עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milford Cubicle,

חחחחחחחח... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DAVIDD,

השיר הולך ככה אני אוהבת על זה שהוא אוהב אותי מכירים??? מה השם.?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by downtown,

הי חבר'ה, רציתי לדעת מהיכן קונות חנויות המחשבים את הסחורה שלהן? אני מעוניין לפתוח חנות מחשבים, ועשיתי מחקר קטן, מצאתי שבשביל כל רכיב צריך לרוץ אחרי ספק כזה או אחר, לדוגמא חיון, סידי-לוג וכדומה... מצאתי חברה בשם "רעות" שמאגדת תחתה את כל הרכיבים. מה גם, שאצל כולם אין לך גישה למחירון עד שאתה לא עוסק מורשה... א. האם מישהו מכיר עוד חברת יבוא כמו "רעות" (אני מקווה שהם יבואנים..) בארץ? האם מישהו שמע על "רעות", איך המחירים שלהם/ שרות...? ב. האם זה טבעי שצריך להזמין חלקים ממספר ספקים בשביל מחשב אחד? ג. מה סדר גודל המחירים שבהם משיג דילר רכיבים, או במילים אחרות בכמה יהיה זול יותר לקנות רכיבים מהיבואן... אם למישהו יש גישה לאחד המחירונים, אשמח לקבל הצצה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TOMY-BOY,

שלום לכול חברי הפורום, ברצוני להגיע לבסיס תל נוף כידי להתחיל את הפרוייקט ההנדסאי שלי. אני מגיע מחיפה ואין לי מושג אך אפשר להגיע לבסיס הנ"ל. בתודה, תומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה.. הרעיון די פשוט, בודק את גבולות המחשב שלכם. נסו ליצור קובץ TXT כמה שיותר גדול, ע"י העתקה והדבקה של המון תווים. כותבים הרבה פעמים מספר מסויים (או לוקחים טקסט ארוך) ופועלים כך: סמן הכל (CTRL A) העתק (CTRL C) END (שזה מקש שמביא לסוף הטקסט והדבק (CTRL V) באיזשהו שלב הראם יתמלא מאוד, ולא תוכלו להמשיך להדביק. אני יצרתי קובץ של 220 מגה בערך, מלא בקבוצות מסודרות של 32 מיליון הספרות הראשונות של פאי (אחרי שימוש בSUPER PI) לוקח למחשב שלי כדקה לפתוח אותו. כשטוענים את הקובץ בכתבן, הוא לוקח בין 750-450 מגה ראם. אם מנסים להעתיק את הטקסט לוורד- וורד נתקע לחלוטין. נסו בעצמכם ופרסמו תוצאות [= *מצורפת תמונה **מקווה שזה לא נחשב ספאם ושזה המקום הנכון... [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Yair Tz,

אהלן, ברגע שאלך לצבא אהיה בחיל האוויר (אני בן 15 - אבל צריך לחשוב על העתיד), שמעתי שיש אפשרות לעבוד בתור מתכנת ששם התנאים הכי טובים בעיקרון. יש לי ידע נרחב ביותר בתחום התכנות והמחשבים בכללי (סיימתי קורס C++ באוניברסיטה) ושמעתי מאדם שעבד כמתכנת בחיה"א שצריך פרופיל 64 ומטה, אני לא מתכוון להוריד פרופיל או משהו שכן אין לי שום בעיה בריאותית בכלל. למישהו יש עוד מידע בנושא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בערך 50סמ מכירית את העמוד של המתח ששמים בבית שהוא מתכוון אז כזה אני מחפש רק הרבה יותר קטן בבית שלי קרסה הסיפריה ואני רוצה לשים תמוך שיחזיק לי את העסק שמתי בינתיים עמוד עץ קטן אבל אני מחפש משו יותר יפה כזה ועמיד יותר אם כזה דבר אני בשמחה ירצה לדעת איפה קונים ניסיתי לחפש בגוגל ורק מצאתי עמוד לכדור סל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lost Spirit,

עוד פרק מוצלח ביותר של סאות' פארק :lol:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא יודע אם זה קשור יותר לפורום לוחות אם או תוכנה או חומרה וכו'

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by QQQ,

התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש לקנות כמות יפה של ברגים למחשב מכמה גדלים איפה מוכרים את זה? תודה רבה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חחחחח זה לא פגיעה בזכויות או משהו נכון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gilon,

מישהו מכיר את הסניף של קיי.אס.פי בת"א יכול לומר לי מנסיון אם זאת חברה אמינה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Holography,

היי, לא נרמדתי היום והאינטרנט שלי קצת ישתגע עקב התקנת Service Pack 2. ברוב שעמומי החלטתי לעשות לוגו לאתר בASCII תגידו מה אתה חשובים: אגב,זאת סקיצה ראשונית אם יהיה ביקוש אני ישפר. http://planet.nana.co.il/ZERO-HOUR/sasdafcvxz.TXT אני מקווה שהלינק יעבוד

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ש נ י צ ק י,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by klayton,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי.. שמעתי את השיר הזה (טוב נו תאמת אחי שמע והוא גם שאל תשאלה שבכותרת..) עכשיו אנחנו מחפשים את הסרט שממנו לקוח הסרון (לפחות זה מה שהוא חושב וככה נראה גם לי...) אז אם מישו מצליח לזהות אשמח לדעת! https://www.youtube.com/watch?v=W_YLg6wQd4o

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by J0HNiE,

Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6.0-6-6-18 @ 400 MHz) (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) X2 ATI Radeon HD 2900 GT (256 MB) WD 500GB Gigabyte G31M-S2L זה סתם report שלקחתי דרך everest...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by idofr,

היי שלום לכולם , אני מחפש דרייבר מאוד מסויים שמשום מה אי אפשר למצוא אותו, אני מאמין שזה חוקי ולכן אני מבקש פה מחברי הפורום לעזור לי לאתר אותו בכל מיקרה אם מתברר שזה לא חוקי אני ממש מצטער הקובץ נקרא: AppleWirelessMouse2.exe תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.my25percent.com/2009/09/eight-stages-of-programming-new-feature.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dids22,

אתם מכירים חנויות מחשבים עם הרבה מוצרים בירושלים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hdbaam,

אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון והכל.. פשוט יושב לי על הראש.. ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עושים איתם ; הכוונה ל- server cases למה הם מיועדים בדיוק [מקווה שהכותרת מתאימה]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Longstrom,

pc-spot.co.il got owned איזה ילד או משהו הפיל להם את האתר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים