כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
למיטב הבנתי בהוכחת נכונות לאלגוריתמים צריך גם להוכיח שזה האלגוריתם הכי יעיל שיש להוכיח שהאלגוריתם עובד זה לא קשה, אבל איך לעזאזל אני מוכיח שהוא הכי טוב שיש? כל מה שאני יודע זה שהחסם התחתון על מיון הוא O(n*log n) במקרה הכללי, וזה לא עוזר לי כי אין לי אף אלגוריתם שדורש מיון עזרה? :-[
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לכם מה לעשות! כל היום בפורום המשעמם הזה??????????? יש לכם אתר עם קודים לפלאפונים????????????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצביעו ונמקו למה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי פה פורום מוזיקה... זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביט גודל:74 מגה בייט פלייליסט: OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX) MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX) CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX) LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W) INNA-HOT(PRO REMIX 2009) FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX) NICOLA-BRAZIL STREET PITBULL-I KNOW YOU WANT ME Pitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix) Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR Remix Yinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_Mix Yinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_ Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix) david guetta- se…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מצאתי עבודה בחופש - ובזמן הנותר אני רוצה להתנדב ולעזור לקהילה, אני בן 16 ומרגיש שיש לי הרבה יכולות כמו יכולת הסתגלות, למידה מהירה ואיכפתיות רבה. אני גר בהרצליה, אם מישהו מכיר מקום מיוחד - עדיף בקרבת בית, אבל לא חובה - שימח לקבל את שרותי שיפנה אלי בבקשה במסר או בהמלצה פה בהודעה. תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן, ובאתי לפה עם בעיה במתמטיקה, אמרו לי שיש כאן אנשים שיוכלו לעזור לי..... אני בהחלט מקווה שכן, ואני מקווה שאני לא עובר כאן על שום חוק או משהו.... בכל מקרה, הנה השאלה, ואשמח אם תראו לי את דרך הפתרון: נתונה המשוואה: cos 6x = 3cos 3x +1 מצא את פתרונות המשוואה בתחום 90 => x => ס
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני קצת בלחץ להשיג מחשב חדש אחרי ששלי נדפק (טוב, לא קצת.... מאוד בלחץ) מכיוון שלא יצא לי לקנות מחשב ב4 השנים האחרונות (עד שלא מזמן הכרטיס מסך שלי התחיל להתפוצץ, וגם אחרי 2 פיצוצים קטנים הוא המשיך לעבוד... והיום הוא מת) אני לא זוכר או יודע איך זה הולך כיום - האם בחנויות של היום (לא אלה ש100% באינטרנט, אלא חנויות כמו אייבורי מחשבים) אפשר ללכת לשם ולצאת אחרי שעה (או 3 שעות, זה לא עד כדי כך דחוף) עם מחשב מורכב? אם כן, אני צריך כמה טיפים כדי שלא ידחפו לי חלקים שאני לא צריך (אם מישהו רוצה לעזור לי לבנות מפרט מדברים שיש לאייבורי, אגב, הנה הת'רד שלי בתת הפורום "מפרטי מחשב" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463894.0, זה לא חייב להיות אייבורי אגב - אם אתם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
pc-spot.co.il got owned איזה ילד או משהו הפיל להם את האתר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי כרטיס AMD 6950 ובימים האחרונים המאורר עובד 100% כל הזמן . נקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית וכלום ממשיך להרעיש המאורר נכנס ל100 אחוז כבר עם ההדלקה של המחשב ועוד לפני העליה של הווינדוס . הטמפרטורה טובה יש רעיונות לפתרון שלא ניסיתי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://break.com/index/best-passed-out-prank-ever.html :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי שבועיים בערך רשמתי על זה שרכשתי מסך של Dell מהם ולפי ההמלצות עליהם אסור לקנות מהם. אז בהתחלה חשבתי ככה וכל השבועיים כל יומיים התקשרתי ושיגעתי אותם מתי זה נשלח וכדומה,ואמרו תוך מספר ימים. לאחר שבוע הם נתנו לי תירוץ שזה נשלח בחזרה למחסן בגלל פגם והם צריכים שוב לקבל את זה כבר התחלתי לחשוד וכבר תכננתי לבטל, אבל הנה היום פחות מ14 יום הגיע לי המסך בריא ושלם עם שליח UPS אז אצלי הם הוכיחו את עצמם במה שהם אמרו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את זה באחד הפורומים בסבסנטר וחשבתי שזה די משעשע אז הבאתי לשיפוטכם
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יום שני מבחן ראשון שלי באזרחות, כמו שאתם יודעים זה מקצוע דיי קשה, אז תוכלו לתת לי טיפים ככה.... כי אני לא יודע באיזה צורה לענות על השאלה, ובכלל איך לזכור חומר דיי גדול (המורה הביא לנו ללמוד מתוך 30 דפים +-)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זאת חוצפה! אדם שכנראה עונה לשם טל והוא בן 21 תפס כינוי כמעט זהה לחלוטין לשלי ואותה תמונה בצד של שון קונרי ! כמו כן במפרט שלו איכשהוא הוא משתמש באימייל הישן שלי ! asaff18@walla.co.il זה מכעיס זה חצוף וזה לא בסדר הדבר גורם לבלבול ביננו והוא בגדר התחזות ונוגד את הכללים אני מבקש מאותו טל לשנות את הכינוי והפרטים שעלולים לבלבל ביננו ואם לא אני מבקש מהמנהלים לפעול, זה ממש לא בסדר!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם ניתן להיעזר בממיר מסוג זה להקלטות ממקור שאינו קליטת שידורי אנטנה באופן הבא: ברצוני למעשה להמיר קלטות וידאו אנאלוג 8 מ"מ ישנות ממצלמת הסוני שלי. אחרי ש-2 מכשירי DVD מקליט שהיו ברשותי התקלקלו ואחרי ניסיון לא מוצלח במיוחד עם המרה דרך ה- USB באמצעות ESAYCAP (שיטת ה Capture ש"קורעת" את הזיכרון) חשבתי בעצם על אפשרות שימוש בממיר שמוציא הקלטות טובות מאוד. ??? הרעיון הוא להעזר ברכיב RF_Modulator כגון זה: (אני מקווה שזה בסדר לשים קישורים...) http://www.computercablestore.com/RF_Modulator_AV_Composite_PID1207.aspx או כגון זה: http://www.amazon.com/Dynex-DX-AD116-Compact-RF-Modulator/dp/B006K1R3TY/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=13499478…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראו הוזהרתם. ---- A-TEAM http://www.youtube.com/watch?v=4eTRqGm0HWc מרדוק חביב אבל ביצוע די גרוע
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מזה הדבר המוזר שרשום לכל אחד מימין : דפדפן: MSIE 6.0 על Windows XP :nixweiss: הכוונה לימין למטה מעל למפרט המחשב!!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני באמצע מוד של ספק הכוח שלי.. כל הכבלים עטופים, כשמה קורה? אני מגלה שPerformance-Pcs שלחו לי Heatshrink 1/16" במקום ה1/8" שביקשתי! עכשיו, או שאני משלם 80 דולר על UPS או שאני מחכה שבועיים להזמנה נוספת.. או שאני מוצא את זה כאן בארץ. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי רק אתרי ספקים. יש למישהו מושג? אפילו B&M מקובל עלי, כל עוד זה ברמת גן, גבעתיים או תל אביב. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יוכלו לעשות לי לאחר המקרה הבא: אני ועוד כ-5 חברים ישבנו בפארק חדש ויפה שנבנה בעירנו ושיחקנו פוקר . (לא על כסף ולא על כלום.אפילו לא "משימות" ) אני וחבר שישב לידי לא שיחקנו כי זה פשוט לא כיף (אני אישית שונא את זה) ושיחקנו באייפון שלי . לפתע בא שוטר ואומר : "ערב טוב לכם! מה זה פה..סטריט או הולדם? " אני לא היה לי מושג מה הולך..פשוט שתקתי והמשכתי לשחק (תוך כדי התלהבות מהמשחק עם חבר שלי באייפון.) החברים המשיכו לשחק בקור רוח וצחקו מהמשחק ונהנו (הוא שאל תוך כדי לדעתי אם זה על כסף וכמובן שאמרנו שלא בלי לשקר.) אדון שוטר (שאפילו לא היה עם כובע ומדים,וכשהתבקש להראות תעודה שהוא אכן שוטר אמר שהוא יכול לקרוא לשוטר אם אנחנו רוצים) קרא לאיזה בחור שרשם את השמות של כל א…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-