כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות) אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.) הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר) אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים. הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות. וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות, השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים תודה רבה לעונים ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש הדרכה: מהו סדר הפעולות כדי לשים בפורום תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, וכרגע לפי מה שהבנתי מהם זה המקום שמסתדר לי הכי טוב עם העבודה + אני עומד בתנאי קבלה (מותנה במכינה של חודש וחצי, שזה מסתדר לי אחלה), אבל רציתי לשמוע מאנשים אחרים שאולי יש להם ניסיון\מכירים אנשים שלמדו שם מה טיב המכללה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קם בבוקר ומשוטט כהרגלי באינטרנט ולפתע צצה פרסומת מעצבנת של מחשב נייד שהובילה אותי לדף הזה: https://ssl.1buy1.co.il/auction.asp?id=21436 יש שם 2 הצעות בלבד ככה שאם ניקח את המקרה הגרוע ביותר, שני ההצעות הללו הן על סך 99.00 ש"ח ו 98.99 ש"ח מכאן אפשר להניח שאם נשים 3 הצעות לכל היותר (20 ש"ח להצעה) אז נשלם בסך הכל 158.98 ש"ח על מחשב נייד (+ משלוח) עכשיו השאלה שלי זה למה לא שמים הצעות על המחשב למרות שזה משתלם? (תיאורטית)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום סיירות הקרוב יתקיים ב-10 לינואר. קיבלתי זימונים,מי עוד קיבל כאן בפורום או עבר את זה כדי לתת טיפים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.donpixel.com/play/es/060201201034/
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא למשהוא להתקל בשם של זה adware.filetour כל איז חצי שעה קופץ לי הודעה שחסר לי DLL ובדרך תוכנה שיש לי Malwarebytes מזהה שזה adware.filetour עכשיו אני מצליח למחוק את התיקייה בשם setupmertics אבל זה כל הזמן חוזר לי אני מציין שכן היה לי היום כמה וירוסים שכנראה בהוא בייחד הצלחתי להיפתר מהם רק זה כל הזמן מופיע לי אני לא מצליח להעיף אותו יש למשהוא רעיון עצא בלי שאני הצטרך לפרמט עם השאלה שלי לא נמצאת בפורום הנכון אז בבקשה לא למחוק רק להעביר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הדקתי ב-28/06/18 בסניף דואר ואמרו לי שחבילה אמורה להגיע הביתה. באותו יום אף אחד לא הגיע ולא השאיר פתק בניגוד למה שטוענת מערכת מעקב. גם במעקב רשום שאף אחד לא היה בבית וזה שקר! גם ב-28/06/18 ההודעה זאת עדיין לא הייתה מופיעה במעקב. הייתה מופיעה הודעה של 26/06/18 שטענה שהפריט בדרך לנעמן. למה פתאום אני מקבל היום עדכון של מה שהייתי אמור לקבל יומיים-שלושה לפני?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כבר כמה ימים חוקר איזה רכיבים כדאי לבחור לקראת מחשב גיימרים חדש שאני רוצה לקנות. אני חייב להודות שככל שאני מתעמק יותר (הידע שלי יחסית בסיסי) ככה יש לי יותר חשק לקנות את הרכיבים ופשוט להרכיב את המחשב בעצמי. (החלפתי בעצמי כרטיסי זיכרון ומסך, לעומת זאת לא התעסקתי בחיבורי חשמל מהספק ובמעבדים= רמת הניסיון שלי) אז לשאלתי - האם זה כדאי? אני יודע שהחיסכון הכספי לא גדול, אבל אני כן רואה בזה חוויה שיכולה להיות מהנה. אז אני אפרט פה מה לדעתי היתרונות ומה החסרונות ואשמח אם תוכלו לכוון אותי להגיון היותר בריא חסרונות הרכבת המחשב: 1. חוסר נסיון - עלול לפגום בטעות ברכיב ואז ההפסד הכספי לא מועט. 2. זמן - אצלי פחות קריטי אני מוכן להקדיש לזה זמן. 3. חוסר חשיבות - במחירים של עד…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התחלתי להיכנס לעולם המחשבים והייתי מעוניין לדעת כמה שיותר על הדבר הנפלא הזה. התחלתי כבר ללמוד שפות תכנות (הייתי שמח אם תמליצו על שפות שימושיות שיש היום בשוק וניתן ללמוד אותם דרך האינטרנט. בינתיים אני יודע על c,c++,c#, html, php, asp, java, javascript,visualbasic,vbscript, .net). אני מעוניין לדעת כמה שיותר על חומרה: מה התפקיד של כל כרטיס במחשב, על ההיסטוריה שלו, מי אחראי לפיתוחים שונים של אותו כרטיס, במה פיתוח זה מתאפיין, אילו בעיות הפיתוח פתר, איזה חברות מובילות בשוק ובאיזה מוצר, למה