקט שלי קוראים "”Let my baby grow הרעיון הזה יוכל לעניין חלק ממכם, והייתי שמח שייכתבו הצעות שיוכלו לקדם ולשווק את הרעיון לפרויקט ולגבש אותו בכללי. אני רוצה להציג מצגת וידאו שתתווסף לפרוייקט ומתלבט איך להציג אותה ומה הכי כדאי להבליט. מחקתי את המצגת הקודמת ואת כול הטקסט הנלווה אליה כי אנשים פשוט לא הבינו מה הסיפור מאחורי הרעיון ומין הסתם זה לא "קנה אותם". הרעיון בגדול הוא על אפליקצייה שתשתמש במאגר מיוחד ומעניין שייכתב על ידי המשתמשים עצמם ולגרום למשתמשים להרוויח כסף מהם. הנקודות החשובות הם: 1.המאגר יכיל ערכים קצרצרים שהחלק הראשון יהיה טקסט כתוב כמו סלוגנים, ביטויים, מחשבות רעיונות וכו.. עד לשני משפטים וח…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  11. יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by amitshental,

מכירים את זה שאתם מזמינים אורחים הביתה לארוחה והם שואלים מה להביא, אז אתה רב איתם, ובסוף יוצא שאתה אומר להם להביא את הקינוחים........... קיצר, היום זה קרה לי. באו אורחים הם הביאו עוגה והיא היתה פשוט נוראית, פשוט נוראית בחיים לא טעמתי משהו יותר רע מזה לא היה לה טעם לא היה בה כלום. קיצר אורחים שאנחנו אוהבים, ואני פשוט לא הצלחתי לשקר כולם כזה "העוגה בסדר לא מדהימה אבל בסדר" (לא נורא שאפילו לדפים של העיתון היה טעם יותר טוב, מניסיון, אבל זה ספור אחר) אז אמרתי "מה אתם כולם מתחסדים זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בכל ימי חיי זה פשוט נוראי". העינין הוא שאבא שלי הוא שף ואני מבשל ממש טוב (ביחוד איתו),ואני אוכל טוב מאוד כל יום ואני אוהב אוכל אז ממש קשה לי לשקר על אוכל כי בכל מקום שאני אוכל…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by pure perfection,

שלום , יש מישהוא ששולח לי הודעות מטרידות ומאיימות דרך הואטסאפ המספר הוא : +1 872 244 2555 איך אפשר לדעת מה המקור של ההודעה ושל המס' הזה ?

14. מה מחירו בשוק? יש למישהו אותו? אם תרצו לכתוב אם אתם מרוצים אני אשמח מה מחירו בשוק בבקשה הבנתי יש אחריות 3 שנים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by mavingadol,

אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר הזה , אבל הוא לא ניכנס , יכול להיות שחסמו אותי מהאתר ?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. ניסיתי להוצאי מהחשמל ולא עזר. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by DAVIDD,

יש לי איזה 10 מכשירים של רשת פלאפון עכשיו אני טס לאוקראינה עוד מס' ימים לכמה שנים לגור שם עכשיו מה אני יכול לעשות עם הפלאפונים שלי הם עובדים ברשת CDMA וממה שהבנתי באוקראינה זה GSM אז מה אפשר לעשות אפשר לשנות משהו במכשיר??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. נתחיל בזה שכרגע אני לומד בבית הספר הטכני של חיל האוויר בחיפה במגמת אלקטרוניקה בכיתה י"ב, אח"כ אני כנראה אמשיך להנדסאים (י"ג-י"ד) או שפשוט אתגייס. לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחיל המודיעין בקשר לפרוייקט סיגמא, עדיין לא ברור לי במה מדובר, אך חבר שקיבל את המכתב אמר שבעצם בפרוייקט סיגמא עושים י"ג-י"ד בחיל המודיעין. בקיצור, אשמח לקבל חוות דעת בקשר לחיל המודיעין (גם יחסית לחיל האוויר) - לא לשכוח להתייחס לקריירה העתידית שלי.

19. Started by al_n,

DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS Kingstone 1G Radeon X1950pro (512 MB) SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) 480W ספק

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. Started by ThePorscher,

שלחו לי עכשיו "קווסטון" שנבנה בפלאש. יכול להיות שייקח קצת זמן, אבל אתם תראו שאין הרבה אפשרויות לשחק איתן שם, אז לא להתייאש. הפיתרון תמיד מתחת לאף. שתפו אותנו בכמה זמן לקח לכם לפתור את זה, אם הצלחתם. http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by amit_amit,

אהלן לכם, אני מבקש הערכת מחיר למפרט של המחשב שלי (מה שמופיע בפרופיל בתור מםרט מחשב) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. ללקוח יש 1 גיגה הוא ניצל 152000 קילו ביט כמה מגה נשאר לו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tulicooli,

טוב אז ככה עשיתי מזגן בחדר שלי ואבא שלי רצה לשים את המנוע של המזגן על בנין שלנו בחוץ אבל הטכנאי אמר שאסור ושיפרקו לנו אותו... אז ראיתי 2 מנועים של מזגן ועוד משהו כזה שקשור למזגן כזה בחוץ ליד בנין וזה יענו פועל והכל.. אז השאלה שלי אם אני יכול לפרק את זה ולקחת? נגיד באיזו שבת אחת בלילה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shronxx,

אני רוצה לקנות לדים למארז מישהו יכול להגיד לי באיזה חנות אני יכול להשיג...באזור חיפה והצפון ???

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by 114508534,

אני צריך הפנייה לאיזשהי קהילה שמתעסקת בפורומים שבנויים על PHP , רצויי בעיברית . תודה

דיונים חדשים בפורומים