עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Gnome,

ה SPYMAC ממש אחלה של דבר אבל יש לי בעיה והיא כשאני שולח קובץ מצורף לאי-מייל מתקבל רק האי-מייל בלי הקובץ. ואיפה שכתוב אחרי השליחה שדואר נשלח בהצלחה לא כתוב ע"י זה שמצורף לזה קובץ, מישהו יודע מה לעשות? ומה הגודל המקסימלי שאפשר לשלוח ב SPYMAC?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  2. יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זימנו אותי לצבא ב6.7 [זה אחרי שהייתי בצו ראשון] אבל באותו תאריך יש לי יום עיון באוניברסיטה ואני חייב ללכת לאוניברסיטה!!! אני לא מתכוון ללכת... נראה אותם מכריחים אותי [שיגידו תודה בכלל שאני מתנדב] הקטע הוא שאמרו לי שאני חייב להגיע כי זה מאוד חשוב [רק פעם ב... בלה בלה בלה... קיצר חפירות] והסכמתי. זאת לפני שהתברר לי שבאותו תאריך יש לי את היום עיון באוניברסיטה. לאן אני אמור להתקשר להודיע? לא השאירו לי מספר טלפון, לא השאירו פרטים..[חוץ משעה] לא השאירו לי כלום! רק אמרו וניתקו. תודה מראש. :-*

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by nehmia,

איזה דלק צריך למנוע של טיסן 0.49 סמק 2 פעמיות

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  6. פשוט תענוג. אני אהבתי את הערוץ הזה מאז ומעולם, סדרות איכותיות, קצת יותר מדי פרסומות אבל... בקטנה. צפיה מהנה.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by yambtz,

למי שלא יודע יש ביום שישי LAN party שמארגנים האתר gamer.co.il וחברת שרתי המשחק OHC. רציתי לדעת מי פה בא לשם, מי מביא מחשב ואם במחשב הנ"ל נעשה מודינג. זה יכול להיות מחמד מאוד לראות במציאות את מה שאחרים עשו ולא תמונות שכולנו יודעים שלא מתקרבות לרמה של האמיתי. אני מביא את המחשב שלי, לפחות חלקים ממנו כי אני באמצע פרוייקט ופשוט לא נראה לי שהוא יהיה מוכן תוך כמה ימים. קיצר, מי עוד בא?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by sharon_h,

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by Elevation,

האם מישהו קנה בה? האם היא אמינה? האם המוצרים שם אינם מזויפים, אלא מקורים? (עם המכה של הזיופים היום...). האם השירות טוב? בתודה, גבריאל.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by nir007,

אז ככה אני בן 19 ואני חייל ובמהלך השירות הצבאי שלי אני רוצה לעשות קורס בג'ון ברייס,או מכללת נס נראה כבר איפה.. אני מתלבט בין הקורס בודק תוכנה-QA למתכנת מערכות מידע. מה כדי לי? יש לי עוד שאלה האנגלית שלי היא לא מי יודע מה (פחות מהממוצע) זה אמור להפריע? ו..רציתי לדעת אם אפשר ללמוד טיפה דרך המחשב באופן עצמאי לפני שאני נכנס לקורס? תודה..

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

הנה תמונה שלי!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by iveco,

אני מחפש טלפון נייד ב 1000 שקל לא משנה איזה טלפון אני מוצא בחוות דעת כולם על הפנים גם שיואמי גם סמסונג חוות דעת גרועות אפילו חשבתי להגדיל את התקציב ל 1500 שקל אבל גם A55 יש עליו חוות דעת לא הכי טובות מבחינת סוללה שהיא נגמרת מהר איטיות , עם סמסונג מלא טענות על סוללה חלשה אצל שיואמי מלא בעיות עם סוללה חלשה / מצלמה גרועה / מסך בסדר טוב לא מעבר , מה לעשות ? לא מצאתי טלפוןו אחד שיש עליו המלצות שזה משהו וודאי , מעולם לא היה לי אייפון אבל גם בדגם של 11 שוהא נחשב ישן עם מפרט חלש יש עליו הרבה יותר המלצות מאשר האנדרואיד