הם הכי מובילות, מה ההבדל במוצר בין כל חברה וחברה (נגיד שasus הכי נמכרת בלוחות אם, אני רוצה לדעת למה, מה ההבדל בינה לבין חברות אחרות במוצר זה ועוד). אשמח אם תתנו פה לינקים שיפנו אותי באו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כיום משתכר ב21,000 ש"ח בחודש (לא כולל בונוסים) כאשר הנטו שלי יוצא בסביבות 14. אני עוסק בנוסף בתחום הדרכות - שעבורו אני מספק קבלות (עוסק פטור) - ומרוויח בממוצע כ4000-6000 ש"ח בחודש. (יש לציין שאני גר בירושלים ונוסע לאיזור המרכז להדריך) העניין הוא שמס הכנסה אוהב אותי כל כך ומחבק אותי כבר ב35 אחוזים. כמובן שביטוח לאומי וביטוח בריאות גם כן אוהבים לחבק חזק חזק ולקחת את הנתח שלהם. השאלה הנשאלת - מה אני יכול לעשות כדי לחסוך לי הוצאות במתנה למדינה. מישהו מתמצא להגיד לי אם יש טעם לקחת ליסינג לדוגמה ? דברים אחרים שיכולים להועיל ? המלצה על רואה חשבון ירושלמי לעוסקים פטורים ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המון זמן לא ביקרתי פה, וכמובן שהיתחדשו המון דברים (הרי בעולם הזה של המחשבים כל שניה יוצא קישקוש חדש ) אז רציתי לדעת איך המפרט שלי שקניתי לפני אולי שנה וחצי נחשב כיום ??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה הולך שם? זה כמו מכירה פומבית וההצעה הכי גבוהה מתקבלת? כי זה נראה לי ממש מוזר אם לא.... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ferrari-360-Spider-F1-2005-FERRARI-360-SPYDER-F1_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ84156QQihZ007QQitemZ170080162145QQrdZ1
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי זה עושה פשוט להקיא, אני לא יודע מה איתכם.. <צונזר> מצטער, לא ידעתי שאסור להכניס כאלה דברים.. :-[
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח. הבוקר (יום א') הגעתי למשרד ולהפתעתי דלתות החדרים במשרד היו פתוחות. במהלך היום כששאלתי את הביטחון על הנושא נמסר לי שביום חמישי/שישי בוצע ריסוס בכל הקומה. לצערי עקב ניסיון עבר עם האנשים המעורבים כלל לא הופתעתי על חוסר האכפתיות אך עדיין נשארתי תוהה האם אין חובה של האחראים על המבנה להודיע לעובדים כי בוצע ריסוס במבנה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקבלתי למכללה ללימודים יג' יד' לפני הצבא, מכיוון שאין ביכולתי או ביכולת ההורים שלי לממן את כל הסכום האם יש אפשרות לקבל מלגה\מס' מלגות על מנת לכסות לפחות כחצי מהסכום? ואם כן איך ואיפה אפשר למצוא את הקרנות הללו? בתודה , ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם ההודעה הזאת כבר קיימת, אז סליחה המנהלים. טוב, אני ראיתי כל מיני אנשים כאן ששמו מלא אייקונים מגניבים (אני לא בטוח שקוראים לזה ככה), כחולים, ועוד כל מיני דברים חמודים, שגם אני הייתי רוצה שתהיה באפשרותי לשים. אני זוכר לפני כחודש-חודשיים מישהו כאן כתב הודעה כזאת ואמרו לו לחפש, אז חיפשתי ולא מצאתי. אז למי שיכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד ולהתקין אייקונים מגניבים כאלו אני אודה לו מאוד. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במשחק רשת טוב. אגב יש ברשותי כרטיס אשראי בינ"ל. והאם המחירים בח"ל של משחקים המוכים בהשוואה לכאן ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שלום רב! אני לומד טכנאי PC מוסמך מיקרוסופט. (מכללה) אני לומד כבר בערך חודשיים, כרגע אני עומד לפני המבחן הראשון שלי. המבחן הראשון יעסוק כמובן בחומרה ! אני בטוח שיש כאן עוד ח'ברה שעשו מבחן בזמן הלא רחוק על חומרה. אז כל דבר יעזור לי, טיפים, מידע.. נושאים כללים: - איזה שאלות יכולות להופיע (למי שכבר עבר מבחן שכזה) - השאלות שלדעתכם תמיד יהיו - מושגים חשובים לדעתם - תפריט הביוס מה שרשמתי זה חלק ממה שנראה לי לנכון לבנתיים שאני צריך לדעת. אם יש עוד דברים, כל דבר תרשמו, יעזור לי מאוד ! כמו-כן אם תוכלו להביא לי טיפ לדרך כטכנאי PC, אני ישמח מאוד ! תודה רבה, אמיל. בכל אופן רציתי להגיד גם אם טעיתי בפורום אני נורא מצטער, ראיתי לנכון מכיוון שמדובר במבחן חומרה, לעלות את האשכו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את זה באחד הפורומים בסבסנטר וחשבתי שזה די משעשע אז הבאתי לשיפוטכם
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-