כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
מצע מפלגת עלה ירוק - סירטון תדמית לא, זה לא שייך לאקטואליה ותרבות.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בקרוב אני עובד דירה לדירה גדולה יותר(8 חדרים אם זה משנה),בדירה יש שתי קומות ואני נימצא בעליונה. אני מקבל חדר גדול יותר ממה שיש לי עכשיו ועוד חדר פנימי שאפר להיכנס אליו רק מהחדר שלי. מהחדר הפנימי אני רוצה לעשות חדר "זולה",טלויזיה,סוני,שולחן סנוקר,מנגל(יש שם מרפסת קטנה),נרגילות וכו'... אני מחפש הצאות לעוד דברים שאפשר להכניס לחדר,אני מוכן להשקיע עוד כ1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים:]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שדיווחנו על השקת הבטא של iOS 18.2, קבלו סקירה מעמיקה של כל התכונות החדשות בפעולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, זהו לוח ה MSI של הפנטיום 3 ,ה*** של המחשב הישן שלי שלא הפסיק לעשות בעיות, ולבסוף נשרף עקב קצר בספק.! בקיצור החלטתי להיפטר ממנו , והינא הלוח ,יותר נכון מה שנשאר ממנו.! חיסלתי אותו עם פטיש , ורציתי גם לשרוף אותו או לזרוק אותו מהגג, אבל חששתי שלא יכלו לזהות מה זה. ;D ;D www.rc-parts.info/files/97_1104689361.jpg www.rc-parts.info/files/52_1104690337.jpg www.rc-parts.info/files/27_1104690434.jpg www.rc-parts.info/files/16_1104691162.jpg www.rc-parts.info/files/71_1104689472.jpg
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה עדיף בטלוויזיה LG עם דגם b או c ? ההבדל ברכישה כ-2,200 ₪. האם לדעתכם שווה להשקיע ב-c? מדובר במעבד מודל אחד מתקדם יותר
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1066684
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
בצעד שמשלב הומור עוקצני עם יומרות טכנולוגיות חסרות תקדים, אילון מאסק מציב יעד שנשמע כמעט דמיוני: להחזיק בתוך חמש שנים בכוח חישוב גדול יותר מזה של כל שאר העולם גם יחד. עם כיתוב ענק על גג הדאטה סנטר החדש והבטחה למיליוני מעבדים, xAI מסמנת את מיקרוסופט ואת שאר ענקיות הטכנולוגיה כמטרות בדרך לעליונות מוחלטתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני פתחתי קבוצה היום ואני מאוד מאוד רוצה לשנות את שם הקבוצה לאנגלית האם זה אפשרי ? אם כן איך ? תודה רבה לעוזרים ! זה למטרה טובה ! נ.ב למתענינים הנה הקבוצה : http://www.facebook.com/profile.php?id=1003621530&ref=frmf#/group.php?gid=52932139184&ref=mf [br]פורסם בתאריך: 27.12.2008 בשעה 18:04:56 לא חשוב הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/116872/Newegg.com_Botchup_Sends_Several_Core_i7_Demo_Boxes_to_Customers.html בהתחלה אמרו שזה DEMO BOX אבל מבדיקה מעמיקה ניראה שזה לא, האנגלית ממש נוראית. ניראה כאילו מדובר בזיוף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו רמז, מישהו יודע מאיפה באה המילה קקמייקה?
-
- 3 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם דיסקוגרפיה (רשימת הדיסקים שהלהקה הוציאה + השירים שבדיסק) של להקות (אין סגנון מסויים) [תעזרו לי לנסח את זה :-X ]
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם .. מה דעתכם על המגבר הזה http://www.music123.com/Behringer-V-Tone-GMX-1200H-i153722.music איך הוא ? ובבקשה .. רק מי שמבין שיענה ... זה די דחוף
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
צריך המלצה לכל מיני נעימות נעימות.... בסגנון של הנעימה משרק[מישהו יודע איך קוראים לנעימה הזאת]? תראו פה : http://www.youtube.com/watch?v=YgHcOQnlI1w שניה 24-27
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מי שקרא או לא קרא בעיתונות על הרופאה שמתה מתסחיף מי שפיר...זאת אחותי. המשפחה שלי רוצה להכין אתר שכל מי שרוצה יוכל להעלות תמונות בצורה מסודרת וטקסטים שהוא רוצה לכתוב אליה. הפייסבוק זה משהו הרבה יותר מדי גדול ולא מסודר נכון... חשבתי בהתחלה על דרופבוקס, אבל זה בכלל לא מסודר ולא נוח להרבה אנשים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לנו שנה ביחד, אני מחפש משהו מיוחד שאפשר לעשות , עדיפות באיזור חיפה
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות הייתי בראיון עבודה בחברת היי טק גדולה. בזמן הראיון שאל אותי המראין חידה קשה אולי קשה מדי, להלן החידה: ישנם 2 משתתפים - לכל משתתף יש עיגול קטן (בעל קוטר וגודל זהה) ובנוסף יש עיגול במרכז הדף, עיגול גדול יותר מהעיגולים של 2 המשתתפים. כל משתתף מכניס לתוך העיגול הגדול עיגול קטן בתורו ובכך בעצם "ממלא" את העיגול הגדול בעיגולים קטנים (כמובן שלא ניתן שעיגול קטן יהיה על עיגול קטן של משתתף אחר). המנצח במשחק הוא זה שמכניס את העיגול שלו אחרון. איך תבטיח שאתה הוא זה שינצח???!
-
- 21 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
טראק פרוגרסיב טראנס מחוזק ביותר (במקור), השתחרר מלפני מס' ימים... הולך יפה עם מה שמתרחש עכשיו בחוץ. Decoy & Roy - Inner Life (Nord Vs. Bonka Rmx) 7:05 זוהי גירסת ההארד טכנו, הפואנטה פשוט איכותית. כמו כן, יש גם את ה Extended Version (פרוגרסיב טראנס) ואת גירסת הרדיו הווקאלית (Short) שלא שונה ממנה בהרבה, רק מקוצרת יותר וקצת ממוסחרת, אבל לא רעה בכלל. תהנו ושרעש הבומים היחיד שתשמעו יהיה מהרמקולים שלכם. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, מאחר והיה לי זמן פנוי עכשיו עשיתי בדיקה קטנה אני עכשיו במצב כזה הוט - 3 ממירים, חבילת בסיס + 3 חבילות = 269ש"ח תשתית - 1.5/512 = 69ש"ח נטויזיון - 1.5/512 = 72 ש"ח בזק = 50~ש"ח סה"כ = 460 ש"ח אחרי שיחה לנטויזיון והוט יצאתי עם ההצאות הבאות: נטויזיון - חבילת 5/500 במחיר של 59 ש"ח עם חודשיים חינם הוט - חבילת טריפל ל3 שנים עם כל הערוצים, טלפון לייט ו5/500 ב-363 ש"ח סה"כ - 422 ש"ח מה אתם אומרים? שווה את זה או שלהתווכח איתם עוד?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הסיפור הזה ענק מכל הבחינות אז זה יותר מהודעה אחת. *The Difference Between Men and Women* Let's say a guy named Fred is attracted to a woman named Martha. He asks her out to a movie; she accepts; they have a pretty good time. A few nights later he asks her out to dinner, and again they enjoy themselves. They continue to see each other regularly, and after a while neither one of them is seeing anybody else. And then, one evening when they're driving home, a thought occurs to Martha, and, without really thinking, she says it aloud: "Do you realize that, as of tonight, we've been seeing each other for exactly six months?" And then, there is silence in the car. To Martha, it s…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש חברות שמטיסות לוילנה בליטא. מישהו מכיר משהו? החברה היחידה שמצאתי זה http://www.greitai.lt/en מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב! לפני מספר ימים מת לי הפלאפון הישן שלי. נוקיה 3310 החזיק אצלי 5 שנים עבר צבא עשה בנג'י מ 5 מטר, צלל בתוך אוקיינוסים ומה לא. אבל זהו כנראה שנמאס לו והא החליט להפרד ממני בבעיית תוכנה מעצבנת. אחרי שאני מדליק אותו הוא מחילט לו פשוט להתקע. אלו היו ארבעה משפטים על הפלאפון הישן שלי. אבל כמו שאומרים כל שינוי קורה לטובה. אכשיו אני יכול לקנות לי אחד חדש. מה שהכי משמח אותי שאני קונה אותו בחו"ל. הייתי רוצה לשמוע מכם עצות איזה פלאפון נייד של נוקיה כדאי לי לקנות. התקציב עומד על 300+- $. נ.ב לא רוצה לשמוע על פלאפונים אחרים!!! תודה מראש L.A
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-