כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
למי שקורא ידיעות, היום בעיתון הראשי בעמ' 21 למטה יש ידיעה על עב"מ שנצפה ע"י טייסים בנתב"ג... מזמן לא ראיתי כתבה כזאת... בכל אופן, לא היה לי כוח להעתיק אותה לפה כי כבר תרגמתי אותה והעתקתי ל: Paranormal.com למען האמת, אף אחד לא טרח להגיב לזה... אבל לא חשוב, אם למישהו יש ידיעות ועוד לא זרק, יהיה נחמד אם הוא יסרוק לפה את הכתבה המקורית. סביר להניח שזה ניסוי של חיל האוויר בנשק מאוד סודי, אבל בכל זאת... חחח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך זולה ויעילה להתקשר לסלולרי לארה"ב (או לקבל שיחה מסלולרי). התעריפים של אורנג' הם ממש יקרים בין 11 ל- 22 שח לדקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס בקרוב ולא יודע עם לקחת יורו או המחאה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רכב איסוזו טנדר, אני מקיש את הקוד והקודן לא מגיב, שומע את הצפצוף של המקש כשאני לוחץ עליו אבל אין מתנהג כאילו הקוד שאני מכניס לא תקין התקשרתי לחברת פוינטר (הקודן שלהם) ולא יכלו לעזור לי, אמרו אין שידור, שכן שלי מוסכניק אמר לי יכול להיות שהמצבר חלש וזה משפיע על הקודן, להתניע אני לא יכול בגלל שהקודן לא מקבל את הקוד, התקשרתי למוסך שמטפל בבעיות של קודנים לרכב, אמרו לי 350 שקל רק זה שמגיעים אלי ויכול להיות בין 150 שקל ויותר טיפול בתקלה למרות שהייתי בטוח כמעט ב 100 אחוז שאין קשר למצבר וחשבתי שזה סתם בזבוז זמן, השכן שלי (המוסכניק) הגיע עם הרכב שלו וחיבר קבלים למצבר שלי, והינה הקודן פתאום מקבל את הקוד ואני מצליח להתניע, ולפי מה שקראתי בפורומים באינטרנט, …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
*לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר אני זוכר שיצרתי רשימה שבה התאמתי את בדיקת ההודעות החדשות בפורום. היה אפשר לבחור מאיזה פורומים אני מעוניין לקבל דיווח שיש הודעות חדשות. משום מה אני לא מוצא דרך עכשיו לבחור רשימה בהתאמה אישית של ההודעות החדשות - אין אפשרות בחירה של הפורומים שבהם אני מעוניין. אשמח לעזרה - האפשרות כבר לא קיימת או שאני מפספס משהו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
פי סי סנטר קמפוס שופ ירדן פי סי פסקל פריקמון די די אמנות המחשב wtf? מחשב נייד שאני רוצה לקנות (DV6160) בערך באותו טווח מחירים בחנויות הנ"ל, מיכוון שאני לא מכיר אף אחת מהחנויות האלה הייתי שמח אם מישהו יתן המלצה כזאת או אחרת. (מוזר שבקטגוריה מחשבים החנויות האלה כמעט תמיד יוצאות ראשונות בחיפוש של זאפ.. )
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלהיכנס לעסק עם 2 שותפים זרים כשותף, הרעיון שלהם והם מתעסקים בכל הבירוקרטיה ואני יוצר את המוצר(תוכנה), מתחלקים ברווחים שווה בשווה בין שלושתנו. זו לא חברה, אלא רק 2 חברים עם רעיון. אני לא משקיע כסף אך משקיע זמן, הם משקיעים כסף - לא השקעה גדולה כל כך - גג 10000 אני מעריך כולל הכל, ובנוסף הם מתעסקים בקידום המכירות. חתמתי על הסכם סודיות, אבל שום חוזה אחר לא נחתם. רציתי לשאול מה דעתכם בנושא הזה ומה לבדוק לעומק. כמה תהיות שעלו לי: אלו אנשים זרים שפירסמו מודעה וכך פניתי אליהם, מפגישה עמם נראה כי הם רציניים, אבל לא ניתן לדעת לעולם. אילו דברים מומלץ להקפיד להכניס לחוזה? אני חשבתי למשל שמכירת המוצר תתבצע אך ורק כאשר שלושתנו נוכחים בזמן המכירה(אך כיצד ניתן לאכוף דב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בלימודי משפטים, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בקורסים של משפטים בחינם? את האתר של אונ' ת"א אני מכיר. אני מחפש אתרים נוספים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיר בגלגל"צ ובסוף היא אמרה שהשם של השיר זה my silence זה בסגנון אופרה כזה מישהו יודע מה השם של השיר???