כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
יותר נכון, למה שברולט לא רוצה לייבא את שני הדגמים האלה? ה-MSRP של הקמרו הוא כמו של המאליבו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על סרטי אימה הכי מפחידים שהם גם טובים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי טופס הזמנה לשחרור חבילת EMS. הם דרשו ממני את העמוד של איביי, אבל המוכר הזה כבר לא קיים והמכירה הוסרה מאיביי. האם אפשר לצרף להם את החשבונית של פייפאל של המוצר ? כי זאת האסמכתא היחידה שיש לי ששילמתי על זה מחיר מסויים. כמה זמן לוקח כל תהליך השחרור הזה ? אני כבר רואה את עצמי שולח להם את הקבלה ומחכה איזה שבועיים שזה יזוז. למישהו יש נסיון עם זה ? ד"א מה שהם עושים שם זה ממש מחזיקים חבילות בתשלום כופר כי הם דורשים כמויות עצומות של כסף ללא שום קשר למיסי המדינה הקבועים בחוק. לפי וויקיפדיה: Ransom is the practice of holding a prisoner or item to extort money or property to secure their release, or it can refer to the sum of money involved.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הכי קשה שמצאתי.. http://www.foddy.net/Athletics.html למרות שאפשר לעבור אם הולכים רק עם הגפיים העליונות, לא ראיתי אף אחד שמצליח לרוץ יותר מ2 צעדים מלאים ושלמים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שעת לילה מאוחרת שכזו... משתגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Way Out West - The Fall
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי לכולם!! מה המצב???? אני חדש פה!! וזה אחלה פורום!! ) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת תוכנית מדהימה ! כל הזמן מדברים שם על NVIDIA ו ATI ועל החידושים האחרונים בחומרה ובכרטיסי מסך !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא מסך LCD של PS1? נו המסך של play stion 1 אתם יודעים זה שפעם מכרו אותו כמו מין אביזר לPS1 בשביל לשחק בו שאין טלויזיה בסביבה :-[ ;D
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: באקספלורר פשוט מריצים במנוע החיפוש הרצוי את המליה TEST ואז מעתיקים את הכתובת, נותנים שם למנו חיפוש ומוסיפים, בפיירפוקס יש מלא מדריכים וסיבוכים, יש איזה "דרך קיצור" כדי לפתוח מנוע חיפוש בלי לקרוא את כל המדריכים האלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרסמו ציונים אנשים, "תלמדו" אנגלית בתיכון - אחרת תידפקו בהגשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
:o אני הולך לקנות את המכשיר הזה במחיר של גרושים ממש כלום כסף עכשיו אני טס לחו"ל לאיזה חודש עוד מעט ואני ארצה לקחת איתי את המכשיר ולהכניס לו סים מקומי מה אני צריך לעשות כדי שהסים יעבוד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי עבודה בחופש - ובזמן הנותר אני רוצה להתנדב ולעזור לקהילה, אני בן 16 ומרגיש שיש לי הרבה יכולות כמו יכולת הסתגלות, למידה מהירה ואיכפתיות רבה. אני גר בהרצליה, אם מישהו מכיר מקום מיוחד - עדיף בקרבת בית, אבל לא חובה - שימח לקבל את שרותי שיפנה אלי בבקשה במסר או בהמלצה פה בהודעה. תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציטוט מוואלה! חדשות : "מה דעתכם על מחשב נייד הפועל במהירות 6.8Ghz שמגיע עם 1 טרה בייט זיכרון והארד דיסק בנפח 2 טרה בייט? חכו חצי שנה" http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. אני בקרוב ( מחר ) יוצא לטיול של 7 ימים וחסרים לי שירים בPLAY LIST אני אוהב את כל הז'אנרים... בעיקר שירים מוכרים.. ( אני אוהב א כולם מלבד רוק :-\ ) אני אוהב בעיקר דיכאון ( כן אני יודע שאתם עכשיו תעשו ) וגם אני מאוד אוהב ראפ : תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מופתע שאין חדשה או שאף אחד לא כתב על זה... האתר tom's hardware guide שנחשב לאתר הגדול והאיכותי ברשת הנוגע לתחום המחשבים (אבל בעל העיצוב הגרוע), משנה את תוכנו וצורתו, כמו אתרים וחברות רבות ששינו את אתרם השנה. פה: http://www.tomshardware.com/ האתר מחולק לתתי-אתרים כאלה, כל אחד בנושא אלקטרוני שונה. לפי דעתי האישית, הרבה יותר נעים לגלוש באתר ובכמויות העצומות של המידע שבו מאשר בעיצוב הישן והלא נוח. תהנו. עריכה: עוד אתרים ששינו את עצמם: www.cellcom.co.il www.gamespot.com אם אתם מכירים עוד אתר שגם שינה את ממשקו לאחרונה, כתבו על מהו ותנו לינק. תהנו שוב. peace out
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הודעה שקיבלתי בממיר של yes, ערוץ המשחקים (אפיק 26) נסגר עקב חוסר תוכן, וחוסר שימוש (הודעה מלאה בהמשך) ב-27.3.06. אני לא אגיד שחבל לי על הערוץ, כי הוא היה מסריח. חבל לי על הרעיון של ערוץ גיימרים ישראלי. ההודעה הרשמית: "לקוחות יקרים ברצוננו לעדכנכם כי, ערוץ game one, המשודר באפיק 26, יסיים את שידוריו ב-27.3.06. הערוץ מסיים את שידוריו לאור העובדה כי לא קיימים מספיק חומרים לשידור בנושא הגיימניג על מנת להכיל תוכן מספק לערוץ טלוויזיה. נוסף לכך, האטרקטיביות והשמוש בערוץ נמצאו כנמוכים. לתשומת לבכם, לקוחות שרכשו את הערוץ כבודד לא יחוייבו בגינו החל מה- 27.3.06. אנו ב-yes נמשיך לעשות מעל ומעבר, על מנת להעניק לכם את חווית הצפייה העשירה, האיכותית והטובה ביותר!"