13. אהלן חבר'ה, אני עומד בפני רכישת מסך מחשב מסוג T220P . המחיר הזול ביותר בו מצאתי את המסך הוא 1160 ש"ח. מצד שני, עניין המכרזים מאוד מאוד קורץ לי. אם אצליח לבצע רכישה בסכום של 800 - 900 ש"ח אני מאוד אשמח... ראיתי כמה מכרזים כמו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QST220 או http://www.getit.co.il/Prod/48482/ שניהם ב "מחיר פתיחה" של פחות מ 500 ש"ח! איך אני יכול לזכות במכרז כזה? אפשר אולי טיפים/ המלצות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  14. אני מדבר על הקולנוע בנהריה אם זה משנה.. האתר של גלובוס לא מעודכן ושווה לתחת, ואני לא יודע איך להזמין מראש, המענה האוטומטי נותן להזמין רק לשבוע הקרוב אני חושב... אז למישהו יש מושג איך? אולי מישהו כבר הזמין? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by shechteron,

שלום אני תלמידה בעירוני ד'. המורה שלי ללשון שאלה את הכיתה שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה. רצית לדעת אם תהיו מוכנים לעזור לי... למה בבנין קל עתיד כאשר פ' הפועל היא גרונית התחילית מנוקדת בפתח...? כמו במילה יעסוק.. ה-י' הייתה אמורה להיות מנוקדת בחיריק כמו ביכתב אבל היא מנוקדת בפתח... המורה שלי אמרה שזה קשור גם קצת לערבית וזה לא בגלל הנמכת תנועה.. אם תוכלו לשלוח לי תשובה בהקדם אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313598,00.html ד.א אולי באמת אין לו שיניים, הוא בן 80...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם!! לא יודעת אם ניתן להשיג בארץ כאלה, אבל אני מחפשת מדחס אוויר קומפקטי וזול לניקוי המחשב עד היום אני קונה את הספריי לחץ אוויר שנגמר מאוד מהר והוא לא יעיל כי יש לי 3 מחשבים בבית וזה לא ממש נשאר להרבה זמן בגלל זה חשבתי לקנות מיני קומפרסור שיעשה את העבודה. האם מישהו מכיר דבר כזה ואם כן איפה ניתן למצוא או לחילופין האם מישהו מכיר דרך אחרת ויעילה לניקוי המחשב. תודה!! מורן

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  18. שלום את המחשב שיש לי עכשו קניתי לפני שנה וחודשים בערך עכשו לפני כמה זמן סתם הורדתי CPU-Z לבדוק כמה דברים גילתי שהזכרונות הם 400MHZ רק :s05: עכשו הוצאתי את הדף קניה מהמגירה ואני רואה שלפני שקניתי כתוב שם במפורש 800MHZ ! אפילו הוא הדגיש את זה. עכשו חשבתי אולי הוא אמר 400+400?? או שאני לא בסדר או שאני לא יודע מה חח עכשו אחרי שנה וחודשים כדי ללכת להכנס בו? ד"א 2GB RAM 2 זכרונות של 1GB

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  19. לפני יומיים הופיעה לי כתובית על המסך כחלק מהשידור, ומאז היא לא יורדת! ניסיתי לכבות את הטלויזיה ולהדליק, וזה לא עזר. יש למישהו מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה? זאת טלויזיית טושיבה די ישנה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by B0necrack3R,

חבר שלי במצבו הטבעי ... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  21. נחמד שיש עוד אנשים בעולם עם המון זמן פנוי להרס חיובי : ילדים ! נסו את זה בבית !!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by musari,

ראיתי רשום על הדנונה כשל"פ קיטניות מזה קיטניות ??אתה ראיתה פעם קיטניה? פעם הלכתי ביער קפצו עליי עדר קיטניות באו עדר של כשל"פים והפרידו.... אפילו בויקיפדיה איןןןןןןן את המושג הזה קיטניות, זה לא יאמן היצרן בעצמו לא יודע מזה...

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by Jew,

צהוריים טובים לכולם! מישהו יכול להביא לי הגדרה למושג "תכונה" ? חיפשתי ולא מצאתי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by 114508534,

צהריים טובים, אני מובטל ועשיתי השנה כבר שלוש פעמים מילואים של שבוע כל פעם, תקופה שמסתכמת ב 15 ימים , איך אני מגיש בקשה לקבלת תשלום על ימי המילואים, הבנתי שצריך לפנות לביטוח הלאומי, אשמח לקבל עוד מידע על כך ממי שעשה מילואים וקיבל תשלומים. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Impreza,

סתם בא לי לחזור לנוסטלגיה של ה 486 עם הדיסקים המרובעים הגדולים האלה ולראות על מה חיינו זה היה כיף כי אז בכלל ידענו מה יש בתוך המחשב ולא התעסקנו עם חומרה עדיין מוכרים דיסקים כאלה מרובעים של 5.25"? מייצרים כאלה בכלל? כמה הקיבולת שלהם? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו ממש מגניבים חח לבן דוד שלי היו מלא כאלה והוא זרק אותם למישהו יש כאלה בבית?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.