עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JCohen,

שלום לכולם. אני מחפש ספר שמדבר על מכניקת רכב: מגדשים, פילטרים וכו'...מישהו מכיר ספר כזה? מה השם? מאיפה אני יכול להשיג אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by eliil1,

מנתניה לאונ' בר-אילן ברמת גן , יש רכבת ישירה או קו אוטובוס/מונית? משהו? מישהו יודע במקרה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Lost Spirit,

אני מאוד מתעניין בנושא לאחרונה ורוצה לקחת את זה יותר קדימה, לפתוח תיק דמו ולרכוש ניסיון על אמת [בערך, דמו בכל זאת דמו]. ואשמח לעזרה וטיפים של אחרים במידה וירצו לעזור.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שוטטתי באינטרנט ולהפתעתי אני מגלה לי אתר חמוד ביותר שמחלק דברים בחינם כמו דוגמיות בשמים פוסטרים סטיקרים וכו... ברוב המקרים גם שולחים לישראל אמרתי לעצמי נרשם לכמה דברים ונראה אם נקבל היום אני ניגש לתיבת הדואר ומגלה בין המכתבים דואר אוירי שבתוכו נמצאות מדבקות של פרארי שהזמנתי כמה ימים לפני כן כמה ימים קראתם נכון כמובן שהתלהבתי והתחלתי להירשם לכל דבר שם כמו מטורף מה אכפת חינם נו כסף וללא דמי משלוח אפילו שזה לא חייב להיות מעניין תמיד כיף לקבל בחינם אז בלי ל**** בשכל הינה הקישור http://www.teenfreeway.com

• 51 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

שלום לכולם, השבוע הופיעה הודעה על לוח המודעות שלנו בבית הספר בנוגע לפרויקט "משלחות תיכון לארה"ב". תלמידים טסים לארה"ב ושוהים שם במשך חמש חודשים(סמסטר) אצל משפחה מארחת, לומדים בבית ספר מקומי וכו' וכו'. האתר הישראלי נמצא בכתובת הזאת, והאתר של האירגון האמריקאי הוא זה.. אני התחלתי להתעניין בזה קצת וזה נשמע ממש נחמד. תהיתי אם מישהו ניסה את זה אי פעם, מכיר מישהו שניסה או יש יודע משהו על האירגונים, גם הישראלי וגם האמריקאי. מעניין אותי לדעת פרופיל ממוצע של המשפחות המארחות, מיקומים, ואיך בדיוק כל הדבר הזה עובד. האנגלית שלי, לפחות בכתיבה, די שוטפת, ואני לא חושב שתהווה בעייה. בתודה.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by CrossFire,

שלום רב, בא לי ללכת תערוכה של איזה משהו מגניב, ככה באזור תל-אביב...... אם יש בקרוב תערוכה של אופנועים זה יהיה מגניב 8)

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by chupie,

שלום לכם . ניסיתי קצת לחקור את התחום והצלחתי למצוא מספר תוכנות אבל נתקלתי בקשיים. אם יש כאן מישהו שניסה לקלוט את ערוצי ההום סינמה דרך המחשב בעזרת תוכנות מפענחות למיניהם ויכול לעזור בבקשה שירשום כאן פרטים בנושא קליטת ערוצי הום סינמה (paytv) דרך המחשב. :-/

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by plonter,

אחרי חמש שנים של איסוף החלטתי להפוך את הטרוף למשהו רציני אני רוצה להקים מוזאון למחשבים ישנים יש לי כבר המון זבל אבל אני צריך עוד אז אם יש לכם כל מני דברים שונים ומשונים עוברים או מקולקלים....... עשיתי דף ראשוני באתר שלנו http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/museum/museum1.tmpl חסרים לי כל כך הרבה דברים כמו מחשבים של סינקלייר וכמה דגמים של אטארי ודראגון ואוריק ומחשבי MSX ולעומת זאת יש לי דברים כמו הליזה של אפל ומחשב עם כונן 8 אינצ' (כן. היה דבר כזה) ומחשב נייד עם טייפ ומדפסת מובנים. הרעיון הוא גם להפעיל את הכל אז לא אכפת לי לצבור כפולים. חלק מהציוד יהיה בתצוגה אצלנו מעוד שבועיים שלושה. אולי אפעיל את ה BBS שרץ על ה APLLE 2E שלי עם שני מודמים של 1200 באוד ? בק…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Kurt,

אם אני מזמין שעון יד מאייבי ב400$ בערך, יעשו איתו בעיות במכס? יכולים לפתוח את החבילה גם אם השולח ירשום ערך נמוך מאוד בטופס?

