עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בוקר טוב אנשים לא משנה, נמחק שאלה שנייה - מישהו מכיר דרך קלה ומהירה לקחת תמונה (ליתר דיוק, כל מה שאני צריך זה את התווים א' עד ו' בפונטים שונים) ולהפוך אותה לייצוג בצורה של מטריצה של 1-ים ו0-ים? (אני צריך את זה בשביל תרגיל ב Neural Network computation) תודה איל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by R0ck,

http://community.msn.co.il/comm_folder_get_file.asp?CommID=3059&seqFileID=12773&seqFolderID=5245&seqSubFolderID= פשוט, רעעעעעעעע....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dr-XP,

הסיפור הטוב ביותר של כל הזמנים / פורום HwZone יום אחד זה הלכתי לאכול ופתאום ראיתי כבשה שאכלה לאפה עם גראס ו(המון)עמבה היא ראתה יונה שצועקת "גם אני עושה שוק עם גיל חובב!" ובפה שלה היה פופיק ובו היה עגיל ויהלום (שהול)ואז שאול אמר מייאו.. והיונה הפכה לפיל מעופף שעשה מה שעשו לאבותינו ומה שעשו להם העמלקים באמצע הנרגילה והחשיש שהם מכרו למיצרים המפגרים שהלכו לאכול הרבה חרא אבל פתאום החרא זינק על הכלב שהיה בעמדת אש (חירבון) וטרח להקפיץ את החלון ובום! נשבר האשך השמאלי של יוסי והוא החליט לעשות ניתוח לשינוי מין כדי שהוא ירזה ומהר בשביל שהוא יוכל לעשות אורגיה גלובלית בגן העצמאות במוצש הקרוב יחד עם כל השכונה וגם עם איעזתו העקרה והכוסית והמדיום ריר בתוך מיקרוגל עם 50 מיליון חז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.wired.com/wired/archive/13.01/topsite.html כתבה חביבה שמתארת איך פועל המאחורי הקלעים של עולם ה WAREZ. לא הכל מדיוק, אבל עדיין שווה קריאה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Vidati,

אני מעניין לאמץ חתול... איפה הכי כדאי ולמה? מאזור המרכז.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by watch out,

הי זה בעיה שמטרידה אותי זמן ארוך. אני עד היום עבדתי בעיקר בעבודה שאני לא אוהב ופשוט לא מתחבר לעבודה הזו אני מעדיף לקרוא בפורומים,כתבות, לצפות בסדרות/ סרטים מאשר לעבוד (לבזבז זמן) בעבודות האלה מצד שני כמעט על כל דבר צריך לשלם היום- ביגוד/ שכירות, מים, חשמל,חפצים. אני לא בחובות ואפילו צברתי סכום כסף מה עושים במצב כזה שאדם לא רוצה לעבוד, לא מצא את מקומו כלומר מעדיף לשבת בדירתו ללא עבודה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ackohen,

אני כבר כמה ימים חוקר איזה רכיבים כדאי לבחור לקראת מחשב גיימרים חדש שאני רוצה לקנות. אני חייב להודות שככל שאני מתעמק יותר (הידע שלי יחסית בסיסי) ככה יש לי יותר חשק לקנות את הרכיבים ופשוט להרכיב את המחשב בעצמי. (החלפתי בעצמי כרטיסי זיכרון ומסך, לעומת זאת לא התעסקתי בחיבורי חשמל מהספק ובמעבדים= רמת הניסיון שלי) אז לשאלתי - האם זה כדאי? אני יודע שהחיסכון הכספי לא גדול, אבל אני כן רואה בזה חוויה שיכולה להיות מהנה. אז אני אפרט פה מה לדעתי היתרונות ומה החסרונות ואשמח אם תוכלו לכוון אותי להגיון היותר בריא חסרונות הרכבת המחשב: 1. חוסר נסיון - עלול לפגום בטעות ברכיב ואז ההפסד הכספי לא מועט. 2. זמן - אצלי פחות קריטי אני מוכן להקדיש לזה זמן. 3. חוסר חשיבות - במחירים של עד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

שעת לילה מאוחרת שכזו... משתגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Way Out West - The Fall

10. Started by intel suck,

מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות פוסטר של מכונית ולמסגר אותה ולתלות על הקיר... תנו המלצות טובות, אם זה חשוב לכם איפה אני גר אז אני גר בפתח-תקוה. או פוסטרים של משחקי מחשב, יש כאלה ראיתי היום בבאג מחשבים שיש להפ כאלה ומזה נראה יפה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by realmagic,

