כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ללמוד גרמנית, ובינתיים הכי מתאים לי באו"פ - זה בדרך לאוניברסיטה שבה אני לומד בינתיים (אוניברסיטת חיפה, אני לא יכול לקחת גרמנית שם כי זה לא מסתדר לי בלו"ז) ו... זהו הבעייה היא שאני לא מצליח להשיג שום מידע על ימים ושעות אני לא רוצה שהם יתקשרו אליי או ישלחו לי אימייל... אין להם את המידע הזה באתר שלהם או משהו כזה? תודה איל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב האיש הזה התערב עם אחת שהוא יבנה אתר ואם יכנסו בו מעל 5 מליון איש עד גמר המונדיאל היא תתפשט ותרוץ בגמר המונדיאל מול הטלזוויות הנה תמונות שלה הנה האתר יש בנתיים מעל מליון כניסות יאלה להכנס! רק לא לזייף כי פעם שעברה זייפו והוא נאלץ לעשות ריסט למונה אז בבקשה לא לזייף! http://www.sonjaswette.com/index_en.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש KVM שמפצל ל4 עם מקלדת ועכבר שהעברת התחנות יהיה בלחיצה על המכשיר ולא במקלדת מחפש דגם אמין כי עם KVM אין לי מזל כבר שנים נהרסים לי אחד אחרי השני תודה לעוזרים תקציב עד 800 שקלים למפצל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://en.bitcoin.it/wiki/How_to_set_up_a_secure_offline_savings_wallet
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה זה? למה תמיד שאני מוחק את זה זה מתקין את עצמו מחדש בלי לבקש ממני רשות? ובכלל איזה רשות יש לחנות של גוגל להתקין לי אפליקציות במכשיר דרך האתר שלהם מבלי שאני יאשר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=7a-YHrRQQLg&list=PL3wNiX4zSQrc4I2ytD0A8OUVE5NnXKzgO חייב עזרה תודה לעוזרים (זה פלייליסט עם השירים שאני צריך לבחור)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים אני מצפה לאורחים מחו"ל בעוד חודשיים ואין לי שום כוונה שהם יתייבשו בבית למרות תקופת החורף. הבעיה : אני בור מוחלט בכל מה שקשור באטרקציות ומקומות טיול/בילוי בישראל לכן אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם בנושא. PS ירושלים מחוץ לתחום (נחרשה כבר). תודה לעוזרים.
-
פתחתי לי חשבון GMAIL חדש ואני לא יודע איך מעבירים את כל מה שהיה בחשבון GMAIL הישן לחשבון GMAIL החדש הכוונה לכל המיילים ואנשי קשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון LG G3 מהעבודה - אני עובד בעבודה זמנית כרגע עד שאני אמצא משהו נורמלי , אני עובד בחברת ליסינג " נהג " ובגלל שזה ליסינג קיבלתי טלפון נייד סמרטפון של LG G3 , אמרו לי שאני אשלם בחודש 80-100 שקל יורד מהמס / משכורת , לא הבנתי למה הטלפון הגיע ללא מגן מסך וללא מגן אחורי אני יודע שיש ביטוח שאני משלם עליו אבל החברה לא אמורה להביא לעובד טלפון מוגן ? לא הבנתי למה הטלפון מגיע " ערום " ככה , אחרי שקיבלתי את הסלולאר קראתי קצת ב ZAP וראיתי שיש לו ביקורות רעות על ה GPS וסוללה מתחממת - פתאום נכנס לי פחד שאם אני ארצה להחזיר את המכשיר עוד יגידו לי שזה כאילו טלפון שלי כי זה חדש , ממש פתחתי קופסא חדשה אפילו קו פעיל עוד אין לי הביאו לי טלפון נייד בלי קו ואמרו לי עוד מעט תקבל קו , אם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מי שיש חשבון פרימיום ב RAPIDSHARE ולא שם לב ,אז החודש לכבוד הקיץ ככה הם אומרים בחדשה שלהם.. הם נותנים Unlimited למספר דברים ובהם גם תעבורת הורדה. אז .. תהנו. מקור הודעה מאתר Rapidshare.com. "Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011"
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני באמצע קורס של mcitp כרגע מה שהולך בקורס זה שהמורה מעביר את המצגות ומסביר עליהן בדכ אחרי כמה מצגות הוא נותן לעשות תרגיל ואנחנו צריכים לחזור אחריו עכשיו אם זה תרגיל יחסית ארוך אני בד"כ מסתבך ולא זוכר איך לבצע את מה שהוא עשה אם אני לא מבקש ממשיהו שסיים אני נתקע . אני רושם כל תרגיל איך ביצעתי איך זה הולך בעבודה אם נותנים לי משהו לבצע ואני לא יודע בדיוק ? באופן אישי קשה לי לזכור דברים אחרי פעם אחת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אז ככה...שלחתי כרטיס מסך של Gainward לתיקון בטייוואן (ל Gainward עצמם),לא עלה לי כלום חוץ מהמשלוח ששלחתי בדואר רשום,אכשיו קיבלתי מכתב מהמכס שעל מינת לשחרר את החבילה אני צריך להראות ואני מצטט "אם מדובר בטובין מוחזרים אחרי תיקון,חשבון תיקון ומסמכי יצוא". חשבון תיקון? איך יהיה לי חשבון תיקון? אני רק היתכתבתי עם Gainward באימייל. הדברים היחידים שיש לי הם: טופס ה RMA ששם רשום הכרטיס ששלחתי עם המספר הסידורי שלו. חשבונית מהדואר ששלחתי ביום הזה והזה בשעה הזאת והזאת חבילה בדואר רשום ל Gainward טייוואן. וליתר בטחון הידפסתי את כל האימיילים שנכתבו ביני לבין Gainward. האם זה יספיק? -קצת סיפור רקע: רציתי לעשות Bios upgrade לכרטיס ולא הייתי בטוח,אז יצרתי קשר עם Gianward והם אמרו לי בדיו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לשמוע אותם לא ממזמן (טוב היום! ) והתמכרתי תכלס? הורדתי שירים שלהם אהבתי את כולם פשוט כולם גאוני! וזה לא קרה לי כמעט בכלל (רק עם דיסק אחד של בלינק P: ) אבל אני ממש רוצה לקנות דיסקים שלהם יש לכם מושג אם מוכרים בארץ? ואם כן איפה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אההה אל תנעלו עדיין!!! חשבתי על זה, צאיך לעשות אחת ולתמיד תר'ד שיסביר מה אסור לעשות בעייני חומרה (לקנות gpt, לבנות מערכת קירור בעצמך, להרכיב את המחשב בעצמך :'( וכו...) עכשיו כדי להוסיף רובד טיפה קומי אפשר גם להוסיף דבר אחד שאסור לעשות שלא קשור לענייני חומרה! (אפשר לגלות פה דברים מפתיעים) אני יתחיל: 1)להפעיל את המחשב בזמן שיש חוטים חשופים ולחשמל את המחשב (יש לי מארז אלומיניום) :'( 2)לקנות מחשב מחברת קבר ולא לבדוק אם כל הברגים מחוברים :-\ 3)לחבר תעלת איוורר מהמזגן למחשב (בום) 4)ללכת לשרותים ציבוריים יחף אל תקראו לי ספאמר כי אני לא
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-