עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??

2. חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום מידע

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  3. היי אנשים, המפרט הנ"ל עלה לפני 3 חודשים בסביבות ה-6K כמה הוא עולה היום לדעתכם? הוא בכלל משתלם למחשב משחקים כבד? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box גוף קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme + Silent 120mm fan לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe כרטיס מסך Geforce 9800GX2 1GB DDR3 512bit - Innovision, Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, …

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by shabizon,

שלום אני רוצה להזמין אלי טכנאי הביתה שיפרמט לי את המחשב ויתקין לי את הווינדוס 7 המקורי שקניתי עכשיו אני רוצה לדעת מחירים בלי חרטה פשוט לפרמט להתקין מערכת הפעלה עם הדרייברים כמה יעלה?

• 15 תגובות
    • 8.9k צפיות
  5. Started by sofix4,

:s05:

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. האם הן משלמות פר לקוח? או תעריף חודשי קבוע? מה המחיר של סדרה ? ערוץ ?

7. אהלן! אני אסביר את המקרה, ותגידו לי בבקשה אם זה אפשרי. דבר ראשון נחלק שמות לחדרים ולקווים קו א' בלי האינטרנט. קו ב' עם האינטרנט. חדר א' חדר עם נקודה לקו א' חדר ב' חדר עם נקודה לשני הקווים. היום בחדר א' יש לי נקודה עם קו א', ואני רוצה לחבר לו שם נקודה שתיהיה גם עם קו א' וגם עם קו ב'. ובו זמנים ששני הקווים יהיו מחוברים. האם זה אפשרי? האם אני יכול לעשות את זה? אם לא כמה עולה טכנאי בזק שיעשה לי את זה?

• 7 תגובות
    • 12.1k צפיות
  8. Started by Rinkadink,

כמה עולה לעשות טסט לרישיון לרכב פרטי? פשוט אני משלם 300 שקל+ 113 אגרה אני חושב שזה מוגזם. כמה אתם שילמתם?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by SweeT_EviL,

ואם יש לכם איזה אתר באינטרנט שאני יכול להסתכל עליו. החלתתי שאני מנמיך את החדר שלי: הסיפריה, מיטה הכל... ומה יותר קלאסי מלשבת מול המחשב עם כיסא פוך סבבה כזה שאתה לא רוצה לקום ממנו.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by x-dude,

ובאיזה שעות ביום שבת עדיף להגיע שלא יהיה תור ארוך?

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by ccc,

מישהו יודע כמה בערך יעלה לי להדפיס EBOOK של 200-300 עמודים ? יש לי 2 ספרים להדפיס... אחד ספר מתכונים עם איזה 3 תמונות של עוף צבעוניות והשני ספר טקסט שקניתי שלא קיים בHARDCOVER... וזה סיוט על המחשב אם היה לי סימביאן על הפלאפון זה היה הכי טוב.. כל הספרים בכיס ! אבל אין קורא PDF ג'אווה רגיל נכון ? צריך להביא pocket pc.. לאן לפנות, כמה יעלה, כמה זמן יקח ? תודה ! ד"א האם יש חנות ספרים טובה שיש בה הכל ששולחת מהאיחוד האירופי ולא ארה"ב ? משלוח יקר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. השאלה בכותרת

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ??

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי.. היום זכיתי במרכז בEBAY על נתב אלחוטי של Linksys Wrt54gs. מחיר 71 דולר כולל משלוח לארץ וחדש באריזה. דיברתי עם חבר שלי והוא אמר שאני אצטרך לשלם הרבה כסף על זה שהמוצר נשלח לישראל. רציתי לשאול כמה? זה המכרז. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by benor,

אין לי רישיון לאופנוע/קטנוע אני שוקל לעשות רישיון בדרגה A2 לצורכי נסיעה לעבודה (במרחק של 12 ק"מ -/+ לכל כיוון בכביש עירוני) הקטנוע ישמש נטו להתניידות אין כאן פאן של הנאה. נניח שאני רוכש את הקטנוע החשמלי הבא: http://www.vectrix.co.il/node/25 מהן העלויות הממוצעות לשנה בהתחשב בנתונים שציינתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. למישהו יש מושג כמה זה עולה פחות או יותר?

• 7 תגובות
    • 18.7k צפיות
  17. הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…

18. Started by The Ghost,

אל תענו ישר..אל תזרקו מספר שנראה לכם, אלא תעשו חישוב קצר. כשאני מתכוון לתחזוקת הרכב זה אומר: ביטוח,טיפולים קבועים, דלק, טסטים, תאונות , ירידת הערך של הרכב כל שנה, החלפת חלקים. לא כולל כל מיני שיפורים למיניהם.

• 54 תגובות
    • 6.9k צפיות
  19. Started by Ironside,

יש לי בבית 3 מחשבים. 2 מהם פועלים כמעט non-stop והשלישי כ-5 שעות ביממה. *2 המחשבים הדלוקים קבוע רצים ב-OC קל של 20% כל אחד (לא יודע אם זה משמעותי) ** נניח שהמחשבים בעלי חומרה ממוצעת (קשיח אחד, שלושה מאווררים, כרטיסי מסך 4870 ו-3650, ספקי כוח 460, 550 : Cooler Master ו- Corsair בהתאמה) אני סקרן לדעת כמה זה עולה לי בחודש (או חודשיים לפי חשבוניות של חברת חשמל). אם מישהו עשה חישוב פעם, אנא חלקו את המידע.

• 18 תגובות
    • 14.5k צפיות
  20. אורח Si-Nom

כמה עולה להוציא טופס ירוק+לעשות בדיקת עיניים שם? אגב איפה ה MMC נימצא באשדוד? אמרו לי הוא עבר. :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כמה עולה לעשות רישיון על טרקטור כולל שיעורים וטסט.. והאם אפשר לנסוע על טרקטורון ברשיון זה? מישהו יכול להביא לי מידע מוסמך?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. הכי נמוך שאני שמעתי הוא 1 ש"ח בעבור תמונה בגודל סטנדרטי. מישהו שמע על פחות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. סבתא שלי צריכה לשלם חוב או משהו וזה מסתכם בסכום של 2000 אירו, השאלה היא כמה יעלה לשלוח סכום כזה ליעד בגרמניה ואיך לעשות את זה בדרך הזולה ביותר?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. אני רוצה לדוגמה שישלחו לי משם הארדיסק, עד שבוע זמן שליחה. או לדוגמה אייריבר H320, כמה כסף עולה לשלוח ? ודרך מי שולחים ? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by sagi_10,

שלום אחותי רוצה לקנות מכונת ברד(אל תשאלו אותי למה...) אני מתכוון למכונת ברד כמו בפיצוציות....כמה עולה דבר כזה??

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.