עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למישהו יש ניסיון עם זה? אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex. אז השאלות שלי הן: - האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל? - כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו. - והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ? אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, רציתי לשאול האם ניתן להיעזר בממיר מסוג זה להקלטות ממקור שאינו קליטת שידורי אנטנה באופן הבא: ברצוני למעשה להמיר קלטות וידאו אנאלוג 8 מ"מ ישנות ממצלמת הסוני שלי. אחרי ש-2 מכשירי DVD מקליט שהיו ברשותי התקלקלו ואחרי ניסיון לא מוצלח במיוחד עם המרה דרך ה- USB באמצעות ESAYCAP (שיטת ה Capture ש"קורעת" את הזיכרון) חשבתי בעצם על אפשרות שימוש בממיר שמוציא הקלטות טובות מאוד. ??? הרעיון הוא להעזר ברכיב RF_Modulator כגון זה: (אני מקווה שזה בסדר לשים קישורים...) http://www.computercablestore.com/RF_Modulator_AV_Composite_PID1207.aspx או כגון זה: http://www.amazon.com/Dynex-DX-AD116-Compact-RF-Modulator/dp/B006K1R3TY/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=13499478…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איך זה הולך? אני חייב לתת את המספר כרטיס אשראי שלי כשאני קונה פריט ממישהו? או שיש דרכים אחרות לתשלום שהן קצת יותר בטוחות כמו לשלם בדואר כשהמוצר מגיעאו שבגלל שזה מכירות מחו"ל בד"כ אז אין אפשרות כזאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני די מעריץ אותם ואוהב את המוזיקה שלהם... בעיקרון אני בן 18 והתאריך הזה פשוט מתאים לי עכשיו אין לי מושג איך קונים כרטיס ואם זה בכלל אפשרי ? מישהו לומד שם ? או יודע יותר פרטים זה ה event הרשמי שלהם http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=112200475457710&index=1 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לפני יומיים הופיעה לי כתובית על המסך כחלק מהשידור, ומאז היא לא יורדת! ניסיתי לכבות את הטלויזיה ולהדליק, וזה לא עזר. יש למישהו מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה? זאת טלויזיית טושיבה די ישנה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HiperPsY,

http://xs75.xs.to/pics/06140/new1lol.JPG :

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני שתכלס זה שברולט:קורבט אבל אם הם באמת מייבאים בכלל לארץ..... אה וכמה תעלה כזאת בארץ בערך..... איתן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר אתר טוב עם רקעים יפים כמו digitalblasphemy שיהיו בו רקעים לרזולוציות של 1024*1280 ומעלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתכוון למשווק המורשה של מסכי סמסונג.. אני יודע שיש להם מקום שהם יושבים בו בפתח תקווה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם איפה זה.. מישהו יודע אולי? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לפני כשבוע נתתם לי מפרט, המפרט נבנה בRSM ניסתי לתפוס אותם בטלפון כבר כמה ימים ללא הצלחה וזה קצת ערער את האמינות שלי בהם. האם יש חנויות נוספות באיזור השרון עליהם אתם יכולים להמליץ וגם יוכלו להרכיב לי את אותו המפרט? שאלה נופסת, האם אני זכאי להנחה ברכישת מערכת הפעלה ואופיס בעת רכישת המחשב בחנות הנל ובחנויות האחרות שתמליצו? שאלה אחרונה, האם כדאי להשקיע בחברה יקרה יותר בזכרונות הRAM או שזה לא קריטי ואין בעיות עם Transcend? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 125,

יש לי בבית שירותים וליד מקלחת אם אני שובר את הקיר בינהם אז יש חדר דיי גדול ככה שאפשר לבנות ג'קוזי. רציתי לדעת כמה כל העניין הזה עולה? בניית ג'קוזי בתוך הבית וכו'. נ.ב אם אתם מכירים אתרים שמתמחים בדברים האלה אז תפרסמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by הדוד משה,

יש לי בבית את נגן הקסטות הנ"ל, פאר טכנולוגיית שנות ה-70, ומעוצב יפה למדי. אבל... הגיע הזמן להפרד מזה כבר, אין לזה יותר מקום פה. ולכן אני שואל את השאלה הבאה- האם יש לזה איזשהו ערך כיום? מישהו ירצה לקנות דבר כזה, אפילו לקבל בחינם? ואם לא, האם ישנם בפנים חלקים איכותיים כלשהם? באמת חבל לי על המכונה היפה הזו, ואני לא יודע היכן לשאול אם לא כאן. תודה למי שיעזור

14. Started by yarbo23,

כנסו תדרגו את הקטע וידיאו הזה אני עשיתי את זה ! יאללה תנו תגובות! http://www.youtube.com/watch?v=kb5r7DhV8F8

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום ברצוני ללמוד לנגן על גיטרה. רציתי לדעת האם זה מאוחר מידי בשבילי כבר להתחיל ללמוד? אני בן 17. אם זה לא מאוחר מידי אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות: 1. האם אני צריך מורה או שאני יכול ללמוד לבד/בעזרת חבר? 2. ברצוני ללמוד על גיטרה חשמלית האם כדי בהתחלה ללמוד לנגן על קלאסית? 3. הממ יש אולי המלצות או הצעות כל שהן? =) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ביצה,

....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מעוניין במשחק רשת טוב. אגב יש ברשותי כרטיס אשראי בינ"ל. והאם המחירים בח"ל של משחקים המוכים בהשוואה לכאן ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gshhar,

אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי בעיה במצלמה דיגטלית, ורכשתי לה אחריות של MACKCAM במעמד הקנייה. שלחתי אליהם מייל לפי ההוראות הבאות: http://www.mackcam.com/repairs/international-repairs.htm כדי לקבל CONTROL NUMBER.(בשביל ארליך מעבדות) עברו כבר 5 ימים ואין שום תגובה מצידם. ניסיתי גם לשלוח להם פקס הבעיה זה שזה פקס לחו"ל ובזק לא נותנים לשלוח לחו"ל.(תהרגו אותי למה) אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Moty_p,

היי... אתם בטוח מכירים את התצוגה המקדימה שאתם מעבירים את העכבר מעל תוכנית פתוחה בשורת המשימות בחלונות שבע אם לא אז אני מדבר על זה: לפעמים יש באג והחלון נתקע לי ואני יכול להיות חופשי עם העכבר ולעשות כרצוני במחשב, החלון נשאר פתוח ומה שכל מה שקורה בתוכנה אני רואה בקטן בלייב... זה בדיוק מה שאני מחפש, אני רוצה לדעת איך אפשר להשאיר את החלון התצוגה הקטן הזה פתוח על תוכנית מסוימת שאני בוחר ולהיות חופשי עם העכבר כמו שהיה פעם במידה פלייר 10 בחלונות אקס פי כמו כן אם אפשר לשנות את הגודל של החלון יהיה עוד יותר פנטסטי.. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תוצאות מאוד אשמח אם תעזרו לי תודה.. עריכה: מצאתי איך להגדיל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זאת תוכנית מדהימה ! כל הזמן מדברים שם על NVIDIA ו ATI ועל החידושים האחרונים בחומרה ובכרטיסי מסך !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by benor,

יש אנשים שרואים בסקר הזה כסקר גזעני, אני לא חושב ככה , אבל אני מעדיף לא לפגגוע באנשים אחרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם לכול החברים בKSP מתי שהם מנשים להיכנס לאתר של "מעדון החברים" זה נותן להם רק לערוך את הפרופיל אני רוצה לדעת כי אם זה לא אז שאני יבדוק את זה עם KSP למה לי זה קוראה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים