כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שוב במסגרת שיעור אשנב למחשבים (אלגוריתמים שיהיה...) הקריץ לנו "הפרופסור המטורף" שלי איזה בעיה מתמטית. הוא שאל אם אנחנו יודעים מה זה פירוק לגורמים. כמובן שכולם ענו שכן ואז הוא נתן לנו את הביטוי a ברביעית ועוד 4 וביקש שנפרק אותו לגורמים: a^4+4 ואז כמובן כולם שתקו, ולא ידעו מה הוא רוצה מהחיים שלנו...וחלקם אפילו התחילו "לברך" כל מיני קרובי משפחה שלו ;D אז יש מישהו שיודע איך מפרקים את הביטוי הזה?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מודה שהידע שלי במוזיקה אלקטרונית לוקה בחסר (הרוב שם לא עושה לי את זה) אבל כידוע לכל כלל קיים היוצא מן הכלל, ובמקרה הזה ההרכב המשובח הזה. אני מזהיר מראש, המוזיקה הזאת, ובעיקר טראק הנושא, לא קלה לעיקול, מאוד כאוטית ובהחלט לא קליטה, אבל מי שישקיע את המאמץ ימצא בה פנינים. בצורה די גסה אפשר לקטלג את זה כאלקטרוני אוונגארדי וטכני, עם הרבה השפעה מזרם האינדסטריאל.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
Elmer Fudd???? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.donkey.co.il:8000/listen.pls אחלה רדיו! מומלץ!! תהנו חברה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחפש מקום לקנות תחפושת גוף מלא לאדם בוגר של טלאטביז\בארני קיצר משהו הזוי למסיבה באזור המרכז (רצוי הרצליה), אבל גם רעננה,נתניה,הוד השרון, תל אביב זה בסדר,
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הרבה ספרים של ילדים שהייתי קורא כשהייתי קטן, עכשיו הם סתם מעלים אבק בחדר. חשבתי על לתרום אותם לילדים נזקקים כי חבל שהם ישכבו אצלי סתם. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר עמותה שאני יוכל לתרום לה את הספרים, רצוי באיזור אשדוד או כל איזור אחר בתנאי שהם יוכלו לבוא ולקחת אותם.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שבוע טוב! אני לא מבין משהו:אני אף פעם לא אהבתי ולא אוהב כל כך לראות טלוויזיה,ותמיד יותר מעדיף מחשב אני כן מאוד רוצה לראות יותר טלוויזיה וסרטים,אבל לא מצליח לעשות זאת איך אפשר לעשות את זה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב אבל בלמיר מחשבים נותנים כרטיס טיסה זוגי לאירופה מישהו מימש את הכרטיס טיסה או יודע אם יש איזשהו טריק?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
בעזרת המשיח, הנה אני בא. בזמן האחרון אני שומע הרבה חילוקי דיעות בנוגע למתי המשיח הולך להגיע אז חשבתי מעניין לפתוח סקר לראות מה אנשים חושבים. אז בבקשה תענו מה שאתם באמת חושבים. נ.ב. יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה פחות או יותר יעלה לי לפתח בקר שליטה למערכת מכאנית קטנה על בסיס ארדואינו בטווח של חודשיים?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
מחפש אתר שיש בו דוגמאות של קעקועים בעיקר של אריה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הטלפון כאמור בשיטה האמריקאית 110 , השאלה היא אם אני פשוט יכול לקנות שנאי 220 בארץ שמתאים מבחינת השקע של הטלפון לחבר וזה יעבוד בסדר? או שאני צריך לקנות מתאם כזה מיוחד מ110 ל220 לחבר על השנאי האמריקאי הקיים? תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
לא בטוח שזה המקום אבל אני צריך המלצה כי לא הצלחתי למצוא טלפון כזה! תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זה היה אמור להשתחרר עוד אתמול ב3-4 לפנות בוקר. מה קורה עם זה? גם יוריקה לא יצא :-\ *שימו לב לא דיברתי על ווארז אלא בסך הכל על סידרה*
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לא יכולתי שלא להמליץ לכם על האתר הזה של נוקיה הוא פשוט אחד האתרים הכי יפים,פשוטים ומדהימים שנתקלתי בהם לאחרונה http://www.designawards.nl/eng/index.asp?&audio=1
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מבחינת ממירים מבחינת תכנים מבחינת מה לראות.... וגם ממירים! אני מעדיף את יס בגלל הממיר של הMAX TOTAL גם הכל מהיר גם אפשר להקליט וגם הוא HD במקום בהוט שעשו ממיר שהוא רק MAGIC בלי HD וכלום... וגם הסרטים שם יותר טובים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך להתייצב בתל אביב ברחוב דרך הגבורה 5 בפעם האחרונה שהצטרכתי להגיע לת"א נהג המונית לקח ממני 50 שקל על נסיעה של 5 דקות ולא בא לי לשלם שוב פעם על פארש.. לכן השאלה שלי היא איך הכי קל להגיע ושלא יעלה לי שוב 50 שקל.. תודה
-
- 19 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
לפי מה ששומעים זה 3.200, הבת של שכנה שלי נולדה 4.3 ושכנה שלי אשה בעלת ממדים. בכל מקרה, סתם לידע כללי שיהיה לכם וגם בגלל שאני אוהב לשתף "Stuff that makes you go: "Holly Crap on a Cracker! http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6224785/Indonesian-woman-gives-birth-to-19-lb-baby.html
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497483 יש עדכון מהיום (22.5), התקשרו אלי מתקשוב ואמרו לי להגיע לתחקיר ביטחוני בצריפין.. נראה לכם שיש פה התקדמות לטובתי?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-