עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

אני יכול לרכוש כרטיסים מוזלים לשורה 22 למופע של משינה ב2/8 באמפי בקיסריה. השאלה היא אם שורה 22 זה בכלל שווה משהו? אני לא הייתי באמפי בקיסריה, אז מי שהיה בבקשה או יודע על כך משהו שיכתוב. תודה! ד"א, אם יש אתר או משהו של האמפי... אני לא מצאתי ואני בספק אם קיימת חיה כזו, אבל טוב יהיה לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by liav25,

מישהו אולי במקרה יודע מתי הם פותחים סניף בחיפה ? רשום באתר בקרוב אך השאלה היא כמה בקרוב....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. סמסונג מסירה מידע על תאריכי השקת One UI 7 בארה"ב, מעוררת חשש לעיכובים נוספים בהפצת העדכון המיוחללכתבה

4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

העם נקבע כי יש בסוף מחר שביתה?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sashakrik,

יום עצמאות שמח !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by izir,

שלום אני מחפש לקנות רכב כרגע אני סטודנט אז אני חמפש אוטו זול נגיד שנת יצור 2005 1. אני צריך אוטו חסכוני בדלק 2.אמין-שלא כל שניה אלך למוסך 3. בקרוב אהיה אבא אז צריך פגש גדול להכניס את העגלה(מה שאומר שכל המכוניות הקטנות כמו סריון לא באות בחשבון 4.גיר אוטמט ברמת העיקרון רציתי סובארו אימפרזה אבל אמרו שהמזדה 3 יותר טוב וכל חלקי החילוף שלו יותר זולים ברמת העיקרון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. גם הכוכב נולד הבולגרי לא נשאר פראייר: http://www.youtube.com/user/gl0balidol

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם יש לכם עריכה אתם מוזמנים לערוך תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shtrodel,

לא יודע אם הביאו את זה בעבר.... בכל מקרה אחלה פינת ישיבה לא? http://nethrone.com/feature.swf לראות כל מיני אפשרויות.. גם לגיימרים... http://nethrone.com/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפי שבועיים בערך רשמתי על זה שרכשתי מסך של Dell מהם ולפי ההמלצות עליהם אסור לקנות מהם. אז בהתחלה חשבתי ככה וכל השבועיים כל יומיים התקשרתי ושיגעתי אותם מתי זה נשלח וכדומה,ואמרו תוך מספר ימים. לאחר שבוע הם נתנו לי תירוץ שזה נשלח בחזרה למחסן בגלל פגם והם צריכים שוב לקבל את זה כבר התחלתי לחשוד וכבר תכננתי לבטל, אבל הנה היום פחות מ14 יום הגיע לי המסך בריא ושלם עם שליח UPS אז אצלי הם הוכיחו את עצמם במה שהם אמרו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. באיזה אתר להשוואת מחירים אתם ממליצים להתשמש? שמעתי שאתר zap.co.il לוקח בערך 30 אגורות על כל לחיצה על קישור שמוביל לאתר שלהם. לכן רציתי לשאול על איזה אתרים להשוואת מחירים בישראל אתם ממליצים להשתמש? תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי שתי פוסטרים, האחד 1.5 על 1 מטר השני 90 ס"מ על 60 ס"מ התקשרתי למסגריה אקראית והייתי בשוק. לפוסטר הגדול הביא לי הצעת מחיר של 700 שח!!! ולקטן 180! האם המחירים האלו אמיתיים/נורמטיביים או שזה משהו מיוחד/איכותי ויש משהו פשוט בסביבות ה50 שקל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זאת חוצפה! אדם שכנראה עונה לשם טל והוא בן 21 תפס כינוי כמעט זהה לחלוטין לשלי ואותה תמונה בצד של שון קונרי ! כמו כן במפרט שלו איכשהוא הוא משתמש באימייל הישן שלי ! asaff18@walla.co.il זה מכעיס זה חצוף וזה לא בסדר הדבר גורם לבלבול ביננו והוא בגדר התחזות ונוגד את הכללים אני מבקש מאותו טל לשנות את הכינוי והפרטים שעלולים לבלבל ביננו ואם לא אני מבקש מהמנהלים לפעול, זה ממש לא בסדר!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מחשבים ישנים שלא בשימוש,אם מישהו מוכן לתרום לי אותו שיגיד ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pMor,

בניו אג יש דבר כזה שאומר INTERNETIONAL SHIPPING - PR only! עכשיו, הוא לא נותן לי לסמן אותו.. אם היה אפשר, זה היה נותן לישראל? ולמה זה לא נותן ללחוץ עליו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dr-XP,

הסיפור הטוב ביותר של כל הזמנים / פורום HwZone יום אחד זה הלכתי לאכול ופתאום ראיתי כבשה שאכלה לאפה עם גראס ו(המון)עמבה היא ראתה יונה שצועקת "גם אני עושה שוק עם גיל חובב!" ובפה שלה היה פופיק ובו היה עגיל ויהלום (שהול)ואז שאול אמר מייאו.. והיונה הפכה לפיל מעופף שעשה מה שעשו לאבותינו ומה שעשו להם העמלקים באמצע הנרגילה והחשיש שהם מכרו למיצרים המפגרים שהלכו לאכול הרבה חרא אבל פתאום החרא זינק על הכלב שהיה בעמדת אש (חירבון) וטרח להקפיץ את החלון ובום! נשבר האשך השמאלי של יוסי והוא החליט לעשות ניתוח לשינוי מין כדי שהוא ירזה ומהר בשביל שהוא יוכל לעשות אורגיה גלובלית בגן העצמאות במוצש הקרוב יחד עם כל השכונה וגם עם איעזתו העקרה והכוסית והמדיום ריר בתוך מיקרוגל עם 50 מיליון חז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם לכול החברים בKSP מתי שהם מנשים להיכנס לאתר של "מעדון החברים" זה נותן להם רק לערוך את הפרופיל אני רוצה לדעת כי אם זה לא אז שאני יבדוק את זה עם KSP למה לי זה קוראה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה אני מחפש לקנות אוטו זול גג איזור ה 10K רצוי חסכוני בדלק, כמה שאפשר יותר בטוחה (למורות שרוב המכוניות בסכומים האלו הם דיי גרוטאות) בנתיים אני בכיוון של פז'ו 106 שנת 97 ומעלה שאפשר למצוא יד שניה באיזור ה 10-12K לאיזה עוד כיוון אפשר ללכת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Mantis,

http://www.kuro5hin.org/story/2005/3/8/165648/4795 משעשע.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.