נניח שאני קונה מחשב חדש בחנות אבל לא קונה ממנה חלק מהותי למחשב (לדוגמה, כונן קשיח שיש לי כבר) אבל אני כן משלם על הרכבה לחנות. אני גם לא מתכוון לקנות מערכת הפעלה (כי כבר יש לי אחת מקורית בבית או שאני מתכוון להתקין לינוקס). 1. האם בחניות מסכימים בכלל לבנות מחשב "לא מושלם"? 2. חנויות שמאפשרות הרכבה, מציעות לפעמים גם בדיקת מאמץ או\ו אוברקלוקינג בחנות. איך הם מבצעים את זה בלי כל החלקים (או לצורך השאלה עם כל החלקים אבל בלי רכישה והתקנה של מערכת הפעלה)? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. במהלך אירוע ה-Zenvolution שלה בתערוכת קומפיוטקס 2016, חשפה ASUS ללא התראה מוקדמת הפתעה יוצאת דופן – רובוט ביתי חדש ומפתיע העונה לשם ASUS Zenbo. רובוטים הם כבר מזמן חלק מחיינו, רק לאחרונה סיפרנו לכם למשל על רובוט שיודע להרים איתכם לחיים, או על הרובוט האנושי מבית גוגל. הפעם אנו מספרים לכם על רובוט משפחתי חדש וחמוד באופן יוצא דופן, שהוכרז בתערוכת קומפיוטקס ע"י חברת ASUS והמיס את לבבות הצופים. Zenbo, הרובוט החדש של אסוס, הוא רובוט ידידותי בעל יכולות אספקת סיוע ומתן מענה על הצרכים הדיגיטליים של בני המשפחה. לרובוט יכולת לנוע באופן עצמאי, להבין פקודות קוליות ולסייע בבית, כך שהאינטראקציה עמו קלה ומהנה. להמשך: https://hwzone.co.il/הכירו-את-zenbo-החבר-החדש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Longstrom,

pc-spot.co.il got owned איזה ילד או משהו הפיל להם את האתר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://23tueren.de/files/riddleRelated/theRomans/theRomans.html אמור להתקבל קוד בן 8 תווים מאותיות באנגלית ומספרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by אריק1976,

יש לי רכב איסוזו טנדר, אני מקיש את הקוד והקודן לא מגיב, שומע את הצפצוף של המקש כשאני לוחץ עליו אבל אין מתנהג כאילו הקוד שאני מכניס לא תקין התקשרתי לחברת פוינטר (הקודן שלהם) ולא יכלו לעזור לי, אמרו אין שידור, שכן שלי מוסכניק אמר לי יכול להיות שהמצבר חלש וזה משפיע על הקודן, להתניע אני לא יכול בגלל שהקודן לא מקבל את הקוד, התקשרתי למוסך שמטפל בבעיות של קודנים לרכב, אמרו לי 350 שקל רק זה שמגיעים אלי ויכול להיות בין 150 שקל ויותר טיפול בתקלה למרות שהייתי בטוח כמעט ב 100 אחוז שאין קשר למצבר וחשבתי שזה סתם בזבוז זמן, השכן שלי (המוסכניק) הגיע עם הרכב שלו וחיבר קבלים למצבר שלי, והינה הקודן פתאום מקבל את הקוד ואני מצליח להתניע, ולפי מה שקראתי בפורומים באינטרנט, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Merrymoon,

אבקש לא להגיב, ואם אתם מתעקשים אז לפחות תשקלו מילים, תראו הבנה והיו מאופקים. זה נראה כמו עוד ספאם שקיבלתי מידיד שלי בדואר אבל זה לא בדיוק כך. מה אכפת לכם, קראו, הפנימו, ואם לא קשה אז תפיצו הלאה. המכתב הזה... נכתב ביידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידייו.. הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל דיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד... הבקשה שלו היתה שהמכתב הזה יופץ אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו... ותודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Hellgrace,

http://www.anywhere.fm/player/ הרעיון פשוט: תעלו מוזיקה,ותשמעו מוזיקה של אחרים (אתם לא חייבים לעלות מוזיקה אם אתם לא רוצים,אין שום רטיו שאתם צריכים לשמור עליו בין כמה מוזיקה העלתם לבין כמה מוזיקה שמעתם או משהו בסגנון) נשמע כמו פרויקט ממש נחמד,אני מתחיל לעלות לשמה שירים. *בינתים אין שמה המון מוזיקה כי זה קיים רק יומיים **למי שיש יוזר בדיג - http://digg.com/music/Anywhere_fm_opens_an_on_line_radio תקפיצו את הסיפור שלי 8) עריכה: כנסו עם היוזר הבא וניצור אלבום משותף: יוזר hwzone סיסמא hwzone

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בלי שום פעלולי מחשב זוכרים את הפרסומת המדהימה ההיא של הונדה, עם החפצים הקטנים שמפילים זה את זה? הנה כמה וכמה מכונות יפניות מדהימות, שאומנם הופקו בצורה צנועה הרבה יותר. http://video.google.com/videoplay?docid=6176491654107670145&pl=true ***קרדיט לנענע

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bose,

http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Keman,

OK. זה לא היה מצחיק,לדעת הרבים, מחקתי, כי אצלינו שולטת דמוקרטיה, הרוב קובע. SORY ! PS תודה מיוחדת לOK83

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by raiman1,

יש לי מחר בגרות במחשבים מדעי המחשב א' לא כל כך הנתי את כל הנושא הזה של מחלקות אז אם מישהו יכול לתת לי אתר שמסביר את כל הענין... ובנוסף אתר שיש בו בגרויות/מתכונות במחשבים (אם אפשר עם פתרונות גם..) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים