כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסעדת (טוב, מסעדה זה מילה חזקה קצת) סושי טובה (וזולה) בת"א. אני כבר מכיר את ג'פאניקה והסושיה, אני רוצה לנסות מקומות חדשים. מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ראיתי הרבה דברים הזויים, בINQ במשך השנים, אבל דבר כלכך הזוי עוד לא ראיתי.... :jump1: :jump1: http://www.theinq.com/?article=20980
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לא יודע אם זה אמיתי, אבל זה פשוט מצחיק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=71&msgid=17406391
-
מישהו יודע מהי הצריכה הממוצעת של מחשב ממוצע לשעה נניח? ואיך זה מתבטא בכסף? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://maddox.xmission.com/beatkid4.jpg הנה אבא בא!
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
היי אם קניתם חומרה כשלהי מאתר שמצויין בכותרת אשמח לקבל ממכם חוות דעת כלשהי, האם כדאי בכלל לקנות חלקים למחשב מאתרים שהם מחוץ לארץ, האם זה שווה את המחיר הזול?? תודה יום טוב...
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הדבר הזה-אמיתי: http://www.blackbirdhome.com/ www.whitebirdbrowser.com/
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן,דבר ראשון למי שלא מכיר: http://homokaasu.org/rasterbator תוכנה מצויינת ליצירת פוסטרים ענקיים (אני אוהב דווקא את החילוק לריבועים נפרדים). בכל מקרה, אני מחפש תמונה טובה שתלך על הקיר. חשוב שתהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה! אני חשבתי על התמונה הזאת: לקוח מתוך הסרט the third man. לצערי לא מצאתי את התמונה הזאת ברזולוציה גבוהה, אבל אם תמצאו אז סבבה. גם תמונות אחרות באותו סגנון של אור בקצה המנהרה יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא נמאס לכם לפעמים שנועלים דיון לפני שאתם יכולים להגיד את כל מה שרציתם לאיזה טרול? או שאולי אתם טרולים שמחפשים פורקן? פה תזרקו את כל הזבלה שלכם (וגם שלי אל תדאגו) כי הרי פה בארץ כולם כל כך אוהבים להסתכל על החרא של השני-להביט לו ישר בעיניים ולהגיד "יא חתיכת מכוער, אוי כמה שאתה מכוער, בוא נספר את זה לכווווווווולם, כמה שאתה מכוער" אז הנה שפכו את הכל, אתם עושים לי חשק, תמשיכו ככה... למנהלים-מה הבעיה? הרי גם ככה כולם צריכים איוורור אז למה לא לרכז הכל כאן? אל תגידו שזה לא רעיון טוב..מה, זה יבזבז לכם מקום בהארד דיסק?אין בעיה אפשר לאפס אותו כל כמה זמן... והנה בעיטת הפתיחה: בשבילך וינטיר-שחושבת שכל העולם רודף אחריה, את לא כזאת מעניינת , באמת שלא, במיוחד שאת לא יודעת לפרש שום דבר …
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בעקבות ההודעה של זה עם האותיות היפניות (או איגור בלאטטטטטטטטט), תהיתי האם באמת הקולה עושה את השיניים צהובות? ואיזה עוד תופעות לוואי יש לקולה? חג שמח. ד"א, נמאס כבר מכל הדיוני "יחסים" (פחחח, עלק יחסים. יחסים לא היו שם) המזדיינים האלו. כוסרבאק. לכו תתאבדו וזהו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסו לקרוא את זה ומי שיבין במה מדובר שישתף אותנו פה (לי לא היה זמן או כח אחרי יום עבודה) בהצלחה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו הכי פשוט שיש בבקשה, הסרט בפורמט AVI. תודה רבה. תודה חברים . השתמשתי ב Easy Video Splitter עשתה את העבודה כמו שצריך בלי דיליי של סאונד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שיר שאני שומע ברדיו הרבה, זה שיר ישן ישן באיזור שנת 2000 אולי קצת פחות. יש תמיד בפזמון נעימה כזו שנשמעת אינדיאנית, משהו כמו OHHH AY, OH AY AY AY יש גם קטע אחרי זה שהוא באמצע פזמון פשוט צועק OHH YEAH YEAH הכל מעין נעימות כאלה...עכשיו מחרפן אותי הקטע שאני לא מוצא את זה. נשמע הזוי נכון אבל אם יש למישהו מושג או לינק ליו טוב זה יעשה את העבודה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת אתרים כבר 4 שנים ועכשיו נוצר מצב שיש לי זמן פנוי, יש לי כתובת פנויה, יש לי שרת פנוי וטוב לשים עליו אתר בכל גודל שיהיה... כל מה שחסר לי זה רעיון לאתר לאו דווקא עם פוטנציאל רווחי אלא אפילו רק אתר שימשוך אליו קהילת אנשים מסויימת. אני יושב וחושב, חושב ויושב, אבל פשוט לא מצליח למצוא שום רעיון מעניין שכזה. חשבתי על בניית אתר Picture Blog שיהיה מעין אתר בלוג גרפי. אבל השוק הישראלי רווי באתרי בלוגים אז ירדתי מזה. חשבתי על אתר רשימות סרטים שבו יהיה אפשר לרשום את רשימות הסרטים (או כל רשימה אחרת) בצורה משוכללת. אבל ירדתי גם מזה כי החלטתי שזה לא ימשוך אנשים בצורה כזאת שיהיה שווה את ההשקעה. ככה חשבתי על עוד רעיונות כשכל פעם אני פוסל רעיון אחר... אז חשבתי לשאול …
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם אני אמור לקבל מוצרים נלווים לחלקים שונים במיפרט שלם, מלבד משחק לכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אלה שמצלמים במצלמת וידאו וחושבים שאם יהפכו את המצלמה זה יראה את התמונה לאורך זה משגע אותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין?!?!?! פתרון מישהו?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור מאורנג, לאיזה חברה מומלץ? יש תלונות על אחת מהשתיים?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בגוגל The Bridges Of Madison County ומצאתי בעיקר אתרים שמדברים על הספר עצמו, על למה הוא נכתב, על הסרט, ואתרים כמו Amazon ואחרים שמוכרים את הספר או את הסרט. אם מישהו יכל בקשה למצוא לי תקציר של הספר אני מאוד אודה לו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-