כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה זמן שאני מתעסק בבית עם 3 גרוטאות ישנות (P4) שאני מנסה לתקן וכבר נגמרו לי האנרגיות להתעסק בזה אני רוצה למסור את המחשבים למשהו שיגיד לי מה אפשר לעשות איתם ואם אפשר להרכיב מהם מחשב - 2 עובדים, שיהיו לי לצורך ניסויים/שרת הורדות מהסיבה הזאת אני גם מעוניין להשקיע כמה שפחות במחשבים האלה משהו יכול להמליץ לי על משהו שיבדוק אותם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צונזר ע"י אחראי המשמעת. אסור לפרסם דיונים של חנויות על גבי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צילמתי כול מני תמונות יפות של נופים בחו"ל וגם בארץ, והייתי שמח להפוך אותם לפוסטרים שאוכל לתלות אותם בחדר. רציתי לדעת אם יש חנות שאני אוכל לתת לה תמונה והיא תדפיס לי פוסטר (באיכות כמה שיותר טובה), ועדיך שלא סתם על נייר גדול אלה על נייר מיוחד או משהוא כזה. אני אשמח להמלצות לחנויות שעושות דברים כאלה. תודה מראש! אלון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אימונים בחדר כושר מגבירים היווצרות פצעים בעור ? ואל תגידו לי "כן חבר שלי לקח קריאטין ויצא לו בלה בלה.." לא מעניין אני מדבר ללא תוספים וכל השיט הזה, לא הכי בעד מבחינתי. נטו אימונים, הרי כשהגוף מתאמן הוא מפריש המון הורמונים וחומרים שונים שלא מופרשים במצב רגיל, שאלתי היא האם הם יכולים לגרום לאקנה/התגברות אקנה קיים או יצירת פצעים כאלה או אחרים ? המון תודה, ואגב, אם אתם מביאים טענה כלשהי מומלץ שתתמכו אותה על ידי איזו הוכחה לא לזרוק סתם באוויר. תודה רבה מראש לכל המגיבים ! [שעה הזוייההה!]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון והכל.. פשוט יושב לי על הראש.. ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עושים איתם ; הכוונה ל- server cases למה הם מיועדים בדיוק [מקווה שהכותרת מתאימה]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים הופיעה לי כתובית על המסך כחלק מהשידור, ומאז היא לא יורדת! ניסיתי לכבות את הטלויזיה ולהדליק, וזה לא עזר. יש למישהו מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה? זאת טלויזיית טושיבה די ישנה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר אני זוכר שיצרתי רשימה שבה התאמתי את בדיקת ההודעות החדשות בפורום. היה אפשר לבחור מאיזה פורומים אני מעוניין לקבל דיווח שיש הודעות חדשות. משום מה אני לא מוצא דרך עכשיו לבחור רשימה בהתאמה אישית של ההודעות החדשות - אין אפשרות בחירה של הפורומים שבהם אני מעוניין. אשמח לעזרה - האפשרות כבר לא קיימת או שאני מפספס משהו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי פס לדים 2835 240 לדים למטר, וכל מטר צורך 24w, ואני צריך 3.5 מטר שזה יוצא 86w. האם אני יכול לחבר אותו לשנאי 12v a10 שיש לי בבית? או שהם יהרסו? כמובן שהלדים הם 12v.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יומיים בלבד לאחר הבנת המושג עושקי קברים החלטתי ליישמו על משגלי המוחות הגרועים מכולם(ע"פ דעתי וניסיוני(לא ידעתי מה עבר לי בראש שקניתי מחשב שלהם)),אייבורי. הזמנתי סוכני מכירות של אייבורי רק בשביל לשגע אותם ולהציק להם וניסיתי וכמעט הצלחתי למכור לסוכן החביב מחשב 586, על פי המושגים שלהם כמובן: תקן זיכרון SDRAM משוכלל אם אישור הECB והTDV (שיהיה ברור המצאתי את הראשי תיבות...) והם כמובן הביעו התעניינות ושאלו אותי איפה קניתי ואמרו לי שזה צירוף מקרים שגם המחשבים שהם מוכרים תומכים באותם התקנים. ולשיא השיחה:הוא אמר לי שגם המחשבים שהם מוכרים הם מודל 586 (גיחוכים ברקע) ושהכל במחיר של 11000 אלף שקל כולל מע"מ(פתאום הרגשתי הארה פנימית). תרגיל מומלץ אם משעמם מאוד,מאוד,מאוד. מומלץ להיעשות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://gprime.net/video.php/magicmissile כל מה שיש לי להגיד זה WTF?! :screwy: :screwy:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה הולך שם? זה כמו מכירה פומבית וההצעה הכי גבוהה מתקבלת? כי זה נראה לי ממש מוזר אם לא.... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ferrari-360-Spider-F1-2005-FERRARI-360-SPYDER-F1_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ84156QQihZ007QQitemZ170080162145QQrdZ1
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמכיר את משחקון הפלאש הקטן שנקרא Poke the bunny (וניתן לראות אותו כאן) בוודאי ישמח נוכח המשחקון החדש, Poke the penguin. אז קדימה! Poke the penguin
-
1. באיזו גרסה של Ebay הכי כדאי (בתור תושב ישראל) לפתוח חשבון? הרי יש Ebay.com, Ebay.co.uk... 2. אם אני לדוגמה רוצה לקנות דיסק משומש של משחק PS3, איך אדא להמנע ממוכרים מפוקפקים? בקלות אפשר ליפול בקנייה כזו. 3. איך אני יודע אם מכירה נתונה היא מכרז (bids) או קנייה רגילה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תמליצו על דברים שכדי להביא איתי תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא, כל האתרים הממשלתיים בארץ נראים כאילו עברו תאונה בעצמם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a0%d7%99%d7%97-%d7%90%d7%aa-interview-%d7%9c%d7%a6%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עובד בחופש, כבר יש לי 500 ש"ח ביד ובקרוב אקבל עוד כסף. בכל מקרה, אני מתלבט מה לקנות - כרטיס מסך חזק, נגן MP3 איכותי, או משהו אחר. במקרה גם חשבתי על משהו שרציתי לפני כמה שנים, כשהייתי קטן יותר - מולטי טריינר, הבעיה שלא היה לי כסף וההורים כמובן לא רצו לקנות את זה. מה דעתכם על מולטי טריינר בכללי? האם הוא שווה את הכסף? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8782131 מה דעתכם על המולטי טריינר בקישור הנ"ל? נראה לי חברה "ג'נרית", אם אפשר לכנות אותו ככה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-