כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, יש לי אימייל ישן של Gmail עם הכינוי evilsting שמשמש אותי כאימייל הראשי שלי. הבעיה היא שיוצא לי הרבה פעמים להביא אותו לאנשים מבוגרים או מאותגרי אנגלית שהשם נתפס אצלהם מוזר\חשוד (הניק במקור מ CS מה שמסביר את המשמעות והמטרה שלו) או מסובך מידי ... פתחתי עכשיו חשבון חדש ב GMAIL עם שם קצת וקליט יותר ורציתי לדעת מהיא הדרך הכי טובה להעביר את כל המכתבים והכתובות שלי לאימייל החדש בלי שהצטרך לשנות את האימייל בכל האתרים שאני רשום אצלהם ועוד יותר מסובך אצל האנשים הפרטיים שהאימייל הישן שלי אצלהם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן תגידו אנשים יש איזה מאכל(ים?) שיותר ממלאים תבטן ופחות מצמיאים שכדאי לאכול בארוחה מפסקת?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ובכן, המשתמש RROONNII הודח בגלל תוכן לא חוקי לפי מה שהוא אמר לי, וזה לא ייתכן מכיוון ששההודעה האחרונה שלו הייתה לינק לTOMSHARDWARE, אני חושב שמדובר בטעות ואני פונה למנהל בבקשה אם ניתן לבדוק עניין זה, ומדוע הוא הורחק. הסיבה שאני רושם את זה במקומו, זה מכיוון שהוא לא יכול לתקשר עם אף מנהל ולברר את הסיבות להדחתו.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני עובד כרגע בסינמה סיטי. בגלל שאני עוזר מדריך בקבוצת הכנה לצה"ל ארבע פעמים בשבוע, ועוד יום אחד מתאמן בשביל הכושר שלי, אני לא יכול לעשות מספיק משמרות בשבוע שם. השעות פשוט חופפות או שלא משאירות לי מרווח ביטחון במקרה של תחבורה ציבורית שמאחרת וכו'. אני מחפש עבודה שאפשר לעבוד בה בשעות הבוקר עד הצהריים, או לחלופין לתת 3-4 שעות בלילה. אם למישהו יש רעיונות לתחומים, או אפילו מקומות ספציפיים שאתם מכירים ועובדים כך, אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
-
אכלתי לתומי סנדוויץ' עם חמאת בוטנים כשפתאום הרגשתי משהו קשה.. חשבתי שזאת בטח חתיכת בוטן או משהו אבל כשהוצאתי את זה מהפה הבנתי שזה קשה מדי ואחרי בדיקה הבנתי שזאת חתיכת שן. התחלתי לחפש עם הלשון מאיפה זה בא ואז הרגשתי חור בשן הרביעית מצד שמאל בשורה התחתונה, הצד האחורי. כבר הרבה זמן החניכיים שלי מאוד רגישות וכמעט כל פעם שאני מצחצח החניכיים מדממות קצת. רק עכשיו שמתי לב במראה שיש לי גם די הרבה אבנית בצד האחורי של השיניים התחתונות. השן לא כואבת או משהו, אבל זה די מגעיל ומעצבן. כן אני יודע "לך לרופא!!!!!!!111" וזה בדיוק מה שאני יעשה.. מחר על הבוקר. רציתי לדעת איך מטפלים בכלל בכזה דבר, והאם יש סיכוי להציל את השן מכריתה :'(
-
- 34 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
על מנת להביא לתודעה הכללית של משתמשי הפורום על הרגליי שימוש במחשב של משתמשים האחרים, בבקשה השתתפו בסקר .
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יוצא לכם לפעמים לפנטז על כאלה דברים? http://www.metacafe.co.il/watch/62283/incredible_fishing/
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
-
http://www.ifilm.com/video/2864248 טרילר שני: http://rapidshare.com/files/56616384/2ndteaserMP.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה בדיוק? זה משהו טוב? מישהו יכול להסביר לי קצת על זה..?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן אנשים, נמאס לי מהחום הזה... מזגן רגיל אני לא יכול להתקין בחדר, והפיתרון שעולה לי לראש הוא רק מזגן נייד. החדר שלי בגודל של בערך 10 מ"ר. (חדר סטנדרטי). יש פה מישהו עם ניסיון בקטע כזה? מזגן נייד יעשה את העבודה בחדר כזה? אם כן, אז אפשר המלצות על כאלה עם העדפה לשקטים? תקציב אין לי ממש, נראה לי משהו בסגנון של 1500 שקל, אבל גמיש. וגם חשוב לי שלא יראה כמו איזו בוקסה שתשב לי באמצע החדר, ואופציה של תלייה על הקיר אם אפשר. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יהי זכרו ברוך. כבר מהספר התשיעי אמרתי שהוא צריך למהר עם הסדרה ולא להשאיר את המעריצים אם סדרה לא שלמה. אני נקרע בין האכזבה על כך שהסדרה לא תושלם בצורה הנכונה (אף על פי שהוא הכין רשימות שאמורות לאפשר לאחר לסיים את הסדרה), לבין הצער שאדם נפטר. מי עוד היה ממעריצי הסופר המעולה הזה?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם אימונים בחדר כושר מגבירים היווצרות פצעים בעור ? ואל תגידו לי "כן חבר שלי לקח קריאטין ויצא לו בלה בלה.." לא מעניין אני מדבר ללא תוספים וכל השיט הזה, לא הכי בעד מבחינתי. נטו אימונים, הרי כשהגוף מתאמן הוא מפריש המון הורמונים וחומרים שונים שלא מופרשים במצב רגיל, שאלתי היא האם הם יכולים לגרום לאקנה/התגברות אקנה קיים או יצירת פצעים כאלה או אחרים ? המון תודה, ואגב, אם אתם מביאים טענה כלשהי מומלץ שתתמכו אותה על ידי איזו הוכחה לא לזרוק סתם באוויר. תודה רבה מראש לכל המגיבים ! [שעה הזוייההה!]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סליחה אם זה לא לפורום הזה פשוט רציתי לרשום את זה פה מהר לפני שיסגרו את זה... וד"א, חייבים להיות רשומים ב-FP כדי להוריד את זה?? לי הוא אומר שחייבים לשלם...
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-