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by RedHat_Lover,

אני צריך איזה לוח אם שלהם שאין בארץ אז נראה אם בעזרת קצת כסף הוא יספק את הסחורה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by Ewingum,

"It is ridiculous claiming that video games influence children. For instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מישהו לפני כמה ימים השמיע לי טראנסים ואני חשבתי שזה טראנסים אבל הוא אמר לי שזה קלאב לא הבנתי בהתחלה בקיצור הקלאבים האלו היו מדהימים שילוב מדהים בין קצב לצלילים. הוא אמר לי שהטראנסים האלו שומעים בעיקר בארצות הברית ובאמת בארץ אין תסוגים האלו. אם מישהו יש לו מושג על קלאב טראנס או איך שלא קוראים לזה שימליץ לי על שירים בסיגנון הזה. אם תישמעו פעם אחת אתם תהיו בעננים! אז אותו בחור ביקשתי מימנו שישלח לי מהטראקים האלו והוא שלח לי רק אחד כאילו עשה לי טובה חח :'( העלאתי אותו כדי שתישמעו מה זה.. קלאב http://www.mytempdir.com/1120139 בבקשה אם יש לכם שירים כאלו קלאב טראנס אני ישמח אם תישלחו לי או תיתנו לי קישור. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ag43,

בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Diablo,

:smoke:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי יש לי עוד 3 שבועות מתכונת במ"מ יש לי את המיקוד של החומר אך המיקוד מציין רק מה להשמיט מהחומר הכללי... אני בעצם מחפש את כל הנושאים הנילמדים אותם צריכים ללמוד לבגרות כדי שאוכל מהם להחסיר את מה שאיני צריך... הצעות אחרות ממי שעבר את זה יתקבלו בברכה! תודה...

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by DAN,

מגיע לו !!!!!! <צונזר ע"י MiniMizer> יש פה גורמים שמאלנים שמצנזרים פה כל דבר שמראה מה קורא באמת ממש כמו התישורת השמאלנית...... חבל מאוד !!!!

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by DJO,

אני מציע לכולכם לפתוח את תיבות האימייל (שנרשמתם איתם לפורום). אני מהמר על זה שקיבלתם פרסומת מ פיסי הרדוואר. אני בחיים לא נרשמתי לשום רשימת תפוצה שלהם איך לעזאזל יש להם את האימייל שלי? לפני איזה שבוע או משהו היה מישהו מהאתר ההוא שהתחיל בכל תרד שדובר כאן לתת מוצר קשור, את המחיר שלו ולינק לאתר פיסי הארדוואר. העיפו אותו אבל הוא כנראה התלהב מהפורום והחליט לקחת את האימיילים של כולם ולשלוח אליהם SPAM. איך אני יודע שהאימייל שהוא לקח זה מפה? ברשותי דומיין (כמה דומיינים תאמת) ואני מקבל את כל האימייל @ אותו דומיין לכן מתי שאני נירשם לכל מיני אתרים אני יכול לתת אמייל ייחודי ואז אם אני פתאום מקבל ספאם (דואר זבל) אני יודע מי שולח לי אותו, מי מכר את הכתובת שלי למישהו או במקרה הזה מי אסף…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני נכנסתי עכשיו לגוגל, עשיתי חיפוש ו.. הופתעתי לראות שליד כל תוצאה יש אפשרות לתרגום! התרגום לא מצויין, אבל זאת כבר כברת דרך! יפהה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Kukishin,

אין שום חידושים. מוכרים לנו את אותה טכנולוגיה כבר 20 שנה רק קצת יותר חזק יותר גדול ויותר מהיר. מעבדים זכרונות וכרטיסי מסך עובדים על אותם עקרונות, התצוגה גם כן. נכון דחפו הרבה מולטימדיה אישית עם כל הסמארטפונים, אבל ברמה העקרונית כבר משעמם הרבה זמן...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

האקר מוסלמי מטיף בענייני ווארז

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by uzi_sch,

מערכון: דונקי קונג היפ הופ! http://www.youtube.com/watch?v=XIed0kUh57w הורידו כאן את ה MP3 באיכות הגבוהה: http://www.teamgenius.biz/boyfriends/mp3/

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by K0sTa,

חג חנוכה שמח לכל עם ובית ישראל ולכל האוברקלוקרים והמודרים אי שם

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  23. אני אישית אהבתי את הישן... יקח לי זמן להתרגל לחדש...

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by LermanIsUberCool,

או סתם שחרור (עריכה: מוצדק) של זעם מצטבר? © לרמן

25. שבוע טוב! נתקלתי בבעיה מציקה מאוד בבית השבוע.. אני לא מצליח להשאיר את החלון של הממד פתוח. יש אפשרות להשאיר אותו כשהוא נוטה מטה ורק הלמעלה קצת פתוח ,אבל כל פעם שפותחים עד הסוף הדלת נסגרת בתנופה... מישהו כאן יודע על איזה כפתור או פעולה שתשאיר את החלון פתוח בלי צורך בקשירות כאילו זה מחנה מאולתר ?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים