כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
מה שכתוב למעלה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אני לא מבין הרבה בחשמל, אבל אם הבנתי נכון, אמפר זה עוצמת הזרם) אז, יש לי בטרייה ואני רוצה לחבר אליה 2 חוטי חשמל ולהגביל את עוצמת הזרם למילי אמפרים בודדים איך קוראים לרכיב שעושה דבר כזה? (אם באמת יש רכיב בודד שמסוגל לעשות את זה) עוד משהו - לפני כמה שנים היה ברשותי נגד שאפשר לכוון - היה איזה משהו שעם מברג קטן ניתן היה לסובב כדי לווסת את ההתנגדות שלו (בטווח מסויים, מן הסתם) - האם דבר כזה אפשרי גם ברכיב שמגביל עוצמת זרם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין אבאה: איך יתכן שיום לפני דבר הדואר התקבל למשלוח באמצעות יחידת הדואר המרכזית ויום אחרי דבר הדואר הגיע לאותה יחידה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות חולצה עם מקדם הגנה, וגם כובע...(הכל בייחד גג400) רק שלא יהיוה מחירי שחיטה S:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פי סי סנטר קמפוס שופ ירדן פי סי פסקל פריקמון די די אמנות המחשב wtf? מחשב נייד שאני רוצה לקנות (DV6160) בערך באותו טווח מחירים בחנויות הנ"ל, מיכוון שאני לא מכיר אף אחת מהחנויות האלה הייתי שמח אם מישהו יתן המלצה כזאת או אחרת. (מוזר שבקטגוריה מחשבים החנויות האלה כמעט תמיד יוצאות ראשונות בחיפוש של זאפ.. )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל,שנה טובה לכולם,ורק טוב. אז ככה. בעיקרון אין לי כסף,או חשבון בנק, אבל יש לי סכומים ב-PayPal,אני זקוק גם ל''ארון'' חדש. אני מחפש חנות בגדים שמאפשרת קניה דרך PayPal, אני לא חושב שיש בארץ,אבל אני מעדיף חנויות של חו''ל (כל עוד הם שולחים גם לארה''ב)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום שלישי הקרוב יתיצב עבדכם הנאמן לשירות צבאי ארוך (יותר מדיי זמן לפי דעתי). האתר כאן הפך בשבילי לשיגרה ז"א כל יום להיכנס לכאן להשתתף בפורומים ולהיות חלק מקהילה מאוד מגובשת והכי גדולה בישראל היה בשבילי כבוד אני הולך כפי הניראה להנדסה קרבית ולכן אני לא אוכל לבקר כאן כמעט. תשמרו על הפורום חמים ונעים ושיהיה לי בהצלחה :AR15:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
8,192 מעגלים מרכיבים את פרויקט הכונן הקשיח של קודי ליטליי, שנבנה כולו בנחישות וסבלנות מרשימה במיינקראפט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%9f-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כבר כמה נושאים כאן בעבר לגבי מכונות תספורת אבל עדיין לא הגעתי להחלטה. אני כבר תקופה משתמש במכונה פשוטה (מספר את עצמי, חייל) של Philips, שכבר ראיתי אותה נמכרת ב100שח בסופר פארם (חשמלית, לא נטענת.) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=SG&slg=EN&ctn=QC5115/15 אני מחפש משהו דומה שיעשה את העבודה טוב יותר - המכונה לא מצליחה להוריד את השיער במהירות ובצורה אחידה, ואני מתעכב בכל תספורת על הדברים האלו (זמן יקר במוצ"ש לפני חזרה לבסיס..) - מכונה עמידה (שלא תשבר בנפילה הראשונה, נוסעת איתי לכל מקום בתיק) - טווח של גבהים עם מרווחים קטנים (למשל במכונה כרגע יש 3-21 עם רווחים של 2 מ"מ וזה מעולה) - לא חובה נטענת ואולי אפילו עדיף שלא. הסוללות תמיד עושות בעיות א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על תנאי הגלישה בחרמון אם מישהו היה שם השבוע זה יהיה מעולה. באתר שלהם הן מציגים שהכל מעולה. אבל קרה בעבר שהגעתי והיו מלא סלעים וגומות בוץ. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול יצאתי מהבית וממש כמה דקות עוד בתוך המושב עשיתי תאונה אני נסעתי בכביש הראשי של המושב ומישהי (כמובן ) השתלבה לכביש הראשי אחרי פנייה שמאלה בגלל שכשיוצאים מפניה מן הסתם נוסעים במהירות נמוכה יצאתי לעקיפה (הייתי על 50-60) תוך כדי שאני עוקף אותה כשהרכבים היו בערך מקבילים היא התחילה לאותת שמאלה ובלי להאט/לעצור ישר חתכה ונכנסתי בה עם כנף ימין היא כנראה גם לא הסתכלה במראות לפני הפנייה בערך ראיתי את זה קורה אז שברתי שמאלה תוך כדי צפירה ולחיצה על הבלמים אבל עדיין נכנסתי בה ועפתי לכיוון חומה של בית אז שברתי בחזרה ימינה ועצרתי משו כמו 20 סנטימטר מהחומה מזל שגם אני וגם חבר שלי היינו חגורים ושזה לא היה במהירות גבוהה מדי אחרת זה היה נגמר אחרת בכל מקרה כולם בסדר רק המכוניות נפג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לטלפון הסלולרי כמה סמסים עם קישור לאתר (שמתי כוכבית כדי לא לפרסם אותם) האתר מפנה להורדת אפליקציה, בדיקה של ההראשאות שהאפליקציה דורשת - פחות או יותר, גישה חופשית לכל מה שיש בטלפון. מדובר כנראה ברשת חברתית, שכנראה עושה הפצה קצת אגרסיבית של עצמה. ממליץ להזהר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס נורא ישן אבל אני בCP של 8 לעוד מישהו זה קרה והאם יש אופציה לשנות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ...(זה לא בישבילי חח אני יש לי עוד שנה אבל חבר שלי פשוט רוצה למצוא אנשים שמתגייסים בתאריך הזה)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רשימת שירים משנות ה80 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה גלאי נותן בצועים טובים??..כלומר מזהה מצלמות\מכמונות(כך רושמים את זה?) מהירות ועוד.. המחיר לא משנה תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליונר סטיב פואסט מתקרב להשלמת המשימה שלו, לאחר מספר בעיות של דלק אתמול. שלוש ימים מסביב לעולם עם מטוס שנבנה במיוחד, בשביל אדם אחד, בלי עצירות ובלי תדלוק בכלל. המטוס נבנה במיוחד למשימה הזו, ומהווה אתגר הנדסי לא קטן... בשעות קרובות הוא הולך להשלים את המשימה עם הנחיתה... יש באתר הזה הכל, החל מנתוני זמן אמת על הטיסה ומיקום, וגם פרטים כללים לגבי המסלול וכל מה שמסביב: http://www.virginatlanticglobalflyer.com/MissionControl/Tracking/index.jsp
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי זה נכון מה שאומרים שלשים לפטופ על הברכיים זה מסרטן? איך זה מסרטן? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו כאן איזה מודים מדהימים עשו: http://www.modmag.net/forum/viewtopic.php?t=181
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-