עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם יום שישי יש לי מתכונת בספרות ואני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים ללמוד את המקצוע המיותר הזה. יש מקצועות שהם חשובים ונחוצים ובאמת שאני מבין למה אנחנו לומדים אותם, כמו היסטוריה(חשוב לדעת את ההיסטוריה של העולם), תנ"ך(מקצוע חשוב וגם די מעניין שמספר על תולדות העם היהודי), אזרחות(יותר חשוב גם מהיסטוריה וגם מתנ"ך), אבל ספרות?! נו בחייכם. מה יעזור לי לדעת לנתח שירים וסיפורים מטומטמים שגם ככה אני לא אתקל בהם בחיים. ומנסיון(אני עוד אחד שאוהב לקרוא ספרים), מי שזה לא מעניין אותו עכשיו, גם לא יתעניין בעתיד. ומי שכן יתעניין בעתיד, יכול ללמוד את מה שאנחנו לומדים בתיכון בחודש של מכינה באוניברסיטה(או משהו כזה...) תוך עשרים שניות מסיום הבגרות אני אשכח כל דבר …

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  2. להפתעתי גיליתי שNEWEGG לא מכבדים הזמנות עם כרטיס אשראי שאינו אמריקאי. אין הכוונה למשלוח - משום שיש לי כתובת אמריקאית לשלוח אלייה את המוצר. האם יש אתר מכובד, אמין, וכדאי גם זול לחלקי מחשב שמקבל כרטיס אשראי בינלאומי(כלומר לא אמריקאי), ומאפשר שליחה לכתובת אחרת בארה"ב?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  3. יש לי בבית 3-4 מעבדים ישנים (מעל 12 שנה), ואני רוצה לברר מה הערך שלהם. שמעתי שיש איזה שהוא אתר בשביל זה... משהו יודע?

4. Started by Googleness,

רציתי להזמין מאמזון כמה דברים למחשב (הכי יקר בסל קניות זה 19 דולר), + איזה ספר לאמא שלי. עכשיו באף אחד מהמוצרים לא כתוב שאי אפשר לשלוח לחול כי בחלק כתוב רק בתוך ארה"ב וקנדה. הקיצר אני ניהלתי סדרת התכתבויות עם אמזון ועם החנות של המוצרי מחשב שמוכרים דרכם והם אישרו שאפשר לשלוח לי, אני בה להתקדם לקופה ומה קורה? יש לי על כל הדברים הודעה שהם לא שולחים לישראל. מה הקטע המסריח הזה.!!?!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש ניתוח שאפשר לעשות ש ל גבר לא יוכל להביא זרעים לאישה? תודה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Ido.G,

היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. סוף סוף העזתי לשאול אחרי שנמאס לי מסרטי ה DVD-RIP החלטתי להתקדם ולהוריד סרטי DVD5, DVD9 ו HDTV. 1) יש לי מכשיר DVD של PIONEER DV-393-S האם הוא יתמוך בפורמט ה HDTV? 2) מה ההבדל בין DVD5 ו DVD 9 חוץ מגודל? 3) איך אני צורב DVD9 על דיסקים של DVD בגודל 4.3 GB 4) HDTV איך אני צורב את זה? לרוב הקבצים גדולים מהדיסיקים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם... אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה... אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800I עכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה... עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומים עכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים? יש אולי למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by the king2006,

שלום .. אני לקוח אורנג ואני משלם דרך הוראת קבע לא ויזה .. אז השאלה שלי האם אפשר לקנות מכשיר חדש ולשלם דרך ההוראת קבע בלי ויזה כאילו כמו שיורד חשבון השיחות?? תודה

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  10. עוד 1.8% יש לי סאן אנדרס במחשבבבבבבבבב

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בשקלול הסופי של הציון בפיזיקה.. אז מה קורה בדיוק מבחינת הבגרות ? האם אני זכאי לקבל תעודת בגרות? או שאני צריך להשלים מקצועות כמו גאוגרפיה שלא למדתי בכיתה י'? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by OAD77,

אני רוצה לקנות מחשב מחנות זו מה דעתכם? איך השרות ? המחירים זולים שם אבל לא שמעתי כלום עליהם

13. Started by Lost Spirit,

שאלתי בעצם היא, אילו עבודות ניתן למצוא עם תואר ראשון בפיזיקה? האם יש הרבה מקומות עבודה? זה מקרה "אבוד" כמו עריכת דין? או פשוט אין הרבה מקומות עבודה כי אין צורך? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by hck,

היי! אני מעוניין לדעת מהי צריכת חשמל של מחשב משרדי ממוצע כאשר הוא במצב STANBY. ממש התלבטתי באיזה פורום לשאול את השאלה מכיון שהיא קשורה קצת לכל פורום כאן ... מישהו שיש לו כ110 מחשבים במפעל שאל אותי את השאלה הזאת, כשאלת המשך ל"למה להשאיר את המחשבים דלוקים כל הלילה?" אשמח לקבל טיעונים למה להשאיר את המחשב דולק ולמה לא, אבל בעיקר אני מעוניין לדעת מהי צריכת החשמל של כל אותם 110 מחשבים בין 18:00 עד למחרת ב7:00. כלומר 110 מחשבים דלוקים (במצב STANDBY) למשך 8 שעות, האם זה משמעותי?

15. הי, יש לי מכרה שצריכה להיכנס כל שבוע לאתר של קופת חולים כללית בשביל לבודק תוצאות מעבדה. הבעיה היא שהיא לפעמים מסתבכת עם הקלדת הסיסמה, השם משתמש והתעודת זהות ואז היא לא מצליחה להיכנס. לא ראיתי שיש אפשרות באתר לשמירת הפרטים, אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה. חשבתי אולי זה יהיה אפשר להוסיף משהו לשורת הכתובת שיכניס את הפרטים אוטומטית. https://e-services.clalit.org.il/login/main.aspx?form=personallablist.aspx תודה!

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  16. היה שם כרטיס אשראי, רישיון נהיגה, כסף וכרטיס קופת חולים. הודעתי למשטרה לגבי האבדה. את כרטיס האשראי ביטלתי, מה אני עושה לגבי הרישיון לאן אני נוסע להוציא חדש וכמה זה יעלה לי? [רצוי בסביבות אשדוד-רחובות]. עוד שאלה, עם אני נוסע ברכב להוציא רישיון ובאותו יום עצר אותי שוטר ואין לי\עלי רישיון נהיגה, מה אני אומר לו ומה הוא יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. אי אפשר כבר לקנות היום משהו בלי זה מה הקטע, תעשו הנחה וזהו. לחכות חודשיים בשביל 50 שקל שאתה מקבל אותם בכל מקרה בחזרה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

19. שלום. על איזה אתרים אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהעולם של ענת וחפוז? תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  20. פשוט סרט תת רמה, מייבש אותך בצורה בלתי נתינת להסבר =| משעמם, משחק גרוע, אין אקשן.. בקיצור חבל על כספכם ולא ממליץ בכלל.. איכזב אותי קשות.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי צריך לשולחן עבודה שלו את התמונה הזאת: http://www.michaeldeas.com/Mike%20Deas%20Website/site_images/columbia_pictures_logo_520.jpg אך באיכות טובה יותר ונורמאלית יותר יש למישהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אבל אני חייב להודות שמרוב שזה מטומטם זה הופך מצחיק ---> http://www.keshet-tv.com/talentorfailure/LobbyVideo.aspx?MediaID=17953&CatID=2645&Level3=2656

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by nehmia,

איזה דלק צריך למנוע של טיסן 0.49 סמק 2 פעמיות

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  24. יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  25. השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.