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נגמר לי המנוי למכון כושר והחלטתי לא להמשיך אותו. האימונים שעשיתי היו בעיקר: חזה, בטן, ידיים, גב, ואירובי. בטן ואירובי אפשר לעשות בלי בעיה גם בבית. אבל אני לא בטוח לגבי כל השאר. לחזה עשיתי 3 תרגילים: הרמת מוט בשכיבה, בשיפוע קל, ופרפר. בידיים אני לא ממש מכיר את השמות של השרירים אבל אני יודע שאני אצטרך משקולות בשביל זה. גב אני בכלל לא יודע איך אני אעשה בבית. השאלה שלי היא האם יש תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית שיעזרו לי להמשיך לפתח את האזורים האלו, ומאיפה הכי זול וכדאי לקנות משקולות יד באזור המרכז.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! מה המצב? יש לי עכשיו לרעיוןן לאתר חדש שלא קיים או לפחות לא שמעתי/ראיתי דבר כזה אתר מיוחד שלדעתי אם הוא יעבוד טוב הוא יהיה אחד מהאתרים הגדולים. השלאה היא איך אפשר לקדם דברים כאלה? יש חברות שמתעסקות בסטראט אפ ופיתוח רעיונות בארץ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רפידשר מבטלת את את שרותי ההורדות כפי יכולתך, בתכנית החדשה מספר מסלולים למורידים כבדים עד קטנים, במחירים שונים, בהתאמה, התכנית די מבלבלת, ואף משתנית אוטומטית על פי כמות ההורדות למסלולים יקרים שמקצרים את ימי החבילה אוטומטית בשל שיטת הניקוד החדשה, כאן טוענים: http://newteevee.com/2010/06/28/rapidshare-ready-to-launch-download-stores/ כי ישנם דיבורים על מעבר לשרותים ליגאליים וזאת ע"י העברת תמלוגים לבעלי זכויות היוצרים, מה שימנע מהם התרוצציות עתידיות בבתי המשפט, הערכה זו אינה מתייחסת לשיטת החבילות החדשה, אך יתכן וזהו ההסבר לתכנית שצוברת כעסים רבים בשל אי שמישותה כמו גם מחיריה שהתייקרו בעשרות אחוזים, והצורך לעקוב ולהגדיר מחדש את החשבון בכל פעם שחלים בו שינויים אוטומטיים הגורמי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ויוכל לעזור לי בבעיה עם מחשב חדש? אני מאזור רחובות... תודה על כל עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלח לי את הסרטון במסנג'ר, הצלחתי לראות 5 שניות לפי שכמעט והקאתי על המקלדת (עד להקטע של "הגלידה"). לא יודע למה אני מפרסם את זה פה, קצת משעמם לי... אזהרה: לא לצפות בזמן שאתם אוכלים או אם יש לכם קיבה ממש ממש רגישה וגם לא ליד האמא http://www.vewgle.com/showthread.php?t=6457&page=1 זה ממשיך לקשר לעמוד השני, תחזרו לעמוד הראשון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם; אתמול נסעתי למיונים לתלפיות, והוצאתי מהכיס בנסיעות כ80 ש"ח, נאמר לי שאני אקבל החזר כספי בלשכת הגיוס. מישהו יודע כיצד מתבצע התהליך? האם ההחזר מיידי? כיצד אפשר להיכנס? (כי עומד שומר ומכניס אנשים שמגיעים לצו הראשון) והאם ישנם עוד דברים שעליי לדעת? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-