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שיחה שהייתה לי עם מישהו שקיבל ממני באן היום במירק 12:47pm] <SnakeRC> נו פלייז! [12:47pm] <SnakeRC> סליחה [12:47pm] <WarMachine> אתה החוליה הזוחלת [12:47pm] <WarMachine> שלום [12:48pm] <SnakeRC> טוב אני רושם מכתב למנהל הסרבר [12:48pm] <WarMachine> שמה [12:48pm] <SnakeRC> על כל ההתנהגות שלך [12:48pm] <WarMachine> שאתה מקלל [12:48pm] <WarMachine> וחואף באנים בגלל זה [12:48pm] <WarMachine> . [12:48pm] <WarMachine> ? [12:49pm] <SnakeRC> אני לא קיללתי! [12:49pm] <SnakeRC> בטעות העתקתי שורה שאני ואבירם התכתבנו ! [12:49pm] <SnakeRC> שלא הייתי צריך להעתיק! [12:49pm] <WarMachine>…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מה המצב ?? תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) . למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ?? יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת . מה דעתכם ??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מופתע שאין חדשה או שאף אחד לא כתב על זה... האתר tom's hardware guide שנחשב לאתר הגדול והאיכותי ברשת הנוגע לתחום המחשבים (אבל בעל העיצוב הגרוע), משנה את תוכנו וצורתו, כמו אתרים וחברות רבות ששינו את אתרם השנה. פה: http://www.tomshardware.com/ האתר מחולק לתתי-אתרים כאלה, כל אחד בנושא אלקטרוני שונה. לפי דעתי האישית, הרבה יותר נעים לגלוש באתר ובכמויות העצומות של המידע שבו מאשר בעיצוב הישן והלא נוח. תהנו. עריכה: עוד אתרים ששינו את עצמם: www.cellcom.co.il www.gamespot.com אם אתם מכירים עוד אתר שגם שינה את ממשקו לאחרונה, כתבו על מהו ותנו לינק. תהנו שוב. peace out
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ניתקלתי באתר הבא: www.free1.co.il מה אתם חושבים עליו לשדרוג פלאפון? זה מכרז..המחירים שם ממש זולים,אתם חושבים שיש משהו חשוד פה?או סתם מכרז רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(אני לא מבין הרבה בחשמל, אבל אם הבנתי נכון, אמפר זה עוצמת הזרם) אז, יש לי בטרייה ואני רוצה לחבר אליה 2 חוטי חשמל ולהגביל את עוצמת הזרם למילי אמפרים בודדים איך קוראים לרכיב שעושה דבר כזה? (אם באמת יש רכיב בודד שמסוגל לעשות את זה) עוד משהו - לפני כמה שנים היה ברשותי נגד שאפשר לכוון - היה איזה משהו שעם מברג קטן ניתן היה לסובב כדי לווסת את ההתנגדות שלו (בטווח מסויים, מן הסתם) - האם דבר כזה אפשרי גם ברכיב שמגביל עוצמת זרם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מתקבל לאוני' ת"א ובבר אילן יש הנדסת מחשבים (שזה מעין הנדסת חשמל עם התמחות במחשבים) אז אין לי ברירה אלא ללכת למכללה. בנוסף, מבחינתי מדעי המחשב בעיקר עמוק יותר ותיאורטי יותר (אלגוריתמים ברמה קשה ממש) וקשה יותר ונראה לי שבהנדסת תוכנה הדברים יהיו יותר פרקטיים ועם ההשקעה שאני משקיע במדעי המחשב אני אוכל להגיע לציונים טובים יותר בהנדסת תוכנה. השאלה היא האם זה לא יפגע לי בסיכויים להשתלב אח"כ בתעשייה בפיתוח תוכנה בגלל שאני בא ממכללה ? אילו מכללות באזור המרכז נחשבות בתעשייה לטובות בתחום הנדסת תוכנה ? מה אתם מציעים לי לעשות ? נ.ב, הממוצע שלי כרגע 70 ואני שנה שנייה. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק רשת בתורות מהנה ביותר שמתקלתי בו... משחק אסטרטגיה בנוי סטיטיסטיקה עם כל החישובים ותוספות מיוחדות אני נהנתי אז בחרתי לשתף http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=24627
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שעת לילה מאוחרת שכזו... משתגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Way Out West - The Fall
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני וחבר שלי לומדים לפסיכומטרי. אני צריך מאמרים באנגלית שמתאימים לרמה שכזו. לא ממש מצאתי משהו מתאים בגוגל. מישהו יכול לעזור אולי? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-